Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ustala Lajla jutros i pita gdje joj je Garfil i Sportakus, jer vidi svugdje Bajramskiprogram nema crtića, kažem ja pa nema Bajram sine, kaže ona, aaaaa, Bajram, i dođe H. iz džamije, a ona njega s vrata: Babo je li Garfild bio u džamiji, i Sportakus, kaže H, jeste bio Garfild iza mene.
Ko je god došao danas na Bajram svima se hvalila kako je i Garfil bio na Bajram namazu, hahahahha
moja malena kad vidi da usisavam pita "jel to gosti dolaze?" il kad kupim il pravim kolaće počne da pjeva divan dan, rodjendan
a neki dan ja nasložila neke njene džemperčiće i odem do toaleta, kad se vratih u sobu ona sve razbacala... jao rekoh Ajša šta si ovo uradila? kaže nisam ja, Sara je (drugarica iz vrtića) Rekoh odmah je zovi da dodje ovamo... Ajša izleti, ode u dnevni boravak i vraća se za minut- dva i kaže "neće Sara da dodje, gleda citani"
Ustala Lajla jutros i pita gdje joj je Garfil i Sportakus, jer vidi svugdje Bajramskiprogram nema crtića, kažem ja pa nema Bajram sine, kaže ona, aaaaa, Bajram, i dođe H. iz džamije, a ona njega s vrata: Babo je li Garfild bio u džamiji, i Sportakus, kaže H, jeste bio Garfild iza mene.
Ko je god došao danas na Bajram svima se hvalila kako je i Garfil bio na Bajram namazu, hahahahha
neki dan sveki izvela Adina napolje da prosetaju i sretnu konu sa cukom.. i A navalio da ga dira a sveki ce njemu: nemoj ga dirat nezna te cuko moze te ujesti a Adin cucne kraj cuke i kaze :Ja sam Adin ... eto bako sad ga mogu milkit sad me cuko zna
a juce kod djeda kad smo bili na Bajram..i on ima cuku..i uzvrtio se A dosadno mu i pita cuku: A kako se ti zoves
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
Moja Dzejla neki dan mene i mm osramotila pravo On prosao kraj mene i pukne me po g.... i dosli ti moji kad ona njima, "ej babo sve klepa mamu po g...." oni se svi povaljali od smjeha a ja
Pa kad se malena rodila , mama ostala s njima u autu dok ja nesto obavim, N. je zaplakala mama je ljuskala malo u a.sjedalici, Dzejla je pocupala za kose i rekla :"Nano , 'ebo te deda
Prvi dan Bajrama mi kod mojih i otac je M. dao jabuku, poslije toga odemo cestitati Bajram mom amidzi i strini i kaze njemu strina:"M. hoces l ida ti dam jabuka ili pare? A M ce njoj :" paaa... imam jabuka..."
najnoviji od maločas, mama napravi mi hapiku (mlijeko i kraš), ona me tako svježi, ne znam više od muke šta će izmisliti, jer joj izbijam hapicu, bebi maloj haman će joj 5 godina, a još se u hapiku kune, hahahah
neki dan sveki izvela Adina napolje da prosetaju i sretnu konu sa cukom.. i A navalio da ga dira a sveki ce njemu: nemoj ga dirat nezna te cuko moze te ujesti a Adin cucne kraj cuke i kaze :Ja sam Adin ... eto bako sad ga mogu milkit sad me cuko zna
a juce kod djeda kad smo bili na Bajram..i on ima cuku..i uzvrtio se A dosadno mu i pita cuku: A kako se ti zoves
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image
najgore sto ja to sve zamislim
< Poruku je uredio triputmama -- 1.9.2011 23:15:34 >
Prvi dan Bajrama mi kod mojih i otac je M. dao jabuku, poslije toga odemo cestitati Bajram mom amidzi i strini i kaze njemu strina:"M. hoces l ida ti dam jabuka ili pare? A M ce njoj :" paaa... imam jabuka..."
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
joj
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image
najgore sto ja to sve zamislim
I ja, pa mi jos vise smijesno...a pred ovakvih rijeci zamislim jos koja gestikulacija je to pratila...a tek uciteljica, ja bih pala sa stolice :)
krevelji se iz sobe....."Mamaaaaaaaa...uponoc...uponoc...." Ja: "sta je?"..ona na podu u svojoj sobi...."Uma se zaglavila "...pitam ja: "gdje"?" kaze ona: "na drvetu "..."otkud ti na drvetu"..."kaze ona:uzela sam stepenice, brala crvene abuke...i zaglavila se.... "
krevelji se iz sobe....."Mamaaaaaaaa...uponoc...uponoc...." Ja: "sta je?"..ona na podu u svojoj sobi...."Uma se zaglavila "...pitam ja: "gdje"?" kaze ona: "na drvetu "..."otkud ti na drvetu"..."kaze ona:uzela sam stepenice, brala crvene abuke...i zaglavila se.... "
Dobra je Uma i moja je pocela svakakve peripetije izmisljat... Kupili joj mi novi krevet, i sve super prihvatila... I tako posto je krevet dosta veliki stavila ona pored sebe Zvonku, macu i bebu, jedva ona stala pored te sve "raje"... I pitam je ja "Moze li mama s tobom malo u novi krevet"? A ona ce meni "Pa ne mozes vidis da sam puna"
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
vesela jest smjesno zamislim malu ko kakvu zenicu a tek 7 godina hahahahahhahahahahah