|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
30.8.2011 23:08:27   
M kao Mama
Ustala Lajla jutros i pita gdje joj je Garfil i Sportakus, jer vidi svugdje Bajramskiprogram nema crtića, kažem ja pa nema Bajram sine, kaže ona, aaaaa, Bajram, i dođe H. iz džamije, a ona njega s vrata: Babo je li Garfild bio u džamiji, i Sportakus, kaže H, jeste bio Garfild iza mene.

Ko je god došao danas na Bajram svima se hvalila kako je i Garfil bio na Bajram namazu, hahahahha

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 976
30.8.2011 23:15:52   
veeseelaa
moja malena kad vidi da usisavam pita "jel to gosti dolaze?" user posted image
il kad kupim il pravim kolaće počne da pjeva divan dan, rodjendan user posted image

a neki dan ja nasložila neke njene džemperčiće i odem do toaleta, kad se vratih u sobu ona sve razbacala... jao rekoh Ajša šta si ovo uradila? kaže nisam ja, Sara je (drugarica iz vrtića)
Rekoh odmah je zovi da dodje ovamo... Ajša izleti, ode u dnevni boravak i vraća se za minut- dva i kaže "neće Sara da dodje, gleda citani"user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 977
30.8.2011 23:18:17   
madam x

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ustala Lajla jutros i pita gdje joj je Garfil i Sportakus, jer vidi svugdje Bajramskiprogram nema crtića, kažem ja pa nema Bajram sine, kaže ona, aaaaa, Bajram, i dođe H. iz džamije, a ona njega s vrata: Babo je li Garfild bio u džamiji, i Sportakus, kaže H, jeste bio Garfild iza mene.

Ko je god došao danas na Bajram svima se hvalila kako je i Garfil bio na Bajram namazu, hahahahha

Svaka čast babi na duhovitostiuser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 978
31.8.2011 11:26:21   
emma.L
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 979
31.8.2011 12:46:58   
Sonja
neki dan sveki izvela Adina napolje da prosetaju i sretnu konu sa cukom..
i A navalio da ga dira a sveki ce njemu: nemoj ga dirat nezna te cuko moze te ujesti
a Adin cucne kraj cuke i kaze :Ja sam Adinuser posted image user posted image ... eto bako sad ga mogu milkit sad me cuko znauser posted image user posted image user posted image

a juce kod djeda kad smo bili na Bajram..i on ima cuku..i uzvrtio se A dosadno mu i pita cuku: A kako se ti zovesuser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 980
1.9.2011 10:04:42   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image

nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića

Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem" user posted image user posted image user posted image

Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 981
1.9.2011 19:08:22   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
"tjerajte me žene da idem" user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 982
1.9.2011 19:11:42   
InLove
Moja Dzejla neki dan mene i mm osramotila pravo user posted image user posted image
On prosao kraj mene i pukne me po g.... i dosli ti moji kad ona njima, "ej babo sve klepa mamu po g...." oni se svi povaljali od smjeha a ja user posted image

Pa kad se malena rodila , mama ostala s njima u autu dok ja nesto obavim, N. je zaplakala mama je ljuskala malo u a.sjedalici, Dzejla je pocupala za kose i rekla :"Nano , 'ebo te deda user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 983
1.9.2011 19:17:15   
Sonja
dize meni A danas suknju i kaze : de mama da ti vidim jajauser posted image
reko nemam ja bolan jaja
kaze on : ko je pojeouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravila ja picu i komentarisem ja mm : reko dobra je samo debela a Adin ce: isto ko moj tajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 984
1.9.2011 19:18:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sonja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooojuser posted image user posted image user posted image ovu malu je ocito nana cuvala do skole

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 985
1.9.2011 20:48:16   
Hannan
Prvi dan Bajrama mi kod mojih i otac je M. dao jabuku, poslije toga odemo cestitati Bajram mom amidzi i strini i kaze njemu strina:"M. hoces l ida ti dam jabuka ili pare? A M ce njoj :" paaa... imam jabuka..." user posted image user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 986
1.9.2011 21:41:12   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: animagical

oooooooojuser posted image user posted image user posted image ovu malu je ocito nana cuvala do skole

da, jeste i to neka nana mahaluša hahahah prosto se u prvom razredu vidi ko na kakav način funkcionirauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 987
1.9.2011 22:41:20   
M kao Mama
najnoviji od maločas, mama napravi mi hapiku (mlijeko i kraš), ona me tako svježi, ne znam više od muke šta će izmisliti, jer joj izbijam hapicu, bebi maloj haman će joj 5 godina, a još se u hapiku kune, hahahah

Neposredna veza do poruke: 988
1.9.2011 22:59:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj je mama alma neka je i njene hapike user posted image dusa draga neka pije peko-mlijeko sto moj anel kaze daj pekaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 989
1.9.2011 23:01:37   
Anoniman

neki dan sveki izvela Adina napolje da prosetaju i sretnu konu sa cukom..
i A navalio da ga dira a sveki ce njemu: nemoj ga dirat nezna te cuko moze te ujesti
a Adin cucne kraj cuke i kaze :Ja sam Adinuser posted image user posted image ... eto bako sad ga mogu milkit sad me cuko znauser posted image user posted image user posted image

a juce kod djeda kad smo bili na Bajram..i on ima cuku..i uzvrtio se A dosadno mu i pita cuku: A kako se ti zovesuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 990
1.9.2011 23:13:50   
Anoniman
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"

Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najgore sto ja to sve  zamislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 1.9.2011 23:15:34 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 991
1.9.2011 23:19:14   
reallove

IZVORNA PORUKA: Hannan

Prvi dan Bajrama mi kod mojih i otac je M. dao jabuku, poslije toga odemo cestitati Bajram mom amidzi i strini i kaze njemu strina:"M. hoces l ida ti dam jabuka ili pare? A M ce njoj :" paaa... imam jabuka..." user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 992
1.9.2011 23:20:28   
reallove

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića

Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem" user posted image user posted image user posted image

jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 993
2.9.2011 0:03:25   
Hannan

IZVORNA PORUKA: triputmama

Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najgore sto ja to sve  zamislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja, pa mi jos vise smijesno...a pred ovakvih rijeci zamislim jos koja gestikulacija je to pratila...a tek uciteljica, ja bih pala sa stolice :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 994
2.9.2011 13:54:19   
Skvo RR
biser

krevelji se iz sobe....."Mamaaaaaaaa...uponoc...uponoc...."
Ja: "sta je?"..ona na podu u svojoj sobi...."Uma se zaglavilauser posted image "...pitam ja: "gdje"?" kaze ona: "na drvetuuser posted image "..."otkud ti na drvetu"..."kaze ona:uzela sam stepenice, brala crvene abuke...i zaglavila se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 995
2.9.2011 13:58:49   
Visnja RR
user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 996
2.9.2011 14:00:46   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

biser

krevelji se iz sobe....."Mamaaaaaaaa...uponoc...uponoc...."
Ja: "sta je?"..ona na podu u svojoj sobi...."Uma se zaglavilauser posted image "...pitam ja: "gdje"?" kaze ona: "na drvetuuser posted image "..."otkud ti na drvetu"..."kaze ona:uzela sam stepenice, brala crvene abuke...i zaglavila se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "

user posted image user posted image  Dobra je Uma i moja je pocela svakakve peripetije izmisljat... Kupili joj mi novi krevet, i sve super prihvatila... I tako posto je krevet dosta veliki stavila ona pored sebe Zvonku, macu i bebu, jedva ona stala pored te sve "raje"... I pitam je ja "Moze li mama s tobom malo u novi krevet"? A ona ce meni "Pa ne mozes vidis da sam puna"user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 997
2.9.2011 14:01:47   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sporty.user posted image .

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 998
2.9.2011 14:02:42   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stvarno smiješno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 999
2.9.2011 14:15:04   
Mirkica
vesela jest smjesno zamislim malu ko kakvu zenicu a tek 7 godina hahahahahhahahahahah 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *