|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
13.10.2011 21:56:03   
bebacha
nego da ja nesto pitamuser posted image user posted image
Alen pije kravlje mlijeko al kupujemo domace od jedne nene.poceo je pit 13 mjesci.i ja to njemu samo prokuhamuser posted image i nista ne razblazim s vodom.kontam nije beba mala.dal mu je to jakouser posted image user posted image
zadnji 3 dana bukvalno nista ne jede,i onda dam domaco sok od grozda,da bar nesto unese u organizam,i pije mlijeko.razlog su trice.jedna je izbila.sta bi ja njemu mogla stavit u mlijeko da malo bude jace,da ga zasiti.samo da nije keksuser posted image imal kakva ona kasica u kutij al da se pije na flasicuuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2726
13.10.2011 21:58:34   
Lady26
Ima mislim da ima neka HIPP za laku noc formula (koliko se sjecam)....ja recimo Lani stavim kasiku cokolina u 200ml mlijeka i popije...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2727
13.10.2011 22:02:11   
Malenaoduvijek
ako nema proljeva ni bilo kakve druge reakcije nije.ja sam na vise mjesta prrocitala da djeci do 2 godine treba davati punomasne mlijecne proizvode, a nasa pedijatrica kaze da kada se pocinje sa kravljim mlijekom ona preporucuje ono sto se prokuhava.

a ti njemu mozes svaku hipp instant hapu ili baby ove hapu mozes staviti da je pije na flasicu samo kupis dudu sa sirom rupom, imas baby love onu na njoj pise Brei sa sirokim grlom a ona ti je samo 3,5 KM a odgovara na avent flasicu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2728
13.10.2011 22:02:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Neces vjerovati ali ana postala manje agresivna, doduse ima tu jos pofina doza agresije, ali manje je. Evo veceras nam bila mama2009 i Deniz i bas ja pitam je li joj se cini da se Ana promjenila, kaze kao udebljala se ali nije debela i nije vise divlja kakva je bilauser posted image . Da nam hoce jos lijepih dana biti pa da djecu u igraonici ostavimo a mi na miru kafu popijemo, jos da i Luku prime u igraonicuuser posted image user posted image user posted image ... meni se cini jos samo muzicku zelju da pomislimuser posted image

Javljam se kao dobrovoljac da cuvam Luku dok vi kahvenisete...
Moze i moja Tajra i Luka od MALE...
Za Lanu nisam sigurna...
Ali Anu i Igora i moju Rianu necu dobrovoljno cuvatiuser posted image user posted image user posted image

Lady, pitam ja Rianu:Ko je ovdje mama?
Ona kaze: Ja (tj. ona)...

Osjecala sam se kao da skidam macku s drvetauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2729
13.10.2011 22:06:58   
bebacha
Mi kupujemo mlijeko od jedne nene domace,frisko u flasi od sky coleuser posted image user posted image user posted image  
jel taj Brei za na siroko iz usko grlouser posted image on hoce samo one nukove siroke

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2730
13.10.2011 22:10:27   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Neces vjerovati ali ana postala manje agresivna, doduse ima tu jos pofina doza agresije, ali manje je. Evo veceras nam bila mama2009 i Deniz i bas ja pitam je li joj se cini da se Ana promjenila, kaze kao udebljala se ali nije debela i nije vise divlja kakva je bilauser posted image . Da nam hoce jos lijepih dana biti pa da djecu u igraonici ostavimo a mi na miru kafu popijemo, jos da i Luku prime u igraonicuuser posted image user posted image user posted image ... meni se cini jos samo muzicku zelju da pomislimuser posted image

meni samo sunce treba neka je hladno obuci cemo se, a do alte mozemo i taksijem.
izlazis li ti s njima dvoma sama uopste...

a malog Luku cu ja cuvati obecavam user posted image

a pita mene sestra u domu zdravlja od koga je ovo naucio jeli u vrticu, kontam ja kakav vrtic, a ne bih vam znala reci jer mu brat nije takav a nismo ni mi tako da stvarno ne znam.

sutra cu ja njega ovdje u ferhadiju u igraonu neka djete gleda zivotinjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2731
13.10.2011 22:11:40   
Malenaoduvijek
za siroko, ali ne znam jeli odgovara na nuk, znam za avent, jesi probala avent ili baby love...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2732
13.10.2011 22:12:45   
Malenaoduvijek
ovaj hipp je super Luka ga je pio sa heljdom ali nije puno gusci standardan je....

a ti mozda mislis i na onu hipp jabuku za laku noc, ja sam sve te hipp hape mutila Luki u flasicu ne bi li se udebljao, tad je bio i najdeblji dok je to pio

< Poruku je uredio MALA1994 -- 13.10.2011 22:15:10 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2733
13.10.2011 22:14:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Za Lanu nisam sigurna...
Ali Anu i Igora i moju Rianu necu dobrovoljno cuvatiuser posted image user posted image user posted image

Lady, pitam ja Rianu:Ko je ovdje mama?
Ona kaze: Ja (tj. ona)...

Osjecala sam se kao da skidam macku s drvetauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vjeruj da je tu negdje sa Igorom...samo nije agresivna, tj ne tuce...
A za sve ostalo, tu je MasterCard user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2734
13.10.2011 22:15:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

nego da ja nesto pitamuser posted image user posted image
Alen pije kravlje mlijeko al kupujemo domace od jedne nene.poceo je pit 13 mjesci.i ja to njemu samo prokuhamuser posted image i nista ne razblazim s vodom.kontam nije beba mala.dal mu je to jakouser posted image user posted image
zadnji 3 dana bukvalno nista ne jede,i onda dam domaco sok od grozda,da bar nesto unese u organizam,i pije mlijeko.razlog su trice.jedna je izbila.sta bi ja njemu mogla stavit u mlijeko da malo bude jace,da ga zasiti.samo da nije keksuser posted image imal kakva ona kasica u kutij al da se pije na flasicuuser posted image user posted image user posted image

ja A. stavljam cokolino  sad neznam dal je zasitno il nije al vala to stavim par kasika u flasu
A ujutro mu napravim mleko sa keksom plazmom, u zdjeli plazmu keks utopim u mlijeko stopi se zasecerim malo i to pojede user posted image
Al u flasi cokolino .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 2735
13.10.2011 22:15:45   
Lady26
Izignorisa ti mene danas kono... user posted image
Al nema veze, jesi li bolje?
Koliko je crtica kod mene, 2 ili 3 nisam sigurna, kad ih ima 219847214982 komada user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.10.2011 22:16:53 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2736
13.10.2011 22:20:21   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kono, dadada, bebacha user posted image

nisam te odignorisala, vidi

Neposredna veza do poruke: 2737
13.10.2011 22:22:16   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Izignorisa ti mene danas kono... user posted image
Al nema veze, jesi li bolje?
Koliko je crtica kod mene, 2 ili 3 nisam sigurna, kad ih ima 219847214982 komada user posted image

e nema veze za crtice neka ih kod vas, ja sam njemu tomicu skinula sa youtube eno ga gleda do iznemoglosti, a uzecu je pokoya ima ga po 2 KM ako bude interesantan a ima i njega na you tube ali nece da ga gledaju user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2738
13.10.2011 22:26:06   
R&T@
Odoh mm u krevet...
on je brzi od ovog mog kompauser posted image user posted image user posted image

Ostajte mi zdravo...
ako se budete druzile zovite i mene...
ako bude sta dobro na temi BB za moju T., Lady rezervisiuser posted image

Laku noc

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 2739
13.10.2011 22:27:10   
Lady26
Ma vjeruj da stoje...sad gleda na racunaru onu glupu Pepu koja mi je na vrh glave i neeeekad Doru na DVD-u...
Nije frka, zao mi sto nisam prije al zaboravim user posted image user posted image , mozak---------------- Samo reci i ponesem na posao...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2740
13.10.2011 22:27:37   
Anoniman
laku noc tajra user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2741
13.10.2011 22:32:14   
Malenaoduvijek

kono, dadada, bebacha user posted image

nisam te odignorisala, vidi

jesi vidjela ovo user posted image

a malo sam bolja, vec sam pisala, otplakala 2-3 puta danas i to je to, a nisam od ove kise mogla na mezar otici...

a ne znam koliko mislim da je pokoyo ali koliko pojma ti nemam user posted image

Neposredna veza do poruke: 2742
13.10.2011 22:36:03   
Anoniman
Mala izlazili smo dok je bilo ljepse vrijeme i dok je Luka bolje slusaouser posted image , a sad nikako da ukombinujem da izadjem sa njima jer mi u razlicito vrijeme spavaju, a posto luka tako malo spava gledam da mu ne remetim, tj sebi da ne remetim da malo odahnemuser posted image . Nije problem kad bude sunca idemo do Alte, samo javi.

Neposredna veza do poruke: 2743
13.10.2011 22:41:28   
Lady26
Bih Tajra rado al jedva cekam u krevet, popila sam 3 tabletu za stomak...Lana mi jos samo na glavi nije bila danas user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2744
13.10.2011 22:53:59   
Ella_H
Ola dame.
Koko vidjela sam ti S na slici mashAllahuser posted image .
Doublemum tvoja djeca super jedu.
Moja dva pileta u zadnje vrijeme skro slabo
neznam da imaju jedan normalan obrok, ma ni mlijeko vise nepali.
Cekam skolski raspust da starijeg uvalim svekrvi na preobrazbu,
a mali ostaje meni na sopanjeuser posted image .
Lady meni je A danas bio i na glavi nek je ziv i zdrav,
ali bas trenira sabur. Za moje cudjenje u zadnje vrijeme
ako odem negdje kahvenisati A je divan. Fino sjedi kraj mene
kaze hvala i jos ako su neka djeca opasna samo prstic svoj sisa
ma divota morat cu cesce kahvenisatuser posted image .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2745
13.10.2011 22:54:59   
Ella_H
MALAuser posted image user posted image user posted image
cuvaj se i cuvaj svoje pilice znam
kako je biti tuzan ali nasa djecica su
najsretnija kad smo i mi sretne.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 2746
13.10.2011 22:57:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Bih Tajra rado al jedva cekam u krevet, popila sam 3 tabletu za stomak...Lana mi jos samo na glavi nije bila danas user posted image ...
uh nedaj se draga i mene to ceka jos malo mrzim kad treba doc i kad doje user posted image uh,uh ....
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2747
13.10.2011 23:05:31   
Anoniman
Javljam se kao dobrovoljac da cuvam Luku dok vi kahvenisete...
Moze i moja Tajra i Luka od MALE...
Za Lanu nisam sigurna...

Dogovorenouser posted image ... Nego mi se ovih dana trebamo vidjeti za ono sto smo dogovarale, mogla si jedan dan skoknuti do nas da Ana probauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2748
13.10.2011 23:11:15   
Mirkica
Vece zene da vas pozdravim i bebice drage i slatke nadam se da su ozdravile, mi smo malo prehladjeni ali nadam se da ce proci .

user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2749
13.10.2011 23:15:09   
selebriti

ako nema proljeva ni bilo kakve druge reakcije nije.ja sam na vise mjesta prrocitala da djeci do 2 godine treba davati punomasne mlijecne proizvode, a nasa pedijatrica kaze da kada se pocinje sa kravljim mlijekom ona preporucuje ono sto se prokuhava.

a ti njemu mozes svaku hipp instant hapu ili baby ove hapu mozes staviti da je pije na flasicu samo kupis dudu sa sirom rupom, imas baby love onu na njoj pise Brei sa sirokim grlom a ona ti je samo 3,5 KM a odgovara na avent flasicu

Na koju Avent flašicu odgovara?

I ja imam problem sa E. , ... slabo ovih dana jede, ... al hoće mlijeko,  pa sam čak i sa pedijatricom pričala da ne bi trebala toliko mlijeka piti, ali šta da joj radim???

Pa sam kontala skuhat malo riže i izmiksat u flašicu ili one rižine pahiljice, griz, ... ma bilo šta, ...

Kontala sam bušit rupice, al zanima me koja je ta duda, ... ne znam na koju tacno flašicu pristaje??

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *