Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj mi smo o ovom spavanju vec nekad pisale mm i ja se odvikli skroz od zajednickog spavanja tako valjda sa godinama dodje moja E spava u kreveticu do naseg lezaja i ima naviku svaku noc u neko doba da prelazi kod nas ako je ne ubacim ona ce plakati,onda ja budem u sredini pa se ne mogu ni okrenuti,ovako fino mm spava u d.boravku,djeca u sobi a ja sama ko hadzinica na krevetu dok E ne uskoci rijetko kad da ne uleti u nas krevet
ne znam za te tabletice, znam da mojoj od hrane zavisi hoće li joj smrditi iz usta ili ne (od one jeftine joj smrdi, od rojal canin ne) a komšinicu bolje da ne komentarišem srećom pa se ne opterećujem takvim stvarima, nit znam koliko mi je cura dobila mjesečno u početku, nit znma koliko sad ima kila (vagamo je samo kad ide na vakcinu, sad treba primiti mpr pa će je valjda sad vagati) što reče jedan ljekar - ja bih izbacio vage iz ped. ordinacijia, po bebi odamh vidiš da fino napreduje, a ne po vagi
joj mi smo o ovom spavanju vec nekad pisale mm i ja se odvikli skroz od zajednickog spavanja tako valjda sa godinama dodje moja E spava u kreveticu do naseg lezaja i ima naviku svaku noc u neko doba da prelazi kod nas ako je ne ubacim ona ce plakati,onda ja budem u sredini pa se ne mogu ni okrenuti,ovako fino mm spava u d.boravku,djeca u sobi a ja sama ko hadzinica na krevetu dok E ne uskoci rijetko kad da ne uleti u nas krevet
dobro zaho kod vas je baš komlikovano...troje djece... vidi ovih sa jednim što su uskukale...
ne znam za te tabletice, znam da mojoj od hrane zavisi hoće li joj smrditi iz usta ili ne (od one jeftine joj smrdi, od rojal canin ne) a komšinicu bolje da ne komentarišem srećom pa se ne opterećujem takvim stvarima, nit znam koliko mi je cura dobila mjesečno u početku, nit znma koliko sad ima kila (vagamo je samo kad ide na vakcinu, sad treba primiti mpr pa će je valjda sad vagati) što reče jedan ljekar - ja bih izbacio vage iz ped. ordinacijia, po bebi odamh vidiš da fino napreduje, a ne po vagi
e ja nisma izbacila vagu iz ordinacije...al jesam ''zagnjala'' brižnu tetku jednom vagom iiz svoje kuće... sine došla mi 10 dana nakon porda i uzem mi dijete i stade na vagu s ajom...pa onda ostavi bebu pa bez nje...pa račuan razliku... kaže slabo bogami slabo
jel reko slabo...
e eto ti vaga i vozi odakle si došla...pa s epovazdan vagaj...a moje dijete još jednom na vau staviš iam o glavu d ati je oluopam... kaže ti si u postporođajnoj depresiji ja sma o tome čitala...
ma rek ako te spucam vagom u glavu ovako depresivan čuće s ei u avazu
trebam li reći da se niko više nikada kdo nas nije izvagao
a hrana...ma nije...mi njoj krekre pedigre i konzerve uzimamo godinama...i to krekere one baby .... ma jednom smo dobili te tabletice al mora veternu za njih
ja tetke legende (da ne kažem šifre ) pa kud joj to pade na pamet ja sam prije poroda sve obavjestila da mi dolazi rodica babica nakon proda da pomogne, tako da vjerovatno nakon nje niko nije imao obraza da proba šta pametovati ako se ko i našalio da proba, sasječemn je u korjenu
poDapisujem
a da joj probaš sve skupa ispasirati-i meso i povrće i malo hljeba..stavi u blender i napravi ukusnu krem supicu..meni rafi jedino tako pojede ove mesno-povrtne obroke! ali pojede u slast! ni ne trudim se pokusavati sad za sada da mu dajem na drugačiji način povrće tipa karfiol, tikvicu, patlidžan..to samo sve smiksam sa mesnom vodom i komadićima mesa i mljac! probaj tako!
Tajra, isto i bas mi nekako zao sto nisam bila tu na bb...pa haj''mo se organizovati...evo za Lady znamo da ona moze svaki dan iz 18, kad ti mozes? Mala1994 i ja smo bRezposlene, mi mozemo vazda
Htjedoh pitati, umivate li ujutro djecicu...V. bez problema pristaje na pranje zubica, a bas se naljuti kad ga umivam...a ja k''o moj babo, nema nista piti ni jesti krmeljavih ociju
< Poruku je uredio tekja -- 7.9.2011 9:00:20 >