|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1305 1306 [1307] 1308 1309   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.9.2011 14:21:45   
Anoniman
dadadauser posted image nemoj samo nju zvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image sredit cu da ti obrisemo 1 žutiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32651
22.9.2011 14:24:40   
Anoniman
vidis kako se u sec. stvari mogu promijenitiuser posted image ...baka Noa strah i trepetuser posted image ...nek se barem nekog i ti bojisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32652
22.9.2011 14:38:01   
Anoniman
lady imas pp user posted image
dadada pozdrav i tebi user posted image i pusa A. lijepom.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32653
22.9.2011 14:41:25   
vila_7
felix cool avatar user posted image , al znas onu - vuk dlaku mijenja al cud nikad! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32654
22.9.2011 14:43:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

felix cool avatar user posted image , al znas onu - vuk dlaku mijenja al cud nikad! user posted image
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image pa da mi prilici avatar prozvase me macak pa reko da i postavim al opasnog macka crnog user posted image user posted image user posted image user posted image
A znasli ti onu poslovicu : " covjek je covjeku vuk"user posted image user posted image user posted image eto ako nisi znala sad znas.

< Poruku je uredio felix -- 22.9.2011 14:48:38 >

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32655
22.9.2011 14:45:53   
InLove
Pozdrav od nas

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32656
22.9.2011 14:46:32   
InLove

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: helena_7

felix cool avatar user posted image , al znas onu - vuk dlaku mijenja al cud nikaduser posted image
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image pa da mi prilici avatar prozvase me macak pa reko da i postavim al opasnog macka crnog user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32657
22.9.2011 15:22:19   
Anoniman
Al ste se raspricali, jedva vas pohvatah...dok procitah dan mi prodje user posted image
Moje malo dijete spava vec cetvri sat, ne mogu da vjerujem, isli vaditi priseve pa po gradu skitali njega iz auto u auto, iz sjedalice u kolica, a on i dalje spava...ljubi ga majka i voli ga najvise ovako uspavanoguser posted image . Moram vam se pohvaliti da sam upala u djeciju trenerku broj 16 exitovuuser posted image , vagala se i imam 55kg, a ostala trudna sa 57, samo jos ovo kino od rane da se smiri i prestane gojiti pa da stomak stesem i onda sma prezadovoljnauser posted image .
Anci i dalje kod bake i dede, dijete uziva, projela se pravo, maloprije me zovu da mi kazu da je pojela pun tanjir pasulja, a ovdje ga nije htjela ni primirisati, zaspi u sedam uvece i spava do osam ujutru, sta ti je svjez vazduh user posted image .  Vidim pisete o sirupima za imunitet, meni su preporucili propolbaby za Anu, on je sa medom, propolisom i jos nekim kinima, pa cemo vidjeti kakvo ce stanje biti, jer po dolasku sa sela je planiram u vrtic upisati.

Bolesnim bebama zelim brzo ozdravljenje, Koko bravo za I, bas mi je drago user posted image , Bambi draga sta je sa tobom?
Tajra cestitamo tm user posted image (prodaste li onu sjedalicu, nama kako ova frka oko mrse bila nisam stigla ti se javiti, a i iskreno zaboravila. Ako niste dosli bi da je vidimo u ovih dan, dva)

Ljubimo vas, pravim kecap pa bjegam za sporet dok se svrco nije probudio user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32658
22.9.2011 15:24:55   
Anoniman
jelena bome ce kod tebe svasta zimus biti user posted image user posted image . Zimnicu pripremas uveliko . super.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32659
22.9.2011 15:28:21   
selmoni
Drage treba mi pomoc curica mi je bila prehleđena i sada slini i kašlje a neda da joj pumpicom očistim nos kako još mogu to uradit neće da jede zbog toga.user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32660
22.9.2011 16:00:00   
Ella_H
Selmoni draga odvedi je u kupatilo
pod tus ti i ona ona para ce osloboditi
sline i lakse ce ti biti ocistiti. Ovo nama
uvijek pomaze. A je ok sa ciscenjem i ostalim
stvarima a H i dan danas pocne cmizdriti mamaaaaa
curi mi nosss ja sam bolestan ma ludnicauser posted image .
A je u fazi prosipanja opet uzas jedanuser posted image ,isto tako
skinuo se i popiskio iz cista mira na kuhinjski stol
dok sam ja doruckovala user posted image . Pitam se samo kakvi
su ovo primitivni protestiuser posted image . MM bi volio da ima
jednu curicu a ja mu kazem da Bog oprosti nebi poslije
ovog terminatora malog vise pomislila na bebu, mozda
nekad tamo kad A bude u skoli, a imam od seka dvije curice
one su bas mezimice male i dovolje su mi.
Nek su zdravi i zivi ja sam dala sve od sebe cak i zucuser posted image .
Sad jedva cekam da A malo poraste jer mi je potreban odmor.
Slaba sam skroz danas :(.

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 32661
22.9.2011 16:18:00   
tekja
dan...

Jelena, kako mi je drago zbog Ane, nek' se dusica malo dohavizala, a Luka je divan ljubi ga A., mada ocekuj oko drugog rodjendana naglo pogorsanje ponasanjauser posted image ..iz iskustvauser posted image

Ella, drz' se - nego sve hocu da te pitam kakve mjere poduzimas kad ti se taj mali zvrk pokaki na tepih i popiski na stoluser posted image  Veliki sam protivnik pruta, sake, cuske i sl. metoda, al' mislim da bih u ovim slucajevima ubrala jednu tanku, zilavu mladu sipkicu, pa sve po posranoj guziciciuser posted image ....ma, malo se salim, al' bas mi je zao da te tako maltretira, lopov jedan mali...

Mala i ja smo popile kafu i svecano se dogovorile da je vise ovako necemo pitiuser posted image ...njih trojica su toliko vristali, prevrtali, kenkali, pojeli Boziju kisu, popili, da ne znamo ni sta progovorismouser posted image user posted image user posted image ...moj bandit sada spavauser posted image ... 

Zaboravila sam pozeliti dobrodoslicu novim clanicama, neka vas dugo tuuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32662
22.9.2011 16:22:14   
salmy
Da se i mi tuspasimouser posted image user posted image
Nama nana dosla,a mama cjeli dan hodalauser posted image  momak uziva sa nanom

Pozdravljamo drugare i bolesne i zdraveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32663
22.9.2011 17:17:04   
Ella_H
Tekja duso poduzimam sve moguce mjere
prutic, slanje u sobicu djeciju kazem mu ti ne slusas,
to nevalja moras slusati mamu itd itd.
Vjeruj mi draga njega il' tuko il' grlio dodje na istouser posted image .
Mama je primjetila kod nje dok je bio divan je bio
prvu sedmicu a onda poceo s prostaklucima,
i bas namjerno gura TV, skine se i popiski na linoleum itd.
Mislim nije uvijek on takav divno je djete ali pocesto jest
da ne lazem. Od nekih 15 mjeseci pisala sam presao
je u nasu sobu i poceo s belajima. Paznju zaista svi pruzamo
nekad pomislim da sam mu ja dosadna pa to radi nemam pojmauser posted image .
Ja treniram sabur u nekim situacija stvarno dodje mi da povratim
od mukeuser posted image , mislim imala sam ja jos jedno djete prije njega,
nisam bas tako neiskusna. Ja sam stvarno obolila bukvalno
i sve sebi govorim jos godina proci ce to InshAlllah., kad bude veci malo.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 32664
22.9.2011 17:18:00   
Bambi09
drage moje hvala na pitanjima, al iskreno nemam pojma sta mi je... evo cijeli dan danas prespavah... maloprije se probudila malo jela pirea jer drugo nista ne mogu, sad me glava rastura... mjerila sam pritisak, 100 sa 65... najgore mi je sto sam malaksala i ne mogu na noge... moja dusa od muza odveo oboje djece vani da se ja odmaram.... svima saljem veliki pozdrav user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 32665
22.9.2011 17:27:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

drage moje hvala na pitanjima, al iskreno nemam pojma sta mi je... evo cijeli dan danas prespavah... maloprije se probudila malo jela pirea jer drugo nista ne mogu, sad me glava rastura... mjerila sam pritisak, 100 sa 65... najgore mi je sto sam malaksala i ne mogu na noge... moja dusa od muza odveo oboje djece vani da se ja odmaram.... svima saljem veliki pozdrav user posted image

joj Bambi meni se tako desava kad me gripa hvatauser posted image malaksalost,svaka me koščica boli i samo bi spavala..

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32666
22.9.2011 17:28:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

cuvaj se mila
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32667
22.9.2011 17:59:49   
Ella_H
Cuvaj se Bambi i meni je danas
tako iste smo, proci ce aBduser posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32668
22.9.2011 18:04:37   
Amani12
Dan i od nas user posted image
Uh kakva me groznica i temperatura bila uhvatila,grozno...
Moja mami mi bila,donijela nam rucak,igrala se sa mezimcetom svojim,pa otisla doma napravila nam veceru,sad donijela i opet ode.
Mama user posted image user posted image user posted image
Deckic spava drugu turu,a i ja sam pola dana u krevetu provela.
Bambi nadam se da se neces razboliti,da je to samo prolazno.Ljubi djecicu a muzeku user posted image
Odoh nazad u krevet,ljubim vas sve...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32669
22.9.2011 18:19:12   
Anoniman
ella-h ,amani user posted image brzo ozdravljenje vam zelim .

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 32670
22.9.2011 19:14:06   
InLove
ojj zene malena mi strasno prehladjena sve joj hropti dala sam joj paracetamola malo, sta bi jos?? bas se muci, placeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32671
22.9.2011 19:17:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

ojj zene malena mi strasno prehladjena sve joj hropti dala sam joj paracetamola malo, sta bi jos?? bas se muci, placeuser posted image user posted image
pisala sam ti vec .
Zao mi je maleneuser posted image misa mu.....
user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32672
22.9.2011 19:43:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selmoni

Drage treba mi pomoc curica mi je bila prehleđena i sada slini i kašlje a neda da joj pumpicom očistim nos kako još mogu to uradit neće da jede zbog toga.user posted image

Kupi baby vac...ja se kunem u njega...nema nece i ne moze...usisivac zakon.

Tajric...pa CESTITAAAAAAAAAM I JAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..znam sta to znaciuser posted image

Eja vam odoh u votazi...et...da znateuser posted image user posted image

(odgovor članu selmoni)
  Neposredna veza do poruke: 32673
22.9.2011 19:51:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
Tajric...pa CESTITAAAAAAAAAM I JAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..znam sta to znaciuser posted image

Eja vam odoh u votazi...et...da znateuser posted image user posted image

Ja sve listam danasnje ispisane stranice da upratim šta se čestita. Pomislih, Tajra na trudna user posted image  user posted image Ali u danasnje vrijeme nije ni posao bogami nista manje vrijedan! Čestitamoooooooo user posted image

Dadada, pamet u glavu user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32674
22.9.2011 19:59:58   
Anoniman
mya dje si ti bolanuser posted image user posted image
Znal neko sta je sa malom Deniz jel ide na bolje jel se neko cuo sa mama2009 ???

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 32675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1305 1306 [1307] 1308 1309   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1305 1306 [1307] 1308 1309   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *