|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.9.2011 8:15:06   
pahuljica_25
Jutrooo bembeliceuser posted image
Vidim da ste jutros vrijedne,udarile po istoku i turskom čaju,a ja sinoć u snu hodala po Kapali čaršijiuser posted image

Bebice, dočekasmo ti i ja današnji pregled,da nam bude s hajjrom,a ja po prvi put imam tremu. Nadam se da je sve uredu. U koliko sati ti ides?Ja sam u 17h.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30501
21.9.2011 8:23:47   
Sensia
Jutro debele zgodnice user posted image

Minie hvala user posted image user posted image

Mea i ja imam te bolove doel nizu u stomaku kao da me jajnik boli..... ali me ledja ne bole.....i da prostite boli me gospoja i sve ko da mi se piski..... znaci tu smo negdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh hvala na ovim balgodetima ne znam sta bih prije uzela

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30502
21.9.2011 8:28:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Jutrooo bembeliceuser posted image
Vidim da ste jutros vrijedne,udarile po istoku i turskom čaju,a ja sinoć u snu hodala po Kapali čaršijiuser posted image

Bebice, dočekasmo ti i ja današnji pregled,da nam bude s hajjrom,a ja po prvi put imam tremu. Nadam se da je sve uredu. U koliko sati ti ides?Ja sam u 17h.

I ja, vidis da ne mogu spavatiuser posted image

ja sam u 18h aBd, e jesu nam zakazale, valja nam cio dan cekatiuser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30503
21.9.2011 8:35:39   
Sensia
Bebice, pahuiljice bice to sve ok ako Bog da, i ja sam juce imala tremu kao nikad. ne znam ni sama zasto, valjda se covjek isprepada a doktori ko doktori bez dlake na jeziku

Pahuljice tebi bi mogli ukinuti strogo mirovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30504
21.9.2011 8:53:45   
pauza
'jutro teletabisiiii user posted image

joj vremena, samo za lezanje i spavanje... ovaj posao bas nervirauser posted image

bebice i pahuljice, sretno danas na pregledu, blago vama, ja bi svake sedmice mogla ici da malo gledam bebaru :-)

ostale zenice, veliki hug i ljubac za vas!!! :-****

e, znate li sta se uzima kad desni puno naticu i krvare? i nisam vam rekla, dr. mi rekao da imam pojacan vaginalni sekret i da stavljam vaginalete Neo Penotran Forte, 7 dana.... je li ih iko koristio?? nadam se da nije nista strasno???

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30505
21.9.2011 8:54:21   
pahuljica_25
Uh Sensia bilo bi lijepo ali ne vjerujemuser posted image Ja sam na mirovanju od zadnje kontrole,znači 3 sedmice,beba je bilo skroz nisko i mislim da ću morati mirovati do 9-og mjeseca,ali hajde nije ni to još puno,samo da se nisam počela otvarati toga me najviše strahuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30506
21.9.2011 9:26:51   
Nina_Lana
Jutro zenice...
Drznice ja upravo zavrsila sa tim vaginaletama user posted image  isto zbog pojacanog sekreta...no sikiriki

ostale user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30507
21.9.2011 9:32:41   
Sensia
user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 30508
21.9.2011 9:36:04   
pauza
IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  e sto se slatko nasmijah, ista sam ti k'o ovo zjevalo :-)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30509
21.9.2011 9:42:01   
babilon

user posted image

potpisujem!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30510
21.9.2011 9:42:53   
Sensia
IZVORNA PORUKA: pauza

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  e sto se slatko nasmijah, ista sam ti k'o ovo zjevalo :-)

Vjeruj mi user posted image  se borim da ne zaspim na poslu, uh uzas, idem malo na prozor da udahnem svjezeg zraka....
Zavidim zenicama sto sad kunjaju lijepo ........... pa ce lagano kaficu da se razbude...............pa ce malo prohodati danas kad se razvedri a najavili su razvedravanje........ uh.....

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 30511
21.9.2011 9:52:36   
star
lijepe moje dobro jutro i od mene...ova kafa bas sjeda..ja se probudila, ako sam uopste ista i spavala, prije 6...pa se valjala, pokusavala ponovo zaspati, izmrcvarila samu sebe...

hvla na utjesnim rijecima vezano za moje cesanje...joj koja patnja..valjda nece nikog vise potrefiti...maloprije nazovem mog doktora, kaze on meni nije to nista..to je normalno, pogotovo pred porod..pa eto malo mi lakse u mozgu al ovo i dalje svrbi...rekao mi da se namazem tecnim puderom da probam..da isusim osip a u petak svejedno idem njemu na GAO na novi CTG pa ako se ne smiri pogledace mi ovo...ako se do tad ne porodim user posted image samo je ruzno vidjeti...po citavom tijelu sitne crvene kao bubuljice male..najvise ih ima ispod pazuha, po guzi, nogama..i po stomakuuser posted image user posted image user posted image skontala sam okupacu se ja sa baby sapunom pa se namazati puderom...i vidjecemo sta ce biti...rekla sam mm da mi od mame donese puder jer ga ja nikad ne koristim...

ja sam ONLY 7 DAYS TO GO  !!!

Bebice i Pahuljice sretno danas na pregledu...mogu misliti uzbudjenje...ja sam uvijek sva luda isla na uz...jedva cekala da vidim sta se sve izdesavalo u pupi od zadnjeg pregleda user posted image

ostale user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30512
21.9.2011 9:56:18   
mala75
hajde zjevalice, evo kafice za razbuđivanjeuser posted image user posted image . curama koje danas idu na kontrolu - sretno,i ja bih išla danas ponovo da se malo gledamo bez obzira što sam bila u ponedjeljak.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30513
21.9.2011 10:12:59   
Sensia
Zenice koje ste planirale kupiti gracova kolica ima neko obavjestenje da se neke dvije vrste povlace sa trzista jer su opasne za bebe user posted image  cini mi se da na stranici turbolimacha ima neko obavjestenje......

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 30514
21.9.2011 10:46:27   
babilon

Zenice koje ste planirale kupiti gracova kolica ima neko obavjestenje da se neke dvije vrste povlace sa trzista jer su opasne za bebe user posted image  cini mi se da na stranici turbolimacha ima neko obavjestenje......

nisam uspjela naci na njhiovoj stranici????

ima samo voo sto sam nasla, ali je iz 2010:
http://www.ringeraja.ba/clanak/kolica-graco---opasnost_501.html

< Poruku je uredio babilon -- 21.9.2011 10:49:40 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30515
21.9.2011 11:25:30   
Bebica11
Hello zenice

star sapatnice u spavanjuuser posted image

ja lezala, mrcvarila se, bila na netu do pla devet, niti mogu glave drzati niti spavati, pa opet odem legnem, vrtim se, ustanem....opet ne mogu zaspati a UMORNA i onda opet legnem i ZASPIIIIMuser posted image

i evo sat vremena spavala pa me mama probudila na tel i malo izasla, ugodno vaniuser posted image , i evo me back

hvala vam zenice na lijepim zeljama, nadam se da cemo se vratiti s lijepim vijestima ako Bog da

ja danas u pola 3 imam majstora, plata mi na sporetu otisla a pod garancijom je pa valjda ce nesto napraviti...i sto brze jer cu samo misliti na pregled i bebicu user posted image

nisam znala to za gracova kolicauser posted image , koja ste vi nabavili??? znam samo za sensiu da su dosla iz austrijeuser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30516
21.9.2011 11:38:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/graco-povlaci-neke-modele-kolica-zbog-opasnosti-od-gusenja/11/6079/1/ 
nisam gledala datum i ja sad vidim da je iz novembra 2010....... samo je valjda vazno vidjeti datum proizvodnje da nisu to ta iz 2008 i 2006

evo malo ko sunasce neko progrijava user posted image user posted image user posted image user posted image , ja odoh na pauzi do tere nove po helanke, tamo su fine pamucne bez one gume gore

zene jeste vi kontale u cemu cete izaci iz bolnice s obzirom da idu ovi hladniji dani? user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30517
21.9.2011 11:50:53   
Bebica11
Sensia ja sam kontala al NISAM SKONTALAuser posted image , stvarno ne znam...moracu i neke cizmice nabaviti pred kraj da ne navucem s nogu jer ce biti Decembar, mozda od mame kakve pokupim jer je ona kad je bila mlada nosila moj br a sada za broj-dva veciuser posted image da ne kupujem nesto radi mjesec dana....

a od odjece pojma nemam..user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30518
21.9.2011 11:50:58   
Hannica
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

... Joj sta ja napisa nemojte mi se smijat, mozda i rodim vecerasuser posted image

dobro si pogodilauser posted image

Jel neko otvorio temu za cestitanje sporty mami?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 30519
21.9.2011 11:58:07   
Hannica
E sad da vas pozdavim.user posted image
Ja odoh nesto malo urdaiti po stanu pa cemo poslije ici do Busovace,tamo su mi Hanine stvarcice koje je prerasla,danas cu ih donijeti,jedva cekam da vidim sta ima,zaboravila sam.user posted image Oko 4 mi dolazi jedan ciko,radimo nesto oko prozora,user posted image em ti prozore,nikad prestati ulaganja u njih.user posted image
user posted image za sve.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30520
21.9.2011 12:02:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

E sad da vas pozdavim.user posted image
Ja odoh nesto malo urdaiti po stanu pa cemo poslije ici do Busovace,tamo su mi Hanine stvarcice koje je prerasla,danas cu ih donijeti,jedva cekam da vidim sta ima,zaboravila sam.user posted image Oko 4 mi dolazi jedan ciko,radimo nesto oko prozora,user posted image em ti prozore,nikad prestati ulaganja u njih.user posted image
user posted image za sve.

i tebi majstori....ja jos jedne cekam za vikend za grijanjeuser posted image pa onda cemo malo ispretumbati stan i pripremati se za bebija aBd

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30521
21.9.2011 12:09:24   
babilon

IZVORNA PORUKA: babilon

http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/graco-povlaci-neke-modele-kolica-zbog-opasnosti-od-gusenja/11/6079/1/ 
nisam gledala datum i ja sad vidim da je iz novembra 2010....... samo je valjda vazno vidjeti datum proizvodnje da nisu to ta iz 2008 i 2006

evo malo ko sunasce neko progrijava user posted image user posted image user posted image user posted image , ja odoh na pauzi do tere nove po helanke, tamo su fine pamucne bez one gume gore

zene jeste vi kontale u cemu cete izaci iz bolnice s obzirom da idu ovi hladniji dani? user posted image

ja kontala u nekoj suknji, ako bude prirodan porod i ako mu budu goblenisali radije suknja nego pantalone da mi se ko urezu :/ i cipe, hB noge mi uopste ne oticu pa se nadam da ce tako i ostati...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30522
21.9.2011 12:19:57   
mminche
drage moje zelim vam puno srece i lahak porod ... ja sam zivot svoj rodila 18.9., pressretna sam i svima vam zelim puno srece user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30523
21.9.2011 12:25:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mminche

drage moje zelim vam puno srece i lahak porod ... ja sam zivot svoj rodila 18.9., pressretna sam i svima vam zelim puno srece user posted image

hvala i tebi sve naj s bebicomuser posted image

(odgovor članu mminche)
Neposredna veza do poruke: 30524
21.9.2011 12:44:23   
Sensia
ja kontala u nekoj suknji, ako bude prirodan porod i ako mu budu goblenisali radije suknja nego pantalone da mi se ko urezu :/ i cipe, hB noge mi uopste ne oticu pa se nadam da ce tako i ostati...

ma dobro zeno suknju i ja sam kontala haljnu ili tuniku ali sta ispod, carape, helanke user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

jedino one dokoljenke malo vece da kupim pa da mi dodju do iznad koljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 21.9.2011 12:47:46 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *