Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 9:57:26
Mirkica
Ringeraja.ba | Forumi | Mali oglasi | O portalu | 27.638 registrovanih članova Lokacija: Forum > [Zajednica RR] > Humanitarnost > RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!!
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
da li ima jos neko da se prijavi za akciju u nedelju... potrebno nas je bar 6...molim javite do sutra do 12 da mogu kontaktirati Grand
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 11:34:53
Hanady RR
djevojke ja moram do 12 najaviti akciju ali ako su nas samo 3 akcija se ne moze odrzati...
meni s ečini ništa do ovoga višnja :((( malo nas je... naime ja nisma ni siguran da mogu više od 3.-4 sata ostati imama i posla oko djece pred radnu semdicu...tako da... ne znam ako nas nema ovaj vikend dovoljno uz našu dobru volju džaba :((( stavila je helena i na teme bebe i jednu id rugu...al nema nešto odziva...zeznut vikend zauzet
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 11:54:14
Bambi09
na zalost sve sto ste pomenula trazi mnogo vremena ...jer na zalost Imancica nije jedina boloesna ... sve se ceka neki red ...a ona nema vremna za cekanje ..pa se rade akcije koje se mogu sto prije organizovati.. al eto ima bar jedna lijepa vjest u svemu je da ce Sanela Jenskins donirati novac...
dakle sve koje imate sta za prodati a da vam vise ne treba uradite to preko
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sva se najezih... evo me na poslu placem ko malo dijete... hvala Bogu dragom pa je podario materijalno bogatstvo na pravo mjesto i za pravu osobu... Sanela draga...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 12:25:57
malena sharena
Ja sam uradila ovo sto je helena predlozila, napisala note i stavila na profil, pa vidjecemo. A i sutra je akcija ispred Katedrale, ako bude suncano, vjerovatno ce biti pun grad, valjda ce se ljudi odazvati.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 12:36:52
vila_7
malena nemoj na profil :
Nego ja sam svim svojim prijateljima POJEDINACNO poslala poruku sa opisom sta je Irena do sad prozivjela, a sta je sad sa Iman, i znaci svakom posebno privatnu poruku poslala i vjerujte danas sam mnogo sretna jer mi se jako jako puno ljudi javilo i pitalo za Ziro racun,ja proslijedila i sad ce uplatiti!
P.S. Ovo govorim jer kad se stavi na profil,bude zatrpano milion drugim obavijesti pa ih dosta ne vide,a ovako kad bas oni dobiju poruku - ne mozes zanemariti
< Poruku je uredio helena_7 -- 23.9.2011 12:37:44 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 12:41:26
Visnja RR
nije problem u tome ko ce dati novac jer Grand je pun nedjeljom ali ne mozemo samo nas tri sa RR izvesti cijelu akciju.. potrebno je bar 6... vidjecemo da sev prolongiramo za sljedeci vikend...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 12:42:31
leona81
@helena, ja ne znam cijelu pricu sta je Irena prozivjela dosad? stavljala sam onako na profil ali mozes mi na pp poslati i ostale detalje ili sta si ti napisala pa mogu i ja slati prijateljima. vjerujem da ima mnogo ljudi koji bi pomogli, a onako ne vide na profilu, pogotovo ovom novom
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 12:54:38
vila_7
Najprije oprosti ako te prica malo vise potrese,ali jednostavno moram napisati jer toj bebi hitno treba pomoc- Iman Karić-već sam te i u grupu ja mislim bila dodala i sad jos svima saljem ovo. Beba je rođena zdrava, ali sad je vec mjesecima u bolnici zbog mozdanog krvarenja, ima jadna probusenu lobanju iz koje vire cijevi koje odvode tu krv,a ona jadna opet sva vesela i raduje se svakoj posjeti roditelja i okrece za trackom sunca koje joj pustaju kroz prozor jer ne smiju previse! A novcem se moze poboljsati situacija!
Ovo cak i nije cijela prica,nego samo moram napomenuti koliko je i ova zena vec propatila,jer je poznajem i sa jednog trudnčkog foruma! Ona je već jednom bila trudna i izgubila bebu u 9-om mjesecu trudnoće-znaci pred sami porod beba joj je umrla. Nakon toga je imala jos jedan rani spontani,a nakon njega zatrudni sa svojom Iman i sreca joj je potrajala onoliko koliko je trudna bila,porodila se i ubrzo se desi ovo da izvines sranje! Pa eto molim te i ja u svoje ime, da uplatis naravno ako mozes i koliko mozes! i 1 KM je vazna! Broj ziro racuna je u toj grupi, a ako ne mozes naci - napisi mi i ja cu ti poslati broj! Plus ako mozes i dalje proslijedi ovu poruku svima!
Unaprijed hvala i u moje ime!
Helena Trogrlić
Bitno je i da stavite na kraju pisma svoje ime,da vide da vi osobno saljete a ne bezveze da prosljedjujete poruku i odmah vas prijatelji drugacije shvate! A u grupi imate opciju pozovite prijatelje pa i to uradite!
ZNAČI SAMO SVIMA POSEBNO POSALJETE PP. Ovo odavde kopirate i zalijepite kao svoju poruku!
< Poruku je uredio helena_7 -- 23.9.2011 12:55:31 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 12:56:49
vila_7
pa samo razmjenjujte linkove onda na fB
nije isto jer nije osobno i drugacije se shvati,a ovako kad ti bas u svoje ime molis svog prijatelja da pomogne,on ce ako nista ,zbog tebe! Jer ima dosta djece da im pomoc treba,a ovako bas ti molis za uslugu
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 13:45:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7
nije isto jer nije osobno i drugacije se shvati,a ovako kad ti bas u svoje ime molis svog prijatelja da pomogne,on ce ako nista ,zbog tebe! Jer ima dosta djece da im pomoc treba,a ovako bas ti molis za uslugu
helena je u pravu jer nazalost postoje ljudi koje trebas potaknuti da bi pomogli tuzno al barem je moje srce mirno kad znam da sam dala sve od sebe da ukazem koliko je situacija tuzna i slozena
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 14:00:10
malena sharena
Ipak je raja primijetila da sam stavila na profil . I nasa draga Suzana je postavila tekst na profil svoje igraonice, pa se nadam da ce ljudi lajkati i dijeliti dalje kako bi sto vise ljudi vidjelo. Boze, pomozi ovom malom suncu.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 14:02:51
vila_7
ma naravno da ce neki i profil primjetiti al od 200 prijatelja 20 ce ih vidjeti profil a svi privatnu poruku,zato ja to govorim! Ma samo da se vise pocne malo rapidnije skupljati novac
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 14:18:02
koka i po
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: helena_7
helena je u pravu jer nazalost postoje ljudi koje trebas potaknuti da bi pomogli tuzno al barem je moje srce mirno kad znam da sam dala sve od sebe da ukazem koliko je situacija tuzna i slozena
o ovome sam ja i pisala ali su pojedine moj post shvatile kao prinudu...nazalost. ma dobro nebitno......dokle se stiglo sa prikupljanjem novca?