Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:08:11
Silver
Hej curke, evo ja sad sa posla...odobrili mi krace da radim... ...jer mi je sinoc par sati stomak bio kao kamen...tako neugondo...nisam mogla nista uraditi da opustim, ni apaurin nije odmah pomogao...toliko je zatezao... sreca, danas mi javljaju da mi je odobreno skraceno...ja duze nebi izdrzala...
Star, only 7 to go!
Bebice&Pahuljice sretno na pregledima...aBd da sve bude
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:14:52
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia
ja kontala u nekoj suknji, ako bude prirodan porod i ako mu budu goblenisali radije suknja nego pantalone da mi se ko urezu :/ i cipe, hB noge mi uopste ne oticu pa se nadam da ce tako i ostati...
ma dobro zeno suknju i ja sam kontala haljnu ili tuniku ali sta ispod, carape, helanke ??????????
jedino one dokoljenke malo vece da kupim pa da mi dodju do iznad koljena
hahahaha eh to jos nisam skontala kontam suknju, i mozda neke dokoljenke i cipelice dole... ne znam majke mi :))))))))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:22:39
Silver
Babilonko mozes misliti sanjala sam tebe i Vodoliju...ustvari dvije zene...koje sam oslovljavala tako druzimo s eprevise definitivno , naravno u snu je bilo rijec o nekakvim djecijim stvarima...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:51:45
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Silver
Bebice&Pahuljice sretno na pregledima...aBd da sve bude
hvala Silver, super za radno vrijeme...pazi se
Ja evo hanuma se razradila...sredila sporet da me ne bude stid kad majstor uleti , stavila ves da se pere, stavila sudje da se pere, malo sredila kuhinju, ove ostale sobe cu samo pozatvarati i uvesti ga u kuhinju hehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:57:05
mea29
Ollaaaa..ja skitala po gradu...zavrsavala neke obavezice....mmmm kakvo vrijeme za setnju..ljepota...iako je malo svjeze, ne pada nista pa meni bas prija...ja uzela preporuku za mirovanje pa cu sutra otvoriti bolovanje i gurati do termina aBd...bila malkice u Zari i u BBI ima svega za
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:57:08
Selminja
Pahuljice i Bebice sretno vam na pregledima, da sve bude dobro aBd Ja sam tako lijena danas, mene je ovo zahladjenje preporodilo, milina živa, samo ću da ljenčarim i izležavam se, dosta sam radila ovih dana. Ja u subotu na pregled, isto jedva čekam aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:57:45
babilon
Babilonko mozes misliti sanjala sam tebe i Vodoliju...ustvari dvije zene...koje sam oslovljavala tako druzimo s eprevise definitivno , naravno u snu je bilo rijec o nekakvim djecijim stvarima...
hahahahah, vjerujem ti u potpunosti za snove, ja sam sanjala Animagical i derala se iz sveg glasa 'animagicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal' hahahahahahaha uzas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 13:59:07
Vodolija83
Ženice moje,da se i ja javnem malo. Ja jutros imala nekih obaveza sa mm,a sve vrijeme mi se spavaaa....Sad moram u akciju pospremanja,ne znam sta cu prije... Babilonko,ukusni ti tvoji orijentalni specijaliteti...mmm... Pahuljice i Bebice,sretno na pregledima danas ! Da nam se javite sa finim vijestima aBd ! Silver,superiska za skraceno radno vrijeme,bas mi je drago da su ti odobrili,znaci jos ima razumnih ljudi.A cuj sanjala mene i Babilonku,hahahaaa Ti nam dodjes kao vidovita,ja i Babilonka se dog.da idemo zajedno nesto kupovati... Sensia,nemoj zaliti sto si jos uvijek na poslu,nista ne propustas,hladno je i nije se bas razvedrilo.Nego ti si nam nesto tajnovita sa slikicama.Nikako da postavis... za sve ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:04:16
Bebica11
IZVORNA PORUKA: babilon
hahahahah, vjerujem ti u potpunosti za snove, ja sam sanjala Animagical i derala se iz sveg glasa 'animagicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal' hahahahahahaha uzas
I ja sam sanjala animagical kad se trebala poroditi kao ja u bolnici i ja se porodih i kontam OTKUD JA PRIJE ANIMAGICAL bukvalno ovako s nickovima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:05:32
Silver
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Ženice moje,da se i ja javnem malo. Ja jutros imala nekih obaveza sa mm,a sve vrijeme mi se spavaaa....Sad moram u akciju pospremanja,ne znam sta cu prije... Babilonko,ukusni ti tvoji orijentalni specijaliteti...mmm... Pahuljice i Bebice,sretno na pregledima danas ! Da nam se javite sa finim vijestima aBd ! Silver,superiska za skraceno radno vrijeme,bas mi je drago da su ti odobrili,znaci jos ima razumnih ljudi.A cuj sanjala mene i Babilonku,hahahaaa Ti nam dodjes kao vidovita,ja i Babilonka se dog.da idemo zajedno nesto kupovati... Sensia,nemoj zaliti sto si jos uvijek na poslu,nista ne propustas,hladno je i nije se bas razvedrilo.Nego ti si nam nesto tajnovita sa slikicama.Nikako da postavis... za sve ostale
Znala sam!!! Oduvjek sam sumnjala da sam vidovita eto nadam se da cete kupiti nesto fino...za bebe najvjerovatnije! Meni ste to pokazivale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:10:39
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11
sensia cujes li se s ciciban, kako je ona?Jesu li ustanovili sta je uzrok sto je bebi sitnija? Bas su je dugo zadrzali pozdravi je od nas
bas smo se danas "porukale" ona je jos gore dusa draga mogu misliti sizi vise.....malo joj je pocelo nestajati plodne vode.........tako da sutra je na komisiji i petak ako Bog da porod. Nek joj dragi Bog da sve najboljei nek zastiti nju i pisuljicu od svega loseg i da nam se u sobotu ako Bog da javi iz svoje kucice da nam kaze kako se mazi sa svojom mrvom malom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:13:43
Sensia
IZVORNA PORUKA: minie
Evo i mene danas,
Ja sam bas nesto bezveze, mrzim ovakvo vrijeme, nista mi se ne radi, a ne mogu ni spavati
Sretno danas na pregledima zenice, ja idem sutra i jedva cekam da vidim svog malog pisonju.
Veliki hug za sve ostale
Minie ti zaokruzila na 30 a ja na 40
hajde zeno uzmi pravi neki kolac ili preperi malo babce stvari uh ja bih rado nego da sam prikovana na ovoj stolici...... A sigurno ima nesto sto jos nisi preipremila a eto sutra kontrole zacas pa da vidis babaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:14:43
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Bebica11
sensia cujes li se s ciciban, kako je ona?Jesu li ustanovili sta je uzrok sto je bebi sitnija? Bas su je dugo zadrzali pozdravi je od nas
bas smo se danas "porukale" ona je jos gore dusa draga mogu misliti sizi vise.....malo joj je pocelo nestajati plodne vode.........tako da sutra je na komisiji i petak ako Bog da porod. Nek joj dragi Bog da sve najboljei nek zastiti nju i pisuljicu od svega loseg i da nam se u sobotu ako Bog da javi iz svoje kucice da nam kaze kako se mazi sa svojom mrvom malom
hajde bas lijepo hvala Bogu , evo sad pogledah, fino je usla i u 38. nedjelju, nema frke ako Bog da, nadam se da je malena pisuljica dobila jos malkice na kilazi ? mada i dr znaju fuliti, tako su moju drugaricu par dana pred porod isprepadali da je bebica sitna a ona bila sasvim ok
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:15:07
Vodolija83
Hihiiiihiiii Silver,e sad smo ti mi i dokaz za to.Mogla bi ti biznis napraviti
Pozz minie,ni meni se nista ne radi,al moram...Sve kontam odakle da pocnem,pa reko prvo malo sebi da ugodim,evo pijem ness i jedem bijelu milku luflee,njam,njam...
Ja ne znam imate li vi problema sa ovim slatkisima kao ja u zadnje vrijeme.Cim se probudim,jede mi se slatko.Onda morala raditi OGTT,koji je bio uredu,a obicni nalaz šuk ispod granice,pa mozda organizmu stvarno treba slatko.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:18:04
mea29
I od mene pozdravi cicibanku..jutros sam mislila na nju...da joj sad ne bi sve pojedinacno smetale pozeli joj srecu u nase ime, a mi cemo cuvati fige da ona i mala cujica budu dobro i zdravo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:18:37
Sensia
Ja ne znam imate li vi problema sa ovim slatkisima kao ja u zadnje vrijeme.Cim se probudim,jede mi se slatko.Onda morala raditi OGTT,koji je bio uredu,a obicni nalaz šuk ispod granice,pa mozda organizmu stvarno treba slatko.
Skupljamo energiju za dan D i meni se trazi ali meni kiselina ne da. sinoc pravila coko-ciz tortu i tako mi smignula uzmem zalogaj od mm i sat kasnije kukala przilo me po grlu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:20:32
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29
I od mene pozdravi cicibanku..jutros sam mislila na nju...da joj sad ne bi sve pojedinacno smetale pozeli joj srecu u nase ime, a mi cemo cuvati fige da ona i mala cujica budu dobro i zdravo
Hocu naravno a ona pita za sve vas i je li se iko porodio svaki put
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:20:41
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Hihiiiihiiii Silver,e sad smo ti mi i dokaz za to.Mogla bi ti biznis napraviti
Pozz minie,ni meni se nista ne radi,al moram...Sve kontam odakle da pocnem,pa reko prvo malo sebi da ugodim,evo pijem ness i jedem bijelu milku luflee,njam,njam...
to sa secerom u krvi isto kao u mene....meni dr prosli put rekla da moram jesti slatko
a danas kontam kakav pancir nabaviti kad me bude gadjala komentarima
a obecala sam, ne zalim se vise na kg, dosadna sam i sama sebi a kamoli vama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:22:27
Bebica11
Skupljamo energiju za dan D i meni se trazi ali meni kiselina ne da. sinoc pravila coko-ciz tortu i tako mi smignula uzmem zalogaj od mm i sat kasnije kukala przilo me po grlu
sensia daj te kiseline meni malo , ja ispocetka nisam mogla smisliti, a vec odavno imam potrebu za slatkisima, valjda ove moje kontrakcije zeznu tijelo pa ono misli da je dan D blizu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.9.2011 14:24:27
mea29
Mene isto muci kiselina i to ne uvijek od hrane, nekad sama od sebe...nekad me probudi u noci, ali ja sam nasla rjesenje casa mlijeka rješava sve...tako da se zalijevam kako stignem...neku vecer sam ustala u pola noci i donijela mlijeko i stavila poored kreveta, i kako me probudi kiselina ja tako nagnem ono mlijeko...sljedecu noc krenemo spavati kaze mi mm zaboravila si mlijeko, odmah ponesi da ne silazis uspavana sa sprata da se polomis