|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
18.10.2011 10:31:14   
bananica
jutro i od mene!
kako je jutros hladno, smrzoh se
sta vi radite? kako su djecica?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3076
18.10.2011 10:37:50   
Lady26
PS obukla sam cizmice user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3077
18.10.2011 10:39:19   
gvendolina
jutro uz haficuuser posted image
Mi jutros okasnili spavali do pola 10,A nije ponovo spavao cijeli dan i zaspao tek u pola 11 sinocuser posted image
Jos nas oke zezaju,juce je bio katastrofa...oke natecene krmeljave ne moze da ih otvori...tako da smo juce intenzivirali terapiju sa kapima i sinoc samo mu mazala i mast po oku...jutros je malo bolje,nadam se da ce nas ovo brzo proci..ne smijemo sad nigdje izlaziti zbog vjetra a i da nekome ne prenesemo

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3078
18.10.2011 11:34:42   
bebacha
da se pohvalim izgleda da se vise necemo budit upišani(ovo po onoj poslovici "ko s djecom spava upisan se budi")
Alen je deloziran u krevetic i drugu sobu.od rodenja spava s nama,nikad nije htjeo u krevetic,sad je dobio sekin krevetic koji je dosta veci od standardnog i sinoc je fino spavao,morala sam par put ustajat,mazit ga,vracat u lezeci polozaj al je super proslo.7 sati ujutru je docekao u kreveticu,i onda galamio na seku sto se ne budi 
evo opet spava u kreveticu.sinoc mi je toliko nedostajao,i htjela sam ga prenijet  al sam ostala jakauser posted image
on meni uopste nesmeta u krevetu,lijepo mi je al znam da to nije dobro za njega.
sad mi nesto bezveze u spavacojuser posted image njih dvoje u drugoj sobi,ko da preko noci narastose brzooo.neznam dal da se smijem ili placem.uglavnom javljam razvoj situacije.samo je pitanje koliko cu izdrzat ustajanje po noci.veseli me cinjenica sto se on ne buni kad ga vratim u krevetic

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3079
18.10.2011 12:51:35   
Lady26
SAd se druzi sa tm user posted image user posted image
Cuj bezveze joj u spavacoj hahahahahahahaha jesi blesava user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3080
18.10.2011 13:29:48   
Anoniman
bebacha bravo za malenog user posted image user posted image user posted image . Mi vani igra se s djedom ja dosla nesto razbacat po kuci user posted image rjesila sam biro uh mislila sam skinut ce me dva mjeseca kasnila zaboravila zena stas user posted image .Danas sam ga narucila kod tete za sisanje za sutra abd dok je jos lijepog vremena da i to rijesimo .
Svasta zna pricat i pamti ko veliki .Sinoc ja MM onak sva u cudu vicem aaaaaa hebote ja kasnim dva mjeseca na biro , kad sam vidila knjizicu a anel bio tu kad ce on taje bilo,taje bilo " muzevir maliuser posted image nista reko.
A danas kad smo isli na biro pa malo krugali po carsiji anel ugleda slasticarnicu , a on ce aaa tata a daj picu ...hehhe zapamtio da smo mu tu jednom uzimali ugledao i sjetio se
I ja odem uzmem mu komad ,.
Koja je to pamet svasta zna user posted image . Kad sam ja bila bolesna ledja me bolila ja cu njemu anele bome mamu ledja nemogu ustat on ce poce, poce-proce proce nece reko nece jadim se mu user posted image a one idi dokoju da ti bocuuser posted image ja zinula odakle mu to , cc vidis koja je to reko pamet necu reko onda cu plakatuser posted image user posted image
Ma ispirat se snjim ko s velikim .Al mi je drago sto je razuman uzadnje vrijeme kad mu nesto kazem , na lijep nacin poslusa me . Upija ko spuzva .

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 3081
18.10.2011 13:31:55   
vila_7
IZVORNA PORUKA: bebacha

da se pohvalim izgleda da se vise necemo budit upišani(ovo po onoj poslovici "ko s djecom spava upisan se budi")
Alen je deloziran u krevetic i drugu sobu.od rodenja spava s nama,nikad nije htjeo u krevetic,sad je dobio sekin krevetic koji je dosta veci od standardnog i sinoc je fino spavao,morala sam par put ustajat,mazit ga,vracat u lezeci polozaj al je super proslo.7 sati ujutru je docekao u kreveticu,i onda galamio na seku sto se ne budi 
evo opet spava u kreveticu.sinoc mi je toliko nedostajao,i htjela sam ga prenijet  al sam ostala jakauser posted image
on meni uopste nesmeta u krevetu,lijepo mi je al znam da to nije dobro za njega.
sad mi nesto bezveze u spavacojuser posted image njih dvoje u drugoj sobi,ko da preko noci narastose brzooo.neznam dal da se smijem ili placem.uglavnom javljam razvoj situacije.samo je pitanje koliko cu izdrzat ustajanje po noci.veseli me cinjenica sto se on ne buni kad ga vratim u krevetic

bebacha mislim da ti je jedini "lijek" trece! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3082
18.10.2011 13:32:16   
Anoniman
eh da jedino ne voli kad mu , spomenenm drugu bratu/sekuuser posted image user posted image tu mu je bolna tacka .Kad mu kazem oce tebi mama rodi malog bratu , ko od prijateljice malu bebu ona nam cesto dodje pa se igrate .
On ce dere se NECE NECE i pridje mi udara me !!!!!!1user posted image user posted image user posted image Tu mu bas lako huju izvuc i bjes ostalo super sve

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3083
18.10.2011 13:40:23   
koka i po
e onda ce doci vrijeme kad ce te pitati zasto mu nisi rodila brata i sestru,pa zasto je sam itd.pa ce onda tebe gristi savjest i pitat ces se sta bi bilo kad bi bilo.pa ces se onda pod stare dane odluciti na dijete...i tako.
dobar dan i od mene...uho me boli.
o puberetu bolje razmisljajte...hop cup i on je vec tu a vi nespremne.
jedno dijete fino drugo hajduk...to je nepisano pravilo džaba se pitate jeste li vi negjde pogrijesile...niste ....to je takva priroda.tesko da cete fino dijete pretvoriti u hajduka..ne brinite pretvorit ce se sam kad zato dodje vrijeme i pitat cete se gdje ono vase milo janje.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3084
18.10.2011 13:58:36   
Anoniman
koko meni nekad luda naleti ja bi sad (sreca mm drugaciji od mene ) da je lud ko ja dosad bi imala i drugo user posted image a nekad mi i anela dosta .
Valjda nisam sama takva user posted image user posted image user posted image A ja se tjesim mlada sam imam jos vremena , nije mi jos bioloski sat otkuco . Nisam toliko"stara" da moram odma nabjerat dvoje da posle nebi mogla , uhvatti se user posted image .
Da nebi dje zakasnila .....
Imam jos fore ,..... Al i nadam se da ce anel jednog dana rec rodi mi brata sekuuser posted image
Kako si ti nace imal sta novoga kod vas . Kako slusa sad mali sa pisom, kakom?

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3085
18.10.2011 13:59:25   
Lady26
Eh Felix sad ti smijesno i godi ti sto te ne da nikome i sto si mu broj 1...a vjeruj kad odlucis aBd drugo dijete roditi za glavu ces se hvatati zbog Anelove ljubomore i posesivnosti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3086
18.10.2011 13:59:43   
koka i po
veliki dobro,mali zaj..... a mene uho boli .

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3087
18.10.2011 14:01:02   
Lady26
Lana ne iskazuje takav vid ljubomore u trenutku ali joj na san dodje i onda place i trazi mi ruku da mi cuva ili je pod glavu stavi i tako spava, ja se ukocim a njoj lijepo i sigurno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3088
18.10.2011 14:03:36   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Lady26

Eh Felix sad ti smijesno i godi ti sto te ne da nikome i sto si mu broj 1...a vjeruj kad odlucis aBd drugo dijete roditi za glavu ces se hvatati zbog Anelove ljubomore i posesivnosti...

proci ce...vecina djece reaguje isto.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3089
18.10.2011 14:04:53   
Lady26
Mozda...ja sam nekad i dan danas ljubomorna na brata....i ljubomorna na sve zivo...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3090
18.10.2011 14:04:54   
Anoniman

Lana ne iskazuje takav vid ljubomore u trenutku ali joj na san dodje i onda place i trazi mi ruku da mi cuva ili je pod glavu stavi i tako spava, ja se ukocim a njoj lijepo i sigurno user posted image
uh lady anel je ljubomoran kad mi drugarica dodje bebi 5mjes . ja ju uzmem on vice ocu i ja majo, da ga nosam user posted image a to ne moguce ja objasnjavam i objasnjavam on nista samo vice ocu i ja majo .
Kad sjedim s bebom eto i njega na drugu starnu noge krila da se uvuce .Kad beba guci i o n za njoj , kad beba uzme glodalicu i on vice ocu i ja majo touser posted image
Muzu neda prismrdit mi . Mom ocu, majci,seki, nikom da me grli ljubi ...
Ja sam samo njegova mama ....
MM nekad zna udariti kao bizi od mame . ne dija moje -ne dirat moje .
Ja vicem mm da imam drugo bojala bi se ostaviti u blizini A. da ga ne udari .Al opet nesto mislim doslo bi sve na svoje drugacije bi "mozda" bilo kad rodis .Mozda bi i on se drugacije ponasao nego sad prema tudjem djetu al otom potom ima jos ....user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3091
18.10.2011 14:07:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

proci ce...vecina djece reaguje isto.

i ja tako mislim . Kao koka , jer od jetrve mala imala 3 god kad se rodio mali uf te ljubomore nisam vidjela  pa i danas dan zna biti jer je navikla da ssva paznja bude, njoj prema njoj .
Al sad je veca pa vise razumije .
Pa jos je on mali naravno da je moja maza user posted image . I jos prvi user posted image nista cudno .
Lady , ja nisam ljubomorna ni na sta pa ni danas dan , dok moja rodjena sestra jest I danas dan ako meni mama nesto, kupila dala lijepo ja vidim njoj na faci ono" mogla je i meni ocu i ja takvo" Dok ja nisam NIKAD TAKVA BILA .
Ala ama , bas ni na sto user posted image jedino sam ljubomorna na zdravlje kad Bog nekom da vise zdravlja nekom manje .
To mi malo nije fer user posted image Ostalo nista .
Koka opet uho user posted image ja mislila ti to rijesila za sva vremena kad si se lecila a vidi opet te uhvatilo nedaj se.!

< Poruku je uredio felix -- 18.10.2011 14:10:29 >

Neposredna veza do poruke: 3092
18.10.2011 14:16:33   
koka i po
jedno je "zdrava" ljubomora izmedju brace i sestara a drugo medicinski definisana ljubomora.
lady dobro te je ja nevjerujem da je to bas tako i svrstavam te u ovu prvu kategorijuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3093
18.10.2011 14:24:21   
Lady26
Ja sam ta medicinska user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3094
18.10.2011 14:27:12   
koka i po
aha...sve se bojimuser posted image
p.s.nalupat cu te u Zenici da znas radi ovakvih izjavauser posted image
a ja sad odoh da potkuham kruh,smotam jednu skiju(nestalo mi cigarilosa)pa lagano nogama veselim do trznog centra.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3095
18.10.2011 14:27:50   
Anoniman

Ja sam ta medicinska user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image i ja po pitanju zdravlja jedino Zasto je Bog nekom dao Bogastvo, zdravlje , a nekom siromasan puno djece i jos puno bolesti .
To mi nije uredu ta nepravda tobejarabi , .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3096
18.10.2011 14:42:35   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

aha...sve se bojimuser posted image
p.s.nalupat cu te u Zenici da znas radi ovakvih izjavauser posted image
a ja sad odoh da potkuham kruh,smotam jednu skiju(nestalo mi cigarilosa)pa lagano nogama veselim do trznog centra.

Odoh otkazati dolazak user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3097
18.10.2011 14:43:05   
megi
pozdrav svima koliko vas ima user posted image

koko nadam se da ce uho brzo proci

mi smo dobro, igramo se, ljutimop ako nas mamam zaruzi i defititivno svaku noc predje kod nas da odpsva pa bar dva sata pred ustajanje, tako da smo se zasad pomirili s tim

sto se tice ljubomore adna vec iskazuje pomalo, ali ja pricam i pricam pa vidjecemo kako ce biti
neki dan mi je rekla vrati tu bebu nije ona nasa

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3098
18.10.2011 14:52:10   
Lady26
Djes Megi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3099
18.10.2011 14:52:16   
vila_7
IZVORNA PORUKA: megi

neki dan mi je rekla vrati tu bebu nije ona nasa

user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *