Mik@no
|
Vjerujem da je sve receno na temu "Zaova" ali eto, mozda jos nekom bude interesantno!Ja sam nova na ovom forumu i tu sam sa vama jer imam poblema upravo sa zaovom. Mislim nisu to nikakvi problemi, jos uvijek, dok ja cutim, ali ako "puknem" onda ce biti! Ja sam u braku vec nekoliko mjeseci nemam djecu, i imam svekra u kuci!Moja zaova je udata zena i ima muza i dvoje male djece,ali ona je svaki dan u isto vrijeme u nasoj kuci,ulazi bez kucanja jer ima kljuc,ulazi u kuhinju i pita mene da li sam za kafu..... Mi zivimo u inostranstvu i u Bosnu idemo na godisnji odmor, dole zive i moji roditelji!Kad smo dole,ona je stalno s nama, ne ide u kucu svog muza nego bude s nama, kad je i njen muz s nama na godisnjem, ona i dalje bude s nama,tj. sa svojim tatom,ona sa tatom ide u Bosnu,ona sa njim planira godisnji odmor,ona se od svog tate ne odvaja!Meni ne predstavlja problem ona i njen tata,nego to sto joj tata zivi sa mnom u kuci, a pritom kuca je vjerovali ili ne od mog muza! Ja vise neznam sta bih uradila, sama pomisao da su ona i njen tata u Bosni, i da za manje od mjesec dana trebamo i ja i moj muz da idemo tamo, meni se ne ide!Kad je u pitanju nesto vezano za sredjivanje te kuce u Bosni, ona i naravno njen tata o tome odlucuju,ljudi ta zena mi se gadi! Pomozite, sta da uradim,ja vec razmiljam o iseljenju iz ove kuce, gdje smo sad, da odemo na stan a njoj i njenom tati ostavimo ovo da zive,neznam ni kako da se postavim prema muzu, ona je ipak njegova sestra!
|