|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1306 1307 [1308] 1309 1310   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.9.2011 20:23:17   
Anoniman
Felix D je bolje, ali doktori malo zezaju, uglavnom javice se mama :)))

Zaboravih Megi cestitam od srca, skolsku trudnocu i porod zelim user posted image

Dadada pamet u glavu i popije jednu i za mene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32676
22.9.2011 20:33:03   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

mya dje si ti bolanuser posted image user posted image
Znal neko sta je sa malom Deniz jel ide na bolje jel se neko cuo sa mama2009 ???

Pravo mi je neobicno vidjeti te s avatarom user posted image

Ja cijeli dan u nekom poslu...a vi se raspisale, ne mogu ni pohvatati, eto samo sam preletila k'o kakva mahaluša da vidim šta se to Tajri čestita user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32677
22.9.2011 20:40:19   
Meri29
Gdje ste, sta ima... ja cu umrijeti od dosade, muz mi se navukao na tursku seriju user posted image user posted image user posted image jedva cekam da zavrsi.Majda rasipa sve sto ima od igracaka, sad ce rat sa njom dok to pokupi

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 32678
22.9.2011 20:46:31   
Lady26
user posted image user posted image Lana maloprije isarala komplet nogavicu od trenerke, iako sam 3982367198461x rekla da ne smije, dala joj svesku ona opet...ja je naruzim i pucnem, plakala je pola sata, ako nije i vise...ne mozes je smiriti...pospana...zaspala je u roku 2min ali nista nije jela...napravila joj mlijeko, kaze nece i u plac opet....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izludit ce me, upala je u groznu fazu, samo kenjka, POCELA SE I BACATI po podu, ja je samo pustim, nek se baca do ujutro....
Tako da veceras ocekujem burnu noc....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 32679
22.9.2011 20:46:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

mya dje si ti bolanuser posted image user posted image
Znal neko sta je sa malom Deniz jel ide na bolje jel se neko cuo sa mama2009 ???

Pravo mi je neobicno vidjeti te s avatarom user posted image

Ja cijeli dan u nekom poslu...a vi se raspisale, ne mogu ni pohvatati, eto samo sam preletila k'o kakva mahaluša da vidim šta se to Tajri čestita user posted image user posted image user posted image

sto '! user posted image user posted image user posted image ja danas imala vremena dok je spavao trazila, cackala , rovinjala i nasla sebi sama i nastimalauser posted image user posted image
I meni je neobicno .....
Sve mislim jesam ja ovo!
Jestel danas setali bio lijep dan suncan al malo hladan .
Mi se pupali ja i Anelko eno sad trckara nezna sta ce od dosade pa kvari sam sebi igracke user posted image user posted image a nezna popraviti .
Jelena hvala na info za D .user posted image
Meri user posted image user posted image user posted image user posted image udruzi se sa muzem .

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 32680
22.9.2011 20:49:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image Lana maloprije isarala komplet nogavicu od trenerke, iako sam 3982367198461x rekla da ne smije, dala joj svesku ona opet...ja je naruzim i pucnem, plakala je pola sata, ako nije i vise...ne mozes je smiriti...pospana...zaspala je u roku 2min ali nista nije jela...napravila joj mlijeko, kaze nece i u plac opet....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izludit ce me, upala je u groznu fazu, samo kenjka, POCELA SE I BACATI po podu, ja je samo pustim, nek se baca do ujutro....
Tako da veceras ocekujem burnu noc....
A joj lady ja sam to prosla sa A. sad krijem hemijske olovke nema ih vise na dohvat jer znam da me uvjek zezne sara se....
Vjerovatno je jos bila nervozna jer je zadrijemala.
A. se ne baca on se naucio pljuje user posted image jedno vrijeme to radio i presto sad opet samo damije bilo znat odakle mu to user posted image i da tuce se udara a nako mali a ruka mu uzas teska kad me pucneuser posted image user posted image user posted image
I da skida carapeuser posted image user posted image user posted image user posted image evo opet bezbroj puta oplace zbog toga i dzaba opet on izludjuje me stim!!!!!!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 32681
22.9.2011 21:03:05   
dafri
veče,
Amani,Bambiuser posted image
moji spavaju, Una i mm,zaspali u 8,eto Meri gore nego da gleda serijuuser posted image user posted image
Lady i moja šara masnim bojama pa je lako očistiti

odoh čitati,digla sam danas  nešto dobro

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32682
22.9.2011 21:09:21   
Meri29
Uh i mi smo u toj fazi, odmah place ako joj nije po volji... A i carapice redovno skidamo. I ne samo carapice i trenerku, pelene... Umjesto u tutu piski po kuci kao mala maca... jedva cekam sljedecu godinu, kontam malo ce biti starija pa ce joj se neke stvari valjda moci objasniti

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 32683
22.9.2011 21:10:00   
Lady26
Ja sa odjece nikad nisam uspjela skinuti hem olovku....
I nervira me jer zna da ne smije i opet...radi namjerno...a ja nemam zivaca po 1000000000x puta objasnjavati, pa 1000000001 ponovo uradi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 32684
22.9.2011 21:15:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Uh i mi smo u toj fazi, odmah place ako joj nije po volji... A i carapice redovno skidamo. I ne samo carapice i trenerku, pelene... Umjesto u tutu piski po kuci kao mala maca... jedva cekam sljedecu godinu, kontam malo ce biti starija pa ce joj se neke stvari valjda moci objasniti
mogu pod ruku user posted image user posted image skoro pidzamu skida oce da bude golo , ama sto lady rece jezik me zaboli objasnjavajuci aman dosad bi zid skonto a ne onuser posted image user posted image user posted image sat slusa posle sata kao da nisam nista rekla .
Ionak je hafifan jos da mi sad carape skida e pa nece moci makar ga pucnila
Sta puta mi na um padne nasa N-N kad je rekla nije to nista cekaj da pocne gace skidat i nazalost bila je upravuuser posted image user posted image user posted image
Al sto kazes sve se tjesim bit ce bolje kad bude veci .
Covjek se nada dok je ziv !
Lady skari sebi muke pa sakrij olovke user posted image user posted image user posted image ne vrijedi govoriti tako sam ja barem kad sam vidjela sve isarao zidove, sebe , ma sve ja sakrijem i nikad vise nije .
Nit je u blizini njega .
Darfy mogu mislit kod tebe mira tisine user posted image uzivaj mila pusa.

< Poruku je uredio felix -- 22.9.2011 21:17:44 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 32685
22.9.2011 21:28:07   
Meri29
Evo je sad place jer ne moze da gleda tetu user posted image Igra mama na fb Simse i sad nesto nece da se otvore, a pred spavanje mora sa svima da se ko fol pozdravi pa krene redom po kuci. sad dosao red na tetu, a teta nece user posted image user posted image Sto je najgore nece da spava dok ne obavi ritual user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32686
22.9.2011 21:32:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 32687
22.9.2011 21:36:12   
tekja
vece drugariceuser posted image ...

Mi maloprije usli u kucu, malo smo prosetali gradom utrojeuser posted image , V. evo vecerao, gleda Pokoya, pa rekoh dok je miran da ugrabim nesto pametno uraditiuser posted image

Ella, duso, nemoj misliti da ti prisjedam na muku, uh, mozda i mene slicno ceka u buducnosti, V. se fino prolopovio...al' s druge strane, bezbroj puta na dan me fascinira svojim pamcenjem, kontanjem, povezivanjem stvari, a da ne pricam koliko se puta zavalim od segeuser posted image ...jedna svjeza provala: Mi setamo, u susret nam ide djecak uzrasta kao i V. i rovi nos, kad ce njemu V. ne, ne, dirati nos baco, nos fuj kakauser posted image  i napravio gadljivu facu(sinoc prijateljica par puta svog malog opomenula da ne dira nosic, da je to kaka i on zapamtio i primjeniouser posted image )...je l' da ne primjeti se koliko sam ponosnauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32688
22.9.2011 21:43:35   
Ella_H
Tekja mashAllah nek si ponosna
pametno user posted image malo. A je ipak bio dobar
nakon jutrosnjeg lopovluka dozvolio mi je
da se nasminkam, slozim ves i malo odahnem s mmuser posted image .
Veliki momak se polako navikava na skolu i odma
mi je nekakouser posted image  lakse. Pustili nam grijanje u stanu
pa se kuham iako je kao smanjeno skroz, otvaram
prozore i pazim da A ne izleti van slucajno.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32689
22.9.2011 21:49:06   
Anoniman
user posted image user posted image ellah bas je kod vas toliko zima pa grijanje user posted image user posted image user posted image nece kod nas jos . Ja sam A. kupala malo sam radijatorom umlacila kupatilo i sobe ne previse samo dok se osusi .
Tekja user posted image user posted image za V.

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 32690
22.9.2011 21:57:38   
tekja
Ella otvori prozor u moj stanuser posted image ....kod nas je prilicno hladno, MM me munta da palimo pec, rekoh nemoj majke ti jos, nisam spremna na to da je vec stigla zimauser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32691
22.9.2011 22:05:19   
mama2009
samo da vamm se javim kratko
situacija se zakomplikovala ....... danas smo ponovili RTG snimak nema nista na PLUCIMA.....isli smo kod alergologa, kaze da je uz atopijski dermatiti vezan brnhitis i upala pluca.....sutra nalaz iz krvi AgE....i da odemo dermatologu, plus pored redovnih briseva nosa i grla cije nalaze cekamo, da se uradi bris ostecene koze od dermatititsa jer je ona podlozna bakterijama...
ona je vitalna, vesela igra se, trci al jedino kaslje.....i to ruzno kaslje....nema temperature....

hvala svima koji pitate i mislite na nas

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32692
22.9.2011 22:08:11   
Anoniman
mama2009 . user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da je vesela mala D . bit ce ona dobro abd ljubim vas puno ....da brzo sve bude iza vas ......
I naravno mislimo na vas pusa velika user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 32693
22.9.2011 22:11:09   
tekja
Mama, hB da je snimak pluca dobar, nadam se da ce i ostali nalazi biti okuser posted image ...ljubi nam puno najpametniju i najmirniju curicu na BBuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32694
22.9.2011 22:12:43   
Mya_81 RR
Mama, cuvajte se... nadam se da cete kuci sto prije user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32695
22.9.2011 22:26:01   
Ella_H
Felix jest bilo prilicno hladno,
sad je ok onako kise padaju sto mi nesmeta,
a inace ovo je sjeveroistok hladan dio cemerikeuser posted image .
Ovdje je jesen jako lijepa a zima jako zeznuta.
Nisam ni ja nekako spremna da ce vec zima,
ali ko me pita.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32696
22.9.2011 22:28:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ella_H

ali ko me pita.

user posted image
ovo meni odg . jedino zbog djeta mi malo trta al kad ne pada moze van obucem ga i idemo.
Al nemoze vjecno grijat hbuser posted image user posted image user posted image (sace me kamenovati)user posted image user posted image user posted image
Zasto je Bog stvorio godinje doba ....haja , nemoze vjecno biti jedno te isto......niti se ko rodio da bi svjetu ugodio!

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 32697
22.9.2011 22:30:07   
InLove
Mama hvala bogu da je cura bolje!! user posted image

Moja malena tek sad zaspala. Tako se izmucila ufffuser posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32698
22.9.2011 22:31:31   
InLove

ali ko me pita.

user posted image
ovo meni odg . jedino zbog djeta mi malo trta al kad ne pada moze van obucem ga i idemo.
Al nemoze vjecno grijat hbuser posted image user posted image user posted image (sace me kamenovati)user posted image user posted image user posted image
Zasto je Bog stvorio godinje doba ....haja , nemoze vjecno biti jedno te isto......niti se ko rodio da bi svjetu ugodio!

Kod nas nikad i ne grije, kod nas ti je proljece,jesen,zima .. i tako u okrug user posted image user posted image user posted image user posted image
Citavo ljeto prodje u kisi, isto kao da je jesen, da se smrznes! Radijatori nam na velliko rade odavno.

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32699
22.9.2011 22:44:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

ali ko me pita.

user posted image

Kod nas nikad i ne grije, kod nas ti je proljece,jesen,zima .. i tako u okrug user posted image user posted image user posted image user posted image
Citavo ljeto prodje u kisi, isto kao da je jesen, da se smrznes! Radijatori nam na velliko rade odavno.
uf kod vas kao da zivite na drugom ostrvu zime i kisauser posted image user posted image user posted image
Kod nas je i grijalo i pregrijavalo tako da fino je sad osvjezilo sto se kaze dosla cekajuca jesen .
Nema kise do ned. ne javlja kako ce biit poslije neznam .
Al sad je fino nema kise, al i ne pregrijava nema sparina i lijepo van izaci user posted image
Zao mi je malene ,......
Sretno sutra mila zelim vam mirnu noc user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1306 1307 [1308] 1309 1310   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1306 1307 [1308] 1309 1310   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *