Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Juče smo sreli moju mamu u gradu i odveli je na doručak. Kad smo krenuli ja izvadim novčanik da platim, a moj Dž kaže:" Nemoj ti mama platit, nek nena plati!" I osoblje i gosti su
moja mama ga danas kupala i valjda je plakao kod pranja kose i kad su izasli kaze ona njemu ncemo mami reci da si plakao, kaze on nisam plakao, vristao sam
a mama, u hotelu, super, a znaš li ti da u tom hotelu, se kriju sirene, velim ne znam, otkud ti to,jeste,jeste, znam jakad ti kažem, sirene žive u hotelima, ja onako slomljena nemadoh snage za dalje raspravljanje i ubježivane, helem da znate ne puštajte muževe same po hotelima, tamo žive sirene
Ema i ja sinoć bile same doma, a MM na utakmici i sprema se ona u krpe, ostavlja bebu i priča joj: Ne brini ti ništa, moj tata će te čuvati noćas, brzo će on, samo da se odmoli na Želji. A prije toga palimo TV i vidi utakmicu i kaže: Jebemu, Željo, tli nula a tek pola sata. Sva sreća pa opet čekam sina .
ucila me nena da se cjenkam...i poredala na dekici neke igracke i kaze: ti Semice dodjes i pitas npr.koliko je ova lopta..ja ti kazem 5 KM a ti pitas moze li za 3KM...kaze jesi li skontala...reko jesam... Hajde sad kaze pokusaj... Dosla ja do nje...i kazem: dobar dan,a koliko vam je taj medo...kaze ona 10KM...a ja ko iz topa-a jel moze za 20
A isto tako kad sam mala bila dosla tetka u goste...i dala mi 10KM i kaze evo podijeli sa sestrom...a ja ni pet ni sest odmjerim gdje je sredina novcanice i poderem tacno po pola i kazem sestri evo: pola tebii pola meniii...
< Poruku je uredio Semica -- 29.7.2011 14:43:46 >
Juče moj DŽ upecao ribicu u Savi i kod kuće je smjestio u vazu. Jutros je primjetio da voda nije baš čista, pa se nadoveza cijela priča: Ribica kakila-ona ima guzu kao ja. Ribica i piški i ima kiticu. Nema zube, nema kljun, a ovo je staklo i ne može izaći. Zvat ću je Ajna, Ajnica(drugarica iz vrtića).
Nemirko je opste poznato zaludjen kuhinjom i kuhanjem(to nije na mene)juce me moli da za rucak spremim ribu al eto prije nego se ja skanim on ce. Uzeo tiganj i hoda s njim po stanu nesto melje i onda se parkiro kod juniora, prica mu kako je isprzio ribu, daje da pojede, junior odmah poceo da mljacka, dusica moja odmah se uzivjela. Odem do kupatila da operem ruke(presvlacili se) i cujem Nemirka kako vristi:"Mama bato je zamalo napravio ulje za ribu od njegove vode iz pise
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
moja mama ga danas kupala i valjda je plakao kod pranja kose i kad su izasli kaze ona njemu ncemo mami reci da si plakao, kaze on nisam plakao, vristao sam
Juče smo sreli moju mamu u gradu i odveli je na doručak. Kad smo krenuli ja izvadim novčanik da platim, a moj Dž kaže:" Nemoj ti mama platit, nek nena plati!" I osoblje i gosti su
Kralj!!!
Adin svaki dan kad mu tajo krene na posao place hoce i on da ide radit i ja njemu kazem"ne mozes ti..ici ces ti na posao kad narastes" i kroz pola sata kako je sunce usjalo kroz prozor on stao i vidi svoju sjenku na podu i kaze "aaa vidi mama kojki sam najasto..sad mogu na poso"
pricam ja njemu kako cemo mi pazit na bebu kad se aBd rodi i reko mi cemo nju kupat presvlacit.. i ja nabrajam a on ce: "Necu ja guzu,smrdi kad kaki beba"
Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodja
Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodjauser posted image user posted image user posted image
< Poruku je uredio triputmama -- 7.8.2011 21:38:47 >
Evo frisak...V. uzeo moj tespih, nosi, osmijeh mu od uha do uha...uzimam i objasnjavam mu sta je to i govorim, uzmes u rukicu kad klanjas i govoris, duso: Allahu ekber, Allahu ekber...odnese ga, kad cujem tespiha i govori hodja, hodja, hodja
procitala ja ovaj skec mm, nakon pola sata, lijeze on i smije se i govori "hodza, hodza... "
a maloprije moja S igra igrice na lap topu, kako nam je baterija vec neki period kriticna, ne moze bez struje, pa je valjda kablo pocelo zezati, kad ce ona " eh vala kad malo porastem i budem imala 20 KM kupicu novo kablo pa makar ne kupila sladoled "