|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
28.9.2011 20:18:33   
teacher75
kad povracam sada u trudnoci, lana trci za mnom u wc i vice: mama kaslje, beba, pupo boliuser posted image nekad me imitira pa i ona ko fol kaslje i povracauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1051
28.9.2011 20:19:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Sonja

maloprije adin uzeo reket i lopticu i kaze: vidi ja igram penisauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1052
28.9.2011 20:20:39   
vila_7
IZVORNA PORUKA: tekja

Ja jutros u kuhinji, prilazi V. i veli: Joj, mama ima vekiku zuzuuser posted image ... em' sto mi je vec postao veliki zafrkant, jos ima i odlicnu moc zapazanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1053
28.9.2011 20:23:33   
teacher75
bile nekidan kod prijateljice i njene male i dosao tata od male i lana ga pocela zvati tata. covjek se igrao s njima, dao im lizalo. na povratku kuci prijateljica zamolila da nju i malu odbacimo do igraone (mm dosao autom po nas)kad su njih dvije izasle, lana pocela vikati: mama., mama.... ja se okrenem i pitam je sta je, kad ona rece "druga mama" misleci na moju prijateljicu, ja se pocela zezati pred mm i pitam je gdje je drugi tata, a ona ce:" drugi tata dao lizalo"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1054
29.9.2011 2:23:17   
Hannan
Joj Lana, Lana :) imam ja komsinicu slicnu tebi, kako cuje drugu djecu da nekog oslovljavaju tako i ona, i ja sam joj mama :) :)

danas su mm i M. bili u setnji i sjel ida popiju sokic negdje u basti i M. je vidio na nekom televizoru crtani i zagledao se, u neko vrijeme su ljudi prebacili kanal i on joj prebacise mi crtani, u tome je muzu zazvonio mob i dok se on javio , jel nasao ga, okrenuo se nigdje M. i na tel se uspanicio gdje mi ode dijete, i uspio ga je vidjeti kako ulazi u taj objekat u cijoj su basti sjedili, koji trenutak iza M. izlazi i ide do nekog covjeka kaze mu nesto i vraca se , sjeda i kaze" E, prebacice mi opet na crtani" gospodin je otisao sankeru i rekao mu da je gledao crtani i neko  je prebacio, i covjek ga poslao do osobe koja je imala daljinski i on pretpostavljam otisao i rekao cojveku da mu vrati crtani :) i prebaci kaze covjek i mase i pita jel sad uredu :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1055
29.9.2011 6:26:54   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Hannan

Joj Lana, Lana :) imam ja komsinicu slicnu tebi, kako cuje drugu djecu da nekog oslovljavaju tako i ona, i ja sam joj mama :) :)

danas su mm i M. bili u setnji i sjel ida popiju sokic negdje u basti i M. je vidio na nekom televizoru crtani i zagledao se, u neko vrijeme su ljudi prebacili kanal i on joj prebacise mi crtani, u tome je muzu zazvonio mob i dok se on javio , jel nasao ga, okrenuo se nigdje M. i na tel se uspanicio gdje mi ode dijete, i uspio ga je vidjeti kako ulazi u taj objekat u cijoj su basti sjedili, koji trenutak iza M. izlazi i ide do nekog covjeka kaze mu nesto i vraca se , sjeda i kaze" E, prebacice mi opet na crtani" gospodin je otisao sankeru i rekao mu da je gledao crtani i neko  je prebacio, i covjek ga poslao do osobe koja je imala daljinski i on pretpostavljam otisao i rekao cojveku da mu vrati crtani :) i prebaci kaze covjek i mase i pita jel sad uredu :)

bravo za snalazljivo djete user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1056
29.9.2011 7:30:43   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Hannan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dusa draga

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1057
29.9.2011 7:59:25   
emma.L
hannan, meni je ovo super user posted image . Da bar moje dijete bude tako snalažljivo!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1058
29.9.2011 10:08:14   
dubravka01
Mala od prijateljice (2,5g) mi priča crvenkapicu:

-Cenkapica
-Bila cenkapica i poša baki
- i iša joz sumu
- i pojeo vuk i mema.

Poslije ovoga sama sebi user posted image user posted image user posted image user posted image a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah!

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1059
29.9.2011 10:14:42   
vila_7
user posted image user posted image user posted image a dusa slatka

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 1060
29.9.2011 12:44:04   
Hannan
Pojeo vuk i nema hahahaha , duse mile, uvijek me znaju nasmijati.
Ja sam se sinoc iznenadila kad mi je muz ispricao za naseg mangupa, znala sma je jako otvoren, kominikativan, ali bas ovako nisam...ali sam ponosna i sretna, neka se bori za sebe, i neka je snalazljiv, kad nas dvoje nismo:)

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1061
29.9.2011 12:47:23   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ja otplaka ovo.Muaze tako i treba,samo tako nastavi.otkud njima pravo da mu prebace crtaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1062
29.9.2011 12:51:54   
veeseelaa
moja malena pjeva bila mama kukunka:

bila mama kokuška, kokuška user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1063
29.9.2011 12:56:22   
Lady26
Lanin jucerasnji....posto obozava tramvaje i trolejbuse, svakom se pojedinacno moramo obradovati (svi), ovo kako nisu radili 2-3 dana, rekla joj baka da je deda pokvario tramvaj i zato ne radi, juce vozimo se nas dvije i pita mene Lana : mama a de tabaj, ja kazem ne radi, pokvarili se a ona ce : oooo deda, deda, to si kavo tabaj user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1064
30.9.2011 8:06:08   
emma.L
Kaže Ema da ne voli prave nego samo 'flaširane' šnicle.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1065
30.9.2011 8:28:31   
mamabb
Evo ga frišak :) Krenusmo u vrtić i dok trpam stavri u auto da mogu nju da smjestim u AS, ona hoda po travi i dotrča derući se iz sveg glasa ''''mama, vidi, neka me baja pljunula'''' user posted image Ja je pogledam i odvalim se smijati,rekoh, L nije te baja pljunula to je, lutko, rosa.user posted image

< Poruku je uredio mamabb -- 30.9.2011 8:37:36 >

04.12.2008.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1066
30.9.2011 8:32:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamabb

Evo ga frišak :) Krenusmo u vrtić i dok, trpam stavri u auto da mogu nju da smjestim u AS ona hoda po travi i dotrča derući se iz sveg glasa ''mama, vidi, neka me baja pljunula'' user posted image Ja je pogledam i odvalim se smijati,rekoh, L nije te baja pljunula to je, lutko, rosa.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  popravi mi dan ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 1067
17.10.2011 21:52:56   
ziki
Pridrijemalo se Nemirku al bi jos da sjedi i gleda tv, tj provjeri sta mi gledamo i pricamo mu da mora u spavacu da spava,a mali ko iz topa:"Mene nervira pricanje pred spavanje, probudi me".Inace ovih dana se ponovo igra sa ogradicom, izvadili za Juniora, natrpao je sve svoje plise u nju i to su mu bebe, on im je roditelj, a mi smo bezobrazni jer budimo njegovu "gomilu beba"user posted image

< Poruku je uredio ziki -- 17.10.2011 22:06:58 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1068
17.10.2011 22:01:10   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: ziki

Pridrijemalo se Nemirku al bi jos da sjedi i gleda tv, tj provjeri sta mi gledamo i pricamo mu da mora u spavacu da spava,a mali ko iz topa:"Mene nervira pricanje pred spavanje, probudi me".Inace ovih dana se ponovo igra sa ogradicom, izvadili za Juniora, natrpao je sve svoje plise u nju i to su mu plise, on im je roditelj, a mi smo bezobrazni jer budimo njegovu "gomilu beba"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1069
17.10.2011 22:23:06   
Dalila Sa
Evo jedna provala i od nas
Sjedim ja juče i lakiram nokte,A prilazi i pita me "mama jel to minkaš nokte"reko jeste hoćeš i tebi da našminkam,kaže on a sav ozbiljan"ma nemogu neda mi nana"user posted image
joj mene su suze oblileuser posted image ,kako se u sekundi snađu i izvale isto ko da im neko šapne šta će odgovoriti

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1070
19.10.2011 8:44:46   
Vinetu
Sjedi moja curica na wc šolji i najavljuje: "Dolazi kaka"!

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 1071
19.10.2011 8:51:08   
amdi
N.:"mama, hoćeš li mi molim te kupiti pravog međeda?"
ja:"user posted image znaš li ti koliki je meDVJed, do plafona visok"
N:"pa dobro, onda može hrčka"

Nekad se stvarno osjećam kao da sam na pijaciuser posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1072
19.10.2011 8:51:34   
veeseelaa
ja svojoj kćerkici često dok nešto jede kaže: ne prčkaj po tanjiru, jedi lijepo, ispravno
i sad neki dan moj brat jede krušku i ispade mu komad na tanjir a ona će: daidža ne pičkaj user posted image ama ne pičkaj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1073
19.10.2011 10:07:13   
reallove
Ja uzela Emin u krilo i mazim ga malo,kazem mu,ovako te mama cuvala kad si bio mala beba,kad ce on meni-Mama ja nisam beba i ode od meneuser posted image

Nedavno mu kupili patike nove i on ih nesto nece,prvo je rekao da nisu njegove,kad je vidio da ne ide tako,sakrio jednu,ne znam gdje je,jos uvijek je trazim,kad ga pitam gdje je,on kaze otisla kod svoje mame i donese mi one stare da mu obucemuser posted image .Neku noc kupala ga i obukla mu duksericu pamucnu da se ugrije malo,kaze on,mama ovo nije lijepo i skinuo jeuser posted image user posted image

jutros hoce da se igram sa njim,a ja pijem nes,kaze mi,ostavi to bolit ce te pupo pa ces ici doktoru da ti da boc u guzuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1074
19.10.2011 10:40:16   
Hannan

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja uzela Emin u krilo i mazim ga malo,kazem mu,ovako te mama cuvala kad si bio mala beba,kad ce on meni-Mama ja nisam beba i ode od meneuser posted image

Nedavno mu kupili patike nove i on ih nesto nece,prvo je rekao da nisu njegove,kad je vidio da ne ide tako,sakrio jednu,ne znam gdje je,jos uvijek je trazim,kad ga pitam gdje je,on kaze otisla kod svoje mame i donese mi one stare da mu obucemuser posted image .Neku noc kupala ga i obukla mu duksericu pamucnu da se ugrije malo,kaze on,mama ovo nije lijepo i skinuo jeuser posted image user posted image

jutros hoce da se igram sa njim,a ja pijem nes,kaze mi,ostavi to bolit ce te pupo pa ces ici doktoru da ti da boc u guzuuser posted image

Dobar izgovor hahaha

Moj M. je vec 2 dana kod mojih i sinoc dosla zaova sa malim i trazi ga , reko sad cemo nazvati M. da vidimo sta radi, i nazovem ja i dam malom i pita on njega "Maze ta ladis" a M. odgovara" S., evo me kod nene, uzivam"

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *