Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 1:32:18
scarlett
Evo i lista CD-ova, ne pitajte ništa ( mladost - ludost):
svaki od ovih CD- ova nudim po cijeni 0,5 KM jer nisu originali . Nadam se da imate mlađu braću koji ovo slušaju, vjerujem da forumašice slabo Kelly Rowland - Ms. Kelly, Deluxe (Work,... 13 pjesama) MyStikal - Tarantula (14 pjesama) Christina Milian - It's About Time (Dip it low,...15 pjesama) Kylie Minogue - Greatest hits 2002 (17 pjesama) Ciara - Goodies ( 13 pjesama) Van Gogh - Lavirint (11) Ana Nikolić - Djevojka od čokolade ( 10) the notorious BIG - ready to die (17) Rihanna - Good girl gone bad (Umbrella, Rehab,...12 pjesama) the notorious BIG - greatest hits (17) ICE CUBE - GOLD 2000 Nelly - NELLYVILLE (Work it, Dilemma,... 19 pjesama) 50 cent - the Massacre ( 21) Bobby Valentino Jay - Z - UNplugged (13) Erick Sermon - React (16) Mary J. Blige- love & life Millenium Rap hits 2000 Dr. Dre - 2001 (22) The Wu - tang clan - The W ( 13) Busta Rhymes - Genesis (20) Warren G - I want it all (16) Fat Joe - Jealous ones still envy (18) Beyonce - Dangerously in love (16) Dr. Dre - Posse (16) Ludacris - Word of Mouf (17) Chaka Demus & Pliers - Hurry up and come ( 3 ) Hip Hop connection (24) Chris Brown - Young love (15) Ashanti - Concrete Rose (only U,... 17 pjesama) aaliyah - ULTIMATE More than a woman, One in a million,... 16 pjesama) Capone - n - noreaga - The Reunion ( 19 pjesama) Noreaga - Katfob (17) Method man / Redman - How High ( 15) Jennifer Lopez - Como ama una mujer (11) Brooke Valentine - Chain Setter Delinquent habits - Here Come The Horns (15) Redman - Malpracice (23) Snoop Dogg - Snoop World (21) Busta Rhymes- The big bang (15) Caught up soundrack (14) Snoop Doggy Dogg - Singles collection '99
hip - hop and r'n'b više CD-ova iz perioda ( 2000 - 2008)
dupli CD - ovi po cijeni od 1,-KM ABSOLUTE HITS OF THE 80's ( dupli CD po 19 pjesama) George Michael - Twentyfive (dupli CD 15 i 14 pjesama) House 2008 ( dupli CD, po 11 pjesama) Christina Aquilera - Back to basics ( dupli CD 13 i 9 pjesama)
Toše - The hardest thing (10) original iz DM-a ( 2,- KM)
Eto nadam se da ćemo sakupiti još koju markicu za malu princezu.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 1:42:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: scarlett
svaki od ovih CD- ova nudim po cijeni 0,5 KM jer nisu originali . Nadam se da imate mlađu braću koji ovo slušaju, vjerujem da forumašice slabo Kelly Rowland - Ms. Kelly, Deluxe (Work,... 13 pjesama) MyStikal - Tarantula (14 pjesama) Christina Milian - It's About Time (Dip it low,...15 pjesama) Kylie Minogue - Greatest hits 2002 (17 pjesama) Ciara - Goodies ( 13 pjesama) Van Gogh - Lavirint (11) Ana Nikolić - Djevojka od čokolade ( 10) the notorious BIG - ready to die (17) Rihanna - Good girl gone bad (Umbrella, Rehab,...12 pjesama) the notorious BIG - greatest hits (17) ICE CUBE - GOLD 2000 Nelly - NELLYVILLE (Work it, Dilemma,... 19 pjesama) 50 cent - the Massacre ( 21) Bobby Valentino Jay - Z - UNplugged (13) Erick Sermon - React (16) Mary J. Blige- love & life Millenium Rap hits 2000 Dr. Dre - 2001 (22) The Wu - tang clan - The W ( 13) Busta Rhymes - Genesis (20) Warren G - I want it all (16) Fat Joe - Jealous ones still envy (18) Beyonce - Dangerously in love (16) Dr. Dre - Posse (16) Ludacris - Word of Mouf (17) Chaka Demus & Pliers - Hurry up and come ( 3 ) Hip Hop connection (24) Chris Brown - Young love (15) Ashanti - Concrete Rose (only U,... 17 pjesama) aaliyah - ULTIMATE More than a woman, One in a million,... 16 pjesama) Capone - n - noreaga - The Reunion ( 19 pjesama) Noreaga - Katfob (17) Method man / Redman - How High ( 15) Jennifer Lopez - Como ama una mujer (11) Brooke Valentine - Chain Setter Delinquent habits - Here Come The Horns (15) Redman - Malpracice (23) Snoop Dogg - Snoop World (21) Busta Rhymes- The big bang (15) Caught up soundrack (14) Snoop Doggy Dogg - Singles collection '99
dupli CD - ovi po cijeni od 1,-KM ABSOLUTE HITS OF THE 80's ( dupli CD po 19 pjesama) George Michael - Twentyfive (dupli CD 15 i 14 pjesama) House 2008 ( dupli CD, po 11 pjesama) Christina Aquilera - Back to basics ( dupli CD 13 i 9 pjesama)
eto meni ovo bpldirano i jedva čekam d ate vidim
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 10:21:22
Bambi09
svaki od ovih CD- ova nudim po cijeni 0,5 KM jer nisu originali . Nadam se da imate mlađu braću koji ovo slušaju, vjerujem da forumašice slabo
Kelly Rowland - Ms. Kelly, Deluxe (Work,... 13 pjesama) MyStikal - Tarantula (14 pjesama) Christina Milian - It's About Time (Dip it low,...15 pjesama) Kylie Minogue - Greatest hits 2002 (17 pjesama) Ciara - Goodies ( 13 pjesama) Van Gogh - Lavirint (11) Ana Nikolić - Djevojka od čokolade ( 10) the notorious BIG - ready to die (17) Rihanna - Good girl gone bad (Umbrella, Rehab,...12 pjesama) the notorious BIG - greatest hits (17) ICE CUBE - GOLD 2000 Nelly - NELLYVILLE (Work it, Dilemma,... 19 pjesama) 50 cent - the Massacre ( 21) Bobby Valentino Jay - Z - UNplugged (13) Erick Sermon - React (16) Mary J. Blige- love & life Millenium Rap hits 2000 Dr. Dre - 2001 (22) The Wu - tang clan - The W ( 13) Busta Rhymes - Genesis (20) Warren G - I want it all (16) Fat Joe - Jealous ones still envy (18) Beyonce - Dangerously in love (16) Dr. Dre - Posse (16) Ludacris - Word of Mouf (17) Chaka Demus & Pliers - Hurry up and come ( 3 ) Hip Hop connection (24) Chris Brown - Young love (15) Ashanti - Concrete Rose (only U,... 17 pjesama) aaliyah - ULTIMATE More than a woman, One in a million,... 16 pjesama) Capone - n - noreaga - The Reunion ( 19 pjesama) Noreaga - Katfob (17) Method man / Redman - How High ( 15) Jennifer Lopez - Como ama una mujer (11) Brooke Valentine - Chain Setter Delinquent habits - Here Come The Horns (15) Redman - Malpracice (23) Snoop Dogg - Snoop World (21) Busta Rhymes- The big bang (15) Caught up soundrack (14) Snoop Doggy Dogg - Singles collection '99
meni ovi boldirani i podvuceni
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 10:43:20
Almaa
isla sam na ovu stranicu na pik-u, ali vidim da i nije bas posjecena:(, tako da cu ovdje da napisem ako nekome treba sling marama, marama je nova, naranđaste boje (postavit cu i slikicu ako zelite), moja cura i ja bismo je rado prodali, a novac dali za nasu Imancicu...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 11:14:36
Amani12
Evo draga mene pisi i za ove cd-ove.Ja jos uvijek volim old school Nadam se da i jelkica bude nasa Kad cemo ovo pruzeti? Na BB
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 14:15:26
scarlett
Drage cure i ja jedva čekam da se družimo treba mi malo društvenog života, trenutno mi 1/3 života koji provedem u budnom stanju prođe u putovanju + ostale obaveze...
Što se mene tiče, vaše je ono što ste zabilježile, osim ako se ne javi neko sa većom ponudom. Donosim aBd na oktobarski BB.
Bambi, dal' si još uvijek zainteresirana za onu narukvicu što si rezervisala daaaavno, ako se uopšte sjećaš, ona te čeka cijelo ovo vrijeme , ljeto je prošlo, pa ako nisi nije frka, ima zainteresiranih za nju.
Almaa stavi sliku, mislim da će se ovdje najprije prodati, ja bih bila sretna da imam razloga sada da je kupim , ali javit će sa nadam se neka druga ženica koja čeka
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 25.9.2011 14:28:31
Hanady RR
stavi ovaj spisak i na BB i ja hoću i Rihanna - Good girl gone bad (Umbrella, Rehab,...12 pjesama)
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 26.9.2011 8:11:17
assmiras
Jedno pitanje, koji su sad cd-ovi jos slobodni? I bamby ako "bas bas ne zelis" ovaj CD, ja vbih ga rado uzela.... George Michael - Twentyfive (dupli CD 15 i 14 pjesama)
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 26.9.2011 10:54:29
Bambi09
IZVORNA PORUKA: assmiras
Jedno pitanje, koji su sad cd-ovi jos slobodni? I bamby ako "bas bas ne zelis" ovaj CD, ja vbih ga rado uzela.... George Michael - Twentyfive (dupli CD 15 i 14 pjesama)
NE DAM
Sad me zvala kolegica iz SA, kojoj sam proslijedila svoj e-mail i vec je na svom radnom mjestu pokrenula akciju prikupljanja novca i kaze da samo javi da ce uplatiti koliko god sakupe... a sakupice sigurna sam...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 26.9.2011 13:03:00
assmiras
NE DAM
Sad me zvala kolegica iz SA, kojoj sam proslijedila svoj e-mail i vec je na svom radnom mjestu pokrenula akciju prikupljanja novca i kaze da samo javi da ce uplatiti koliko god sakupe... a sakupice sigurna sam...
nema veze, ne moras :)....
A za ovu akciju.... super.... nadam se da ce se na vrijeme i ovo sakupiti.
Zna li neko kako nam je bebica, ima likakvih novosti?
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 26.9.2011 13:27:47
vila_7
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
gledaj svoju mamicu sunce drago...neka ti tvoja hrabra mama bude uvjek svetionik , do pobjede...
ne znam jesu li mi slike lijepe ili tuzne,znam samo da me srce boli.... Da ti Bod podari sto ranije ozdravljenje pa da uzivate kako treba jedna s drugom - same s tatom u obiteljskom domu.
< Poruku je uredio helena_7 -- 26.9.2011 13:28:46 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 28.9.2011 9:52:39
Anoniman
Ima li iko nekih informacija?
Jučer sam bila u sarajevskom City Pub-u...i tamo ima kutija za pomoć našoj Iman, kažu mi oni radnici da ljudi ubacuju koliko mogu... nadam se da će Bog podariti snage roditeljima i ovom malom anđelu volje za životom da se idalje bori...
Postoji li mogućnost da se cirkularni mail pošalje većim firmama u BiH, je li ovo već neko radio???
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 28.9.2011 22:23:40
entinte
Dusa draga, mila... Ocekujemo lijepe vijesti...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 29.9.2011 7:49:14
najjda
IZVORNA PORUKA: Fortuna
Ima li iko nekih informacija?
Jučer sam bila u sarajevskom City Pub-u...i tamo ima kutija za pomoć našoj Iman, kažu mi oni radnici da ljudi ubacuju koliko mogu... nadam se da će Bog podariti snage roditeljima i ovom malom anđelu volje za životom da se idalje bori...
fortuna i ja sam bila u basti u kralja tomislava ima i tamo kasice rekli su da je jedna vec napunjena hvala bogu i ja sam dala svoj doprinos i tako mi je bilo drago kada sam vidjela da ima kasica