Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tirurirutirurirutiruriru hitno je, je li Breskva još tu
ja veceras hocu da se konektujem i nece i zovem ove specijalce kazu vi ste konektovani od 17h i 3 min...kako smo reko konektovani kada nece, kaze evo meni pokazuje konekciju,mi cemo ponistiti pa vi probajte ponovo ...pa vi vidite, treba to provjeriti s vremena na vrijeme na listingu.....
tiki ne daj se, nema ti druge moras biti jaka i strpljiva
Marijana moje djete u svoje 2,5 godine je samo par puta spavalo po danu tako da je ona vec sad spremna na cjelodnevna druzenja sa svekrvom haj cujemo se sutra pa naletimo malo
Vecer! Samo da se javim kratko, kod nas hB sve uredu. Svima saljemo veliki pozdrav, a posebno nasoj Lanici, dusici hrabroj, tiki molim Boga da ljepotica sto prije ozdravi, cuvaj nam se i ti, koliko mozes
vece. vidim i dalje puno bolesni.Ajla mi danas kad je dosla iz vrtica nesto kmezava i placljiva bila.kasnije se lijepo zaigrala kad ja djete gori,39,5 nemam pojma od cega.i jako sporo spada.bice ovo duga noc Mene grlo boli uzas jedan,kad se nakasljem ima osjecaj da ce sve popucat
tek sam maloprije dosla kuci, stanje uglavnom kao i juce. nisu jos gotovi nikakvi novi nalazi. ukljucili joj inhalacije jer je puna slajma, temperatura joj se sad vraca svakih 10ak sati. ulgavnom je ona plucna od 37-38, kad predje 38 skidamo joj dalsijem ili voltarenom (otrpilike 2 puta dnevno).sve smo pacijente do sad docekali i ispratili gore jedini smo mi stalni....
Ja jedva čekam da je sve ovo iza vas i od srac vam to želim.
Jutrica Ja poranila,moje zlato jos spava. I dalje traje borba sa zubicima,ali ne damo se ... Bolesna djecica da nam brzo ozdrave... Teacher ja sve cekam da nam se javis sa lijepim vijestima...Drz'te se,draga moja Sve moje dame i djecice