Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ima pola sata citam, citam i nikako da procitam koliko ste mahalale sinoc
hanady bas mi popravi raspolozenje sa ovom tetkom
a Luka kad se rodio i izasao iz bolnice mi bili kod svekrve jer kod nas nije grijanje radilo i kad se mali probudi sto kazes mi u kuhinju pa grij vodu (jos oni nemaju kuhalo) cekas pored struje da prokuha voda, pa onda mjerice i naravno sve razbudis. Boze dragi moje srece kasnije kad sam se organizovala, a sebi spremim termosku i izmjerim koliko hape treba i pored glave i samo zamutim kad se probudi.
sto covjek sebi moze zakomplikovati zivot svasta...
a sto se spavanja tice, ja ne radim a mm radi i ja sapavam sama sa djecom u sobi a mm u dnevnoj.samo mi jos on treba da me budi i onako spavam ko zec.
Luka spava sa mnom u krevetu i izgura me skroz do kraja. e a kada mama pocne da radi Luka ce dobiti veliki krevet (jer nece resetke dijete) i onda ce tata da se vrati kod nas pa neka i njega bude, a ovako smatram da ne treba jer ipak on ide svako jutro na posao i nemam sta kome da se pravdam.
a kono ono sto mi je uvijek bilo najmrze u zivotu sustiglo me vjeruj mi, tako da ja vise ne govorim ni za sta ja ne bih
a jutros hB sunce
Igor evo divlja pored mene, a Luka spava.mi se jutros izsunjali iz sobe i on nastavio spavati. tatu smo ispratili na put i sad uzivamo sami (jesam bezobrazna)
jutroo ja prehladena ,veceras imam goste pa sam danas u kuhinji vidim pricate o spavanju.Ajla je par mjesci spavala s nama,ostalo sve u kreveticu,sad krevetu.Alen od pocetka spava s nama,nece pa nece u krevetic.spava na jednoj strani kreveta)znaci ne izmedu mene i mm )muzu on i nesmeta al meni da zadnji mjesci uzasno spava i zauzme pola kreveta.e sad njemu nije problem sto hoce spavat sa mnom nego sto nece u krevetic jer bez problema spava i na kaucu u dnevnoj,samo nece u resetke njemu je sad 14,5 mjesci.kad bi ja njega mogla prebacit u krevet,odnosno da mu kupim krevet i deloziram ga iz naseg meni sve nesto rano i da se jos pozalim,evo par noci se budi svako sat vremena trazi mlijeko,caj,vodu
bebacha ista situacija sa Lukom nece u resetke, ali vec smije sam u krevet nece pasti jer je veci, a ja sam i pored toga na njegovu stranu stavila Igorov krevetac da ne moze pasti.
vece zene evo da vam se na kratzko javim za sad je sve hb dobro u ponedjeljak idem u bolnicu carki mi je vec dogovoren sad mi samo vrijedi cekati nadam se da ce sve hb dobro proci jedva cekam da uzivam sa svojom djecicom sve zenice koje su pitale za mene hvala im jer dosta ih je bilo uz mene
Dobro jutro zenice. Ja sam totalno nenaspavana, tri sam kafe od jutros popila i pola litre vode i jos nemogu da se razbudim, odnosno razbudila me je Atija kad sam vidjela da mi je uzela sjene i njima namazala bijele prekrivace u dnevnom boravku Sad sam uh stavila na pranje a oni nekakvi tesko se suse kad je najveca vrucina njima treba dva dana. Ovo dijete ce me u ludnicu otjerati Sinoc je zaspala oko jedanaest cijelu noc se budila i vrtila se izgurala me iz kreveta a jutros u pola sedam ona na nogama ko da je cijeli jucerasnji dan i cijelu noc prespavala zato ja sad
opet fin dan al meni se nesto ne izlazi bas sam nemajka juce sam pretjerala (sa setnjom mislim)pa me sve boli
morat cu dijete bar do trgovine izvest
joj juce kupila hrenovke ovdje u trgovini,perutnine,rok 25.9 a ja jutros da skuham-one pokvarene,smrde uzas a nemam racuna (nije mi do 2 km vec mi je krivo)
Al sto mene to zna is...diti,kad kupim nesto ,uredno platim i dodjem kuci,a ono pokvareno,mada je datum ok... Uh Moja mama uredno sve vrati,ima cak i tekst za te situacije : ovo vam je pokvareno,a moj novac nije,tako da ... Uvijek joj vrate novac za kupljenu stvar. Ja se uglavnom samo nerviram,ali nikad ne reagujem. Posaljem mamu Salim se...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Da vas i mi zacas pozdravimo, kao padobranci smo Moja je cura ok, hvala Bogu, evo spremna da ide kod svekrve na cuvanje danas jer nam tetka sprema vrrrrrrlo vazan ispit pa je uzela dva dana slobodno Zelimo joj samo da to konacno polozi, pa da i mi s mirom krenemo u vrtic Mala86, nije mjesto, ali moram pitati je li to u Ekor-u pokvarene hrenovke??? Boga mi prije dva dana Cady iz Pertnunine ovdje kod nas na Mokusnicama stao, pun kesa iz raznih prodavnica (DP, Konzum), u kesama hrenovke, a smrdi uzas, sve se ljudi okupili da vide sta nije uredu, pa se ne mogu nacuditi, jedna im je teta lijepo savjetovala da dezinficiraju auto komplet i to sto prije, kaze zarazit cete se draga djeco (onim momcima iz Cadyija )..eto Ja evo iz apoteke, isla sebi po Flukonazol, uzas mi je sa ovom mojom kandidijazom...moram malo organizom ocisititi, bas me muci..a za vikend smo ipak odlucili skoknuti do mora, pa da se malo dovedem u red pusa svim bebama...i veliki..
Mala86, nije mjesto, ali moram pitati je li to u Ekor-u pokvarene hrenovke???
zar si sumnjala al ja sam njih tu vec uzimala i sve bilo ok!jutros smrde uzas,sad mi krivo sto ih dok sam otvorila nisam djete spremila i odnjela im dole a sad su vec u smecu
znas kako sam bjesna!ovo mi je skola za dalje majke mi necu uzimat kod njih nista vise od mesnih stvari!a jos sam svasta cula,al kako je sve bilo ok tako sam nastavila uzimat
joj idem ot al hajd... neki dan mi isli kod ujaka i mm uzme kobasice tu u mesnici (niki Psalic) i posto imamo prijatelja koji je alergican na svo bijelo meso mm ih pito jesu li govedje 100 posto-kazu jesu sigurno!mi gore daleko 8 km iza Zenice covjeka pocelo gusit lagano,joj kako sam se prepala,al hadj hB sve je bilo ok
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
da vas pitam anelu mi skocio ciboljak na licu neznam odakle mozda van svasta dira rukicama pa po licu na obrascicu tacno okolo crveno i ciboljak mali zreo Necu dirat al scim smijem namazat da ga prodje osusi se nesmijem istiskivat ja niti bi smjela??
felix, a sto ne smijes istisnuti ako ima gnoja, fino uzmes papirnu maramicu,pritisnes, ocistis, namazes nekom suhom kremom tipa penaten ili puderom i eto
Hanady, ne zaj* ...bujrum i ti i sve nase mile zenice sa rr, sto nas vise bude bice bolje ...Amani, vidis, ja bih mogla sutra....danas mi muzek slobodan, imamo planirano popodne, tako da ne mogu ni na ovu hum. kaficu, pa cu trknut do banke makar ...a sutra, popodne...oko 18h...recimo ovdje u gradu negdje ???????
Nego cuh da sutra u cijelom Sa nece biti vode, prave neki glavnu vodovodnu cijev pa ce iskljucivati dio po dio grada... tako mi rece mm njih zvali u firmu iz vodovoda da im jave...
necu dira tekja jer je crveno okolo boli ga . I jos nesto posto planiram kod mame ovi dana pa cu biti duze , jel vi kad idete kod svoji na duze nosite recimo paracetamol sirup il bilo koje dr.lekove za nedaj boze mislim ima apoteka blizu a zasto da , kupujem kad imam sve lekove kuci.