|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1279 1280 [1281] 1282 1283   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
4.10.2011 15:35:05   
emma.L
za Jezero stvarno ne znam, ali ovo bi trebala biti najnormalnija stvar za pitati i tražiti odgovor jer se toliko te stvari razlikuju od jednog do drugog porodilišta. Nažalost, kako nam sve, tako i ovo...
Što se tiče gaća, mislim da Chicco ima po veličinama, ali nisam sigurna.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu bucko)
Neposredna veza do poruke: 32001
4.10.2011 15:55:09   
Bebica11
Zdravo zenice

evo i mene sa compa pisem posto mi je tastatura na laptopu poludila, hvala vam puno na podrsciuser posted image

danas sam bolje hB....al mene cim nesto popusti drugo uhvatiuser posted image , opet me stomak boli....al cudna neka boluser posted image ...skroz tupa i blaga ali KONSTANTNA, i ide od dna stomaka prema vrhu, od cega li je nemam pojma, al sve je dobro dok ne bole ledja, one ledjne su opasne mada cu se primiriti i sad...sta cu, al vjerovatno od kasljanja,kihanja,smrcanja bas sam osjetila kako se NAPREZE stomak, mozda je to, al nisam mogla kontrolisati,pogotovo kasaljuser posted image

zao mi je jedino sto necu moci na vjezbice vecerasuser posted image user posted image

Jedva cekam da prizdravim da i ja mogu oprati robicu i spremiti sto sam dobila juceruser posted image , a moracu prije ovog zahladjenja aBduser posted image

koji ste deterdzent koristile za bebinu robicu? Koliko sam upratila persil sensitive, ima li jos neka opcija posto moram kupiti, imam samo onaj obicni

(odgovor članu bucko)
Neposredna veza do poruke: 32002
4.10.2011 15:58:20   
Bebica11
bucko ja se nisam jos poradjala al isto sam lezala u bolnici a i imam dosta drugarica svjeze porodjenih, tako da po onome sto sam skontala 2 SPAVACICE I 2 OGRTACA su sasvim dovoljna, s tim da ces na jezeru od njih dobiti spavacicu u kojoj ces se poradjati

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32003
4.10.2011 16:01:49   
Bebica11
babilon ja se ziletom depiliram po gospoji, a i kad se budem trebala poroditi aBd isto planiram, kreme su nekako pune hemikalija i pred porod mi ruzna pomisao da dolje svasta stavljas, najbolje ti je ziletuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 32004
4.10.2011 16:13:04   
megi
ne znam za jezero ali kad sam se ja poradjala u Vojnoj bile su mi dovoljne 2 spavacice
jedan ogrtac
ja sam kupila obicne pamucne gacice koje sam poslije bacila
jer mi ove jednokratne nisu mogle user posted image

sto se tice pranja djecije robice obican deterdzent samo dva put ispiranje i to je to

pozdrav drage trudnjace

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32005
4.10.2011 16:24:38   
minie
Drage moje da i ja mahnem za danas,

Cicibanko Enica je med, medeni user posted image

Ostale moje drage trudnice nadam se da uzivate u danasnjem danu, meni bas godi ovo sunce, a i dobila jos robice za bebu, puno farmerki i nekih kosuljica pa sam pravo user posted image

Vodolijo, Sensia
kako je sinoc bilo na vjezbama? Sta je bila tema?

Kada sam ja trebala neku uputnicu iz DZ ili ambulante morala sam se naruciti, jer onako odes i pravo se nacekas dok svi oni sa terminima zavrse, a ne daj Boze da te ko pusti preko reda. Nema veze sto ti je stomak do zuba, nije ih briga. A sad imam onu veliku za bolnicu i ta vrijedi za preglede do kraja i CTG.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 32006
4.10.2011 16:43:59   
mala75
ja danas bez struje bila pa opet se vi napisale treba mi veče cijelo da iščitam, al sam jutros upartila da je neko spominjao hurme, kao i one su za neštouser posted image  prosvjetlite me?????

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32007
4.10.2011 17:40:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mala75

ja danas bez struje bila pa opet se vi napisale treba mi veče cijelo da iščitam, al sam jutros upartila da je neko spominjao hurme, kao i one su za neštouser posted image  prosvjetlite me?????

hurme su dobre za elasticnost maternice i laksi porod jer sadrze oksiticin itd a jako su dobre i za porodilje i oporavak, ukucaj u google hurme porod izaci ce ti brojni clanci o tome

s tim da ih se pocne jesti tek iza 36 sedmice jer mogu izazvati kontrakcije ranije

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 32008
4.10.2011 17:43:11   
Sensia
uh darge moje koliko mene glava boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne pamtim da me je ovako boljela, ne znam sta da radim. poslala sam mm po tlakomjer da vidim da nije ne do Bog pritisak

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 32009
4.10.2011 17:47:30   
mama21e
Drage moje, ja sam presretna, sutra aBd idem na prvi pregled, jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image Sta se inace radi na prvom pregledu?user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32010
4.10.2011 17:53:03   
Gift
deste zene, sta ima, malo sam preletila ovu zadnju stranicu..

Sensia moguce je da je pritisak, jesli danas pila kafu..

na vjezbice nisam isla, zvala dr. da pitam kaze ,,ne moze'' jbg pa kad cuuser posted image necu znata ni disat pravilno...uf...
a sutra idem na pregled i jedva sam sredila gospodju uz pomoc mm, ne znam kakva je kod vas ''dole'' situacija al ja se iznenadila sve mi nesto nabubrilouser posted image user posted image , jedva se prepoznauser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32011
4.10.2011 17:57:32   
Gift

IZVORNA PORUKA: mama21e

Drage moje, ja sam presretna, sutra aBd idem na prvi pregled, jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image Sta se inace radi na prvom pregledu?user posted image user posted image

pa kolko se sjecam, uzv pregled ali vaginalno, ako me razumijes, konstatovana trudnoca, dobila da uradim nalaze krvi i urina, da pijem folacin i malo predavanje o ishrani...et ja mislim da je to sve...

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 32012
4.10.2011 18:02:25   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Gift

pa kolko se sjecam, uzv pregled ali vaginalno, ako me razumijes, konstatovana trudnoca, dobila da uradim nalaze krvi i urina, da pijem folacin i malo predavanje o ishrani...et ja mislim da je to sve...

Hvala ti user posted image a jel boli to vaginalno? cula sam mnoge trudnice koje se zale na to...

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32013
4.10.2011 18:05:43   
Gift

Hvala ti user posted image a jel boli to vaginalno? cula sam mnoge trudnice koje se zale na to...

ma ne boli, barem mene nije..mozda mislis na preglede rukama u kasnijim sedmicama to je mene znalo pomalo zabolit..ma to sve zavisi od dr. i a i jesil ti opustena...

< Poruku je uredio Gift -- 4.10.2011 18:06:39 >

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 32014
4.10.2011 18:10:46   
animagical
trudnicice, mahanjeuser posted image nadam se da ste sve dobro, da vas bebe lupaju i da mazite stomeuser posted image  

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32015
4.10.2011 18:15:58   
Gift
animagical user posted image user posted image user posted image za tebe i Ajnura...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32016
4.10.2011 18:21:05   
animagical
giftuser posted image eto te xxluser posted image svaka castuser posted image ej ako ne smijes na vjezbe imas na netu videe za disanje....guglaj

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32017
4.10.2011 18:23:58   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

giftuser posted image eto te xxluser posted image svaka castuser posted image ej ako ne smijes na vjezbe imas na netu videe za disanje....guglaj

dogurasmouser posted image user posted image user posted image e hvala za info odoh probat sta nac za disanje..

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32018
4.10.2011 19:09:08   
pahuljica_25
Gift i kod mene ista situacija,ma dok sam se "dole" sredila sva sam se ponovo preznojila.Uhhhh to mi je najmrži dio kupanjauser posted image user posted image
Ako šta nađeš o disanju na netu please pošalji mi linkuser posted image

Bebice drago mi je da si bolje,nedaj se tim virusimauser posted image

Ostale trudnice imate mahanjeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32019
4.10.2011 20:16:11   
Hannica
Halloooooooo...
Evo mene opet,ima li sta novo od juce,jel se ko porodio?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 32020
4.10.2011 20:24:53   
Bebica11

prvi pregled

mjerice ti pritisak
vagati te
uzeti podatke
onda ces leci za ultrazvuk i malo ti gurnu sondu dolje to haman i ne osjetis, a ne boli nikako, to nije klasicni pregled vaginalni
i vidjeces bebceuser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 32021
4.10.2011 20:32:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Halloooooooo...

nije niko od juceruser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32022
4.10.2011 21:51:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Halloooooooo...

nije niko od juceruser posted image

Bas me cudi... Inace kad mene nema par sati desi se nesto interesantno.
nije niko od jucer

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32023
4.10.2011 22:31:50   
zanzibarka
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja dok iscitam sve sto napisete ismijem se bas od srca, zato vas i volim sve iako nikog ne znam :)
Dan je bio prelijep pa sam setala, setala i onda me sve zivo zaboljelo, i na kraju sam pomislila da cu se poroditi, ova mala navalila dolje, samo sto nije izletila, danas svratila do igraonice u kojoj sam radila, dosta djecice bilo, bas sam ih se zazeljela, izgrlili se izljubili, a iz centra me svi zaustavljaju, ma dan je bio za 10 :)))))

Cicibanko Ena je med medeni masallah :) Blago tebi :)

I mi idemo na ctg u petak, vidim jos neko ide, mozda se sretnemo, i napokon da me vaginalno pregledaju jer imam osjecaj da sam najmanje 5-6 cm otvorena i bas svima pricam kako bi se 7. voljela poroditi ... pa Boze na hajr, samo mi zao sto mi mm ne bi mogao gledati tekmu BiH jer planira biti sa mnom na porodu user posted image  ljubim sve redom user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu bucko)
Neposredna veza do poruke: 32024
4.10.2011 22:54:37   
sweet BaBy
Evo i mene user posted image
Prvo da cestitam svima novbe sedmice, mjesece i pozelim dobrodoslicu novim user posted image tesko mi je sve upratiti jer bas nisam aktivna. A jos pogotovo kako pospremam i pripremam sve za dolazak moje user posted image Umjesto da odmaram ja rintam i cistim user posted image
Zanzibarko i ja idem u petak na kontrolu u Vojnu. A jesi li i ti u Sa? Izvini sto pitam, ali ja jos nisam skontala ko je ko user posted image
Kako su ostale XXXL :) je li sve spremno?
Nadam se da ste sve dobo i da ce uskoro prestati glavobolje i ostale tegobe . Veliki za sveuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 32025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1279 1280 [1281] 1282 1283   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1279 1280 [1281] 1282 1283   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *