Bebica11
|
Hej zenice MasaAllah fine vijesti s kontrola, pahuljice da tebi nije ranije termin , vidis Bozijeg davanja, beba se i priprema za ranije i deblja tako da nema zime , Gift laganini,mogu misliti ljepote , Sensia sta se bezveze sekiras, ako je tvoja dr rekla da je ok,ok je, samo pozitivno ,mozda su upravu ovi tuzlaci sto zene ne zamaraju s ctg-om, ja dok sam lezala u bolnici, nekim zenama se cak "gubio",pistao da nije ok pa bebe bile ok, sve je to normalno, a tjeraju da se pije voda ako beba spava, hladna voda il slatko ih budi, to je normalna pojava u bolnici ja bila u SKAFI malo u Halilovicima, nema nista specijalno za bebe iako ima jedna kao prostorija za njih,al razabralo se, kupila ja carapice i toplomjer za bebe za 30sek pokaze temp, i tacan je, a marka i pol , provjeravala ja sad kuci kad sam dosla s onim standardnim i ovim digitalnim , u SKAFI ima za trudnice odjece, ima jedan kao cosak kolekcija za trudnice, ima finih hlaca za izabrati, ja sam suknju kupila, ne smijem vam reci koji br I KUPILA SAM PERSIL SENSITIVE da operem robicu , imam 4 vrecice sto robice sto posteljine sto sam dobila pa da spremim bebi, a trebam jos dobiti iz Danske, i od tetica, bice dosta za bebicu, tako da necu nista kupovati osim 1-2 kompletica u cemu cu je iznijeti i kad idem dr sta ce obuci mada je sve novo i sto sam dobila
|