|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
14.9.2011 11:30:29   
DM
udarila me nogom u vrat ovako hasaaaaaaa

Jesi li ti sigurno bila sam sa onim taxistomuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1026
15.9.2011 10:50:07   
emma.L
Ema već nekoliko dana ima problem sa stolicom i od toga i strah da kaki. I nekoliko dana je sjedim s njom i držim je za ruke i molim da obavi to da će joj biti lakše ili ćemo morati kod doktora a bolje da to sami uradimo i nastavimo se igrati bla bla bla. I jučer ja preventivno kad smo išle iz vrtića pričam kako sam i ja 'jutros imala problem, malo me boljela guza kad sam kakila ali sam ja to hrabro odradila i više me ništa ne boli - oprala guzu  namazala i prošlo mi sve'. A Ema sva u čudu pita: 'a kako si se sama popela na lavabo'. user posted image  (Njoj brzinski guzu peremo na lavabou).

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1027
15.9.2011 11:32:02   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ema već nekoliko dana ima problem sa stolicom i od toga i strah da kaki. I nekoliko dana je sjedim s njom i držim je za ruke i molim da obavi to da će joj biti lakše ili ćemo morati kod doktora a bolje da to sami uradimo i nastavimo se igrati bla bla bla. I jučer ja preventivno kad smo išle iz vrtića pričam kako sam i ja 'jutros imala problem, malo me boljela guza kad sam kakila ali sam ja to hrabro odradila i više me ništa ne boli - oprala guzu  namazala i prošlo mi sve'. A Ema sva u čudu pita: 'a kako si se sama popela na lavabo'. user posted image  (Njoj brzinski guzu peremo na lavabou).

hahahah pametnica

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1028
15.9.2011 11:34:42   
Lejla Ka

user posted image user posted image user posted image
U istom smo problemu, ali srećom imamo bide user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1029
15.9.2011 11:36:04   
HanaBana
Jucer mojoj seli bio rodjendan i cim smo ustali hoce hana da cestita i ja okrenem broj, zvoni tel i cekamo da se seka javi, kad ce Hana...mamaaaaaaa je li se kaze ono bajram bareculauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1030
15.9.2011 11:37:48   
Lulu_08
L. se prepala (trenera) juče na treningu i plakala, morala sam biti sa njom prisutna i tek je počela trenirati nakon 15 minuta.

Pitam je ja poslje što je plakala i šta je prepalo?

L. odgovara: "Ma onaj kamen tamo na zidu, iznad na prozoru, napolju na brdu skotrljao se, pao, udarila se u nogu, i eto to me prepalo!!"

Duša mamina, kako se tješi mamina hrabrica hehe.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1031
15.9.2011 11:39:17   
Sonja
maloprije adin uzeo reket i lopticu i kaze: vidi ja igram penisauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1032
15.9.2011 15:24:27   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Sonja

maloprije adin uzeo reket i lopticu i kaze: vidi ja igram penisauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1033
15.9.2011 15:26:38   
Medić*
IZVORNA PORUKA: HanaBana

Jucer mojoj seli bio rodjendan i cim smo ustali hoce hana da cestita i ja okrenem broj, zvoni tel i cekamo da se seka javi, kad ce Hana...mamaaaaaaa je li se kaze ono bajram bareculauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A joj slatkice sto me nasmija user posted image  user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1034
15.9.2011 15:31:32   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Djana

L. se prepala (trenera) juče na treningu i plakala, morala sam biti sa njom prisutna i tek je počela trenirati nakon 15 minuta.

Pitam je ja poslje što je plakala i šta je prepalo?

L. odgovara: "Ma onaj kamen tamo na zidu, iznad na prozoru, napolju na brdu skotrljao se, pao, udarila s
e u nogu, i eto to me prepalo!!"

Duša mamina, kako se tješi mamina hrabrica hehe.

oT sta trenira? I mi trazimo neku aktivnost...koja ukljucuje trenera.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1035
15.9.2011 15:33:09   
bebbe RR

Hahahaaaaaaaaaaaaa.... Super!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1036
15.9.2011 15:33:53   
gvendolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1037
17.9.2011 10:26:05   
Vinetu
Dobila moja cura neki dan štrik za preskakanje.  Drške na njemu su je podsjetile na munare i govori ona meni: Vidi, mama, džamije!  Ja imam džamiju!"  Nakon nekog vremena, dok sam ja klanjala, ona je uspjela da iščupa štrik iz jedne drške... pokušavala je i da ga vrati, pa nije znala... Istom dođe do mene, jecajući: Mama, ne mogu da uključim u džamiju!!!
Ne znam kako sam se suzdržala da ne prasnem u smijeh i ne prekinem namaz.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1038
17.9.2011 12:24:18   
reallove
Mi nedavno otisli do samposluge i cekam ja mm da nadje nesto,a Emin otisao do kase,stavio kinder jaje kod covjeka i kaze mu "ciko ima li kod tebe sladoleda" (naravno,na arapskom mu je rekao) covjek gleda u njega i smije se,kaze ima,evo mama ti je kupila...kako je samo bio sladakuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1039
17.9.2011 14:29:50   
melly__
IZVORNA PORUKA: reallove

Mi nedavno otisli do samposluge i cekam ja mm da nadje nesto,a Emin otisao do kase,stavio kinder jaje kod covjeka i kaze mu "ciko ima li kod tebe sladoleda" (naravno,na arapskom mu je rekao) covjek gleda u njega i smije se,kaze ima,evo mama ti je kupila...kako je samo bio sladakuser posted image
user posted image srce slatko user posted image

17.06.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1040
17.9.2011 14:30:59   
melly__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1041
17.9.2011 17:03:56   
Rabi
evo i nas jedan biseruser posted image
Kad nam Ajsa spava, ja Adnanu stalno skrecem paznju i govorim  nemoj galamiti probudices Ajsicu!I sad A. kad galami a ja ga opominjem()Nebitno gdje smo, i ako smo vani) on se meni priblizi sa ozbiljnim izrazom lica  i pita'' A ko spava mama, ha?''  i trepce onim svojim klikercicimauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1042
17.9.2011 17:10:02   
jasmin
Juce...dok kuham pita cura sta kuham,ja kazem,supicu,pitu krompirusu,pire krompir i pljeskavice,kuskus salatu i kolac...kaze ona:Samo to???
Ma jah, rekoh...samo to :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1043
17.9.2011 17:12:17   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Vinetu

Dobila moja cura neki dan štrik za preskakanje.  Drške na njemu su je podsjetile na munare i govori ona meni: Vidi, mama, džamije!  Ja imam džamiju!"  Nakon nekog vremena, dok sam ja klanjala, ona je uspjela da iščupa štrik iz jedne drške... pokušavala je i da ga vrati, pa nije znala... Istom dođe do mene, jecajući: Mama, ne mogu da uključim u džamiju!!!
Ne znam kako sam se suzdržala da ne prasnem u smijeh i ne prekinem namaz.

hahahahhahahahahha ismijah se posteno

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1044
17.9.2011 17:54:00   
Rabi
IZVORNA PORUKA: jasmin

Juce...dok kuham pita cura sta kuham,ja kazem,supicu,pitu krompirusu,pire krompir i pljeskavice,kuskus salatu i kolac...kaze ona:Samo to???
Ma jah, rekoh...samo to :).

I bas, samo to?!user posted image user posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1045
22.9.2011 11:19:41   
Rabi
Jucer kad smo dosli iz vrtica, jeli i sjedimo jos za stolom i pita mm A. i kako je bilo u vrticu, sta ti prica ucitelj? Kad ce  ti A. ko iz topa, ''pita, a gdje ti je mama''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja i mm smo se valjali od smjeha, a Mm je kasnije jos dodao pa jah mozda i pita....meni jos vise bilo smijesnouser posted image user posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1046
26.9.2011 17:56:34   
tekja
Ja jutros u kuhinji, prilazi V. i veli: Joj, mama ima vekiku zuzuuser posted image ... em' sto mi je vec postao veliki zafrkant, jos ima i odlicnu moc zapazanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1047
26.9.2011 20:33:45   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: tekja

Ja jutros u kuhinji, prilazi V. i veli: Joj, mama ima vekiku zuzuuser posted image ... em' sto mi je vec postao veliki zafrkant, jos ima i odlicnu moc zapazanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image (smajli koji roni suzeuser posted image )...to kao kad je mene A vidio da stavljam ulozak,kaze :"mama jesi kakila?"user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1048
26.9.2011 21:09:39   
mala86
ne znam koliko ce zvucat smijesno kad se napise,ali meni je popravilo vece

zove nas rodica na skayp,i mm se zeza govori malcu ko zove,ko smeta a on TETE user posted image user posted image user posted image

naviko malac da tetka zove na skayp svaki dan

< Poruku je uredio mala86 -- 26.9.2011 21:10:20 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1049
28.9.2011 19:12:54   
Vinetu
IZVORNA PORUKA: tekja

Mislim da sam negdje to već pisala.  Došao nam u goste jedan mužev prijatelj i sreća da je čovjek otišao do kupatila kad se moja curica zatrčala prema meni, s leđa, vičući: "Guza moja slatka"!  (onako kako ja tepam njenoj guzi)  Sreća pa čovjek nije to čuo, baš bi mi bilo neprijatno!

Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *