|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1245 1246 [1247] 1248 1249   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.9.2011 23:09:06   
Honey3
joj mi smo o ovom spavanju vec nekad pisaleuser posted image mm i ja se odvikli skroz od zajednickog spavanjauser posted image tako valjda sa godinama dodjeuser posted image
moja E spava u kreveticu do naseg lezaja i ima naviku svaku noc u neko doba da prelazi kod nas ako je ne ubacim ona ce plakati,onda ja budem u sredini pa se ne mogu ni okrenuti,ovako fino mm spava u d.boravku,djeca u sobi a ja sama ko hadzinica na krevetu dok E ne uskociuser posted image rijetko kad da ne uleti u nas krevet

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 31151
6.9.2011 23:11:36   
vjestica
ne znam za te tabletice, znam da mojoj od hrane zavisi  hoće li joj smrditi iz usta ili ne (od one jeftine joj smrdi, od rojal canin ne)
a komšinicu bolje da ne komentarišem user posted image user posted image
srećom pa se ne opterećujem takvim stvarima, nit znam koliko mi je cura dobila mjesečno u početku, nit znma koliko sad ima kila (vagamo je samo kad ide na vakcinu, sad treba primiti mpr pa će je valjda sad vagati)
što reče jedan ljekar - ja bih izbacio vage iz ped. ordinacijia, po bebi odamh vidiš da fino napreduje, a ne po vagi

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 31152
6.9.2011 23:11:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zaha

joj mi smo o ovom spavanju vec nekad pisaleuser posted image mm i ja se odvikli skroz od zajednickog spavanjauser posted image tako valjda sa godinama dodjeuser posted image
moja E spava u kreveticu do naseg lezaja i ima naviku svaku noc u neko doba da prelazi kod nas ako je ne ubacim ona ce plakati,onda ja budem u sredini pa se ne mogu ni okrenuti,ovako fino mm spava u d.boravku,djeca u sobi a ja sama ko hadzinica na krevetu dok E ne uskociuser posted image rijetko kad da ne uleti u nas krevet

dobro zaho kod vas je baš komlikovano...troje djece...
vidi ovih sa jednim što su uskukale...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31153
6.9.2011 23:15:35   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

ne znam za te tabletice, znam da mojoj od hrane zavisi  hoće li joj smrditi iz usta ili ne (od one jeftine joj smrdi, od rojal canin ne)
a komšinicu bolje da ne komentarišem user posted image user posted image
srećom pa se ne opterećujem takvim stvarima, nit znam koliko mi je cura dobila mjesečno u početku, nit znma koliko sad ima kila (vagamo je samo kad ide na vakcinu, sad treba primiti mpr pa će je valjda sad vagati)
što reče jedan ljekar - ja bih izbacio vage iz ped. ordinacijia, po bebi odamh vidiš da fino napreduje, a ne po vagi

e ja nisma izbacila vagu iz ordinacije...al jesam ''zagnjala'' brižnu tetku jednom vagom iiz svoje kuće...
sine došla mi 10 dana nakon porda i uzem mi dijete i stade na vagu s ajom...pa onda ostavi bebu pa bez nje...pa račuan razliku...
kaže slabo bogami slabouser posted image user posted image user posted image user posted image

jel reko slabo...

e eto ti vaga i vozi odakle si došla...pa s epovazdan vagaj...a moje dijete još jednom na vau staviš iam o glavu d ati je oluopam...
kaže ti si u postporođajnoj depresiji ja sma o tome čitala...

ma rek ako te spucam vagom u glavu ovako depresivan čuće s ei u avazuuser posted image user posted image user posted image

trebam li reći da se niko više nikada kdo nas nije izvagaouser posted image user posted image user posted image

a hrana...ma nije...mi njoj krekre pedigre i konzerve uzimamo godinama...i to krekere one baby ....
ma jednom smo dobili te tabletice al mora veternu za njihuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 31154
6.9.2011 23:17:39   
Honey3
ma sta mi je Hanady komplikovano, ja rahat,sta mislis koliko bi djece jos imala da mm i ja spavamo skupauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 31155
6.9.2011 23:18:42   
Hanady RR

ma sta mi je Hanady komplikovano, ja rahat,sta mislis koliko bi djece jos imala da mm i ja spavamo skupauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punouser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31156
6.9.2011 23:21:23   
vjestica
ja tetke legende (da ne kažem šifre user posted image )
pa kud joj to pade na pamet user posted image user posted image user posted image
ja sam prije poroda sve obavjestila da mi dolazi rodica babica nakon proda da pomogne, tako da vjerovatno nakon nje niko nije imao obraza da proba šta pametovati
ako se ko i našalio da proba, sasječemn je u korjenu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31157
6.9.2011 23:32:09   
tekja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31158
6.9.2011 23:37:06   
tekja
Ja cekam MM da dodje iz Ze..zapalio mi mastu, kaze ima iznenadjenje 4 meuser posted image user posted image user posted image ...

....a ja se ipak necim moram pohvaliti...nisam V. dugo mjerila, a svi kuci tamo govore jest se izduzio, kad sad ima 91 cmuser posted image ...nekad pocetkom jula bio visok 86...MasaAllah fino porastaouser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31159
6.9.2011 23:47:54   
Honey3
tekja pa sta ti mislis ako je iznenadzenje da je odmah "ono",mozda ti je dres od Spahica doniouser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31160
6.9.2011 23:51:04   
tekja
Zaho, zaho, znam ja njega predobrouser posted image user posted image user posted image  taj samo na "ono" misli...skorpija ti je touser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31161
6.9.2011 23:51:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tekja

Zaho, zaho, znam ja njega predobrouser posted image user posted image user posted image  taj samo na "ono" misli...skorpija ti je touser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
poDapisujemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31162
6.9.2011 23:54:39   
Honey3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam,ja sto me zena prosuuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31163
6.9.2011 23:58:03   
tekja
user posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31164
7.9.2011 0:09:44   
Anoniman
Hanady je li mozemo da pogledamo skafander, potrudicu se da dodjem u oktobru na bb :)))

Bas ste neke sad pricate o "onim" stvarima, a ja cu izgleda godinu dana sastaviti bez keksa kako je krenulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31165
7.9.2011 0:15:12   
tekja
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady je li mozemo da pogledamo skafander, potrudicu se da dodjem u oktobru na bb :)))

Bas ste neke sad pricate o "onim" stvarima, a ja cu izgleda godinu dana sastaviti bez keksa kako je krenulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....al' kad vas krene, bice festa svaku noc...ma bice 3 u 2user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31166
7.9.2011 0:16:44   
Anoniman
Ma ima da bude 10 u 3... bez toga necu da pocinjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ali bitno je da ne budem ja 2u1 opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31167
7.9.2011 8:23:55   
tekja
jutro...opet divan danuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31168
7.9.2011 8:26:46   
R&T@

jutro...opet divan danuser posted image user posted image

Predivanuser posted image

Bi li dres od Spahica?Ili dres od skorpije?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31169
7.9.2011 8:29:44   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pravim joj "kasice", tj izgnjecim 2-3 vrste voca sa plazmom i to joj bude nekad obrok, kad nece nista drugo...
Danima (10 minimalno) nije jela povrce niti meso user posted image user posted image

a da joj probaš sve skupa ispasirati-i meso i povrće i malo hljeba..stavi u blender i napravi ukusnu krem supicu..meni rafi jedino tako pojede ove mesno-povrtne obroke! ali pojede u slast! ni ne trudim se pokusavati sad za sada da mu dajem na drugačiji način povrće tipa karfiol, tikvicu, patlidžan..to samo sve smiksam sa mesnom vodom i komadićima mesa i mljac! probaj tako!user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31170
7.9.2011 8:39:35   
tekja

Samo cu ti reci da ga znam u dusuuser posted image user posted image user posted image

Ja planirala danas na hum. kafu, al' mi nesto zao sto nece biti niko sa bebauser posted image ...nego hocemo mi kada jednu da organizujemo?

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31171
7.9.2011 8:43:00   
pocahontas

Samo cu ti reci da ga znam u dusuuser posted image user posted image user posted image

Ja planirala danas na hum. kafu, al' mi nesto zao sto nece biti niko sa bebauser posted image ...nego hocemo mi kada jednu da organizujemo?

u koliko je kafa danas? jel u titiuser posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31172
7.9.2011 8:51:42   
R&T@
Ne mogu ni ja na kaficu i bas mi je zao...

Voljela bih da bude neka "nasa" jer nisam bila ni na BB...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31173
7.9.2011 8:57:32   
tekja
Pocy, nije u titi, tita mi..u Titu jeuser posted image user posted image user posted image

Tajra, isto i bas mi nekako zao sto nisam bila tu na bb...pa haj''mo se organizovati...evo za Lady znamo da ona moze svaki dan iz 18, kad ti mozes? Mala1994 i ja smo bRezposlene, mi mozemo vazdauser posted image user posted image user posted image

Htjedoh pitati, umivate li ujutro djecicu...V. bez problema pristaje na pranje zubica, a bas se naljuti kad ga umivam...a ja k''o moj babo, nema nista piti ni jesti krmeljavih ocijuuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 7.9.2011 9:00:20 >

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31174
7.9.2011 9:00:15   
R&T@
Ne znam kad moguuser posted image user posted image user posted image
nisam jos upamtila rasporeduser posted image user posted image user posted image

Vi se Zdogovorite, ja cu da uletimuser posted image

Mrzim umivanje...user posted image
ne vidim mu svrhuuser posted image i galantno ga preskacemuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 7.9.2011 9:01:56 >

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1245 1246 [1247] 1248 1249   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1245 1246 [1247] 1248 1249   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Musko Ime
Lejla21

Neznamo muz ni ja kako da nadijemo Bebi ime...treba nam pomoc mi smo izabrali dva POMOZITEEEE hvalaaaa

Benjamin (48%)

Edin (52%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *