Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam baš da li je provala,....ali da napišem. Došao moj A. danas iz vrtića i priča kako mu je bilo, kako njegova "cura" ne da nikom da mu priđe, hoće samo ona da sjedi pored njega...I onda uzdahnu i kaže "Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!
A ljetos me pita: "mama volite li se ti i babo još uvijek puno"? Rekoh, volimo, što? Kaže:" pa da mi rodite rođenu sestru! " Jer kada je zahtijevao da mu se objasni od kud on u maminom stomaku, ja mu rekla pa babo i mama se puno voljeli i ti nastao.
Bili kod mojih, V. se raspametio, penje se po namjestaju, skace, caprka oko zaluzina, kad ce mama: Sidji sa prozora, past ces, a Dado ni pet ni sest nego: Nana, idi setaj ...a danas u koju god radnju udjem, on vice, ne, ne, tu, mama, tu ima baja...(inace ja ga tako prepadam kad ide kud ne treba )
ide ovako:Jesir,vea asir temin bil hajr o Boga hajr Aminnnnnn
a joj jest mi drago,nevjerovatno kako brzo upijaju ovako mali
Bravo za momka!Moj je dosta naucio samnom,kad podjemo na spavanje ja ucim on ponavlja i tako je zapamtio!Naucio etehijatu do salavata,kad klanjamo ja malo glasnije ucim i djete zapamtilo !!!
Moram se pohvaliti da je moj momak naucio rabijesir(nana ga naucila)
Bravo za momka!Moj je dosta naucio samnom,kad podjemo na spavanje ja ucim on ponavlja i tako je zapamtio!Naucio etehijatu do salavata,kad klanjamo ja malo glasnije ucim i djete zapamtilo !!!
Ali on je jos mali ne kontam kako brzo pamti.Uzem sal stavi na glavu i kaze:aHan kanja,i pocne se saginjati,ma cirkus su Bogami...svaki dan nesto novo
Ne znam baš da li je provala,....ali da napišem. Došao moj A. danas iz vrtića i priča kako mu je bilo, kako njegova "cura" ne da nikom da mu priđe, hoće samo ona da sjedi pored njega...I onda uzdahnu i kaže "Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
Moram se pohvaliti da je moj momak naucio rabijesir(nana ga naucila)
Ali on je jos mali ne kontam kako brzo pamti.Uzem sal stavi na glavu i kaze:aHan kanja,i pocne se saginjati,ma cirkus su Bogami...svaki dan nesto novo
Pa oni upijaju sve ko spuzve,ne kaze se zalud "zeljezo se kuje dok je vruce".al upijaju i sto nevalja
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
A što se ismijah...deder veeseela uFati još koju dobru izvalu
Nije moje dijete, već učenica sa posebnim potrebama i priča ona meni crvenkapicu i potrpa u nju razne likove iz drugih bajki, i tako priča ide....kaže ide Crvenkapica, ide ide kroz šumu i stane i zamisli se pa kaže " Aaaaa, mene budale, što ću ja kod bake, odoh ja kući!" i okrene se i vrati kući.
E dan mi je tad popravila, koliko sam se ismijala. To je moja Lejla. Prvi dan me pita kako se ja zovem i ja joj kažem, kaže ona " Vidim ja, ti si meni nešto poznata!"
Nije moje dijete, već učenica sa posebnim potrebama i priča ona meni crvenkapicu i potrpa u nju razne likove iz drugih bajki, i tako priča ide....kaže ide Crvenkapica, ide ide kroz šumu i stane i zamisli se pa kaže " Aaaaa, mene budale, što ću ja kod bake, odoh ja kući!" i okrene se i vrati kući.
E dan mi je tad popravila, koliko sam se ismijala. To je moja Lejla. Prvi dan me pita kako se ja zovem i ja joj kažem, kaže ona " Vidim ja, ti si meni nešto poznata!"
dusica slatka
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Ne znam da li to mogu bas sikovito prenijeti ali ev pokusat cu:
moj E ima 2 godine ali jos nista ne prica (osim mamo, babo, nano i dedo) i tako jucer legli mi da ga uspavam a on brblja nesto, ja mu kazem spavaj E., ne blebetaj, a on: - maaaaamooooo - molim sine? - maaaaamooooo - molim E.? - maaaaamooooo - suti probutid ces brata! - bata!.....maaaaamooooooooo...
ja sam se istopila od miline
Jul 20th
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Mi pred spavanje učimo rabijesir (jedino nju zna napamet i bismilu)i neku noć ona će meni mama neću sad učiti ''bilahi mani him jesir vela asir temil bil hajir amin'' reko nemoraš, već si
hehehh kad vec do dova pade mi na pamet kad je moj maleni ucio Kull-hu-vallahu ehad i sad svako vece pred spavanje dodjemo do lem -jelid ve lem-juled ve lem -jekullehum i ponavlja on zamnom jedno lem onda drugo kad dodjosmo do ve lem jekullehu kaze " dobro vise sa tim ve lem naucio sam ,daj neku drugu rec
Presvlacim ja svog dvogodisnjaka (koji inace jako rijetko prica) i hocu da mu objasnim kako ce ga danas tetka cuvati, da ce se s njom igrati, da je treba slusati i sl. I zapocnem ja - J. sine, da ti mama nesto kaze, a on ce meni - Reci. Od slova do slova. Mi smo popadali .
kako moj maleni vec druga hefta ide u vrticu a tesko se privikava i place kad nisam na vidiku , glavna se zadesi u hodniku pa kaze izvolite da popricamo i objasnjava ona meni kako trebam imat strpljenja bla bla a okrenu se njemu i kaze a zasto H neces da duze ostajes kod nas a on ne da mi zena (vaspitacica) a i udarila me nogom u vrat ovako hasaaaaaaa i pokazuje , o ja sam se razvalila od msijeha cuj nogom u vrat ga mlatila kako slaga pa da nisam bila tu svasta bi pomislila