Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 9:26:31
Visnja RR
telefon batka sam proslijedila roditeljima... da li je on uzao njih u bilo kakav program ne znam... Sanela ce uplatiti nakon akcije koju vodi FB armija u subotu... pogledajte na njihovoj stranici akciju i ko moze nek podrzi....misljenja su da mogu dobar dio novca prikupiti, isto oni mole ko ima nepotrebne krupnije stvari za prodati nek stave na pik.ba za Iman...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 9:26:56
Cickolini
Hej drage moje evo ja sam sad kontaktirala sa prijateljicom i spomenula sam joj i ovo kasnjenje u prilozima. Rekla je da ce odmah danas otici da zamoli da ide u emisiju. Posto su ta kasnjenja moguca zamolit ce da ide u jutarnji program apel za pomoc maloj Iman. Zvat ce me danas da mi javi. To mi je jedna od najboljih prijateljica tako da mogu racunati na njenu pomoc. Vidjet ce da angazuje jos televizija ako mogne.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 9:33:22
tajcika
drage moje nadam se da ce nasa Iman biti ako Bog da dobro,ja sam proslijedila link i neke podatke rodici u Berlin,rekla je da ce pokusati da sta ucini po ovim "nasim" klubovima pa nadam se da ce se nesto uspjeti i sa te strane za Iman
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 10:50:11
jasmin
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Evo teksta koji je napisla Fatimica na FB grupi: Iman je lose, nalazi nisu u redu....mozete i po slici vidjeti da to vise nije ona beba kao za Bajram...nemam vremena da se javljam, nemam snage da objasnjavam i pricam bilo kome...dovoljno mi je moje muke, pored svega dijete mi se bori i sa zoharima u bolnickom krevetu iako ima tri reza na glavi, jer je to kod nas ,,normalno" kako kaze osoblje na neurohirurgiji....zar je previse ako trazim profesionalan pristup i uslove koji bi morali da budu u skladu sa svim pravilima zdravstvene zastite.....vidim neke komentare za novac...sta reci....da li bi neko volio da je na mom mjestu? Mozete li pretpostaviti kad se nakon svakog okreta pitate da li beba i dalje dise, sta cete naci nakon sto se vratite iz toaleta, je li to posljednji osmijeh, hocete li docekati da vam kaze mama....zamolila bih sve one koji daju sebi slobodu da komentarisu....neka se suzdrze, ne zbog mene ili nas....neka se suzdrze zbog sebe! NEKO TO ODOZGO VIDI SVE.....Ja bih bila najsretnija da se desi cudo i da mi sada cim dodjem gore kazu vodite svoje dijete kuci ona je zdrava, ali nece.....voljela bih da joj nijedan novcic nikada nije ni zatrebao, i voljela bih.....sve ono sto mi se cini tako daleko i nemoguce sada....samo obican, normalan zivot sa svojom Iman i Ismarom. Hvala svima vama koji ste na bilo koji nacin pomogli mojoj Iman, rijeci su tako jadne i slabe da izraze ono sto je u srcu.....hvala vam od sveg srca
Molim dragog Allaha da im se uskoro sve želje ispune, da budu zajedno, zdravi i sretni.
Pa žene drage, nas je ovdje 27000 i kusur �lanova, kad bi svako 1 km dao, fina je to suma...
Či�kolini divna gesta, svaka �ast...ti si žena velikog srca.
Iman�ice lijepa, uz tebe smo, bori se!
Amiin!!!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 15:27:50
Hanady RR
hajmo cure....
ja i višnja od 12 do 14 sati....
dajte ko će od 14 do 16 i od 16 do 18 sati
ako neko nema vrmena stajati toliko dugo nema frke dođite onako malo...javite s ei denesite nam kolačića da djeimo... pto više kolačića to više priloga
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 15:52:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja mogu i cjeli dan nije frka ...
ama i ja...al eto reko da se malo ažuriramo...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 16:03:25
tekja
Hanady, Visnja, evo ja se javljam od 14-16h, ali, poucena ranijim iskustvom, dolazim 95% (MM bi taj dan trebao biti nocna, ali znaju ga ponekad dici bez najave, da nekog mijenja pa zato ovih 5% lufta)..moze?
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 17:43:32
Mirkica
svaka cast VISNJA , HANADY I TEKJA
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 20:19:42
vila_7
evo jos jedna sitnica koju mozete uraditi preko FB - ja stalno stavljala na ZID za pomoc Iman i niko nista, a veceras sam poslala OSOBNU MOJU PORUKU i opisala s cim se Irena vec do sad borila a i sad Iman i opisala kako je maloj bebi - da se svima srce slomi i potpisala bas svojim imenom i poslala svim svojim prijateljima na PP-osim trudnicama jer kontam da se previse ne nasekiraju. I vjerujte da vec imam odaziv preko poruka pitaju gdje uplatiti-valjda dosta ljudi uopce ne gleda po "ZIDOVIMA" , obavijesti i slicno pa im i promaknu ovakve stvari. Eto mislim da ovo svako moze odvojiti par trenutaka i jos plus u pismu napisati da i dalje oni prosljedjuju svojim prijateljima!
< Poruku je uredio helena_7 -- 22.9.2011 20:20:15 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 22.9.2011 23:04:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
hajmo cure....
ja i višnja od 12 do 14 sati....
dajte ko će od 14 do 16 i od 16 do 18 sati
ako neko nema vrmena stajati toliko dugo nema frke dođite onako malo...javite s ei denesite nam kolačića da djeimo... pto više kolačića to više priloga
svaka vam cast Meni zao da sam blize majkemi prva bi se nacrtala , dosla .....bem ti daljinu .... Puno toga uvjek propustim ...... Nadam se da ce se makar uvest tel. koji ce moc zvat i time isto donirat pa da mi koje ne mozemo doci i time pomognemo .
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 7:35:38
vila_7
Hanady predlozi i na drugim temama za te termine koje nema za sad niko popuniti!
I uradite ovo sto sam gore predlozila za FB - jer evo i dalje mi se ljudi javljaju koji uopce do sad nisu vidjeli apel za pomoc iako ga stavljam svaki dan!
< Poruku je uredio helena_7 -- 23.9.2011 7:50:11 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 9:38:48
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mama2009
ja bi rado dosla i stajala za nasu Imancicu, a meni je D u bolnici nadam se da ce biti jos akcija kad mi D izadje iz bolnice
bravo RR, nasoj Imancici zeim ako Bogda da sto prije dodje na druzenje sa drugarima RR
OT. sta je mila sa D??????
Ja nisam sigurna da li cu moci zato se ne mogu prijaviti pa da ne izradim. Svakako ako mognem znajte da cu se dole nacrtati da pomognem u svakom smislu.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 23.9.2011 9:50:11
Mirkica
IZVORNA PORUKA: helena_7
treba mi hitno informacija za ove iz inostranstva sto uplacuju jel ispravno ono sa prve stranice?????
ja sam preko paypal i ispravno je naovac je odmah stigao tako je i najbolje i najlakse