|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
12.10.2011 9:40:01   
sweet BaBy
Jutro zene, nadam se da ste fino spavale i da ste, uprkos ovom vremenu, dobro raspolozene.
Ja sam od danass bas hotel cekanjeuser posted image svi poslovi zavrseni, sad cekamo user posted image da pokucauser posted image
Vjerovale ili ne, sinoc sam , napokon, spremila torbu za bolnicu. Iako me malo strah, jedva cekam aBd.

EmmaL cestitam ti od srca izelim sve najbolje malenomuser posted image a tebi sto brzi oporavak.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 401
12.10.2011 9:57:30   
Sensia
Jutro ženice moje,

Evo i ja sa kontrole i ctg-a. nije bilo moje dr bila na hitnom carskom pa me primila dr kandic (zena je extra, realna i samo rijeci hvale)

Uglavnom sve je ok hvala BOgu, beba ima izmedju 3-3,5 kg
mjerice su sve u sedmici kojoj pripadamo
kaze mi da je dosta nisko pa da se ne iznenadim ako krene svaki cas jer je sve zrelo user posted image
ctg ok, plodna voda fiziološka, e jedino ne znam sta znaci ovo verniks ++

S obzirom da je dr bas onako bila sigurna da je beba poprilicno spremna danas ide posljednja tura vesa na pranje user posted image user posted image user posted image user posted image

Emma cestitam na extra porodu, svaka cast, a bice i dojenje ako Bog da vec si ti iskusna mamica, sve njabolje i nek je ziv i zdrav sto godina svojim roditeljima
p.s. sinoc mi se porodila bas dobra kolegica i javila mi jutros u 5 sati, sve super proslo kaze pusti kad kazu da boli, nista strasno, bude zacas pa se ja vodim njenim iskustvomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iako znam da me samo tjesila ili je bila pod dozom adrenalina od srece user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 402
12.10.2011 10:06:54   
sweet BaBy
user posted image user posted image Sensia masallah bebica fino napreduje. Jos malo aBd, zato pozuri sa pranjem vesa heheh Ne znam ni ja sta znaci to verniksuser posted image
A vjeruj mi da te kolegica nije samo tjesila, zaista sve bude tako. Kad cujes user posted image plac, zaboravis na sve.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 403
12.10.2011 10:12:20   
Mamma2be
Dobro jutro zenice.
Emi cestitke na bebari, bas joj zavidim sto je sad sa svojom mrvom, a ja moram cekati jos mjesec dana.
Moram sad izaci iz kuce, a tako mi je mrsko po ovoj zimi, ali MM je sutra rodjendan, i davno nekad je zapikao jedan džemper, pa sad molim Boga da nije prodat.
Pozelite mi srecu
Ljubim vassss

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 404
12.10.2011 10:15:57   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

user posted image user posted image Sensia masallah bebica fino napreduje. Jos malo aBd, zato pozuri sa pranjem vesa heheh Ne znam ni ja sta znaci to verniksuser posted image
A vjeruj mi da te kolegica nije samo tjesila, zaista sve bude tako. Kad cujes user posted image plac, zaboravis na sve.

heheheh eto i ti iz iskustva user posted image  a tebi bas usitnilo

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 405
12.10.2011 10:19:51   
Selminja
Evo i mene  user posted image
Sensia i Pahuljica, bas mi je drago za lijepe vijesti s pregleda, jao koliko nas je u okotoru i pocetkom novembra s terminom user posted image bit ce to slatke skorpijice koje ce slusat svoje mame user posted image
I meni ja zadnji put rekla da je nisko, pa da se pripazim jos do 37 sedmice, tj da ne hodam puno i ne radim, ja aBd u subotu idem kod svoje dr na zadnji pregled pa cemo vidjet stanje user posted image jedva cekam user posted image a beba me ubi stvarno je nemirna, mada ja nemam posebnih bolova samo ono standardno zatezanje stomaka od par sekundi user posted image
Sensia vidjela sam da pitas imam ja recept za strudle od Selme, sve sam ja to zabiljezila u svoju kuharicu pa cu ti prepisati evo samo da srknem koji put cajuser posted image
Emmi cestitke bas volim cuti kad se neko lagano porodio user posted image

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 406
12.10.2011 10:21:32   
Vodolija83
Sensia,superiska !!! Masallah velika pisuljica i znaci spremna je vec  user posted image Hvala Bogu dragom da je sve uredu.
Furaj,peri tu robicu,cujica je spremnaaa ! user posted image

Znaci kolegica dobro prosla...i ja sam ovih dana cula pozitivnih iskustava,pa mi je malo lakse.Nekidan se od moje poznanice sestra porodila i extra prosla i bez ijednog koncica user posted image
Samo mislimo pozitivno !!!!!!!
Poslije utakmice od sinoc,mislim da ce user posted image svima uraniti user posted image user posted image user posted image

Sweetbaby,usitnilooo user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 407
12.10.2011 10:22:33   
Sensia
E Selminja user posted image si , samo polako, popij cajku pa onda user posted image  svakako cu je malo kasnije praviti

A nasla neku marmeladu, kako sad prebirem po stanu i rasciscavam, pa mi zao da propadne a najbolje mi napraviti tu strudlu pa se moze nekoliko dana za dorucak mm i ja

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 408
12.10.2011 10:25:14   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Znaci kolegica dobro prosla...i ja sam ovih dana cula pozitivnih iskustava,pa mi je malo lakse.Nekidan se od moje poznanice sestra porodila i extra prosla i bez ijednog koncica user posted image
Samo mislimo pozitivno !!!!!!!
Poslije utakmice od sinoc,mislim da ce user posted image svima uraniti user posted image user posted image user posted image

Sweetbaby,usitnilooo user posted image

vjeruj mi ona kaze nije da ne boli ali brate da ces umrijeti neces user posted image user posted image user posted image user posted image  tj nije to bas tolika bol

Ma i ja idem samo pozitivno, bol bude kratko i prodje a beba hvala Bogu ostaje na duze user posted image
Mi smo naucile disati, a i minie mi je bas prosle vjezbice skrenula paznju na par poza kako da se lakse predisu bolovi-lopuza jedna user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 409
12.10.2011 10:25:17   
sweet BaBy
Sensia vjeruj mi da je istina, samo se opusti koliko mozes i misli na disanje. Meni su vjezbice i disanje na prvom porodu bas bili od velike koristi. A kod mene je bas sitno sutra idem na prvi vaginalni pregled i nadam se aBd da sam se pocela otvarati. Vec 3 dana imam bolove u ledjima, kao pred menstruaciju.
Selminja ne brini, bice sve dobro aBd. Neka bebice jos malo u pupi, a ti se cuvaj naravno.

Vodolija bas sitno heheh nadam se da nece ko seka kasniti heheh

< Poruku je uredio sweet BaBy -- 12.10.2011 10:27:03 >

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 410
12.10.2011 10:27:26   
pauza
IZVORNA PORUKA: Sensia

E Selminja user posted image si , samo polako, popij cajku pa onda user posted image  svakako cu je malo kasnije praviti

A nasla neku marmeladu, kako sad prebirem po stanu i rasciscavam, pa mi zao da propadne a najbolje mi napraviti tu strudlu pa se moze nekoliko dana za dorucak mm i ja

iz istog razloga i ja jedva cekam ovaj recepAt :-)))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 411
12.10.2011 10:35:40   
drznica
Dobar jutar user posted image

Jutros rano zaspala, ali super sam ustala...do kasno bila kod prijatelja, bodrila naš tim...al ništa... user posted image
user posted image od sinoć kao da je ubacila u 5.brzinu...non stop udara i udara...evo i jutros na poslu kofrći se user posted image

Sutra idem kod dr. da mi se otvori bolovanje, radicu mozda jos danas i pa-pa...mada sam rekla direktorici ako se nije jos organizovala sa zamjenom da cu bit jos koji dan, ne bih da kolegice ispastaju zbog mene, mada one to za mene tako nikad nece ne bi uradile. Vec im je krivo sto ce raditi....ali...

Cekam danas konacnu odluku sta ce direktorica reci user posted image

Svima veliki HUG!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 412
12.10.2011 10:36:29   
Selminja
STRUDLA BY SELMA A.M.

7 velikih solja brasna (meni je previse 7, ja stavim odoka dok ne dobijem masu za strudle)
50 ml mlijeka
1 jaje
3 kasiskice germe
2 male solje ulja
8 kasikica secera
na vrh noza soli

Germu otopiti u toplom mlijeku i vodi (10 min)
Brasno, jaje, ulje, secer i so izmijesati sa prethodnom kombinacijom germe, mlijeka i vode.
Ostaviti na toplom da se udupla (sat i po pod poklopljenom krpom).
Prekuhati, podijeliti na 2 dijela, prebaciti na brasnom posutu podlogu, razvaljati u kocku, premazati po zelji i ostaviti na toplom jos 15 min.
Peci na 150-180 C.

user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 413
12.10.2011 10:36:43   
Vodolija83
Hahahahaa Sensia user posted image user posted image user posted image   Joj Minie je meni bila koma na vjezbama,samo oko baci na one poze,a mene smijeh neki uhvati,samo molila Boga da se naglas ne cuje i da me babica ne skuzi.Rekla bi,pa ti jedva cekas 38. user posted image
Al sad bez zeze,treba snimiti one poze ...user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 414
12.10.2011 10:46:36   
pauza
7 velikih solja je skoro 2kg brasna!!!! ima da jede cijela zgrada:-)))))
a ova dva dijela znaci da se dobiju dvije strudle je li?? i kolika treba biti tvrdoca tijesta?? izninite, ali ja pojma nemam o strudlama :-))

Neposredna veza do poruke: 415
12.10.2011 10:46:49   
babilon
user posted image

user posted image

Zeeemskeeeeeeeeee imate mahanje od mene, ja jos na poslu  :)) ODBROJAVAMO: 7 days to go...

Emma draga, cesttitam na novom sefu i na novo radno mesto hihi, zelim vam da uzivate, divan tije porod bio bez rezova, amin da nam svima tako bude :D da duuugo dugo dugo budete sretni, zdravi, veseli i nasmijani :D

Ostale XXL trudnice kako vi deverate? Ja nisam stigla nista iscitavati, hem sinoc utakmicu gledala, hem se iznervirala, mm na putu i zove i kaze 'nemoj se ti previse uzbudjivati sada', ma reko sta me briga ionako sam u terminu ;))) ali eto, steta, bni mi zao.. helem..

Danas se finalizira bebina soba, i napokon cu spakovati torbu za bolnice posto me mama pegla vec 2 sedmice jesam li je spakovala :))). sutra idemo na pregled aBd u bonlicu, pa kontam posto je doktor dezurni da mu ne prahne nesto tipa 'haj ti ostani pa da ovo zavrsimo dok sam ja tu' pa da mi je ovo spremno da mi mogu moji donijeti ako bude doktor imao slicne fles ideje :)))..

Nadam se da ste mi sve dobro i da nemate nikakvih problema..
 Vidjela sam novih nickova ima te im zelim dobrodoslicu na forum, sjecam se kad sam tek dosla na ovaj forum, bila trudn aoko 4mj, i koja me radost obuzela da sam pricala sa trudnicama i velikim i malim hihihi, i evo mene sad se odjavljujem lagannini a avma zelim prelijepih user posted image  mjeseci ili krace ihihi:Duser posted image

eh eto ga :D idem sad laganini da vas iscitavam, danas mi je lagan dan na poslu woohoo user posted image

pitanjce za hanume u Sarajevu ili neko ko zna odgovor: prijateljici stiglo pismo upozerenje pred iskljucenje za grijanje (toplane), tako mi je zao bilo ali nije bila u mogucnosti da placa racune.. pa da ne znate vi, posto ja nemam pojma, da li je moguce sa njima vidjeti da se u ratama otplati taj dug??

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 416
12.10.2011 10:52:48   
mala75
joj vodolijo sad si me podsjetila na studentske dane. imali m i predavanja iz muzičkog i vježbu pjesmice "pčele i med" i sad svi pjevamo i dirigujemo, razmahali se pravo a onda ide dio pjesmice "a šta pčele aha haha aha haha ... i moja kolegica i ja prasnemo u smjeh. i možeš zamislit te sramote profa nas istjera napolje s predavanjauser posted image user posted image user posted image . jooooooooj i sad me sramota.

Neposredna veza do poruke: 417
12.10.2011 10:53:23   
Selminja
IZVORNA PORUKA: pauza

7 velikih solja je skoro 2kg brasna!!!! ima da jede cijela zgrada:-)))))
a ova dva dijela znaci da se dobiju dvije strudle je li?? i kolika treba biti tvrdoca tijesta?? izninite, ali ja pojma nemam o strudlama :-))

Ma previse je 7 solja, mozda se Selma tad zbunila u brojevima kad nam je pisala, ja dodajem brasna sve dok se tijesto vise ne lijepi za prste i fino se razvalja, ne znam ti sad objasniti user posted image standardno tijesto user posted image I da, dobijes dvije strudle, mozes ti i vise ako hoces, ali bit ce manje, zavisi kolika ti je tepsija.
Nece lose ispast kako god da napravis tijesto jer je strudla stvarno super i ukusna i zacas ju napraviti user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 418
12.10.2011 10:57:16   
pauza

pitanjce za hanume u Sarajevu ili neko ko zna odgovor: prijateljici stiglo pismo upozerenje pred iskljucenje za grijanje (toplane), tako mi je zao bilo ali nije bila u mogucnosti da placa racune.. pa da ne znate vi, posto ja nemam pojma, da li je moguce sa njima vidjeti da se u ratama otplati taj dug??

[/quote]

meni je rekao bivsi komsija (ako me nije slagao), da je napravio dogovor sa Toplanama da placa u ratama i da su oni zaustavili tuzbu. Iskreno mislim da ne bi trebao biti problem, jer je i njoj lakse a i oni ce na taj  nacin naplatiti svoje potrazivanje lakse i brze nego putem Suda. Zao mi je sto joj se to desilo, ali vjerujem da ce naci rjesenje da to sredi...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 419
12.10.2011 11:03:32   
Sensia
Selminja svaka cast, sad cu je spasiti na komp

a ja pravim pola doze i ne uzimam ba s velike soljeuser posted image

uh ljudi ja juce pravila domaci hljeb i evo sad se ubijam sa sirom i suhim mesom. znam da nije pohvalno ali cijelu trudnocu ga nisam jela sad mi nesto prahnulo user posted image
vodolijo pozu br 4 smo upamtili nema potrebe za slikanjem user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 420
12.10.2011 11:04:44   
Gift
mahanje i od nas...ja sve procitala od juce sta ste pisale a evo ko da i nisam, sve zaboravila...osim da se Ema porodila pa EmaL cestitam, svaka cast...user posted image user posted image user posted image user posted image ..
odo sad na popravniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 421
12.10.2011 11:05:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pauza

meni je rekao bivsi komsija (ako me nije slagao), da je napravio dogovor sa Toplanama da placa u ratama i da su oni zaustavili tuzbu. Iskreno mislim da ne bi trebao biti problem, jer je i njoj lakse a i oni ce na taj  nacin naplatiti svoje potrazivanje lakse i brze nego putem Suda. Zao mi je sto joj se to desilo, ali vjerujem da ce naci rjesenje da to sredi...

Moze se dogovoriti, mi smo u proljece kupovali stan pa smo razmatrali jedan gdje je vlasnik napravio dosta duga prema toplanama pa su moji roditelji taj dug oduzeli od cijene i htjeli se dogovoriti s toplanama, na kraju je prodavac odustao i mi smo kupili drugi stan koji je cist od dugova a znam da smo razmatrali i tu opciju posto su moji roditelji pravnici pa znaju te stvari

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 422
12.10.2011 11:13:52   
Silver
Pauza mrsko mi je i reci ali ja radim na tim predmetima...ako joj je stiglo od suda rijesenje o izvrsenju ili samo od toplana, moze se dogovoriti da placa po ratama, ili uz racun da doplacuje vise! Neka ode obavezno da se dogovori, da joj neide na sud bezze! Mada nije ni to kraj svijeta!
user posted image

Mi smo dobro...sutra idemo na UZV...nisam bila mjesec dana! Jutros vadila nalaze, pa cemo vidjeti kakva je situacija!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 423
12.10.2011 11:19:42   
mala75
HITNO: kupila sam tečni persil sensitiv za bebinu robicu a nikad nisam koristila tečni deterdžent. gdje se sipa u onu za praškaste posudu ili u bubanj????????????

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 424
12.10.2011 11:20:52   
Bebica11
Sensia super za pregled, dakle sad bas ocekujemo pisuljicuuser posted image a slobodno zalogaj suhovine nece ti nista biti, ja kad pravim pizzu uvijek malo stavimuser posted image

Ja sam od uzbudjenja jedva zaspala sinocuser posted image i nervoza od utakmice i ginipral, muz me morao uspavljivatiuser posted image a jutros se komirala evo u 11h ustalauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *