emma.L
|
đenifer, ja nemam te strahove, najbolje se snalazim sama i prilično sam organizirana. Dakle, ja ovaj put planiram od starta sama, jer iskrena da budem, svekrva je bila voljna pomoći nakon prvog poroda, a dolazila je samo da bih ja ispala fina snaha i udovoljila svima. Nisam imala srca reći da bih ja ležala bez gaća i da mi treba odmor, jer zaboga, svi su to dijete čekali s nestrpljenjem. A s druge strane nisam bila slobodna leći, nego sam je uvijek dočekala u trenerci, istuširana sa pospremljenom kućom . Onda bih joj pustila da nešto skuha eto tek tako. Da nije bilo te "pomoći" odležala bih duže i bolje bih se oporavila. Usput, MM kuha kao i ja, pospremiti može i on i teta koja mi ponekad čisti. Ne znam, vidiš kako se ljudi razlikuju, ja znam da sam ja ters i svi mi to stalno i govore , ali ovaj put zaista ću sve sebi podrediti. E jedini strah je kako će Ema prihvatiti bebu. Njoj pažnje neće faliti sigurno, čak ni moje, jer je i nju MM kupao i presvukao već prvu večer pa smo dogovorili da će sve on oko bebe da ona ne bi morala previše dijeliti mamu. Ali ipak će joj biti velika promjena, neka nam Bog pomogne s tim . Vidjet ćemo hoće li nam ići po planu. minie, kakvo bacanje torbi? Mislim, mi smo Gracovu bacili zato što se raspadala nakon godine dana upotrebe. Ovo su praktične torbe u kojima dođe dvije pelene male, mali paket maramica, podloga za presvlačenje, mala babylove kremica za guzu. Otprilike ćeš to uvijek imati sa sobom prve godine + flašica + presvlaka + zvečke + dude . Graco koju smo imali za Emu je bila praktična, ali je baš izgledala kao torba za bebine stvari, a ova izgleda kao sportska torba i to mi se sviđa. Nju će MM donijeti kad budemo trebali ići doma i u njoj presvlaku i dekicu za bebu. Nego, zna li itko jesu li počele vježbe srijedom popodne na Otoci, please?