Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih nesto ovako, al mozda da je malo asimetricno, da je jedna strana recimo malo duza od druge, tako nesto il sa strana duze a pozadi krace
kod moje farah ti je asimetrični bob ošišan...a akod hanadi asimetrični paž
sad na slikama se to ne vidi kako treba...al farah ima super zuzu...baš je cool ... njih šiša moj frizer inače suprug moje zaove... ako hoćeš da probaš isto javi se mada bi ti kod njih imala štelu i mimo mene
trebam da idem kod Irme sa Lukom i tata treba da mi dodje i on me zove ukocila ga ledja po x-ti put. sad ja trebam svekrvu zvati da dodje u roku od odmah kao da je zena na dugme, ne ide brate nema smisla. tako da sam isla sama sa ovom dvojicom trolom do grbavice i stvarno sam zakljuciila da smo mi fin narod
vozac mi je cak otvorio druga vrata da udjem i neka teta mi je pomogla da unesem kolica .
ne bih se ja ljutila da on nije neodgovoran i da ja ne govorim stalno da ide kod dr a on nista, jednom primio 3 inekcije i to je to, pa nece samo od sebe nestati, uh....
Dan....Ja oko rucka,po kuci pospremam,nista se ne vidi vise i zensko...Samo se vrtim u krug,jutros sam Antonia pucnila po guzi par puta nista me ne slusa,a kasnije mi naravno zao i sad sam pih Jedva cekam veceras odbojku da se malo ispucam,A spava od 13 h,jutros se prebacio kod mene u krevet rano i malo jos zaspao,kad se probudio udario me i govori necu ti,hocu tati ,doduse uzadnje vrijeme ja vise vremena provodim s njim nego mm pa mu nedostaje valjda...S tutom smo nula,a ubise me brate tuđe price treba piskiti na tutu njemu je preko 2 god,kako ovaj,kako ona,uradi ovo,ono,cak vele isruci ga pruticem sto nece u tutu...popizdila sam... Malo nesto slano smanjio,jedino voce i dalje naveliko jede... Ella h ne zamjeri mami,nerovozna je ,mama je mama i kad je ljuta i kad nije Gdje felix hocu prognozu,kod nas opasno puse(hoce se ves isusiti) hoce li kisa,meni se pokvarila pegla,opet trosak iznenada,ja bez pegle ko bez ruke Lady jesi ziva Ostale cmok.. Hanady je li kod vas gotov dzem,kod nas jest
Dobro vece generacijo... Sta ima kako ste? Mi smo dobro sa zdravljem, al sam ja sa raspolozenjem Saletilo me nesto bljak... Nane pije mlijeko, pa ce na spavanje... Sabina u sobi, dovrsava zadacu... Danas je dobila pohvalu u skoli da se jaaaaaaako promijenila i da je "drugo dijete doslo u II razred"... Ma samo neka su mi dobro i zdravo, pa sve ce u svoje vrijeme doci...
znas sta, imam i ja jedno dijete koje ne lici na ono od prosle godine ...danas me je naCer'o da 6 sati provedemo napolju...prvo smo "prosetali" od M. Dvora do D. Malte i nazad , a poslije smo trcali maraton po P. Dolini....pred ulazom u stan vriska: nece Dado kuci, idemo opet papa
vece ja ne gledam utakmicu,glava me boli,raspolozenje lose,jedna me osoba izbacila iz cipela,kad krene,beli krene moja cura mala zaspala,moja veliki oko knjiga igraju,mm gleda tekmu a ja je li maznula jedan dobar kolac i mahalam tekja draga ti si se pravo nahodala uz momka,ja ne micem iz ulice,gdje god krenem moram na autobus e ne ganjala se ja sa njim Lady jede li Lanica,de,de samo kazi da ne jede Bambina bravo za nasu Sabinu,ma nisam ja ni sumnjala da ce to biti djak i po
i kod nas hocu kisuuuuuuuuuuuuuu.... Mi bili u gostima skoro dosli anel nista nije slusao nisam 5 min sjela . Taj ni 5 min nije sjeo .Jest se prolopovio majko moja ......Oce ljudi rec uh jest djete lopov neki. Ma nista ga ne zanima samo hodanje po stepenicama kao kod nas e jesam baksuz s tim stepenicama . Pa i u gostima da ih je bilo .! kako ste mi vi SVE redom ?
Jede , krenulo je hB nabolje....da ne ureknem ne daj mi Boze...hvala Bogu dragom.... I dalje pije sirup i s vremena na vrijeme caj od nane/mente.... Juce rucala corbicu sa krompirom, rizom (inace je pljuje), mrkvicom i co, i piletinom...doduse izgnjecila joj je sve osim mesa...ali je pojela... Danas za rucak uljevak/kao neka pita od sira pojela, 2,5 kocke (vidjela kolike su , zadovoljna hB)
de vi slute slutave ne slutite kisu ja hocu jos ljeta,kad pocne kisa,eto nam i jeseni,laganini tovare haljina na sebe oblaciti,blatooooo,mokroooooo,uf neka grijeeeeeee
ooooooo hvala techer hvala al ne svidjami se bas opet od poned. vruce dosta mi je 30 step. Meni godi samo 20 Al izdrzat ce se jos ovaj mjes. tjesimo se da ce biti bolje 10eti mjes . abd . Ma nije meni toliko bitna kisa, samo neka je hladnije .... A znam da i tebi godi malo razhladjivanja Daj mi kazi cccc odkad te ganjam pitam nikad mi odg . Koliko L ima zubova???? A. nije niknuo od februara nista ni jedan Lady masallah kuc, kuc da ne ureknemo neka papa da abd tako ostane dugo vremena
felix, a da se ti preselis u London, ha ....pa nek' ti vazda gace budu mokre ..salim se, volim i ja kisu, al' zbog ovog zvrka neka jos toplih, suncanih dana
hm interesantno,dijete se projelo kako nalazi pokazase da je sve hvala Bogu ok.....ma malko se salim,nemoj se ljutiti,znam ja dobro da oni nekad jedu nekad ne jedu,neka su samo zdravi
Kako god hB.... Ili su sirup i caj odradili svoje ili drustvo....sta god da je, zahvalna sam do neba.... NEki dan je teta bila na rubu placa, sad sa osmijehom govori sta je jela...ovo kazem samo za rucak, plus pojede babanu, monte, kiflu 1-2, zavisi kako koji dan..i onda jos kuci jede....masallah....
moja cura ima 13 zubica,dole 6 a gore 7 gledam ovaj ticerkin post i pise Lana ima 11 zubica gore5 i dole 5 i sad ja hocu da citiram i pitam gdje je 11.kad tamo kad sam citirala stoji gore 6 dole 5 zubica, svasta
moja cura ima 13 zubica,dole 6 a gore 7 gledam ovaj ticerkin post i pise Lana ima 11 zubica gore5 i dole 5 i sad ja hocu da citiram i pitam gdje je 11.kad tamo kad sam citirala stoji gore 6 dole 5 zubica, svasta
nije zona sumraka nego sam ja na vrijeme ispravila svoj tipfeler
< Poruku je uredio teacher75 -- 14.9.2011 22:41:29 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.