|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
27.7.2011 11:12:36   
canim
user posted image user posted image user posted image   tema je za deset uvijek me nasmije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 901
28.7.2011 15:41:11   
Anoniman
Neki dan pita mene moj sin:"mama imaš li ti džudžu-čunu", rekoh nemam, kaže on imaš, imašuser posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 902
28.7.2011 15:49:01   
sirnica
Juče smo sreli moju mamu u gradu i odveli je na doručak. Kad smo krenuli ja izvadim novčanik da platim, a moj Dž kaže:" Nemoj ti mama platit, nek nena plati!"
I osoblje i gosti suuser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 903
28.7.2011 16:03:07   
maja78 RR
moja mama ga danas kupala i valjda je plakao kod pranja kose i kad su izasli kaze ona njemu ncemo mami reci da si plakao, kaze on nisam plakao, vristao sam

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 904
28.7.2011 21:09:00   
M kao Mama
ahahahaha, ada je legenda,

kaže moja budući da suta akobogda idemo u G. i tamo ćemo noćiti u hotelu,

a mama, u hotelu, super, a znaš li ti da u tom hotelu, se kriju sirene, velim ne znam, otkud ti to,jeste,jeste, znam jakad ti kažem, sirene žive u hotelima, ja onako slomljena nemadoh snage za dalje raspravljanje i ubježivane, helem da znate ne puštajte muževe same po hotelima, tamo žive sirene

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 905
29.7.2011 14:35:19   
emma.L
Ema i ja sinoć bile same doma, a MM na utakmici i sprema se ona u krpe, ostavlja bebu i priča joj: Ne brini ti ništa, moj tata će te čuvati noćas, brzo će on, samo da se odmoli na Želji.
A prije toga palimo TV i vidi utakmicu i kaže: Jebemu, Željo, tli nula a tek pola sata. user posted image  
Sva sreća pa opet čekam sina user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 906
29.7.2011 14:42:44   
Semica
Evo jos jedna moja provala kad sam bila malena...

ucila me nena da se cjenkam...i poredala na dekici neke igracke i kaze: ti Semice dodjes i pitas npr.koliko je ova lopta..ja ti kazem 5 KM a ti pitas moze li za 3KM...kaze jesi li skontala...reko jesam...
Hajde sad kaze pokusaj...
Dosla ja do nje...i kazem: dobar dan,a koliko vam je taj medo...kaze ona 10KM...a ja ko iz topa-a jel moze za 20user posted image user posted image user posted image user posted image

A isto tako kad sam mala bila dosla tetka u goste...i dala mi 10KM i kaze evo podijeli sa sestrom...a ja ni pet ni sest odmjerim gdje je sredina novcanice i poderem tacno po pola i kazem sestri evo: pola tebii pola meniii...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 29.7.2011 14:43:46 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 907
29.7.2011 15:02:44   
sirnica
Juče moj DŽ upecao ribicu u Savi i kod kuće je smjestio u vazu. Jutros je primjetio da voda nije baš čista, pa se nadoveza cijela priča: Ribica kakila-ona ima guzu kao ja. Ribica i piški i ima kiticu. Nema zube, nema kljun, a ovo je staklo i ne može izaći. Zvat ću je Ajna, Ajnica(drugarica iz vrtića).user posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 908
   [Obrisana poruka]
29.7.2011 15:14:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 909
6.8.2011 0:33:01   
ziki
Nemirko je opste poznato zaludjen kuhinjom i kuhanjem(to nije na mene)juce me moli da za rucak spremim ribu al eto prije nego se ja skanim on ce. Uzeo tiganj i hoda s njim po stanu nesto melje i onda se parkiro kod juniora, prica mu kako je isprzio ribu, daje da pojede, junior odmah poceo da mljacka, dusica moja odmah se uzivjela. Odem do kupatila da operem ruke(presvlacili se) i cujem Nemirka kako vristi:"Mama bato je zamalo napravio ulje za ribu od njegove vode iz piseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 910
6.8.2011 0:41:54   
N_N
Sunce milo user posted image

Vodili mi B doktoru i krenula dr. da mu opipa stomak kaže on: "ne teba, ne teba teto, nema potebe"  user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 911
6.8.2011 9:29:56   
esmina i bebina mam
Kaze meni moja Esma ,mama hajde bona pusti ma na jutubu user posted image onu pjesmu Esma od Dine Merlica user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 912
6.8.2011 10:06:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

moja mama ga danas kupala i valjda je plakao kod pranja kose i kad su izasli kaze ona njemu ncemo mami reci da si plakao, kaze on nisam plakao, vristao sam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 913
6.8.2011 12:53:24   
Emina85
kaže moj maleni: Mama upali mi hebuk (facebook), igram igjicu. A nakon pola sata viče: Mama boli me suce (srce), reko kako bolan, a on meni: Pa fino!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 914
6.8.2011 13:00:32   
jasmin

IZVORNA PORUKA: sirnica

Juče smo sreli moju mamu u gradu i odveli je na doručak. Kad smo krenuli ja izvadim novčanik da platim, a moj Dž kaže:" Nemoj ti mama platit, nek nena plati!"
I osoblje i gosti suuser posted image

Kralj!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 915
6.8.2011 13:24:01   
Sonja
Adin svaki dan kad mu tajo krene na posao place hoce i on da ide radit
i ja njemu kazem"ne mozes ti..ici ces ti na posao kad narastes"
i kroz pola sata kako je sunce usjalo kroz prozor on stao i vidi svoju sjenku na podu i kaze
"aaa vidi mama kojki sam najasto..sad mogu na poso"user posted image user posted image

pricam ja njemu kako cemo mi pazit na bebu kad se aBd rodi i reko mi cemo nju kupat presvlacit.. i ja nabrajam a on ce: "Necu ja guzu,smrdi kad kaki beba"user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 916
7.8.2011 21:32:53   
tekja
Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodjauser posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 917
7.8.2011 21:37:33   
Anoniman
Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 7.8.2011 21:38:47 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 918
7.8.2011 21:49:33   
emma.L
IZVORNA PORUKA: tekja

Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodjauser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 919
7.8.2011 22:00:10   
Vinetu
Naljutila mene moja curica i ja joj govorim: Ljuta sam, ne pričam s tobom!  A ona meni: Ti si moje mače malo!

(drugi moguće replike su joj:
a. Moraš da pričaš!
b. Jesi l' dobro?  Kako si?)

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 920
7.8.2011 22:09:00   
Ilhana RR
Ulazimo ja i Lamija juce u autu, auto da prokuhas u njemu.. a ona ce ti meni "De ti meni upali ono da me ubije" hahahah mislila na klimu =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 921
   [Obrisana poruka]
7.8.2011 22:09:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 922
   [Obrisana poruka]
7.8.2011 22:09:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 923
7.8.2011 22:10:10   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: emma.L

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

procitala ja ovaj skec mm, nakon pola sata, lijeze on i smije se i govori "hodza, hodza... " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a maloprije moja S igra igrice na lap topu, kako nam je baterija vec neki period kriticna, ne moze bez struje, pa je valjda kablo pocelo zezati, kad ce ona " eh vala kad malo porastem i budem imala 20 KM kupicu novo kablo pa makar ne kupila sladoled " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 924
8.8.2011 0:18:38   
klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *