Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 14:49:00
Visnja RR
FB armija: HUMANITARNA AKCIJA-KONCERT ZA IMAN KARIC SUBOTA 24.09.2011 PLATO KATEDRALA.Planiranje akcije za subotu bolje od ocekivanog imamo veliku podrsku volontera,nasih mladih buducih zvijezda koje vjesto organizuje Maja Spasojevic.Administratori FACEBOOK ARMIJE su uradili dobar dio posla.Potvrdjen je dolazak za sada:***Nazif Gljiva,Hanka Paldum,Ado Gegaj,Dino Hodzic***....uspostavljen je kontakt sa Almirom Cehajicem Batkom koji je podrzao akciju i pridruzit ce nam se u subotu upoznat je sa svim detaljima.Nasi volonteri ce dobiti nove uniforme :-) Adi Deak odlicno odradjuje svoj dio posla sa svojom ekipom STREET PROJECT.Pridruzuje nam se odlicna ekipa Ringeraja.ba porodični portal.Sa nama je i FRESH GENERATION.Naravno sa nam je i nas vjerni pratilac DJ DINERO Toliko za sada ceka se potvrda jos gostiju i iznenadjenja.Lijep pozdrav.
PONOS ARMIJE VOLONTERI ♥ Irma Huseinovic od 12 do 18,Isabella Bella od 18 do 22,Davor Bošnjak od 12 do 22,Lejla Mulalic od 12 do 18,Elma Dokara od 12 do 22,Arijana Huseinović od 12 do 22,Lamija Spahić od 12 do 22,Amina Trgo od 12 do 22,Selma Corbo od 12 do 22,Emina Lekić od 12 do 22,Emina Alibasic od 12 do 18,Nejla Kolar od 12 do 22,Emina Hukic od 12 do 18,Nejla Sijercic od 12 do 18,Diana Baricanin od 12 do 18,Benjamin Hromo od 12 do 18.Riad Mezildžić od 12 do 18 ♥
ko god moze od nasih cura nek se pridruzi... ja cu doci od 12 h
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 14:55:46
vila_7
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Ima li opcija na FB da se posalje svim prijateljima ili mora svako pojedinacno???
imas opciju desno dodaj prijatelje u grupu , odabres ih odjednom sve...ali mislim da moze samo po 18-19, al ti kad zahtjev za te posaljes,odmah saljes i za druge, i tako redom. i onda valjda ceka se da oni odobre te prijatelje ,ali to bude za 2-3 sata
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 15:03:05
koka i po
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
FB armija: HUMANITARNA AKCIJA-KONCERT ZA IMAN KARIC SUBOTA 24.09.2011 PLATO KATEDRALA.Planiranje akcije za subotu bolje od ocekivanog imamo veliku podrsku volontera,nasih mladih buducih zvijezda koje vjesto organizuje Maja Spasojevic.Administratori FACEBOOK ARMIJE su uradili dobar dio posla.Potvrdjen je dolazak za sada:***Nazif Gljiva,Hanka Paldum,Ado Gegaj,Dino Hodzic***....uspostavljen je kontakt sa Almirom Cehajicem Batkom koji je podrzao akciju i pridruzit ce nam se u subotu upoznat je sa svim detaljima.Nasi volonteri ce dobiti nove uniforme :-) Adi Deak odlicno odradjuje svoj dio posla sa svojom ekipom STREET PROJECT.Pridruzuje nam se odlicna ekipa Ringeraja.ba porodični portal.Sa nama je i FRESH GENERATION.Naravno sa nam je i nas vjerni pratilac DJ DINERO Toliko za sada ceka se potvrda jos gostiju i iznenadjenja.Lijep pozdrav.
PONOS ARMIJE VOLONTERI ♥ Irma Huseinovic od 12 do 18,Isabella Bella od 18 do 22,Davor Bošnjak od 12 do 22,Lejla Mulalic od 12 do 18,Elma Dokara od 12 do 22,Arijana Huseinović od 12 do 22,Lamija Spahić od 12 do 22,Amina Trgo od 12 do 22,Selma Corbo od 12 do 22,Emina Lekić od 12 do 22,Emina Alibasic od 12 do 18,Nejla Kolar od 12 do 22,Emina Hukic od 12 do 18,Nejla Sijercic od 12 do 18,Diana Baricanin od 12 do 18,Benjamin Hromo od 12 do 18.Riad Mezildžić od 12 do 18 ♥
ko god moze od nasih cura nek se pridruzi... ja cu doci od 12 h
konacno
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 15:31:05
Visnja RR
zelim vjerovati da je samo u pitanju kratak rok za prijavu akcije ili je vec nesto drugo dogovoreno na istom mjestu... svako drugo objasnjenje bi bilo zalosno i sramotno....
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 23:14:39
Visnja RR
razlog je vjerski obredi u Katedrali koji su sutra organizator je to trebao provjeriti prije nego bilo sta organizuje pa samim tim ne mozemo kriviti opcinu stari grad
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 24.9.2011 7:12:17
vila_7
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
razlog je vjerski obredi u Katedrali koji su sutra organizator je to trebao provjeriti prije nego bilo sta organizuje pa samim tim ne mozemo kriviti opcinu stari grad
sad sam se i ja sjetila - stvarno je organizator valjda prvo trebao traziti dopustenje-pogotovo sto se za ovaj obred (zapravo proglasenje) zna vec desetak dana da ce biti
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 24.9.2011 22:55:02
scarlett
IZVORNA PORUKA: Amani12
Scarlett evo ja nudim 25km za jelku i ukrase. Jos da se dogovorimo o preuzimanju,ako je ok...
Iman
Eh ovako, upavo sam izmjerila jelku, sastavlja se iz 3 djela + postolje, nisam je zaista mogla sada sastavljati i slikati, mrtva sam umorna, nego sam dijelove onako naslonila jedan na drugi i izmjerila oko 175 cm cužina + postolje. Korištena je samo 2 x, a zaista je očuvana, samo ima posla oko nje, jer je jako gusta, dok se sve to ne rastavi, ali eto ko uživa u novogodišnjim i Božićnim radostima, neće mu biti mrsko
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 24.9.2011 23:28:02
entinte
samo da posaljemo veeelliiikkkiiii za nasu imancicu i njenu porodicu
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm