Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ste, sta ima... ja cu umrijeti od dosade, muz mi se navukao na tursku seriju jedva cekam da zavrsi.Majda rasipa sve sto ima od igracaka, sad ce rat sa njom dok to pokupi
Lana maloprije isarala komplet nogavicu od trenerke, iako sam 3982367198461x rekla da ne smije, dala joj svesku ona opet...ja je naruzim i pucnem, plakala je pola sata, ako nije i vise...ne mozes je smiriti...pospana...zaspala je u roku 2min ali nista nije jela...napravila joj mlijeko, kaze nece i u plac opet.... izludit ce me, upala je u groznu fazu, samo kenjka, POCELA SE I BACATI po podu, ja je samo pustim, nek se baca do ujutro.... Tako da veceras ocekujem burnu noc....
mya dje si ti bolan Znal neko sta je sa malom Deniz jel ide na bolje jel se neko cuo sa mama2009 ???
Pravo mi je neobicno vidjeti te s avatarom
Ja cijeli dan u nekom poslu...a vi se raspisale, ne mogu ni pohvatati, eto samo sam preletila k'o kakva mahaluša da vidim šta se to Tajri čestita
sto '! ja danas imala vremena dok je spavao trazila, cackala , rovinjala i nasla sebi sama i nastimala I meni je neobicno ..... Sve mislim jesam ja ovo! Jestel danas setali bio lijep dan suncan al malo hladan . Mi se pupali ja i Anelko eno sad trckara nezna sta ce od dosade pa kvari sam sebi igracke a nezna popraviti . Jelena hvala na info za D . Meri udruzi se sa muzem .
Lana maloprije isarala komplet nogavicu od trenerke, iako sam 3982367198461x rekla da ne smije, dala joj svesku ona opet...ja je naruzim i pucnem, plakala je pola sata, ako nije i vise...ne mozes je smiriti...pospana...zaspala je u roku 2min ali nista nije jela...napravila joj mlijeko, kaze nece i u plac opet.... izludit ce me, upala je u groznu fazu, samo kenjka, POCELA SE I BACATI po podu, ja je samo pustim, nek se baca do ujutro.... Tako da veceras ocekujem burnu noc....
A joj lady ja sam to prosla sa A. sad krijem hemijske olovke nema ih vise na dohvat jer znam da me uvjek zezne sara se.... Vjerovatno je jos bila nervozna jer je zadrijemala. A. se ne baca on se naucio pljuje jedno vrijeme to radio i presto sad opet samo damije bilo znat odakle mu to i da tuce se udara a nako mali a ruka mu uzas teska kad me pucne I da skida carape evo opet bezbroj puta oplace zbog toga i dzaba opet on izludjuje me stim!!!!!!
Uh i mi smo u toj fazi, odmah place ako joj nije po volji... A i carapice redovno skidamo. I ne samo carapice i trenerku, pelene... Umjesto u tutu piski po kuci kao mala maca... jedva cekam sljedecu godinu, kontam malo ce biti starija pa ce joj se neke stvari valjda moci objasniti
Uh i mi smo u toj fazi, odmah place ako joj nije po volji... A i carapice redovno skidamo. I ne samo carapice i trenerku, pelene... Umjesto u tutu piski po kuci kao mala maca... jedva cekam sljedecu godinu, kontam malo ce biti starija pa ce joj se neke stvari valjda moci objasniti
mogu pod ruku skoro pidzamu skida oce da bude golo , ama sto lady rece jezik me zaboli objasnjavajuci aman dosad bi zid skonto a ne on sat slusa posle sata kao da nisam nista rekla . Ionak je hafifan jos da mi sad carape skida e pa nece moci makar ga pucnila Sta puta mi na um padne nasa N-N kad je rekla nije to nista cekaj da pocne gace skidat i nazalost bila je upravu Al sto kazes sve se tjesim bit ce bolje kad bude veci . Covjek se nada dok je ziv ! Lady skari sebi muke pa sakrij olovke ne vrijedi govoriti tako sam ja barem kad sam vidjela sve isarao zidove, sebe , ma sve ja sakrijem i nikad vise nije . Nit je u blizini njega . Darfy mogu mislit kod tebe mira tisine uzivaj mila pusa.
Evo je sad place jer ne moze da gleda tetu Igra mama na fb Simse i sad nesto nece da se otvore, a pred spavanje mora sa svima da se ko fol pozdravi pa krene redom po kuci. sad dosao red na tetu, a teta nece Sto je najgore nece da spava dok ne obavi ritual
Ella, duso, nemoj misliti da ti prisjedam na muku, uh, mozda i mene slicno ceka u buducnosti, V. se fino prolopovio...al' s druge strane, bezbroj puta na dan me fascinira svojim pamcenjem, kontanjem, povezivanjem stvari, a da ne pricam koliko se puta zavalim od sege ...jedna svjeza provala: Mi setamo, u susret nam ide djecak uzrasta kao i V. i rovi nos, kad ce njemu V. ne, ne, dirati nos baco, nos fuj kaka i napravio gadljivu facu(sinoc prijateljica par puta svog malog opomenula da ne dira nosic, da je to kaka i on zapamtio i primjenio )...je l' da ne primjeti se koliko sam ponosna
Tekja mashAllah nek si ponosna pametno malo. A je ipak bio dobar nakon jutrosnjeg lopovluka dozvolio mi je da se nasminkam, slozim ves i malo odahnem s mm . Veliki momak se polako navikava na skolu i odma mi je nekako lakse. Pustili nam grijanje u stanu pa se kuham iako je kao smanjeno skroz, otvaram prozore i pazim da A ne izleti van slucajno.
ellah bas je kod vas toliko zima pa grijanje nece kod nas jos . Ja sam A. kupala malo sam radijatorom umlacila kupatilo i sobe ne previse samo dok se osusi . Tekja za V.
Ella otvori prozor u moj stan ....kod nas je prilicno hladno, MM me munta da palimo pec, rekoh nemoj majke ti jos, nisam spremna na to da je vec stigla zima
samo da vamm se javim kratko situacija se zakomplikovala ....... danas smo ponovili RTG snimak nema nista na PLUCIMA.....isli smo kod alergologa, kaze da je uz atopijski dermatiti vezan brnhitis i upala pluca.....sutra nalaz iz krvi AgE....i da odemo dermatologu, plus pored redovnih briseva nosa i grla cije nalaze cekamo, da se uradi bris ostecene koze od dermatititsa jer je ona podlozna bakterijama... ona je vitalna, vesela igra se, trci al jedino kaslje.....i to ruzno kaslje....nema temperature....
mama2009 . drago mi je da je vesela mala D . bit ce ona dobro abd ljubim vas puno ....da brzo sve bude iza vas ...... I naravno mislimo na vas pusa velika
Felix jest bilo prilicno hladno, sad je ok onako kise padaju sto mi nesmeta, a inace ovo je sjeveroistok hladan dio cemerike . Ovdje je jesen jako lijepa a zima jako zeznuta. Nisam ni ja nekako spremna da ce vec zima, ali ko me pita.
Felix jest bilo prilicno hladno, sad je ok onako kise padaju sto mi nesmeta, a inace ovo je sjeveroistok hladan dio cemerike . Ovdje je jesen jako lijepa a zima jako zeznuta. Nisam ni ja nekako spremna da ce vec zima, ali ko me pita.
ovo meni odg . jedino zbog djeta mi malo trta al kad ne pada moze van obucem ga i idemo. Al nemoze vjecno grijat hb (sace me kamenovati) Zasto je Bog stvorio godinje doba ....haja , nemoze vjecno biti jedno te isto......niti se ko rodio da bi svjetu ugodio!
ovo meni odg . jedino zbog djeta mi malo trta al kad ne pada moze van obucem ga i idemo. Al nemoze vjecno grijat hb (sace me kamenovati) Zasto je Bog stvorio godinje doba ....haja , nemoze vjecno biti jedno te isto......niti se ko rodio da bi svjetu ugodio!
Kod nas nikad i ne grije, kod nas ti je proljece,jesen,zima .. i tako u okrug Citavo ljeto prodje u kisi, isto kao da je jesen, da se smrznes! Radijatori nam na velliko rade odavno.
Kod nas nikad i ne grije, kod nas ti je proljece,jesen,zima .. i tako u okrug Citavo ljeto prodje u kisi, isto kao da je jesen, da se smrznes! Radijatori nam na velliko rade odavno.
uf kod vas kao da zivite na drugom ostrvu zime i kisa Kod nas je i grijalo i pregrijavalo tako da fino je sad osvjezilo sto se kaze dosla cekajuca jesen . Nema kise do ned. ne javlja kako ce biit poslije neznam . Al sad je fino nema kise, al i ne pregrijava nema sparina i lijepo van izaci Zao mi je malene ,...... Sretno sutra mila zelim vam mirnu noc
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.