|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
6.9.2011 14:58:27   
mama_debeljuca
Ne znam baš da li je provala,....ali da napišem. Došao moj A. danas iz vrtića i priča kako mu je bilo, kako njegova "cura" ne da nikom da mu priđe, hoće samo ona da sjedi pored njega...I onda uzdahnu i kaže "Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!

:-)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1001
6.9.2011 15:01:38   
mama_debeljuca
A ljetos me pita: "mama volite li se ti i babo još uvijek puno"? Rekoh, volimo, što? Kaže:" pa da mi rodite rođenu sestru! "
Jer kada je zahtijevao da mu se objasni od kud on u maminom stomaku, ja mu rekla pa babo i mama se puno voljeli i ti nastao.

:-)

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 1002
6.9.2011 15:03:52   
baby2
"Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!

hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma dusa moja on mi zapao u belajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1003
6.9.2011 15:21:51   
tekja
Bili kod mojih, V. se raspametio, penje se po namjestaju, skace, caprka oko zaluzina, kad ce mama: Sidji sa prozora, past ces, a Dado ni pet ni sest nego:  Nana, idi setajuser posted image user posted image user posted image ...a danas u koju god radnju udjem, on vice, ne, ne, tu, mama, tu ima baja...(inace ja ga tako prepadam kad ide kud ne trebauser posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu baby2)
Neposredna veza do poruke: 1004
6.9.2011 16:15:31   
salmy
Moram se pohvaliti da je moj momak naucio rabijesir(nana ga naucila)

ide ovako:Jesir,vea asir temin bil hajr o Boga hajr Aminnnnnnuser posted image user posted image

a joj jest mi drago,nevjerovatno kako brzo upijaju ovako mali

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1005
6.9.2011 16:18:50   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: salmy

ide ovako:Jesir,vea asir temin bil hajr o Boga hajr Aminnnnnnuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za momka!Moj je dosta naucio samnom,kad podjemo na spavanje ja ucim on ponavlja i tako je zapamtio!Naucio etehijatu do salavata,kad klanjamo ja malo glasnije ucim i djete zapamtilo !!!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1006
6.9.2011 16:21:11   
salmy
IZVORNA PORUKA: hatepsut

user posted image user posted image user posted image Bravo za momka!Moj je dosta naucio samnom,kad podjemo na spavanje ja ucim on ponavlja i tako je zapamtio!Naucio etehijatu do salavata,kad klanjamo ja malo glasnije ucim i djete zapamtilo !!!

Ali on je jos mali ne kontam kako brzo pamti.Uzem sal stavi na glavu i kaze:aHan kanja,i pocne se saginjati,ma cirkus su Bogami...svaki dan nesto novo 

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1007
6.9.2011 16:21:39   
canim
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Ne znam baš da li je provala,....ali da napišem. Došao moj A. danas iz vrtića i priča kako mu je bilo, kako njegova "cura" ne da nikom da mu priđe, hoće samo ona da sjedi pored njega...I onda uzdahnu i kaže "Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1008
6.9.2011 19:52:10   
reallove

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1009
6.9.2011 19:52:26   
reallove

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1010
6.9.2011 21:40:34   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića

Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem" user posted image user posted image user posted image

Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1011
6.9.2011 22:08:55   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ali on je jos mali ne kontam kako brzo pamti.Uzem sal stavi na glavu i kaze:aHan kanja,i pocne se saginjati,ma cirkus su Bogami...svaki dan nesto novo 

Pa oni upijaju sve ko spuzve,ne kaze se zalud "zeljezo se kuje dok je vruce".al upijaju i sto nevalja  user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1012
6.9.2011 23:30:22   
madam x
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića

Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem" user posted image user posted image user posted image

Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image

A što se ismijah...deder veeseela uFati još koju dobru izvaluuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1013
6.9.2011 23:35:22   
madam x
Nije moje dijete, već učenica sa posebnim potrebama i priča ona meni crvenkapicu i potrpa u nju razne likove iz drugih bajki, i tako priča ide....kaže ide Crvenkapica, ide ide kroz šumu i stane i zamisli se pa kaže " Aaaaa, mene budale, što ću ja kod bake, odoh ja kući!" i okrene se i vrati kući.

E dan mi je tad popravila, koliko sam se ismijala.
To je moja Lejla.
Prvi dan me pita kako se ja zovem i ja joj kažem, kaže ona " Vidim ja, ti si meni nešto poznata!"

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1014
7.9.2011 0:12:16   
tekja
IZVORNA PORUKA: zinanina

Nije moje dijete, već učenica sa posebnim potrebama i priča ona meni crvenkapicu i potrpa u nju razne likove iz drugih bajki, i tako priča ide....kaže ide Crvenkapica, ide ide kroz šumu i stane i zamisli se pa kaže " Aaaaa, mene budale, što ću ja kod bake, odoh ja kući!" i okrene se i vrati kući.

E dan mi je tad popravila, koliko sam se ismijala.
To je moja Lejla.
Prvi dan me pita kako se ja zovem i ja joj kažem, kaže ona " Vidim ja, ti si meni nešto poznata!"

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  dusica slatkauser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1015
7.9.2011 0:14:14   
InLove
Kazem ja veceras mojoj Dz. hajd lezi valja ti ranit u vrtic aBd, a ona se okrenu pa me gleda : valja i tebi ranit da me vodis!
I ja i muz oplakali od smjeha user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1016
7.9.2011 7:17:45   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1017
8.9.2011 10:58:18   
Skvo RR
Igra se Uma doktorica i mene pregleda...i stavlja mi ispod pazuha  i vadi toplomjer i govori ozbiljno: imas turu, ja njoj: kolika je, ona meni: 37 maraka .

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1018
8.9.2011 11:06:28   
ena23
Ne znam da li to mogu bas sikovito prenijeti ali ev pokusat cu:

moj E ima 2 godine ali jos nista ne prica (osim mamo, babo, nano i dedo) i tako jucer legli mi da ga uspavam a on brblja nesto, ja mu kazem spavaj E., ne blebetaj, a on:
- maaaaamooooo
- molim sine?
- maaaaamooooo
- molim E.?
- maaaaamooooo
- suti probutid ces brata!
- bata!.....maaaaamooooooooo...

ja sam se istopila od miline user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1019
8.9.2011 11:08:59   
veeseelaa

hahahah i ja malenu pokušavam ponešto naučiti al kako ona to šega ponavlja
prosto ne znam ni dokle stignem od smijeha

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.9.2011 11:09:25 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1020
8.9.2011 11:10:08   
tekja
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Igra se Uma doktorica i mene pregleda...i stavlja mi ispod pazuha  i vadi toplomjer i govori ozbiljno: imas turu, ja njoj: kolika je, ona meni: 37 maraka .

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1021
8.9.2011 11:13:44   
mamabb
Mi pred spavanje učimo rabijesir (jedino nju zna napamet i bismilu)i neku noć ona će  meni mama neću sad učiti ''bilahi mani him jesir vela asir temil bil hajir amin'' user posted image reko nemoraš, već siuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1022
8.9.2011 11:25:55   
Anoniman
hehehh kad vec do dova pade mi na pamet kad je moj maleni ucio Kull-hu-vallahu ehad  i sad svako vece pred spavanje  dodjemo  do lem -jelid ve lem-juled ve lem -jekullehum  i ponavlja on zamnom jedno lem onda drugo kad dodjosmo do ve lem jekullehu  kaze " dobro vise sa tim ve lem naucio sam ,daj neku drugu rec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 1023
12.9.2011 14:03:20   
malena sharena
Presvlacim ja svog dvogodisnjaka (koji inace jako rijetko prica) i hocu da mu objasnim kako ce ga danas tetka cuvati, da ce se s njom igrati, da je treba slusati i sl. I zapocnem ja - J. sine, da ti mama nesto kaze, a on ce meni - Reci. user posted image Od slova do slova. Mi smo popadali user posted image .

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1024
14.9.2011 11:06:29   
Anoniman
Evo od jutros:

kako moj maleni vec druga hefta ide u vrticu a tesko se privikava i place kad nisam na vidiku , glavna se zadesi u hodniku pa kaze izvolite da popricamo i objasnjava ona meni kako trebam imat strpljenja bla bla a okrenu se njemu i kaze  a zasto H neces da duze ostajes kod nas  a on user posted image user posted image user posted image ne da mi zena (vaspitacica) a i udarila me nogom u vrat  ovako hasaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i pokazuje , o ja sam se razvalila od msijeha cuj nogom u vrat ga mlatila kako slaga pa da nisam bila tu svasta bi pomislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena sharena)
  Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *