|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.10.2011 19:26:08   
KupusLivada
drznice, ja sam kod guticke od pocetka, sto privatno, sto u vojnoj, bas mi je ok ona, opusti me svaki put, uopste nemam skrlet kad trebam na pregled :)

ajd please ne zaboravi da tamo na temi pises o porodu u vodi, i ja se tome nadam aBd :D

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 201
10.10.2011 19:28:23   
gerberka
Arina, ja se uvijek posebno radujem tvojim sedmicama, jer si bila prva s kojom sam se počela porediti user posted image ono, kad ti ides naprijed i mi za tobom user posted image bravo draga moja user posted image ma super, suuupeeerrr!!!!!

a kolica sam rekla da ostave, žena je orišla kćerki u sarajevo pomoci oko renoviranja stana tako da ce mi se javiti kad dođe, rekla je najdalje u petak user posted image i meni je vodilja sta ako zapada, a nista nemam, a ruku na srce vise se vodim tim da jeftinije prođem nego sad da čekam 0. mj pa ih platim jako skupo user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 202
10.10.2011 19:29:42   
drznica
Naravno, ako uspijemo u vodi bice super...do sada sam samo cula pozitivno. A nisam znala da Guticka ima i privatno ordinaciju??? Meni je stvarno super danas bilo kod nje. Znas li sto se tice poroda da li ona poradja ili to prepusta drugom???

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 203
10.10.2011 19:30:48   
gerberka
kako izgleda porod u vodi, kod nas toga nema...a bas zvuci super user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 204
10.10.2011 19:41:27   
Arina
i ja sam nasla nesto polovno...ali mi je sumnjivo...nekako na slikama je drukcije nego u zivo....tesko je stvar kupiti polovnu ...onda nesto sam gledala ima i nekih dobrih akcija zbog kao zime i popusta u trgovinama...i recimo kad se vrati PDV recimo da kupim u hr   dode mozda malo skuplje nego polovno...pa sad se sabirem....uh pusi mi se iz glaveuser posted image ....sto ti je zensko....

Kako tvoja guralica u stomaku...moja je bas sve jaca i jaca sad se pocela laktatiuser posted image ...tacno izgaci lakat ili sta vec i kod pupka iskoci grba pa se ta grba onda pomjera ....kako je slatko....konacno je izvalila noge iz mehura....pa mi je lakse i sad su pokreti i udarci u gornjoj zoni ....

Nego zaobilazis mi ovo sa slikanjemuser posted image ...kad ce slikaaaaauser posted image

hocemo slikuuser posted image hocemo slikuuser posted image hocemo slikuuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 205
10.10.2011 19:47:08   
drznica

IZVORNA PORUKA: gerberka

kako izgleda porod u vodi, kod nas toga nema...a bas zvuci super user posted image

Ja sam cula da je super stvar. Ako npr.muz zeli prisustvovati porodu, posebna prostorija sa kadom koja se puni i cirkulise voda od nekih 37 stepeni. Sama sebi podesavas temperaturu. Treba zena bit otvorena nekih 3-4 cm i ulazi u kadu muz masira ako treba, babica je uvijek tu...onako meni zvuci super. Bolovi su kazu puno manji nego onako...Pa kad se sjetim menstrualnih bolova godilo je tusiranje sto toplijom vodom i da se vrtim kako hocu da bi prestalo. Tako da mislim ovo je jako dobro, a nije los ni onaj stočić...samo ne krevet lezeci polozaj...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 206
10.10.2011 19:53:51   
gerberka
user posted image user posted image user posted image joj sto me provali..cekam 7. mj pa cu da objavim user posted image nisam debela, ne krijem se majke mi user posted image
upravu si, ali ja ovu ženu znam..hoce da mi pokloni, pa rekla daj onako koliko želiš kaemčića, mislim nista ne gubim user posted image

mene user posted image udara i none su još dole kod mjehura pa ponekad osjetim pritisak..pravo mamu gura, a ja se topim user posted image user posted image je na zadak, tvoje se jel okrenula ili je uvijek bila glavom dolje user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 207
10.10.2011 19:55:44   
gerberka
drznice, evo pogledala sam na netu..divno u vodi user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 208
10.10.2011 19:59:01   
gerberka
ovaj je super..nimalo agresivan, ni strašan user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=niJ6F2p9Ql8

jest da je ova mama baš istetovirana al nemojmo ti ni gledati, ignorisimo user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 209
10.10.2011 20:10:04   
Vodolija83
Zenice moje,evo da vam se i ja javim.Dosla prije satak sa vjezbica,a cijeli dan sam zujala sa mm.
Bila sam na pregledu na Jezeru,trebala sam raditi CTG,ali dr.je rekao da jos nema potrebe i uradio mi samo UZV.Kaze da mu se sve cini pravo fino,sa bebijem sve ok hvala Bogu,prednjaci glavica.Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!user posted image To me puno obradovalo,jer sam imala osjecaj da se prije 3-4 dana okrenuo i izmjenio mi se oblik stomaka,al kaze dr.da je polozaj sasvim ok.

Skidanje serklaza
iduce sedmice u srijedu aBd u 13:30,prije toga uraditi CTG.I to je sve...gore sve trka frka, trajalo 3 minute bukvalno.
Al ja sam sama sebi bila smijesna kad je dr.rekao u srijedu moramo skinuti serklaz,a ja ni manje ni vise "Mora jel da ?! "Hahhahahaaaa user posted image user posted image user posted image Covjek me samo pogleda user posted image

Kasnije smo malo isli do Okaidija u BBI i kupili bebitu na snizenju pantolice i dzemperak (50% popusta) i u IANI jedan majusni sipercic user posted image
Pahuljice,divna komodica i krevetic user posted image Sad ces i ti jos malo u setnju aBd !
Babilonko,legendo,ti jos radis ! Jos 9 user posted image   Evo gore sam napisala kako bi kod naseg dr. user posted image
Gerbo,cestitke na novom poslu tm !!! user posted image Nek bude hairli aBd!
Sto su nam Sensia i Selminja danas bile vrijedne masallah...Jel to domaca jufka bila? Pa zar u 9-om drage moje?

Animagical,masallah tvog Ajnura,pravi veliki djecak sa puuuno kosice user posted image

user posted image za sve ostale user posted image i cestitke na novim sedmicama i mjesecima !!!

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 210
10.10.2011 20:16:56   
animagical
hvala vodolijouser posted image raste, raste kuc kucuser posted image
sretno skidanje serklazauser posted image ej taman da te pitam, a i ostale...vi hodate vise po bebecim radnjama...zna li mi iko reci, bas mi treba...gdje imam kupiti ajnuru strample za zime...on sad nosi br 62 i knap mu je... znaci,ako vam nije mrsko da mi kazete gdje ima toplijih pantolica, trenerkica, strampli, ili neki od onih tanjih skafandera s kapuljacom (zimski imamo), i neke od nehodajucih cipelica tj papica, cizmica...nest toplo..tene imamo, hladno mi za njih... eto...hvala unaprijeduser posted image ugl gdje na jednom mjestu ima najvise toga, da ne obilazim cijeli grad..ovaj malac stalno jedeuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 10.10.2011 20:26:24 >

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 211
10.10.2011 20:20:27   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: animagical

sretno skidanje serklazauser posted image

Hvala puno ! Nadam se da nece biti strasno... user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 212
10.10.2011 20:26:50   
animagical
hajd mi sad odg ima gore izmjena u postuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 213
10.10.2011 20:45:10   
gerberka
vodolijo naša sretno mila user posted image

Neposredna veza do poruke: 214
10.10.2011 21:36:25   
pahuljica_25
Vodolijo  drago mi je da je sve ok sa našim djugom,hvala Bogu.user posted image Eto naredne sedmice kad ti skineš serklaž i ja ću napokon dobiti dozvolu da hodam,ako se u međuvremenu ne porodimuser posted image A kako mi je ovaj moj maji nisko,danas ga bukvalno osjetim u preponama....i mi sutra aBd idemo na pregled na GAK,prvi put,baš se pitam šta će nam raditiuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 215
10.10.2011 21:41:01   
Hannica
Uh,sto ste se raspricale danas,ja odem negdje na par sati i vec vas ne mogu skontat,ko,sta,gdje,kako.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 216
10.10.2011 21:58:40   
Hannica
Ja planiram ovih dana kupiti DM-ovu torbu za bebe,ali mi nesto skupa.user posted image Da bar dodje puna lakse bi mi bilo.user posted image
Ili bar da imam jos jedan kupon s 25% popusta,ali nemam ni to,upotrijebila ga za Aventovu izdajalicu.user posted image
Jos mi ona teta zaboravila dati bodove za ostale djidje sto sam kupila,ja mislila da je ubacila u kesu ali nema.user posted image
user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 217
10.10.2011 21:59:04   
haidy
Kako ste drage trudnice? Ja ovako upadnem kao padobranacuser posted image
Ima li ko da mu je termin ovih dana? Meni za pet dana i kako se vise blizi sve me vise strah. Ne znam vise ni kakve mi sve brige padaju na pamet. Uh samo da sve prodje u redu.
Sad me strah da li cu znati prepoznati poroduser posted image Prvi mi je bio provociran, pa nista nisam ni osjetila. Juce mi je beba bila pravo aktivna, danas se malo smirila. Ali danas mi je stomak bas tvrd, citam da to mogu biti kontrakcijeuser posted image

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 218
10.10.2011 22:11:29   
minie
IZVORNA PORUKA: gerberka

minie srce ti jos 10 dana user posted image divnooo user posted image

Da draga moja, jos nekih 10-ak dana, uh jedva cekam. Ici cu da se porodim sa pjesmom kao sto kaze nasa babica sa vjezbica, bas imam puno samopouzdanja, koje nadam se nece opasti kad pocnu one prave kontrakcije user posted image

Cure hvala za info o kestenju, ja trazila u Konzumu veceras i mema user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 219
10.10.2011 22:18:35   
sweet BaBy

IZVORNA PORUKA: haidy

Kako ste drage trudnice? Ja ovako upadnem kao padobranacuser posted image
Ima li ko da mu je termin ovih dana? Meni za pet dana i kako se vise blizi sve me vise strah. Ne znam vise ni kakve mi sve brige padaju na pamet. Uh samo da sve prodje u redu.
Sad me strah da li cu znati prepoznati poroduser posted image Prvi mi je bio provociran, pa nista nisam ni osjetila. Juce mi je beba bila pravo aktivna, danas se malo smirila. Ali danas mi je stomak bas tvrd, citam da to mogu biti kontrakcijeuser posted image

Pozdrav drage moje, nadam se da uzivate sa svojim malim vrckavim bebicamauser posted image
Drago mi je da je tema ponovo aktuelna i da se mozemo druziti. Iskrene cestitke svim user posted image na novim sedmicama. Masallah bas smo porasleuser posted image

Haidy prepoznat ces ne brini heheheh Isti dan nam termin aBd, ma bice sve ok. Iako je i mene danas malo uhvatla depresija, ustvari vise nekli strah hoce li sve biti ok.... ma joj samo glupe misli. user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 220
10.10.2011 22:24:57   
Vodolija83

sretno skidanje serklazauser posted image ej taman da te pitam, a i ostale...vi hodate vise po bebecim radnjama...zna li mi iko reci, bas mi treba...gdje imam kupiti ajnuru strample za zime...on sad nosi br 62 i knap mu je... znaci,ako vam nije mrsko da mi kazete gdje ima toplijih pantolica, trenerkica, strampli, ili neki od onih tanjih skafandera s kapuljacom (zimski imamo), i neke od nehodajucih cipelica tj papica, cizmica...nest toplo..tene imamo, hladno mi za njih... eto...hvala unaprijeduser posted image ugl gdje na jednom mjestu ima najvise toga, da ne obilazim cijeli grad..ovaj malac stalno jedeuser posted image

Eh Animagical,evo da ti odg.i na dopunu posta.
Meni su super trenerkice u Lindexu,ali tamo ti je uglavnom ono donji dio,pa kombinujes sa bodicem.Imas finih toplih pamucnih ili plisanih trenerkica donjih, krecu se otprilike od 17-19 KM .Stalno dobivaju neku novu robicu,a bilo je i nekih skafandera.Ove ostale radnje u kojim sam ja kupovala mislim da je Ajnur vec prerastao,prave su bebece.Mozda da pogledas i na pijaci...
Nadam se da sam ti bar malo pomogla,pa eto mozes pogledati user posted image   A i ja trazim nehodajuce cipelice,nesto me nigdje nisu privukle user posted image

Neposredna veza do poruke: 221
10.10.2011 22:29:14   
minie
Drage moje ja pricala sa svojim doktorom (isto u Vojnoj) o onom porodu na stocicu sto ima i rekao covjek da je to pravo bezveze, isto kao onaj porod na stolu samo sto sjedis i da je bolja ona klasicna varijanta. Ali je rekao da je taj u vodi malo bezbolniji, ali da niko ne garantuje da ces se tu i poroditi. Bilo je zena koje su provele vrijeme u vodi i opet zavrsile na onom klasicnom stolu (tako se bolje muciti na jednom, nego da te vodaju tamo-amo, ali ne zna se kako ce kome grah pasti user posted image ).

Ja sutra idem na pregled, ali moram doktora uganjati gore, on je dezurni sutra. Da li je neko tako "ganjao" doktora, da li kazem sestrama da ga zovnu ili kako? Do sada sam uvijek imala termin u tacno odredjeno vrijeme, a sad mi je rekao samo dodji u utorak, ja sam dezurni user posted image I da, nadam se da se nece bas tada neka poradjati, pa da cekam duuugooouser posted image

Uh kako mi je fino, MM nalozio vatru u nas kamin i ona lijepo gori i pucketa, jos mi samo nedostaje moj kesten. Sutra cu 2 kg pojesti odjednom user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 222
10.10.2011 22:29:35   
Vodolija83
Gerbo i Pahuljice,hvala vam puuunooo !!! user posted image
Eto Pahuljice,nama se blizi aBd ...user posted image Ko zna,mozda cu i ja ubrzo poslije skidanja serklaza...
Mene veceras nesto malo bolucka u donjem dijelu stomaka,a vise prema lijevo,hmmm...

Neposredna veza do poruke: 223
10.10.2011 22:32:36   
Vodolija83
Ma ko je to pozelio kestena user posted image
A Minie zavidim na kaminu...i nama je u bivsem stanu pucketalo,to je za mene prava uzivancija...
Sretno sutra aBd na kontroli !

Ja vam sad odoh na spavanjac. Pa paaa svim user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 224
10.10.2011 22:32:51   
animagical
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Eh Animagical,evo da ti odg.i na dopunu posta.
Meni su super trenerkice u Lindexu,ali tamo ti je uglavnom ono donji dio,pa kombinujes sa bodicem.Imas finih toplih pamucnih ili plisanih trenerkica donjih, krecu se otprilike od 17-19 KM .Stalno dobivaju neku novu robicu,a bilo je i nekih skafandera.Ove ostale radnje u kojim sam ja kupovala mislim da je Ajnur vec prerastao,prave su bebece.Mozda da pogledas i na pijaci...
Nadam se da sam ti bar malo pomogla,pa eto mozes pogledati user posted image   A i ja trazim nehodajuce cipelice,nesto me nigdje nisu privukle user posted image

pa nema mu jos ni mjesec danauser posted image nije prerastaouser posted image   ma imam ja tih za po kuci ali nemam nekako finih stvari za hodati vani po ovoj zimi... pliz ako gdje vidis strample javi mi!user posted image i farmerke postavljene unutra necim toplijim, obicne imamouser posted image ako trazis tene nehodalice pogledaj na temi 0-1  jelena je kupila slatke u TL za samo 12 kmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *