Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutrooo bembelice Vidim da ste jutros vrijedne,udarile po istoku i turskom čaju,a ja sinoć u snu hodala po Kapali čaršiji
Bebice, dočekasmo ti i ja današnji pregled,da nam bude s hajjrom,a ja po prvi put imam tremu. Nadam se da je sve uredu. U koliko sati ti ides?Ja sam u 17h.
Mea i ja imam te bolove doel nizu u stomaku kao da me jajnik boli..... ali me ledja ne bole.....i da prostite boli me gospoja i sve ko da mi se piski..... znaci tu smo negdje
uh hvala na ovim balgodetima ne znam sta bih prije uzela
Jutrooo bembelice Vidim da ste jutros vrijedne,udarile po istoku i turskom čaju,a ja sinoć u snu hodala po Kapali čaršiji
Bebice, dočekasmo ti i ja današnji pregled,da nam bude s hajjrom,a ja po prvi put imam tremu. Nadam se da je sve uredu. U koliko sati ti ides?Ja sam u 17h.
I ja, vidis da ne mogu spavati
ja sam u 18h aBd, e jesu nam zakazale, valja nam cio dan cekati
Bebice, pahuiljice bice to sve ok ako Bog da, i ja sam juce imala tremu kao nikad. ne znam ni sama zasto, valjda se covjek isprepada a doktori ko doktori bez dlake na jeziku
joj vremena, samo za lezanje i spavanje... ovaj posao bas nervira
bebice i pahuljice, sretno danas na pregledu, blago vama, ja bi svake sedmice mogla ici da malo gledam bebaru :-)
ostale zenice, veliki hug i ljubac za vas!!! :-****
e, znate li sta se uzima kad desni puno naticu i krvare? i nisam vam rekla, dr. mi rekao da imam pojacan vaginalni sekret i da stavljam vaginalete Neo Penotran Forte, 7 dana.... je li ih iko koristio?? nadam se da nije nista strasno???
Uh Sensia bilo bi lijepo ali ne vjerujem Ja sam na mirovanju od zadnje kontrole,znači 3 sedmice,beba je bilo skroz nisko i mislim da ću morati mirovati do 9-og mjeseca,ali hajde nije ni to još puno,samo da se nisam počela otvarati toga me najviše strah
e sto se slatko nasmijah, ista sam ti k'o ovo zjevalo :-)
Vjeruj mi se borim da ne zaspim na poslu, uh uzas, idem malo na prozor da udahnem svjezeg zraka.... Zavidim zenicama sto sad kunjaju lijepo ........... pa ce lagano kaficu da se razbude...............pa ce malo prohodati danas kad se razvedri a najavili su razvedravanje........ uh.....
lijepe moje dobro jutro i od mene...ova kafa bas sjeda..ja se probudila, ako sam uopste ista i spavala, prije 6...pa se valjala, pokusavala ponovo zaspati, izmrcvarila samu sebe...
hvla na utjesnim rijecima vezano za moje cesanje...joj koja patnja..valjda nece nikog vise potrefiti...maloprije nazovem mog doktora, kaze on meni nije to nista..to je normalno, pogotovo pred porod..pa eto malo mi lakse u mozgu al ovo i dalje svrbi...rekao mi da se namazem tecnim puderom da probam..da isusim osip a u petak svejedno idem njemu na GAO na novi CTG pa ako se ne smiri pogledace mi ovo...ako se do tad ne porodim samo je ruzno vidjeti...po citavom tijelu sitne crvene kao bubuljice male..najvise ih ima ispod pazuha, po guzi, nogama..i po stomaku skontala sam okupacu se ja sa baby sapunom pa se namazati puderom...i vidjecemo sta ce biti...rekla sam mm da mi od mame donese puder jer ga ja nikad ne koristim...
ja sam ONLY 7 DAYS TO GO !!!
Bebice i Pahuljice sretno danas na pregledu...mogu misliti uzbudjenje...ja sam uvijek sva luda isla na uz...jedva cekala da vidim sta se sve izdesavalo u pupi od zadnjeg pregleda
hajde zjevalice, evo kafice za razbuđivanje . curama koje danas idu na kontrolu - sretno,i ja bih išla danas ponovo da se malo gledamo bez obzira što sam bila u ponedjeljak.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 10:12:59
Sensia
Zenice koje ste planirale kupiti gracova kolica ima neko obavjestenje da se neke dvije vrste povlace sa trzista jer su opasne za bebe cini mi se da na stranici turbolimacha ima neko obavjestenje......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 10:46:27
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia
Zenice koje ste planirale kupiti gracova kolica ima neko obavjestenje da se neke dvije vrste povlace sa trzista jer su opasne za bebe cini mi se da na stranici turbolimacha ima neko obavjestenje......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 11:25:30
Bebica11
Hello zenice
star sapatnice u spavanju
ja lezala, mrcvarila se, bila na netu do pla devet, niti mogu glave drzati niti spavati, pa opet odem legnem, vrtim se, ustanem....opet ne mogu zaspati a UMORNA i onda opet legnem i ZASPIIIIM
i evo sat vremena spavala pa me mama probudila na tel i malo izasla, ugodno vani , i evo me back
hvala vam zenice na lijepim zeljama, nadam se da cemo se vratiti s lijepim vijestima ako Bog da
ja danas u pola 3 imam majstora, plata mi na sporetu otisla a pod garancijom je pa valjda ce nesto napraviti...i sto brze jer cu samo misliti na pregled i bebicu
nisam znala to za gracova kolica , koja ste vi nabavili??? znam samo za sensiu da su dosla iz austrije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 11:38:12
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 11:50:53
Bebica11
Sensia ja sam kontala al NISAM SKONTALA , stvarno ne znam...moracu i neke cizmice nabaviti pred kraj da ne navucem s nogu jer ce biti Decembar, mozda od mame kakve pokupim jer je ona kad je bila mlada nosila moj br a sada za broj-dva veci da ne kupujem nesto radi mjesec dana....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 11:58:07
Hannica
E sad da vas pozdavim. Ja odoh nesto malo urdaiti po stanu pa cemo poslije ici do Busovace,tamo su mi Hanine stvarcice koje je prerasla,danas cu ih donijeti,jedva cekam da vidim sta ima,zaboravila sam. Oko 4 mi dolazi jedan ciko,radimo nesto oko prozora, em ti prozore,nikad prestati ulaganja u njih. za sve.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 12:02:53
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Hannica
E sad da vas pozdavim. Ja odoh nesto malo urdaiti po stanu pa cemo poslije ici do Busovace,tamo su mi Hanine stvarcice koje je prerasla,danas cu ih donijeti,jedva cekam da vidim sta ima,zaboravila sam. Oko 4 mi dolazi jedan ciko,radimo nesto oko prozora, em ti prozore,nikad prestati ulaganja u njih. za sve.
i tebi majstori....ja jos jedne cekam za vikend za grijanje pa onda cemo malo ispretumbati stan i pripremati se za bebija aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 12:09:24
babilon
IZVORNA PORUKA: babilon
evo malo ko sunasce neko progrijava , ja odoh na pauzi do tere nove po helanke, tamo su fine pamucne bez one gume gore
zene jeste vi kontale u cemu cete izaci iz bolnice s obzirom da idu ovi hladniji dani?
ja kontala u nekoj suknji, ako bude prirodan porod i ako mu budu goblenisali radije suknja nego pantalone da mi se ko urezu :/ i cipe, hB noge mi uopste ne oticu pa se nadam da ce tako i ostati...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 12:44:23
Sensia
ja kontala u nekoj suknji, ako bude prirodan porod i ako mu budu goblenisali radije suknja nego pantalone da mi se ko urezu :/ i cipe, hB noge mi uopste ne oticu pa se nadam da ce tako i ostati...
ma dobro zeno suknju i ja sam kontala haljnu ili tuniku ali sta ispod, carape, helanke ??????????
jedino one dokoljenke malo vece da kupim pa da mi dodju do iznad koljena