|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
25.8.2011 16:29:07   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Hanady, bračni drugovi se mogu dogovortiti šta hoće, sud će donijeti odluku prema onome što kaže centar za socijalni rad.
ovo pišem i ličnog iskustva. mm ima dvoje djece iz prvog braka. razvod je bio sporazuman i tako su se i oko djece dogovorili. međutim, sud po preporuci Centra za socijalni rad, dodijeli djecu majci. i nikakav problem. on se brimuo o djeci, vodio ih na more (ona nikada), kupovao knjige za školi, garderobu....i ona nađe "lika" i odluči da malo odmori od djece. ostavi ih kod njega godinu i po dana. odjednom se pojavljuje, hoće djecu. on šta će, vrati joj djecu. mm je muzičar i nema stalni radni odnos. ovo pišem da ti bude jasnije ovo što ću poslije napisati. ona ne radi ili radi povremeno i pokušava da živi život na visokoj nozi. u međuvremenu, ona rodi još jedno dijete (nije udata) sada tom liku. i prije 2,5 godine (mm i ja tek počeli živjeti zajedno) ona pošalje oboje djece nama kao na mjesec ili dva. malom je sada 14 a kćerka je napunila 18 godine. i prošle godine nama stiže Rješenje o izvršenju. pazi sada ovo, tuži ona njega za alimentacije koje je prestao plaćati kada mu je poslal djecu. u međuvremenu, njen život se raspadne na hiljadu komada (ko visoko leti, nisko pada) i zafalilo joj love pa kao da uzme na brzinu. e tu me baš huja uhvati i ja prikupim sve potvre da su djeca ovdje kod nas išla u školu (mali je tada još išao u osnovnu), potvrde da sam ja u stalnom radnom odnosu (da imamo stalni izvor primanja), uključim Centar za socijalni rad i tredam tužbu za izmjenu presude u dijelu koji se odnosi na izdržavanje djeteta. ovo se odnosi samo na sina jer je kćerka punoljetna. jedva je nju Centar za soc. rad našao kao i sud i sada bi trebalo u septembru da imamo ročište. centar za soc. rad je rekao da je situacija jasna kao dan i da će njihova preporuka biti da dijete ostane sa nama. ona je išla kod nekoliko advokata i svi su joj rekli da su joj male šanse da dobije ovu parnicu. i ništa se ovo ne bi desilo da ja nisam čvrsto odlučila da zaštitim to dijete od priče i lažnih obećanja koja mu majka daje godinama. on je jedno jako dobro dijete i žao mi je da sluša te gluposti i priče o tome kako će ona njega uzeti sebi i kako će kupiti kuću itd. a dvije godine mu nije bila u stanju ni poklon za rođendan kupiti a da ne pričam o stavrima i svim potepštinama djeteta koje je sada završilo osnovnu školu. mali se izjasnio da bi ostao ovdje sa nama jer ima sve uslove koji mu trebaju. kupila sam mu psa, nabavila svu opremu za snowboard, ide na ljetovanja, zimovanja i postaje svjetan da je sve što mu majka priča, najobičnija šarena laža. na žalost. ja bih voljela da on živi sa majkom jer je to prirodno stanje ali ako se majka tako ponaša, mislim da je bolje živjeti sa ocem i maćehom i postati dobar čovjek. svim silama ću se boriti da to dijete izvedem na pravi put. imam svoju bebu od 10 mjeseci ali i njega volim kao da sam ga ja rodila. na žalost, sa kćerkom je bilo kasno jer je majka uspjela da joj ubaci svoje razmišljanja u glavu ali ni od nje ne odustajem, i s njom mnogo razgovaram i trudim se da joj bar malo izbijem "furke" o lagodnom životu i dokažem da se mora raditi, učiti da bi se moglo normalno živjeti.

user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 826
25.8.2011 20:34:32   
Mirkica
lady svaka ti cast zeno , da ti Allah svo dobro vrati , ja se uvijek zadivim kada ovako sto cujem .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 827
25.8.2011 20:58:32   
ermmina
draga lady,ja ti mogu samo reci razbila si predrasude prema macehama,svaka ti cast.i moj sin ce dobiti macehu ustvari vec je dobio,ta zena zivi sa mojim muzem a jos nismo razveli,voljela kad bi ona malo mog "bivseg" muza razmeksala i da ga uputi na pravi put i da se posveti svome sinu,i da ga ima u svom zivotu,a ne ko do sada nikada nijeznao za njega niti u njegovom odgoju ucestovao,a kamoli financijski pomagao, amoj sin ima sada 3 godine, a od muza sam otisla kada je moj sin imao samo 2 mjeseca,i od tog trenutka ja sam svome sinu i otac i majka.SVAKA CAST TI trebas biti uzor majkama jer ti to i jesi a ne samo macehama.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 828
25.8.2011 21:04:41   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ermmina

draga lady,ja ti mogu samo reci razbila si predrasude prema macehama,svaka ti cast.i moj sin ce dobiti macehu ustvari vec je dobio,ta zena zivi sa mojim muzem a jos nismo razveli,voljela kad bi ona malo mog "bivseg" muza razmeksala i da ga uputi na pravi put i da se posveti svome sinu,i da ga ima u svom zivotu,a ne ko do sada nikada nijeznao za njega niti u njegovom odgoju ucestovao,a kamoli financijski pomagao, amoj sin ima sada 3 godine, a od muza sam otisla kada je moj sin imao samo 2 mjeseca,i od tog trenutka ja sam svome sinu i otac i majka.SVAKA CAST TI trebas biti uzor majkama jer ti to i jesi a ne samo macehama.

tm nije nikakv covjek a kajace se ima vremena ,

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ermmina)
Neposredna veza do poruke: 829
25.8.2011 21:20:13   
ladyblue RR
ermmina, nadam se da će druga žena tvog bivšeg muža imati ljubavi i razumijevanja za tako malo dijete. meni bi bilo draže da su ova djeca mala pa da mogu ranije da se uključim u odgoj. znaš kako je, očevi najčešće idu linijom manjeg otpora i obavljaju samo neophodne stvari kada su djeca u pitanju. mm se trudio ali ja i dalje mislim da to nije bilo dovoljno. jednostavno nije imao nekoga da ga uputi. mislim da žene tu igraju ključnu ulogu bez obzira kako se to predstavlja. mm se nikada ne bi odrekao svoje djece ali ne znam šta bi bilo sa ovim malim da sam ja rekla da ga ne želim u svom životu. vjerovatno bi se razveli a možda i ne...ko bi sada znao?! ja sam dijete prihvatila i pokušavam da ga izvedem na pravi put. ja jesam stroga ali takva sam i prema bebi. ne mislim čak ni da sam previše stroga koliko sam čvrsto na zemlji. mislim da u životu ništa ne pada sa neba i da se za sve treba boriti.
s druge strane, ako ta žena ne bude prihvatala dijete možda je i bolje što je mali i što neće imati posljedica razvoda jer će odrastati samo sa tobom i znati samo za tebe. bolje i to nego da dijete pamti roditelje zajedno i onda odjednom bum, tate više nema. to su teške stvari za djecu i što su manji, teže to prihvate. ovako, zna samo za tebe i jednog dana kada odraste znat će cijeniti sve što si uradila za njega. želim ti sreću i lijep život tebi i tvom simu.

< Poruku je uredio ladyblue -- 25.8.2011 21:21:08 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 830
25.8.2011 21:43:59   
ermmina
upravu si mirkice moj muz nije nikad nije bio dobar covjek,jer osoba koja je u stanju  fizicki maltretirati zenu dok je trudna,nemoze se zvati covjekom,i koji je se tako lahko odrekao svoga dijeteta, i pored svega ne vidja svoje dijete vec tri godine,ni on ni njegova uza porodica,znaci otac,majka i sestra,znaci uopste se nebrine za svoje dijete,a ja naivno bi voljela da ga moj sin ima u zivotu jer je vec poceo da ispituje gdje je njegov tata,i zbog toga mi se dusa cijepa na pola,ja sam odrasla bez oca i znam koliko mi je falio doduse moj je poginuo u ratu, i moja mama je mogla meni reci gdje je moj tata,a meni je najgore sta reci mome sinu,jer njegov tata nije kao ostale tate.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 831
25.8.2011 21:46:55   
ermmina
draga ladyblue,hvala ti mnogo na odgovoru,i ja tebi zelim svu srecu ovog svijeta sa svom "tvojom" djecom i ja se nadam da ce i oni znati tebe cijeniti i tvoja zrtvovanja za njih,da ce ti pruziti mnogo ljubavi i zadovoljstva u zivotu,jer ti kao njihova "mam" to i zasluzujes.SVAKA TI CAST
user posted image

(odgovor članu ermmina)
Neposredna veza do poruke: 832
25.8.2011 23:16:40   
Leena
ladyblue, user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ermmina)
Neposredna veza do poruke: 833
25.8.2011 23:26:15   
ananas_ze
ladyblue svaka ti cast na volji, trudu i cvrstom stajanju na zemlji, bas si me dojmila user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 834
25.8.2011 23:34:46   
rose
zena gigant (ladyblue) user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 835
26.8.2011 1:23:34   
Anoniman
ne pisem za sebe,al opet zelim da ostanem anonimna.pisem za prijateljicu koja me to zamolila.
ona se prije 2 god udala u hrvatsku,inace je iz bosne i hercegovine.dakle nije jos dobila njihovo drzavljanstvo,jer treba proci 5 god.ima dijete i dijete je naravno rodjenjem dobilo njihovo drzavljanstvo.da ne duljim njihov brak je u krizi,skoro pa se raspao.mozda je jedini razlog zasto se jos nije razvela od njega taj sto ima dijete i sto nije sigurna da bi njoj pripalo.
dakle ona nije zaposlena i nema nikakvih primanja i jedino eto to u slucaju razvoda zivjela bi kod roditelja,s druge strane njen muz je materijalno i stambeno obezbjedjen i vjerujem spreman potplatiti i sudije i advokate i sve.ali do sada nije vezan bas za dijete al sta bi tada bilo.
molim ako ima neki pravnik koji se susretao sa ovim da da savjet,dakle kolika je mogucnost da dobije dijete,djetetu je godina i par meseci

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 836
26.8.2011 10:29:12   
dzeni_nl
Ladyblue zeno svaka ti cast, bas si me dirnulauser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 837
26.8.2011 10:39:46   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Anoniman

ne pisem za sebe,al opet zelim da ostanem anonimna.pisem za prijateljicu koja me to zamolila.
ona se prije 2 god udala u hrvatsku,inace je iz bosne i hercegovine.dakle nije jos dobila njihovo drzavljanstvo,jer treba proci 5 god.ima dijete i dijete je naravno rodjenjem dobilo njihovo drzavljanstvo.da ne duljim njihov brak je u krizi,skoro pa se raspao.mozda je jedini razlog zasto se jos nije razvela od njega taj sto ima dijete i sto nije sigurna da bi njoj pripalo.
dakle ona nije zaposlena i nema nikakvih primanja i jedino eto to u slucaju razvoda zivjela bi kod roditelja,s druge strane njen muz je materijalno i stambeno obezbjedjen i vjerujem spreman potplatiti i sudije i advokate i sve.ali do sada nije vezan bas za dijete al sta bi tada bilo.
molim ako ima neki pravnik koji se susretao sa ovim da da savjet,dakle kolika je mogucnost da dobije dijete,djetetu je godina i par meseci

ja bih joj savjetovala da se obrati kancelariji za Pravnu pomoć ili advokatu, da je posavjetuju. obavezno neka upiše dijete u knjigu naših državljana pa ako se i iskomplikuje može sa djetetom u Bosnu. ako dođe u Bosnu a dijete hrvatski državljanin, mogla bi imati velikih problema.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 838
26.8.2011 11:23:49   
m.i.n.a.

IZVORNA PORUKA: rose

zena gigant (ladyblue) user posted image

potpisuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 839
26.8.2011 12:46:49   
mersiha 77
mina gdje si?hajde javi mi se molim te

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 840
27.8.2011 0:51:22   
Anoniman

dal jos neko ima neki savjet molim vas,da li dijete moze zivjeti u bih ako nije drzavljanin i kakva je procedura da ga dobije

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 841
30.8.2011 21:22:34   
rose

dal jos neko ima neki savjet molim vas,da li dijete moze zivjeti u bih ako nije drzavljanin i kakva je procedura da ga dobije

treba dobito dozvolu boravka po nekom osnovu...npr. ako je majka BH drzavljanin a dijete onda dobija boravak po osnovu boravka s majkom..mislim da se dobije na godinu dana a onda se produzava do 5 godina u kontinuitetu i nakon toga moze dobiti stalni boravak...ovako je bar bilo nekad za strance...e sad ako majka odvede dijete od oca iz HR bez njegove saglasnosti ne znam da li i koje su eventualne posljedice...isto tako treba istraziti dobijanje BH drzavljanstva po osnovu drzavljanstva roditelja/majke

treba iscitati Zakon od drzavljanstvu BiH

http://www.mhrr.gov.ba/iseljenistvo/Pravni_akti_i_sporazumi/zakon_o_drzavljanstvu_bih.pdf

Sticanje državljanstva porijeklom
Član 6.
Dijete rođeno nakon stupanja na snagu Ustava stiče državljanstvo BiH porijeklom:
1.čija su oba roditelja bili državljani BiH u vrijeme rodenja djeteta, bez obzira na mjesto
njegovog rođenja;
2.čiji je jedan roditelj bio državljanin BiH u vrijeme rođenja djeteta i dijete je rođeno na
teritoriji BiH;
3.čiji je jedan roditelj bio državljanin BiH u vrijeme djetetovog rođenja, a dijete je rođeno u
inostranstvu, ako bi ono inače bilo bez državljanstva;
4.rođeno u inostranstvu, a čiji je jedan roditelj bio državljanin BiH u vrijeme djetovog rođenja,
pod uslovom da do vremena kada napuni 23 godine:
-bude registrovano u svrhu evidentiranja. BiH državljana kod kompetentnih vlasti u BiH u
zemlji ili inostranstvu;
-ima stalno mjesto boravka na teritoriji BiH.

znaci obavezna registracija u MUP-u

< Poruku je uredio rose -- 30.8.2011 21:23:40 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 842
30.8.2011 21:35:30   
rose
Zakon o kretanju i boravku stranaca

http://www.granpol.gov.ba/propisi/zakoni/?cid=94,2,1

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 843
8.9.2011 1:19:35   
bina87
ladyblue, AFERIM :)

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 844
8.9.2011 14:07:29   
Anoniman
Molila bih neku za jedan pravni savjet ili neku koja je mozda upucena da mi odgovori,vezano za rastavu braka.Moj muz se zeli rastati od mene,ja ne zelim.Predlozio mi je da potpisemo sporazumni zahtjev-medjutim ja ne zelim.Tada je rekao da ako ne zelim da ce on onda sam podnjeti tuzbu.Ja sam svjesna da se ne moze na silu nista i ako i ja ne zelim rastavu u svakom slucaju ce taj brak kad-tad biti i sudki rijesen.
Zbog nekih stvari koje mi je napravio zelim da i on sada malo pati,jer se zeli ozeniti sa drugom zenom pa mu se i zuri da se nas brak cim prije zavrsi. Ono sto ja sad samo zelim je nista drugo nego da to malo odugovlacim neka se i on zivcira kao sto sam i ja.Dakle zanima me sljedece:Na koji nacin mu ja mogu otezavati i odugovlaciti to za rastavu? Dali je bolje da se nikako ne pojavljujem na sudu,dali se u tom slucaju rocista odgadjaju ili kako,ili da dodjem na sud i izjavim da ja ne zelim rastavu?I sta bude tada,ako jedna strana ne zeli rastavu? Eh da,otisla sam od njega ali sam jos uvjek prijavljena na adresi na kojoj je i on a na drugu se necu prijavljivati tako da nemoze bas lako niti dokazati da sam otisla.Sory sto sam mozda bila preopsirna i malo zbrkano napisala ali se nadam da ste razumjele sta sam zapravo htjela.Hvala.

(odgovor članu bina87)
  Neposredna veza do poruke: 845
8.9.2011 14:08:57   
Anoniman
Samo sam jos htjela napisati da nemamo djece. Molim za savjet

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 846
8.9.2011 14:27:01   
Anoniman
neznam odgovoriti na tvoja pitanja jer se na razumijem,ali  moram te pitati.. sto ti imas od toga sto ces odugovlaciti ,sigurno neces biti sretnija.. zadrži svoj ponos i dostojanstvo i nemoj se spustati na njegov nivo.. sorry al morala sam komentirati..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 847
8.9.2011 14:27:19   
pocahontas

Molila bih neku za jedan pravni savjet ili neku koja je mozda upucena da mi odgovori,vezano za rastavu braka.Moj muz se zeli rastati od mene,ja ne zelim.Predlozio mi je da potpisemo sporazumni zahtjev-medjutim ja ne zelim.Tada je rekao da ako ne zelim da ce on onda sam podnjeti tuzbu.Ja sam svjesna da se ne moze na silu nista i ako i ja ne zelim rastavu u svakom slucaju ce taj brak kad-tad biti i sudki rijesen.
Zbog nekih stvari koje mi je napravio zelim da i on sada malo pati,jer se zeli ozeniti sa drugom zenom pa mu se i zuri da se nas brak cim prije zavrsi. Ono sto ja sad samo zelim je nista drugo nego da to malo odugovlacim neka se i on zivcira kao sto sam i ja.Dakle zanima me sljedece:Na koji nacin mu ja mogu otezavati i odugovlaciti to za rastavu? Dali je bolje da se nikako ne pojavljujem na sudu,dali se u tom slucaju rocista odgadjaju ili kako,ili da dodjem na sud i izjavim da ja ne zelim rastavu?I sta bude tada,ako jedna strana ne zeli rastavu? Eh da,otisla sam od njega ali sam jos uvjek prijavljena na adresi na kojoj je i on a na drugu se necu prijavljivati tako da nemoze bas lako niti dokazati da sam otisla.Sory sto sam mozda bila preopsirna i malo zbrkano napisala ali se nadam da ste razumjele sta sam zapravo htjela.Hvala.

draga moja, vjerujem da si povrijeđena i jedino što ti pada na pamet sada i tvoje jedino oružje je upravo nešto što će mu zagorčati život, ali razmisli malo ima li to nekog smisla, osim možda tvog trenutačnog zadovoljstva. Možda ćeš se kasnije kada sve to jednom prođe, kada budete razvedeni i kajati upravo radi tog nekog nepromišljenog poteza koji te sada čini sretnom i nadmoćnom ali..ako te više ne voli, ako vaš brak više nema smisla i ne vrijedi se boriti za to samo u ime vaše ljubavi, ako želi rastavu, daj mu je...tek tako...mislim da je najvažnije u svemu tome ostati dostojanstven. znam da nisi tražila savjet ovoga tipa već pravni savjet, ali iako sam pravnica ovo nije moja oblast, tako da se nadam da će ti svakako neko od kolegica članica RR pomoći. Sretno kako god! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 848
8.9.2011 14:27:35   
veeseelaa
ne bi da pametujem ali moram napisati da to što radiš je tako bezveze
Njemu ćeš se najbolje osvetiti ako s eokreneš sebi i svom ličnom uspjehu uzdignute glave a na ovaj način ne, budi dostojanstvene i tako se i razvedi

de malo razmisli....

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.9.2011 14:29:41 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 849
8.9.2011 18:24:48   
Galicia
Anonimna, sa takvim ponasanjem mu 100% dokazujes da ti je jos stalo do njega a on to zeli da zna i da cuje. A ono sto on ne zeli da cuje a to je da mu okrenes glavu i bez pitanja i sa osmjehom na licu potpises razvod braka. Takvim postupkom njemu stavljas do znanja da mozes bez njega i da ti nije potreban u zivotu.
Bez obzira na sve, ja ne bih bila ni dan duze zajedno sa nekim covjekom koji me ne voli.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

baby kozmetika
isabella

Koju kremu za guzu vase bebe koristite??

odgovor (97%)

odgovor (3%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *