|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1268 1269 [1270] 1271 1272   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.9.2011 23:16:46   
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

prvi put cujem za mentu ovo, a ja stalno pijem mentu...uzasuser posted image  a i mala pije mentu bar svaki 3-4 dan. zuba imamo 16, dakle petica nema jos na vidiku, nesto bali pomalo i imala je temp nekidan pa mozda ce uskoro. ona hoce da pere s tim sto obavezno opere i onda joj se jede kasnije pa mora opet prati...hoce sama da pere a ne da joj mi peremo pa to bas i nije pranje zuba, i to pere bez kaladonta jer ga ne zna pljunuti user posted image

i lana sama trlja vodom bez kaladonta ali ne svaki dan, nekad joj zaboravim dati, kad mi padne napametuser posted image

i nama se zna desit da zaspe bez pranja ali vecinom prije spavanja pije vodu ili caj tako da ispere bar time...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31726
14.9.2011 23:18:04   
Anoniman
Lady bas mi je drago da se Lana projela... kod nas i dalje bojkotovanje hrane u toku, danas sam joj uvela sirup za imunitet posto smo svi ukucani sem nje hvala Bogu zarazeni mrsom. Tako da Ana u petak kad ponovi briseve ide kod bake i dede na Boracko, jadno dijete u izolaciju. Dusa me boli ali bolje tako nego da i na nju predje. Mi smo pili multivitamol 1+ i odlican nam je bio, razmisljala sam i sad da joj ga uvedem, ali uvedoh joj ovaj za imunitet i kontam na planinu ce pa se mozda i bez sirupa projede, ali planirala sam ga spakovati pa ako ne bude poboljsanja da joj ga sveki ukljuci.

Kod nas je kao sto rekoh stanje kriticno u kuci, bukvalno zacarani krug postao, dezinfikujem sve moguce zivo hibibosom po kuci po par puta na dan, napravih sterilnu kutiju, a bestija nikako da ode. Toliko me sve ovo psihicki izmori da mislim da cu poluditi, do unazad par dana sve sam super podnosila, a sad mi vise preko glave doktora, bolnica, previjanja rane, sterilisanja i ostalih s*anja da oprostite.

Ljubimo vas sve nas troje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 31727
14.9.2011 23:18:07   
leona81
kod mene uz sav nadzor pada non stop, il hoda pa od stok od vrata se udari, ili od fotelju...ma vazda neki belaj.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 31728
14.9.2011 23:18:22   
Hanady RR
felix draga...
ono što je sigurno taj više tako skakati neće...
a nisi ga trebala pustiti...to što so pšričala s amamo nema veze...pusti slušalicu za ruku i spusti dijete.....

Joj Bože nemirko je praviuser posted image

Ne znam možda da ga sad nadgledaš...nisma sigurna da si ga smjela pustiti da spava bar 2 sata nakon toga da ga roatiš budnog...nekako mi opis postrašna sad ispao...
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 31729
14.9.2011 23:18:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pao na potiljak?
Nisi mu trebala dati da zaspe....
Draga Felix nikako dijete bez nadzora...to sto ti upozoris ne pije vode, ja Lani moram dobro zagalamiti inace nista, ali ako skace, sjdei neko pored nje....
jauser posted image user posted image na potiljak al on nije skocio on je odskociouser posted image user posted image u letu pao jakooooo
Tako me strah mislim da necu smjet zaspat od straha on spava a mene strah jutra .
Jbg ono kad se oce oce kud me hebu vise i stepenice isto tako SAM ide gore dolje dok  do jednom nepozubi isto a ga pucno a poljubio isto mi
bem ti stepeniste i toga se bojim jest me ovo presjeklo sad

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31730
14.9.2011 23:20:06   
Honey3
nadam se felix da ce biti sve ok a i ja mislim da nije trebao odmah zaspati,budi budna,prati par sati,mada se iskreno nadam da nije nista strasnouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 31731
14.9.2011 23:21:07   
Lady26
Jelena, vjeruj da mi cesto padnes na pamet, izvini sto ti ne pisem i ne pitam, ja sam isto bila luda danima....samo smetnem s uma....
Draga moja hrabrica, izdrzat ces ti i ovo, proci ce aBd i onda cete konacno uzivati....zao mi je sto te je to snaslo, nisi zasluzila....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 31732
14.9.2011 23:21:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

nadam se felix da ce biti sve ok a i ja mislim da nije trebao odmah zaspati,budi budna,prati par sati,mada se iskreno nadam da nije nista strasnouser posted image
a  zasto nije smjeo zaspat strah me saduser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 31733
14.9.2011 23:21:53   
Lady26
Da mu pratis zjenice, hoce li povracati, kako ce se ponasati....
Al bit ce dobro aBd....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31734
14.9.2011 23:22:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: zaha

a  zasto nije smjeo zaspat strah me saduser posted image

zato sto moras pratiti ima li kakvih promjena u ponasanju, hoce li povracati i tako to, da bi znala jel imao potres mozga nedajboze

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31735
14.9.2011 23:23:41   
Lady26
Po iskustvu nase Amani, moguce je i da sutra tek povraca...kazem MOGUCE, ne mora biti, mozda nije nista aBd...tako prati malo veceras i sutra preko dana....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31736
14.9.2011 23:28:02   
Anoniman
hocu hvala vam ovo mi se nikad nije desilo dosaduser posted image user posted image bem ti trenutak ne paznje .
Ma majkemi  svaki dan snjim imam neke stresove jer nezna nista polakouser posted image user posted image ....
Molim Boga da nije nista strasno a znam da necu moc zaspat

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31737
14.9.2011 23:47:59   
tekja
felixuser posted image user posted image user posted image ...

molim Boga da bude dobro...meni je V. isto tako pao kod mame kad smo bili, uh htjela sam isto vece da se vratim kuciuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31738
14.9.2011 23:56:42   
Mya_81 RR
Felix, mila...bas mi je zao...

Ja iskreno da sam na tvom mjestu bih ga probala probuditi. Vidjet ces ako nesto nije ok s njim po nacinu kako se budi, je li previse onako uspavan, je li mu glava klone i zapravo moze li doci sebi...

Govorim ti to zato sto znam da sad cijelu noc neces moci zaspati i pitat ces se je li sve ok...ovako ces znati, jer minja kad je pala i udarila na rub stepenice i dobila hematom doktor mi je rekao da smije zaspati kad joj bude vrijeme, ali da je ne pustam da spava duze od sat vremena i da pratim kako se budi. Ako uocim ista drugacije u nacinu budjenja, ako primjecujem da je onako izgubljena da odmah dodjemo u bolnicu,.

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 14.9.2011 23:58:12 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31739
15.9.2011 8:12:33   
R&T@
Dobro jutro...

user posted image za sve sinocnje nocne ptice...

Moja R. sinoc tako "krvnicki" ustinula T. da smo sve tri plakaleuser posted image

Felix, kako je Anel?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31740
15.9.2011 8:16:44   
tekja
jutro...

V. jos spava, a ja razmisljam kako da mu danas upotpunim dan...postao je jako, jako zahtjevan...

felix, javi se...

eno ga zove meuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31741
15.9.2011 8:30:37   
Bambi09

Jede user posted image , krenulo je hB nabolje....da ne ureknem ne daj mi Boze...hvala Bogu dragom....
I dalje pije sirup i s vremena na vrijeme caj od nane/mente....
Juce rucala corbicu sa krompirom, rizom (inace je pljuje), mrkvicom i co, i piletinom...doduse izgnjecila joj je sve osim mesa...ali je pojela...
Danas za rucak uljevak/kao neka pita od sira pojela, 2,5 kocke (vidjela kolike su user posted image , zadovoljna hB)

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: bebacha

Tekja petice idu oko dvije i po godine.
Lady hvala,ja sam svojim davala taj caj al nesto slabo.Alen ga pije s pekmezom od jabuka a Ajla s medom.Ajli cu morat kupit i taj sirup,smori me djete

Do navrsene 2 godine bi trebalo da izniknu 20 zubica (zakljucno sa peticama), ali nije pod moranje... Moj Nane ima 18 zuba, gore 9, dole 9, fale nam jos 2 petice s lijeve strane user posted image

felix sta mi radi Anelko kako je jutros?

teacherko kako napreduje tibo? kakva je Lanina reakcija?

Jelo, duso draga... sve hocu da te zvr, pa ne stignem... ne izlazis mi iz glave ni ti ni djeca... pa zar je i maleni jos zarazen, ja sam shvatila da je njega popustila user posted image  joj bas mi je zao, nedajte se...

tekja, a i ti imas hodalicu user posted image user posted image user posted image

zaha, ljubi mi djecicu svu

Moj Nane sinoc povracao, pretpostavljamo da je pretjerao s jelom, ali vidjecemo kako ce se danas ponasati user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31742
15.9.2011 8:39:51   
bebacha
jutro.
Felix kako je Anel.ja se odma sjetim kako je nama Ajla upala niz stepeniceuser posted image user posted image user posted image i s kreveta.
ja Alen vise nesmijem ni sekundu ostavit samog.ovo djete je opsta katastrofauser posted image user posted image user posted image on nema prepreka,na sve se penje,obara,dereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra jadna velika cura.Alen stalno Ajlu cupa,udara a ona jadna nista al juce vala dotuzilo i udarila ga tavom u glavuuser posted image user posted image ima mu malo rasjeceno kod oka.
Da  se malo i pohvalimuser posted image user posted image juce ucitelj u uciteljica u obdanistu hvalili Ajlu kako je dobra,poslusna(htjedoh pitat jel to o mom djetetu pricateuser posted image user posted image user posted image user posted image )i kako su slagali neke slagalice i da je definitivno najbolja u tome.ja cvjetam,kad se ne rasplakauser posted image
sutra mi dolati majstor farbat stolarijuuser posted image user posted image user posted image poslo i smrada ko u priciuser posted image user posted image Alen trebo mojoj mami,sreca ne radi ona dva dana,i sad me mama zove kaze djed u bolnici.sad sam nikakva i zbog djeda i poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31743
15.9.2011 8:40:08   
vila_7
Felix kako je djecak danas?

bebacha....mogu misliti kako si bila ponosna! user posted image MOju neki dan hvalili ostali gosti da je dobra i poslusna na rođendanu punom djece a meni lale iz usiju! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 15.9.2011 8:41:49 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 31744
15.9.2011 8:53:29   
pocahontas

Moja ne da vise prati zube user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nema da ne može..nek se dere koliko hoce, ali bolje da se dere što mu perem zube (što apsolutno be boli) nego da se dere kada ga ne daj Boze bude bolio zub pa ga bude morao praviti..pa ja...ja idem tom logikom i mirne savjesti mu perem zube derao se ne deraouser posted image ..ali uglavnom voli da perka zube..i onda malo izglanca četkicom lavabo, wc šolju kad ne gledam i tako...user posted image user posted image
ja imam sreću što imam mamicu svoju stomatologa pa mu ona s vremena na vrijeme zrakne u zube i provjeri da li ja to perem kako treba i je li sve ok..planiram svakako da ga odvedem kod nje u ordinaciju da se malo upozna sa svim tim čudima, da se malo voza na stolici, čisto da nema traumu od stomatologa ne daj Boze kasnije ako bude trebao da ide..nadam se da neće nikad..ja nisam nikad u životu imala karijes..svi su mi zubi ko novi i nikada, nikada nisam popravila zub..user posted image (pohvali se jauser posted image ) samo zato sto nisam jela bombone do 7 godine i slatkise, smokije i te gluposti koje se lijepe na zube generalno i redovno sam prala zube..to je to! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31745
15.9.2011 9:26:02   
Malenaoduvijek
dobro jutro

eh  prvo da ove dvije naruzim sto su promijenile avatar pa ih ne prepoznajem, tekja vrati oke mani se ovog teksta user posted image

a felix duso, sto ti vise strepis i titras on vise belaja pravi , nego imas li ti mogucnost da njega negdje vodis medju neku djecu da se maknete malo iz kuce, u neku igraonu ili nesto.
njemu zeno treba drustvo njemu je dosadno, nije on nista zivlji od drugih sejtana nego trazi paznju na taj nacin.user posted image

kako je jutros?

moj Igor stalno pada i udara se, ne na potiljak ali mu je skakanje svakodnevna zabava, po krevetu, kaucu svugdje..znaci nema mira isto.
on kad padne samo se pocese po glavi i nastavi dalje.

jelo duso moja pa jeli ti se to i muz zarazio, dusa moja draga ne daj se...nemam ti sta pametno reci sto ti vec ne znas user posted image user posted image
plava glavica mi cesto padne na pamet kako je mio i mali user posted image

zaho neka si se ti nama opet pocela javljati bas mi nesto drago user posted image user posted image

bebacha bravo za curu,user posted image a bas mi je zao za djeda user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 15.9.2011 9:27:53 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31746
15.9.2011 9:26:54   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: helena_7

Felix kako je djecak danas?

bebacha....mogu misliti kako si bila ponosna! user posted image MOju neki dan hvalili ostali gosti da je dobra i poslusna na rođendanu punom djece a meni lale iz usiju! user posted image

jeli ovo kao padobranac ili nam se to pridruzujes user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 31747
15.9.2011 9:26:57   
Lady26
Moja Pocy ja sam ti nemajka po tom pitanju user posted image , kod mene mora sve...
Kad kazem "ne da" to znaci ne da dobrovoljno.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31748
15.9.2011 9:27:52   
Lady26
Felix kako je Anel?
Kono, kafa danas? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31749
15.9.2011 9:31:25   
Malenaoduvijek
Kono, kafa danas

moZeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1268 1269 [1270] 1271 1272   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1268 1269 [1270] 1271 1272   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *