|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
8.8.2011 0:22:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: tekja

Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodjauser posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 926
8.8.2011 0:27:12   
Hanady RR
ja imam običaj svojim curama u objašnjavanju zašto me moraju poslušati reći : ja sam mama a ti dijete i tako će biti....
i kažem ja svojoj mlađoj curici danas u pionirskoj dok on vapi i plače za onim balonom ogromnim kojih ima 4 komada do sada
: Ne nećemo ga kupiti, onda moramo i seki i sari i armanu a nemamo para''
a ona kaže ''ti mene zezaš''
i nastavlja da moljaka...al babu...
a ja sva važna kažem : '' ko je ovdje mama a ko dijete?'' ja kao stroga...a ona se fino okrenu i stavi ruke na bolove i kaže'' hej maja to ti je tari stos''user posted image user posted image (prevod: hej mala to ti je stari štos)user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 927
8.8.2011 0:42:07   
klemzi
Mama, ne prosipaj stare fazone, vidiš da ne prolazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Legenda je user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 928
8.8.2011 11:22:51   
emi7908
jao dječice user posted image user posted image user posted image   ja E. neki dan objašnjavam kad je vrijeme iftara, kad on mene sinoć pred iftar zove i viče "mama sad će džaaamija" vidio na tv-u onaj spot što se vrt pred vrijeme iftara..

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 929
8.8.2011 15:45:09   
M kao Mama
hahaha, emi i moja Lajla neku noć ogladnila, i kaže, mama mogu li ja sada postiti, ja kontam šta joj je, a ona hoće da iftari prije vremena, hahahah

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 930
8.8.2011 15:52:43   
Ilhana RR
Moja mama ti je cistila kucu a Lamija bila kod nje i ona joj objasnjavala oko ramazana i tako to...

i dosla ja po nju i pita ona mene "Mama, a jel kod tebe ramazan" reko "jeste, u citavom je svijetu ramazan" kad ce ti ona "Eh vala kod tebe nije, nisi raspremila" hahahhah lutka moja...

A nece da ide da spava dok nije iftarila, kaze "nemogu jer ja postim pa moram da iftarim i tek onda da spavam" kad je stavim mrtva umorna iste sekunde kad spusti glavu na jastuk zaspi... dusa mamina =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 931
8.8.2011 16:16:29   
Anoniman
bili kod prijateljice na sjelu ima bebu od  3 mjes. i ona ga presvlaci kad A. ugleda cunu pa ce sav radostan nunaaaaa nunaaaaa didi mama nunaaaaaauser posted image user posted image (cuna vidi mama) reko jeste A. cuna .I sad on se koprca svlaci oce da skine hlace da pokaze i on cunu Reko ne A skida zna brato da i ti imas cunu .
On se smiri pa ce bato i anju(anel) i mama imau (imaju) mau(malu) cunuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeste reko upravu si oni se svi odvalise smijat neznam odakle mu touser posted image da ja imam cunuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 932
9.8.2011 0:48:17   
Esmica
Poslala ja djecu da mi kupe somune.Svaki put kad idu,djecak stariji nosi novcanik.Ovaj put curica place,hoce ona da nosi.Hajd,ja pustim.Al njemu kazem da on kaze teti da zeli dva somuna,i stavim u novcanik tacno koliko treba novca za dva somuna.
Kad vracaju se oni,nosi djecak jedan samun,kaze teta rekla ne moze za one pare biti dva somuna,samo jedan,i vratila ti je 20 feninga.
Ide curica za njim,kaze a ne mogu dati teti sve pare,potrosice mi,necu onda imati u novcaniku,dala sam joj samo jednu paru.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 933
9.8.2011 1:29:35   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Esmica

Poslala ja djecu da mi kupe somune.Svaki put kad idu,djecak stariji nosi novcanik.Ovaj put curica place,hoce ona da nosi.Hajd,ja pustim.Al njemu kazem da on kaze teti da zeli dva somuna,i stavim u novcanik tacno koliko treba novca za dva somuna.
Kad vracaju se oni,nosi djecak jedan samun,kaze teta rekla ne moze za one pare biti dva somuna,samo jedan,i vratila ti je 20 feninga.
Ide curica za njim,kaze a ne mogu dati teti sve pare,potrosice mi,necu onda imati u novcaniku,dala sam joj samo jednu paru.user posted image

Ljubi keka svoje pametno.Mislim...stvarno kako ce dati teti da joj potrosi.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 934
9.8.2011 7:35:24   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Esmica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 935
9.8.2011 10:57:48   
Lejla Ka
Sa našeg balkona se vidi raketa iz topa koji označava Iftar, i obično se rascvjeta kao veliki krug. Čekanje topa je porodični praznik svako veče.
A moj trogodišnjak to opisuje ovako: "balon puk, može moč moč!"

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 936
9.8.2011 10:59:05   
M kao Mama
Joj, u petak puče top a L u ući, cijeli iftar je preplakala nakraju sa morala "Pisati" pritužbu na topdžiju kojem sat brza, strašno

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 937
9.8.2011 11:27:27   
emma.L
Jede Emili neki dan jabuku i donosi mi list jabuke i kaže "evo ti, otkinula sam joj ovu salatu". user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 938
12.8.2011 1:13:21   
reallove
mi jucer postavili iftar vani,a moj Emin nece da smiri,nemogu da sjednem za sto od njega..Uzme on metlu,a ja za njim,kaze on meni neee,ana amo Mahmud(ja sam cika Mahmud) a to je ciko sto kod nas dolazi sedmicno i cisti dvoriste,on je njega valjda vidio kad cisti pa sad i on hoce da cisti i zove se MAhmud..ja sam se bas iznenadila,njemu je tek 2 godine,a sta je smislio...poslije ga mi zezamo i zovemo Mahmud,kaze on,neeee ana Eminuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 939
12.8.2011 4:30:54   
canim
IZVORNA PORUKA: emma.L

Jede Emili neki dan jabuku i donosi mi list jabuke i kaže "evo ti, otkinula sam joj ovu salatu". user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 940
12.8.2011 9:59:18   
InLove
Pricamo mm i ja nesto, a inace smo "malo"glasniji kad pricamo. I dosla moja Dz. kaze mama, rekoh sta je, kaze ne doljevaj ulje na vatru! Kad se nisam upi...la od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 941
15.8.2011 21:54:00   
M kao Mama
Prolazi nićas djevojka bijele kose i minivala onog sitnog, a moja Lajla haman u lice joj sasu:Mama ova cura ista cuko,

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 942
15.8.2011 22:37:24   
Anoniman
:Mama ova cura ista cuko,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 943
15.8.2011 22:38:27   
Anoniman
ne doljevaj ulje na vatru!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zna ona kako to pocneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 944
   [Obrisana poruka]
15.8.2011 22:45:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 945
   [Obrisana poruka]
15.8.2011 22:47:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 946
16.8.2011 11:13:51   
emma.L
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Prolazi nićas djevojka bijele kose i minivala onog sitnog, a moja Lajla haman u lice joj sasu:Mama ova cura ista cuko,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 947
16.8.2011 13:22:41   
ziki
evo provale koja se upravo desava. Cuo je Nemirko da ja pravim dzem u pekacu i trenutno dok ja dojim juniora i citam knjigu kako da ga prevaspitam on u kuhinji pokusava da u pekac ubaci svo voce koje sam pripremila za salatu(cijelu dinju, samo oprane nektarne kruske i jabuke) i zali se kako sam promaila mjereuser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 948
16.8.2011 13:31:48   
Lulu_08
Lunine ideje:

"Moja mama će roditi dvije bebe, batu i seku. Jedna će biti tu (pokazuje jednu stranu stomaka) a druga tu (pokazuje drugu stranu stomaka). Seka će se zvati Mia, imaće crvenu kosu i plave oči. Bato će se zvati Žijan."

Ljudi redom misle da sam trudna, ja se borim za bar jednu bebu, a ona bi odmah dvije. Ali posebno batino ime Žijan???

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 949
16.8.2011 13:34:24   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *