|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.10.2011 11:21:48   
drznica
Ja sipam u onu za prašaka, a ako imš lopticu za bubanj mozes i u nju.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 426
12.10.2011 11:22:08   
Hannica
IZVORNA PORUKA: emma.L

Vidim svakakvih novosti, ali nemam vremena čitati pošto je moj novi šef stigao preksinoć u 23.30 user posted image . Danas smo izišli doma i navikavamo se polako. Svim mamama koje čekaju želim da porod prođe kao moj, barem finale kad je moj dobri dječak izišao bez da je mami ostavio ijedan končić. Skoro sam kao nova, sad se borimo s mlijekom i mislim da će večeras biti istiskivanja pod tušem, ali sredilo se prvi put pa će i ovaj valjda.
Sve imate puno pusa!

Cestitke i od mene. user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 427
12.10.2011 11:22:40   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mala75

HITNO: kupila sam tečni persil sensitiv za bebinu robicu a nikad nisam koristila tečni deterdžent. gdje se sipa u onu za praškaste posudu ili u bubanj????????????

naspi u taj cep do vrha i stavi u bubanj, taj cep ti je mjera za masinu user posted image  onaj cep sto dodje na tom pakovanju

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 428
12.10.2011 11:24:10   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Selminja

STRUDLA BY SELMA A.M.

7 velikih solja brasna (meni je previse 7, ja stavim odoka dok ne dobijem masu za strudle)
50 ml mlijeka
1 jaje
3 kasiskice germe
2 male solje ulja
8 kasikica secera
na vrh noza soli

Germu otopiti u toplom mlijeku i vodi (10 min)
Brasno, jaje, ulje, secer i so izmijesati sa prethodnom kombinacijom germe, mlijeka i vode.
Ostaviti na toplom da se udupla (sat i po pod poklopljenom krpom).
Prekuhati, podijeliti na 2 dijela, prebaciti na brasnom posutu podlogu, razvaljati u kocku, premazati po zelji i ostaviti na toplom jos 15 min.
Peci na 150-180 C.

user posted image

Uhhh Selminja haman da ću i ja morati praviti štrudluuser posted image Samo mi nije jasno koliko vode ide sa mlijekom za otapanje germe?

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 429
12.10.2011 11:24:53   
babilon
Silver, Pauza, Bebica hvala na odgovorima! Bice joj drago sad kad joj javim.. Zao mi je pravo, imala je dosta nesrece u zivotu i zdravstveno pa su se pare usmjerile na to polje.. ali eto, nisu ni toplane 'zmija' po pitanju da izadju u susret. Danas cu joj reci odmah da ode da ne ceka bezveze!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 430
12.10.2011 11:25:32   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Sensia super za pregled, dakle sad bas ocekujemo pisuljicuuser posted image a slobodno zalogaj suhovine nece ti nista biti, ja kad pravim pizzu uvijek malo stavimuser posted image

Ja sam od uzbudjenja jedva zaspala sinocuser posted image i nervoza od utakmice i ginipral, muz me morao uspavljivatiuser posted image a jutros se komirala evo u 11h ustalauser posted image

hvala bebice nek samo hairli prodje ako Bog da user posted image
a suho ce mi dohakati ili kroz pritisak ili kroz zgaravicu al sam morala user posted image

ih muz te uspavljivo, bebice bebice user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 431
12.10.2011 11:29:05   
mala75
Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 432
12.10.2011 11:34:48   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: mala75

HITNO: kupila sam tečni persil sensitiv za bebinu robicu a nikad nisam koristila tečni deterdžent. gdje se sipa u onu za praškaste posudu ili u bubanj????????????

naspi u taj cep do vrha i stavi u bubanj, taj cep ti je mjera za masinu user posted image  onaj cep sto dodje na tom pakovanju

Ja sam uvijek sipala gdje i obicni deterdjent.Koja je razlika? Ja cekam da grijanje dodje pa da i ja perem stvarcice,tek sam jednu masinu oprala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 433
12.10.2011 11:50:26   
Hannica
Sta je ovo,cim ja dodjem svi usute.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 434
12.10.2011 11:53:06   
pauza
IZVORNA PORUKA: Hannica

Sta je ovo,cim ja dodjem svi usute.user posted image

zna se ko je gazda u kuciuser posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 435
12.10.2011 11:57:15   
Hannica
user posted image user posted image user posted image Joj bas me nasmija.
Mozete nastaviti gdje ste stale,ne dajte se ometati.user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 436
12.10.2011 11:57:37   
babilon
sad cu ja kao gerberka, sta je ovo niko da mi cestita jos 7 dana do poroda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 437
12.10.2011 11:58:29   
Hannica
IZVORNA PORUKA: babilon

Silver, Pauza, Bebica hvala na odgovorima! Bice joj drago sad kad joj javim.. Zao mi je pravo, imala je dosta nesrece u zivotu i zdravstveno pa su se pare usmjerile na to polje.. ali eto, nisu ni toplane 'zmija' po pitanju da izadju u susret. Danas cu joj reci odmah da ode da ne ceka bezveze!

Babilonko jesi li ti ikad otisla na trdnicko ili jos uvijek radis?user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 438
12.10.2011 12:00:12   
Hannica
user posted image user posted image user posted image Ja sam ljuta,ni meni niko nije cestitao juce ulazak u 36.u sedmicu.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 439
12.10.2011 12:03:11   
mala75
babilonka, ko prava hrabra trudnica još ćemo čuti samo da je s posla otišl pravo u porodilišteuser posted image user posted image
i nemoj se ljutiti evo čestiiiiiitaaaaaaaaaamoooooooooooo.

eh sad za ovu štrudlu, kakva je kad prenoći, ja imam neki recept al to vam je tipa jedi dok je vruća jer ako prenoći otvrdne brate pa ni s mlijkekom za doruček nemožeš jesti. probala bih i ja ovu nadobivalo se nekog džema od šljiva pa da se iskoristi

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 440
12.10.2011 12:05:23   
pauza
ja cu zato, ako mi ubuduce ne budete cestitale dane, sedmice i mjesece, otvoriti temu maksuz za to, pa da vidim onda ko ce me preskocitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 441
12.10.2011 12:11:44   
babilon

Babilonko jesi li ti ikad otisla na trdnicko ili jos uvijek radis?user posted image

jos na poslu draga Hannice ahhahaha, uzivo javljanje sa 16og sprata ;)))

CESTITAM TI DRAGA HANNICE NA 36. SEDMICI koja je jednako bitna kao i sve ostale sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 442
12.10.2011 12:14:39   
zanzibarka
Pozz za sve user posted image  i user posted image  , cestitam od srca Emmi i prizeljkujem takav porod svima nama :) I ja sam zadnjih dana cula samo pozitivna iskustva pa sam puna optimizima, nas doktorica zeza, svaki put kaze samo sto nije krenulo, a ja nikad bolje, ama nista me ne boli, samo sto me izludise telefonski pozivi, svaki dan najmanje po 20, JESIL SE PORODILA??? Ako se i zbog cega porodim to ce biti zbog ovih poziva, izludise me viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Jucer sam ostavila mobitel u kuci nekih pola sata i bila vani, kad sam se vratila 28 propustenih, ludnicaaaaaa!!!! GRRRRRRRRRRRRR

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 443
12.10.2011 12:19:49   
Bebica11
Cestitam babilon na jos 7 dana to gouser posted image i hannici 36tu sedmicuuser posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 444
12.10.2011 12:21:09   
babilon
IZVORNA PORUKA: pauza

ja cu zato, ako mi ubuduce ne budete cestitale dane, sedmice i mjesece, otvoriti temu maksuz za to, pa da vidim onda ko ce me preskocitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

hahahhahahahah joj od srca si me nasmijala majke mi!! legendo user posted image user posted image user posted image user posted image  samo javi kad je otovoris ono znas, da ne bude frke :))))

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 445
12.10.2011 12:25:56   
babilon

IZVORNA PORUKA: pauza

hahahhahahahah joj od srca si me nasmijala majke mi!! legendo user posted image user posted image user posted image user posted image  samo javi kad je otovoris ono znas, da ne bude frke :))))

bebice hvala draga, ad znas da si me obradovala hihihi

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 446
12.10.2011 12:51:34   
Hannica

CESTITAM TI DRAGA HANNICE NA 36. SEDMICI koja je jednako bitna kao i sve ostale sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga mi ,Babilonko,krajnje je vrijeme da odmoris malo i napunis baterije za dolazak bebice.
Ovo ti govorim kao mama sa iskustvom.user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 447
12.10.2011 13:10:52   
babilon

Boga mi ,Babilonko,krajnje je vrijeme da odmoris malo i napunis baterije za dolazak bebice.
Ovo ti govorim kao mama sa iskustvom.user posted image

Kontala sam do petka ovog raditi pa onda prestati... pon uto da odmaram jer je u srijedu termin ahhahaha k one bi sta ranije krenulo :)))))))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 448
12.10.2011 13:11:35   
emma.L
Hvala svima na čestikama user posted image .
Nego, pade mi na pamet da napomenem ovima što idu ovih dana u Vojnu na porod da ponesu toplije spavaćice i deblje čarape, prilično je hladno pogotovo uvečer. Tri noći koliko sam ja provela tamo su spominjali dodatne grijalice, ali ih ja ne dočekah. Malo me boli lijevo uho i kutnjaci, baš kao nahlada. Samo se nadam da bebe nisu prehlađene. Kad je sestra vidjela da sam bebu umotala u moj ogrtač, donijela mi dekicu. Možete tražiti dodatno uvijek, ali eto, budite spremne dok se ovo grijanje ne ustali.  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 449
12.10.2011 13:19:17   
drznica
emma CESTITAM user posted image Nisam upratila da si rodila...sve najbolje od srca vam zelim. Nadam se da je sve proslo OK i ocekujem porođajnu pricu jer i ja se planiram poroditi u Vojnoj. Pisi nam koji je bio dr. i sve detalje, znas vec. user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *