Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja Lady ista ti je situacija i kod mene kad jede,jede mashallah sve od-do,sve zivo mete, a kad ne jede ma neznam sta da uradim,ona nece pa nece....evo hvala Bogu sad je faza jela,zamislite jede ljute przene paprike i ne namrsti se
Teta u apoteci mi dala Multivitamol 1+ od Dr Theissa (mislim da je ovo pila Ana od JeleneT) i kuham joj caj od nane/mente...ne secerim, opste poznato da izaziva glad....jedno 10 dana svaki dan po flasicu, sad pauziramo
V. vec odaaaavno ima 16 zuba..sad ne mogu tacno da se sjetim kad je dobio 4. trojku, ali sigurno tome ima pola godine...od petica jos nikakvih naznaka ...kad ono one krecu????
< Poruku je uredio tekja -- 14.9.2011 22:45:59 >
tamo naredni vikend ajvar... a džemovi su uglavniom gotovi sem drenjak koji je tek sazrio i grišđa koje još nije sazrelo
al u planovima sam za slavlje godišnjice braka...tptalno me briga kad ću koji vikend stići ispeći sve ko ono ja se malo opustila
ja sam cula da do trece godine trebaju imati sve zube tako da se ne brinem
Joj ja sam negdje procitala da ovi sirupi za apetit u kasnijoj dobi izazvaju pretilost i odlucila sam da ih V. necu davati...mislim ionako ima genetsku predispoziciju za debljinu, pa sve dok je zdrav sta me briga koliko je tezak, jede li po svom izboru ili tamani sve zivo, je l' "napredan", nosi li odjecu za dvije godine ili za cetiri itd...a nekako mi mrsavija djeca i ljepse izgledaju ...
jedna osoba me rasp****, oprostite ovo sam trebala reci njoj
Sto ne trebaju? Nema pravila.... Od djevera djecak ima sve zube, ima 2godine, od rodjaka curica je sa manje od 2god imala sve zubice...djevojcica koja je od moje L starija 15 dana ima sve zubice...
pa mozda je to rijetkost, petice uglavnom idu nakon 2.godine al naravno da uvijek postoje izuzeci, prve zube obicno dobiju prije 1.rodjendana a moja lana tek sa 14.mj. tako da uvijek ima izuzetaka
Mah Tekja, ako ima genetsku predispoziciju ka debljanju, mozes dubiti na glavi ne mozes sprijeciti...ako je suditi po tome, Lana nema na koga biti bebela...svi smo normala (ne u glavu, nego u kile - ne racunamo mamu ) A mene interesuje trenutno stanje a sta buducnost nosi to samo Bog zna... A i ne znam sto bi davala V bilo sta, pa masallah super je napredan i jede sve....
Joj ja sam negdje procitala da ovi sirupi za apetit u kasnijoj dobi izazvaju pretilost i odlucila sam da ih V. necu davati...mislim ionako ima genetsku predispoziciju za debljinu, pa sve dok je zdrav sta me briga koliko je tezak, jede li po svom izboru ili tamani sve zivo, je l' "napredan", nosi li odjecu za dvije godine ili za cetiri itd...a nekako mi mrsavija djeca i ljepse izgledaju ...
jedna osoba me rasp****, oprostite ovo sam trebala reci njoj
ko diro
a sjećam s esa hanadi da mi je sa godinu i pol imala sve zube... do godine sve sem petica...došle doktorici na vakcinaciju onu nakon prve godine i kaže žena ?? da vidimo imali zubića'' kad poskči...''uh pa ona ima sve zube'' pa reko jel to ne valja...ma valja kaže ne brinite..r.eko dobro nisma ni mislila brinuti nisu stalni
Mada sma čula djeca koja ranije dobiju zube kao rano im s ekvare i ispadju...što kod nas nije slučaj...fakat moje obe umaju zavdino lijepe i zdrave zubiće... stariju sma vodila kao d ajoj stave onu zaštitu na mliječne zube...i rekla mi zubarka d aje to nepotrebno...pregledal je upoznala zubarku i pohvalila je kako nema naslaganom od hrane po zubima d afino pere... tako dok ne zakmeči da s eklima zub il da je boli jer s epokvario mi zubaru više ne diemo
prvi put cujem za mentu ovo, a ja stalno pijem mentu...uzas a i mala pije mentu bar svaki 3-4 dan. zuba imamo 16, dakle petica nema jos na vidiku, nesto bali pomalo i imala je temp nekidan pa mozda ce uskoro. ona hoce da pere s tim sto obavezno opere i onda joj se jede kasnije pa mora opet prati...hoce sama da pere a ne da joj mi peremo pa to bas i nije pranje zuba, i to pere bez kaladonta jer ga ne zna pljunuti
prvi put cujem za mentu ovo, a ja stalno pijem mentu...uzas a i mala pije mentu bar svaki 3-4 dan. zuba imamo 16, dakle petica nema jos na vidiku, nesto bali pomalo i imala je temp nekidan pa mozda ce uskoro. ona hoce da pere s tim sto obavezno opere i onda joj se jede kasnije pa mora opet prati...hoce sama da pere a ne da joj mi peremo pa to bas i nije pranje zuba, i to pere bez kaladonta jer ga ne zna pljunuti
i lana sama trlja vodom bez kaladonta ali ne svaki dan, nekad joj zaboravim dati, kad mi padne napamet
necu moc zaspat od brige neke skoro anel skako na krevetu tj trosjedu a on jest mekan a ja sa mamom na tel pricam i gledam ga on skace nemoj anel on nista nisam ni izgovorila dr.puta on odskoci i svom snagom na ledja gruhni i glavom o pod mislila sam puce glava puce sve toliko je plakao Jedva se smirio i zaspo odma tako me strah nedo bog da mu bude sta .Zaspo je brzo iza toga nije ustajo vise nece Bojim se .......bem ti vise zivot jest nemiran uvraga vise svaki dan neki mi belaj .boze sva sam pretrnila od brige
Pao na potiljak? Nisi mu trebala dati da zaspe.... Draga Felix nikako dijete bez nadzora...to sto ti upozoris ne pije vode, ja Lani moram dobro zagalamiti inace nista, ali ako skace, sjdei neko pored nje....
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.