|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1221 1222 [1223] 1224 1225   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.9.2011 14:25:01   
minie
Tamam bila uslikala stvarcice za bebaca da postavim i nisam uspjela naci kabal od fotoaparata, ko da je u crnu zemlju propao user posted image , nigdje ga, a bas se bila zagrijala da ih postavim. Nadam se da ce mm znati gdje je, pa ih sutra stavim user posted image

Sutra u 11, aBd, idem na kontrolu, sreca pa je ovako rano, ne znam kako bi izdrzala da je kasnije. Jedva cekam da u ruci drzim  slicicu moje slatke male glavice.

A sad se definitivno moram pokrenuti, odoh skontati sta bih za rucak pravila user posted image

Pozdravi cicibanku i zazeli joj sve najbolje, da sve prodje u najboljem redu i da u petak drzi svoju mrvicu u narucju.

user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30551
21.9.2011 14:28:48   
Vodolija83
Aaa user posted image za Cicibanku !!! Ako je sutra aBd komisija,hoce li onda ona u petak na CR? Znaci ubrzo postaje mama,masallah ! Puno je pozdravi i pozeli joj sve najbolje i od mene !!! user posted image

Znaci i vi imate tu potrebu za slatkim,uhhh,ja sam kriticna.A Sensia,i mene nekoliko noci uhvati zgaravica,to je katastrofa,zari i pali od zdrijela do zeluca...

Sto se tice prehlade,ne znam vise odakle mi ovoliki sekret (i to neki specificno sluzav i ljepljiv da jedva ispusem surlicu),potrosila sam kamion maramica. Ponekad mislim od napora ce mi krenuti user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30552
21.9.2011 14:33:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

a danas kontam kakav pancir nabaviti kad me bude gadjala komentarima

e bas me slatko nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image  ma samo pozitvno nek ona prica sta hoce mi smo slike vidjeli tih kilica nema!!!!!!!!!

ne bi oni bili dr kad ne bi prepadali trudnice okolo

ja bih voljela da je to vaganje na kraju pregleda, al po belaju na pocetku pa ce se ona navitiuser posted image pa se bojim da nista necu stici ispitati za bebija,pogotovo ovo oko posteljiceuser posted image

a u ovom mjesecu se svasta izdesavalo...bolova bilo, krvarenja od vaginaleta, svasta nesto, zato me malo trema hvata da li je grlic ok, hoce li me ruziti sto i dalje pijem cio ginipral a kad predjem na pola BOLI...

eh jedino da mi hoce ovaj UTROGESTAN UKINUTI....dojadilo mi je guranje

iiii moram bris uraditiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30553
21.9.2011 14:33:37   
mea29
odoh malo sređivati suđe....otkako sam se vratila iz grada, zasjela sam ispred racunara neda mi se da mrdnem...a prije dva dana sam pocela cvijece presađivati i sređivati i jos mi stoji na pola dnevne nedovrseno...ja se u zadnje vrijeme bas "zaholcam" i sve nadignem i na pola me prođe volja a i umorim se user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30554
21.9.2011 14:57:48   
Sensia
Jao meni dodje da pobjegnem sa posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30555
21.9.2011 15:02:10   
babilon

Jao meni dodje da pobjegnem sa posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joooooooj potpoisujem i ovo hahahaha... ustvari, do veceras, do ponoci potpisujem sve sto Sensia kaze ;)))

ja se osjecam kao da sam pliavla danima i izbacila me voda na obalu i ne mogu da mrdnem koliko sam umorna.. uzas!!! Da mi se hoce ovo za posao rijesiti pa da znam na cemu sam.. grrr!!!"!!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30556
21.9.2011 15:02:50   
Vodolija83

Hahahahaha user posted image user posted image user posted image Pomjeri sat na poslu,napavi se luda i user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30557
21.9.2011 15:07:59   
Vodolija83
Babilonko,izdrzi jos malo,pa vidi fino sa seficom i laganini na odmor user posted image

Minie,hajd trazi taj kabl,hocemo slikeee ! Sretno sutra aBd na kontroli !

Ja vam sad odoh biti vrijedna,prvo pa kupatilo...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30558
21.9.2011 15:12:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

joooooooj potpoisujem i ovo hahahaha... ustvari, do veceras, do ponoci potpisujem sve sto Sensia kaze ;)))

ja se osjecam kao da sam pliavla danima i izbacila me voda na obalu i ne mogu da mrdnem koliko sam umorna.. uzas!!! Da mi se hoce ovo za posao rijesiti pa da znam na cemu sam.. grrr!!!"!!

Babilon ja se tebi divim da jos radis user posted image user posted image  a 28 dana brojiš, tebi je najbolje da poslusas taj sticker sta ti kaze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo zamisljam sta bih rucku pravila, gdje su mi bebace stvari, kako cu ih oprati....... ama posao radim al ne znam ni sta radim user posted image user posted image user posted image user posted image

eh da vas pitam kako cete vi prati ogradicu i jorgan, na koliko stepeni i kako, mene strah da se ne "zgendja" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 21.9.2011 15:25:48 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30559
21.9.2011 15:12:16   
minie
Hvala Vodolijo, sutra ce sigurno biti slicice user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30560
21.9.2011 15:20:09   
Sensia
naumpo mi mamin ajvar domaći user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30561
21.9.2011 15:47:07   
SREĆNA
Mamolina  SREĆNA ti jos tu ...  ... dijelujes mi skroz smireno i optimisticno ,,, svaka cast .. moram priznati mene pomalo izdaje strpljenje

Da Mamolina i danas sam evo tu. Smirena jesam , šta ću , nema efekta da se izjedam sekiracijom, a i ne sekiram se pravo da ti kažem. Inače sam onako tremaroš, zna me fino trema spucat tako kad je nešto odlučujuće u pitanju, ali sad evo fala Bogu nemam straha da ludim, normalno malo se brinem hoćel sve to proći fino, hoće li moja beba biti zdrava ali ne paničim JOŠ. Ali evo danas me boli stomak, kao ta menstrualna bola, ali samo sa desne strane , iz leđa -krsta krene i završi baš negdje oko jajnika i niže. Ali samo sa desne strane. I kad zaboli uuhhhhh preznojim se od bola. Razmaci su nepravilni od sata do 10-15 min.Evo sad je prestalo , ako nastavi otići ću dr. da vidim šta se dešava, mislim nelogično je da ako sutrudovi da budu samo sa jedne strane, al eto vidjećemo.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30562
21.9.2011 15:49:50   
SREĆNA
Star  kakva je sitaucija kod tebe

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 30563
21.9.2011 16:21:29   
Selminja
Ženice koje ste pri kraju, iliti XXL trudnice, imam jedno pitanje - kad ste vi primjetile da vam se stomak počeo spustati? Ono da je nize nego prije? Mene mama i sveki sinoc prepadose, kazu da mi se spustio, nasekirale me jer ja mislim da je jos uvijek rano, sad sam 34 sedmica, ili nije rano?
A osjetim ja da mi je teže ustati kad sjedim nego prije, a ono ostalo isto, doduse, ja ga gledam svaki dan pa mozda i ne primjetim user posted image
Zadeveraše me žene user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 30564
21.9.2011 16:56:18   
Bebica11
Evo ja spremna,uglancala malenuuser posted image , nista vise od stomaka ne vidimuser posted image jos malo pa krecem ako Bog da, pahuljica je sigurno vec stigla kod dr hehe

sad rovim po ormaru, gledam mantilice, nista se skopcati ne moze, muko moja haha, ugl. valjda mi nece hladno biti, ponijecu u autouser posted image

eto pa se cujemo veceras aBduser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 30565
21.9.2011 16:57:37   
Bebica11
Selminja ja ti pojma nemam, al mislim da nije ranouser posted image , stomo se spusti par sedmica pred porod koliko znamuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30566
21.9.2011 17:17:49   
star
IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Star  kakva je sitaucija kod tebe

ja nervozna...nema znakova poroda user posted image al se i dalje divljacki cesem...ovo mi je nesto najgore do sad sto se deseilo...uf, drage zene nemogu vam opisati..jedva cekam da se sve ovo zavrsi...namazala sam se sva tecnim puderomuser posted image user posted image ne bi li  se malo osusilo ali svrbiiiiiiiiiiiiiii....nisam bas raspolozena...mozda se kasnije opet javim... sve vas user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 30567
21.9.2011 17:18:26   
Sensia
Bebice hajde s hajrom user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30568
21.9.2011 17:25:07   
gerberka
user posted image   da provjerim jeste sve na broju

bebice sretno user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30569
21.9.2011 17:25:39   
Sensia
Star, ja ipak mislim da je to na nervnoj bazi user posted image user posted image user posted image  tako je meni bilo kad sam se udala, al stvarno......sve me svrbi a nije mi nista i sitne sitne piknice po tijelu (najvise stomaku)
ali zasto si se namazala tecnim puderom? prvi put to cujem jel pomaze? popij ti sumeci kalcij ako vec nisi on ti je dobar i pokusaj da se malo psihicki relaksiras.... kad si na kontroli?

Dok se rucak krcka hajde da i ja postavim koju slikicu user posted image

Ovo nam je kaputic user posted image
user posted image

A ovo su nam cipelice user posted image
user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30570
21.9.2011 17:31:58   
Vodolija83
Waooooooooooooo Sensia,oci su mi ostale na kaputicu i cipelicama user posted image user posted image user posted image   Ma ida da cujica bude glavna lafica aBd user posted image

Selminja i meni kazu da se spustio stomo,al on je meni ovakav otpocetka,nikad nije ni bio previsoko.Ne brini,pusti zene...

Bebice,sretno jos jednom !

Star,kalcij sa C vit. ti ne moze skoditi,a trebao bi djelovati,pa probaj,nista ne gubis...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30571
21.9.2011 17:57:15   
drznica
Kakve su ovo slatke stvari awwwww...ma curice...stvarno ih mozes sredit user posted image
Vidim nema nekih novina osim sto iscekujemo od Staruser posted image

Neko je spomenuo grijanje, kome to majstori trebaju raditi? Meni juce dolazio majstor da vidi kvadraturu koliko i sta treba...pa cekam da mi javi cijenu.

Svima user posted image

Neposredna veza do poruke: 30572
21.9.2011 18:21:11   
Anoniman
Drage mame, vi koje ocekujete djevojcice...ne znam da li ste upoznate sa baby bazarom gdje se prodaje po simbolicnim cijenama roba od nase djecice, a bazar je u humanitarne svrhe, sada je nasa draga Cickolino otvorila album i stavila slicice od svoje princezice koje su predivne, za uzrast od 0-7mjeseci i koje ce biti prodavane na baby bazaru, cijena ce biti od srca za svaki artikal, jer sve sto se proda, sve sto date za artikal koji odaberete ici ce u humanitarne svrhe za nasu dragu Iman, zato zamolila bih vas da pogledate album i nesto izaberete za svoje princezice, jer stvari su jako ocuvane i lijepe.

http://album.ringeraja.ba/index.php?page=album&ID=2746

Ljubim vas sve i nadam se da ste dobro, nemam vas kad citati :)

(odgovor članu mea29)
  Neposredna veza do poruke: 30573
21.9.2011 19:17:19   
Mamolina
user posted image user posted image user posted image user posted image mahanje !!!Ocekujem izvjestaj sa kontrola ...user posted image ...ja danas bila u nekom poslu pa vas nisam stigla da citam ! Gledam nigdje SRECNE I STAR vec se ponadala .. kad ono javlja se SRECNA ...kako napreduju te kontrakcije ??Ja mislim da je to to .. nemas ti zenice vise vremena za laznjake user posted image user posted image user posted image Ma iskreno ja nisam po prirodi panicar ,cesto primim kritike da sam i prehladna .. ne hvata me strah od poroda niti sta slicno ,, samo mi je jako dosadilo .. pa sama sebi kazem saburrruser posted image user posted image .. kod mene se nista ne desava eto 2 DANA DO TERMINA. Star svrbil tomooo???Toplo preporucujem kalcij sumeci nece ti stetiti !!
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30574
21.9.2011 19:28:29   
Bebica11
Zdravo zenice

evo nas sa kontrole(jesam brza?) user posted image

Eh ovako. HVALA BOGU zadovoljna sam mada mi je glavna sekirancija jos moja posteljica,

stepen zrelosti u 28. sedmici I/II i rekla je da mogu da ocekujem RANIJE POROD!!! kaze puna je kalcifikatauser posted image stvarno ne znam od cega, niko ne pusi, smanjila mlijecne proizvode, krecem se....na hajruser posted image

ALI zato je bebi napredna izmedju 1200-1400gr tj dobila PREKO POLA KG ZA MJESEC hvala Bogu, a mama je dobila samo kilu za 4 sedmice user posted image iako je jela non stop slatkise, svaki dan minimum 100gr slatkisa, al nije vecerala kasno I KRETALA SE i eto hvala Bogu nisam se udebljala a vjerujte mi da sam imala "feels like" osjecaj da sam dobila 5kg al nisam imala vage da potvrdim, al valjda sam sama sebi teska kako odmice trudnocauser posted image

beba je curica, potvrdjeno 3.put hBuser posted image , kaze dr. lijepa curicauser posted image , ima duguljast vratic i ne lici kaze na mene jer ja imam okruglo liceuser posted image i mrstila se dok je dr pregledala

prednjaci glavica, mjerice su naprednije po obicaju(stavicu ih na onu temu) hB i jedino me to tjesi po pitanju ove posteljice

i da

IMAM POLIP??? na rodnici i rekla je dr da cemo to sanirati kad se porodim a mozda i ode s porodom, jel to ko imao??? I uradila mi je bris, javice mi za par dana i rekla je da imam malo upale

ginipral i dalje cijelu, smanjiti na pola nakon 2 sedmice aBd

a UTROGESTAN JE UKINUTuser posted image

eto napisah se jauser posted image

hvala vam za podrskuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1221 1222 [1223] 1224 1225   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1221 1222 [1223] 1224 1225   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *