|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1246 1247 [1248] 1249 1250   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.9.2011 9:12:31   
Malenaoduvijek
dobro jutro

evo ima pola sata citam, citam i nikako da procitam koliko ste mahalale sinoc user posted image

hanady bas mi popravi raspolozenje sa ovom tetkom user posted image

a Luka kad se rodio i izasao iz bolnice mi bili kod svekrve jer kod nas nije grijanje radilo i kad se mali probudi sto kazes mi u kuhinju pa grij vodu (jos oni nemaju kuhalo) cekas pored struje da prokuha voda, pa onda mjerice i naravno sve razbudis.
Boze dragi moje srece kasnije kad sam se organizovala, a sebi spremim termosku i izmjerim koliko hape treba i pored glave i samo zamutim kad se probudi.

sto covjek sebi moze zakomplikovati zivot svasta...

a sto se spavanja tice, ja ne radim a mm radi i ja sapavam sama sa djecom u sobi a mm u dnevnoj.samo mi jos on treba da me budi i onako spavam ko zec.user posted image

Luka spava sa mnom u krevetu i izgura me skroz do kraja.
e a kada mama pocne da radi Luka ce dobiti veliki krevet (jer nece resetke dijete) i onda ce tata da se vrati kod nas pa neka i njega bude, a ovako smatram da ne treba jer ipak on ide svako jutro na posao i nemam sta kome da se pravdam.

a kono ono sto mi je uvijek bilo najmrze u zivotu sustiglo me vjeruj mi, tako da ja vise ne govorim ni za sta  ja ne bih user posted image

a jutros hB sunce user posted image

Igor evo divlja pored mene, a Luka spava.mi se jutros izsunjali iz sobe i on nastavio spavati.
tatu smo ispratili na put i sad uzivamo sami (jesam bezobrazna) user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31176
7.9.2011 9:13:57   
leona81
mi se umivamo svako jutro al nekad bas negoduje pa ja namocim vaticu i obrisem je, tako lakse podnese umivanje:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31177
7.9.2011 9:15:03   
R&T@
Da je meni mog muz otpratitiuser posted image user posted image user posted image
Njemu se svidja u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31178
7.9.2011 9:16:01   
Malenaoduvijek
Mala1994 i ja smo bRezposlene, mi mozemo vazda

vidi sto ona umanjuje nasu zaposlenost, ja ne znam gdje glavom udaram a ti tako
user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra potpis ti je super user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 7.9.2011 9:17:37 >

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31179
7.9.2011 9:25:52   
Lady26
Jutroooooooooooooooooooo user posted image
Ne, nisam se naspavala....

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.9.2011 9:27:37 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31180
7.9.2011 9:34:01   
bebacha
jutroo
ja prehladenauser posted image ,veceras imam goste pa sam danas u kuhinjiuser posted image
vidim pricate o spavanju.Ajla je par mjesci spavala s nama,ostalo sve u kreveticu,sad krevetu.Alen od pocetka spava s nama,nece pa nece u krevetic.spava na jednoj strani kreveta)znaci ne izmedu mene i mmuser posted image user posted image user posted image )muzu on i nesmeta al meni dauser posted image zadnji mjesci uzasno spava i zauzme pola kreveta.e sad njemu nije problem sto hoce spavat sa mnom nego sto nece u krevetic jer bez problema spava i na kaucu u dnevnoj,samo nece u resetkeuser posted image user posted image user posted image
njemu je sad 14,5 mjesci.kad bi ja njega mogla prebacit u krevet,odnosno da mu kupim krevet i deloziram ga iz naseguser posted image user posted image meni sve nesto rano
i da se jos pozalim,evo par noci se budi svako sat vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image trazi mlijeko,caj,vodu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31181
7.9.2011 9:46:58   
Malenaoduvijek
bebacha ista situacija sa Lukom nece u resetke, ali vec smije sam u krevet nece pasti jer je veci, a ja sam i pored toga na njegovu stranu stavila Igorov krevetac da ne moze pasti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 31182
7.9.2011 9:51:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

vece zene
evo da vam se na kratzko javim za sad je sve hb dobro u ponedjeljak idem u bolnicu carki mi je vec dogovoren sad mi samo vrijedi cekati nadam se da ce sve hb dobro proci jedva cekam da uzivam sa svojom djecicom
sve zenice koje su pitale za mene hvala im jer dosta ih je bilo uz mene
sretno bebana pa nam se opet javi user posted image

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 31183
7.9.2011 10:12:14   
Amani12
Jutro hanumice user posted image  

Nego hoce li biti ta nasa kafica sutra mozda,dok nisam otisla ?
Kad ste planirale zenice?

< Poruku je uredio Amani12 -- 7.9.2011 10:17:29 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31184
7.9.2011 10:22:14   
*pcelica*
Dobro jutro zenice. Ja sam totalno nenaspavana, tri sam kafe od jutros popila i pola litre vode i jos nemogu da se razbudim, odnosno razbudila me je Atija kad sam vidjela da mi je uzela sjene i njima namazala bijele prekrivace u dnevnom boravku user posted image Sad sam uh stavila na pranje a oni nekakvi tesko se suse kad je najveca vrucina njima treba dva dana. Ovo dijete ce me u ludnicu otjerati Sinoc je zaspala oko jedanaest cijelu noc se budila i vrtila se izgurala me iz kreveta a jutros u pola sedam ona na nogama ko da je cijeli jucerasnji dan i cijelu noc prespavala zato ja sad user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 31185
7.9.2011 10:37:46   
Lady26
Helooooooooooooooooooooooo
Gdje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pisiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 31186
7.9.2011 10:46:04   
mala86
pozzic user posted image

opet fin dan user posted image al meni se nesto ne izlazi bas sam nemajka user posted image user posted image juce sam pretjerala (sa setnjom mislim)pa me sve boli user posted image

morat cu dijete bar do trgovine izvest

joj juce kupila hrenovke ovdje u trgovini,perutnine,rok 25.9 a ja jutros da skuham-one pokvarene,smrde uzas user posted image user posted image a nemam racuna user posted image (nije mi do 2 km vec mi je krivo)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31187
7.9.2011 10:50:57   
Lady26
Nemajka, kupujes hrenovke user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31188
7.9.2011 10:53:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tekja

Bi li dres od Spahica?Ili dres od skorpije?user posted image

Samo cu ti reci da ga znam u dusuuser posted image user posted image user posted image

Ja planirala danas na hum. kafu, al' mi nesto zao sto nece biti niko sa bebauser posted image ...nego hocemo mi kada jednu da organizujemo?

e kako neće niko...hoću jauser posted image
il mene ne brojiš u temu bebe, hauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31189
7.9.2011 10:55:33   
Lady26
Ti si sa svih tema user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 31190
7.9.2011 10:55:55   
Amani12
Al sto mene to zna is...diti,kad kupim nesto ,uredno platim i dodjem kuci,a ono pokvareno,mada je datum ok... Uhuser posted image
Moja mama uredno sve vrati,ima cak i tekst za te situacije : ovo vam je pokvareno,a moj novac nije,tako da ...
Uvijek joj vrate novac za kupljenu stvar.
Ja se uglavnom samo nerviram,ali nikad ne reagujem.
Posaljem mamu user posted image user posted image user posted image Salim se...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31191
7.9.2011 10:57:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ti si sa svih tema user posted image user posted image

ave čekam kad će kakavu ngaradu dati za najveći broj postova na RR...al neće sram ih bilouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31192
7.9.2011 10:58:50   
niki83
Da vas i mi zacas pozdravimo, kao padobranci smouser posted image
Moja je cura ok, hvala Bogu, evo spremna da ide kod svekrve na cuvanje danas jer nam tetka sprema vrrrrrrlo vazan ispit pa je uzela dva dana slobodnouser posted image Zelimo joj samo da to konacno polozi, pa da i mi s mirom krenemo u vrtic user posted image
Mala86, nije mjesto, ali moram pitati je li to  u Ekor-u pokvarene hrenovke??? Boga mi prije dva dana Cady iz Pertnunine ovdje kod nas na Mokusnicama stao, pun kesa iz raznih prodavnica (DP, Konzum), u kesama hrenovke, a smrdi uzas, sve se ljudi okupili da vide sta nije uredu, pa se ne mogu nacuditi, jedna im je teta lijepo savjetovala da dezinficiraju auto komplet i to sto prije, kaze zarazit cete se draga djeco (onim momcima iz Cadyijauser posted image )..eto user posted image user posted image
Ja evo iz apoteke, isla sebi po Flukonazol, uzas mi je sa ovom mojom kandidijazom...moram malo organizom ocisititi, bas me muci..a za vikend smo ipak odlucili skoknuti do mora, pa da se malo dovedem u reduser posted image
pusa svim bebama...i user posted image veliki..

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31193
7.9.2011 11:10:56   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

Mala86, nije mjesto, ali moram pitati je li to  u Ekor-u pokvarene hrenovke???

zar si sumnjala user posted image
al ja sam njih tu vec uzimala i sve bilo ok!jutros smrde uzas,sad mi krivo sto ih dok sam otvorila nisam djete spremila i odnjela im dole user posted image a sad su vec u smecu user posted image

znas kako sam bjesna!ovo mi je skola za dalje majke mi necu uzimat kod njih nista vise od mesnih stvari!a jos sam svasta cula,al kako je sve bilo ok tako sam nastavila uzimat

joj idem ot al hajd...
neki dan mi isli kod ujaka i mm uzme kobasice tu u mesnici (niki Psalic) i posto imamo prijatelja koji je alergican na svo bijelo meso mm ih pito jesu li govedje 100 posto-kazu jesu sigurno!mi gore daleko 8 km iza Zenice covjeka pocelo gusit lagano,joj kako sam se prepala,al hadj hB sve je bilo ok

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 31194
7.9.2011 11:13:07   
mala86
idete na more user posted image zavidim vam user posted image
nadisite se malo zraka i za nas user posted image i ljepo se provedite user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31195
7.9.2011 12:05:15   
Anoniman
da vas pitam anelu mi skocio ciboljak na licu neznam odakle mozda van svasta dira rukicama pa po licu na obrascicu tacno okolo crveno  i ciboljak mali zreo Necu dirat al scim smijem namazat da ga prodje osusi se nesmijem istiskivat ja niti bi smjela??

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 31196
7.9.2011 12:55:56   
tekja
felix, a sto ne smijes istisnuti ako ima gnoja, fino uzmes papirnu maramicu,pritisnes, ocistis, namazes nekom suhom kremom tipa penaten ili puderom i etouser posted image

Hanady, ne zaj*user posted image user posted image user posted image ...bujrum i ti i sve nase mile zenice sa rr, sto nas vise bude bice boljeuser posted image ...Amani, vidis, ja bih mogla sutra....danas mi muzek slobodan, imamo planirano popodne, tako da ne mogu ni na ovu hum. kaficu, pa cu trknut do banke makaruser posted image ...a sutra, popodne...oko 18h...recimo ovdje u gradu negdjeuser posted image ???????

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31197
7.9.2011 13:01:17   
Anoniman
Kako bih i ja rado na tu kaficu... samo mi smigate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego cuh da sutra u cijelom Sa nece biti vode, prave neki glavnu vodovodnu cijev pa ce iskljucivati dio po dio grada... tako mi rece mm njih zvali u firmu iz vodovoda da im jave...

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31198
7.9.2011 13:01:27   
Anoniman
necu dira tekja jer je crveno okolo boli ga .
I jos nesto posto planiram kod mame ovi dana pa cu biti duze , jel vi kad idete kod svoji na duze nosite recimo paracetamol sirup il bilo koje dr.lekove za nedaj boze mislim ima apoteka blizu a zasto da , kupujem kad imam sve lekove kuci.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31199
7.9.2011 13:03:16   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

oko 18h...recimo ovdje u gradu negdjeuser posted image ???????[/color]

Uh ma nemoj user posted image user posted image ....skuplja pita neg tepsija....hajte vi nize dole u nase krajeve...
Meni se fakat ne isplati u grad dolaziti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1246 1247 [1248] 1249 1250   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1246 1247 [1248] 1249 1250   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dojenje
mama75

Sta mislite do kada se treba dojiti dijete?

do kada to dijete zeli (36%)

do 1. rodjendana (23%)

do 2. rodjendana (32%)

neki vas odgovor (10%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *