Anoniman
|
Al ste se raspricali, jedva vas pohvatah...dok procitah dan mi prodje Moje malo dijete spava vec cetvri sat, ne mogu da vjerujem, isli vaditi priseve pa po gradu skitali njega iz auto u auto, iz sjedalice u kolica, a on i dalje spava...ljubi ga majka i voli ga najvise ovako uspavanog . Moram vam se pohvaliti da sam upala u djeciju trenerku broj 16 exitovu , vagala se i imam 55kg, a ostala trudna sa 57, samo jos ovo kino od rane da se smiri i prestane gojiti pa da stomak stesem i onda sma prezadovoljna . Anci i dalje kod bake i dede, dijete uziva, projela se pravo, maloprije me zovu da mi kazu da je pojela pun tanjir pasulja, a ovdje ga nije htjela ni primirisati, zaspi u sedam uvece i spava do osam ujutru, sta ti je svjez vazduh . Vidim pisete o sirupima za imunitet, meni su preporucili propolbaby za Anu, on je sa medom, propolisom i jos nekim kinima, pa cemo vidjeti kakvo ce stanje biti, jer po dolasku sa sela je planiram u vrtic upisati. Bolesnim bebama zelim brzo ozdravljenje, Koko bravo za I, bas mi je drago , Bambi draga sta je sa tobom? Tajra cestitamo tm (prodaste li onu sjedalicu, nama kako ova frka oko mrse bila nisam stigla ti se javiti, a i iskreno zaboravila. Ako niste dosli bi da je vidimo u ovih dan, dva) Ljubimo vas, pravim kecap pa bjegam za sporet dok se svrco nije probudio
|