|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
24.8.2011 11:26:38   
mersiha 77
drage moje zenice ja bih imala jedno pitanje samo neznam jel to pripada ovoj temi a mislim da da
naime imam snahu koja ima dvoje djece i treba joj posao pa vas molim ako mozete da mi pomognete ona ima zavrsenu trgovacku skolu
ja zivim daleko
a ona u Novom Gradu
jako joj je potrebno nemora biti odmah ali bila bih vam puno zahvalna
pomozite

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1126
24.8.2011 22:46:55   
scarlett
drage moje ženice, vidim istu muku mučimo, šta da se radi...user posted image

Mersiha, ne znam gdje si ti i ne znam da li tvoja snaha ima internet konekciju kod kuće, ali evo pratite stranice - poslat ću ti linkove na PP, ne znam smijem li ovdje pisati.
Neka prati oglase i u dnevnim novinama, superoglasima i sl. kadagod joj neke od tih novina dođu pod ruku. Neka napiše svoj CV, umnoži dosta puta, izdvoji jedan dan, spremi se i obiđe sve prodavnice, butike, supermarkete i ostavi svoj CV da imaju u slučaju da im bude trebala radnica ili hitno zamjena, neka požuri dok je još uvijek ljeto i godišnji odmori, jer se u ovom periodu najviše traže zamjene u privatnim prodavnicama.
Iskreno da ti kažem, ja i nisam neki optimista po tom pitanju, ali eto ne smije čovjek ni sjediti skrštenih ruku, ovo je ono što meni pada napamet, pa da aBd bude i nafake za tvoju snahu.
Eto možda još koja forumašica ima neku ideju user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1127
24.8.2011 22:48:54   
scarlett
Ja sam evo poslala na ukupno 18 konkursa, mislim da još nije završeno, pa ćemo vidjeti hoćel' šta biti, a hoće garantuser posted image user posted image user posted image neću se moći odlučiti gdje da izaberem da prihvatim user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1128
24.8.2011 22:59:53   
mersiha 77
hvala draga moja posalji jer ona nema internetuser posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1129
24.8.2011 23:27:28   
Daj daj
IZVORNA PORUKA: scarlett

user posted image user posted image user posted image pa to je nagradno pitanje, ko skonta, osvaja nagradno putovanje na destinaciju po vlastitom odabiru user posted image

Mogu li ja, znas da sve znam - i gdje si rodjena, i gdje si zivjela kao mlada i ukusna user posted image , i gdje si se udala, a vala i gdje sada zivis. ma znam ti biografiju svu. Cak i da si iz izuzetno fine famElije, a Bogme i rodica ti je ''nako fina user posted image user posted image user posted image

Uh zaboravi reci i podatke o mirazu, koliko ono dunuma zemlje imas, a cak i ona farma, ma znas vec ....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Poruku je uredio Daj daj -- 24.8.2011 23:28:35 >

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1130
24.8.2011 23:31:20   
Daj daj
Zaboravih da se pohvalim. Opet sam dobila posao. Ubise me ovi konkursi iz godine u godinu. Prekinu mi radni odnos 15tak dana, pa cekaj hoce li biti nafake opet. Uglavnom ja od 1. 9. opet sa mojom dragom djecicom. user posted image user posted image user posted image

Imala bih nekoliko pitanja za pravnika, pa ako neko ima na forumu da mi moze pomoci, bila bih vise nego zahvalna.

< Poruku je uredio Daj daj -- 24.8.2011 23:32:41 >

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1131
24.8.2011 23:37:51   
Hanady RR
pošalji na PP draga ako ti budme znala pomoći nije porblemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1132
25.8.2011 13:34:35   
scarlett

IZVORNA PORUKA: Daj daj

Mogu li ja, znas da sve znam - i gdje si rodjena, i gdje si zivjela kao mlada i ukusna user posted image , i gdje si se udala, a vala i gdje sada zivis. ma znam ti biografiju svu. Cak i da si iz izuzetno fine famElije, a Bogme i rodica ti je ''nako fina user posted image user posted image user posted image

Uh zaboravi reci i podatke o mirazu, koliko ono dunuma zemlje imas, a cak i ona farma, ma znas vec ....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image čestitamo, osvojili ste nagradno putovanje, svaka čast user posted image user posted image user posted image

hajd sad da vidim da neko kaže nešto protiv famElijarne linije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1133
25.8.2011 13:36:16   
scarlett

Zaboravih da se pohvalim. Opet sam dobila posao. Ubise me ovi konkursi iz godine u godinu. Prekinu mi radni odnos 15tak dana, pa cekaj hoce li biti nafake opet. Uglavnom ja od 1. 9. opet sa mojom dragom djecicom. user posted image user posted image user posted image

/quote]

čestitam draga, da sl. godine aBd bude na dugoročnije i da aBd što više ovakvih obavijesti na ovom pdf-u bude narednih dana

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1134
26.8.2011 2:16:55   
Hannan
Sarajke molim vas ak oznate kakva je situacija sa pedagozima u SK? Vidjela sam 2-3 konkursa, pa ako ih ima kao u na TK da ne saljem bezveze, ustedicu i vrijeme i novac.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1135
26.8.2011 9:41:59   
scarlett
Hannan, jesil' ti pedagog ili pedagog - psiholog? Koliko sam ja upućena ( a možda se varam) ovdje je slabo pedagoga - psihologa, to su uglavnom ljudi sa područja TK ili ko je tamo završio, a znam jedan konkurs ovdje gdje se upravo to traži, poslat ću ti link na PP.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1136
26.8.2011 11:19:05   
Hannan
Pedagog psiholog, hvala za link odoh ganjati uvjerenja ...

< Poruku je uredio Hannan -- 26.8.2011 11:23:48 >

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1137
26.8.2011 13:27:42   
sweety.tz
Jeli ima pripravnika/pravnika....Zna li neko da li ce uskoro biti konkursa za podrucje TK-a, iili imaju neki vec aktivni konkursi za pripravnike?

Ja sam sve pretrazila..ne znam gdje vise nisam clan...od posao.ba,bolji.posao,ads bih,ads fbih,vstv....a tek dnevna stampa....haos..postajem frustrirana,a posao mi je jjjjaaakooo potreban....Ma kao i nama svima user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1138
26.8.2011 17:36:11   
scarlett
sweety, ma niš se ne sikiraj, naviknut ćeš se još malo user posted image kao i mi ostale user posted image

(odgovor članu sweety.tz)
Neposredna veza do poruke: 1139
26.8.2011 22:27:20   
sweety.tz
Ja se 2,5 god. navikavam....user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1140
26.8.2011 22:38:48   
Hannan
Swety.tz ne znam sta bih ti rekla, ja sam vise upucena u ove skolske konkurse ali itu bude cesto da traze pravnike. Prati ovu agenciju za drzavnu sluzbu kod njih bude konkursa za pravnike, ali ne znam da li i za pripravnike.
NAvikavaj se polako, ja skoro pa poravnila, sedmu godinu se druzim u onim redovima na birou, nazalost.
Mene ce ministarstvo unistiti, mjesec dana poslije zatvaranja konkursa oni nisu dali razultate, konacno jutros ocekujem jer su rekli u ovoj sedmici i nemaaa, zovem, bice u ponedjeljak, eto cekam i ponedjeljak.

30.1.2007
23.06.2013

Neposredna veza do poruke: 1141
26.8.2011 23:40:11   
Daj daj

user posted image user posted image user posted image čestitamo, osvojili ste nagradno putovanje, svaka čast user posted image user posted image user posted image

hajd sad da vidim da neko kaže nešto protiv famElijarne linije user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala. Nego nazovi da pijemo kafu kada iz grada u kojem sada zivis, preko grada u koji se uda dodjes u grad u kojem si zivjela da odes po rodni list u grad u kojem si rodjena. Uh, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1142
27.8.2011 10:06:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hannan

Mene ce ministarstvo unistiti, mjesec dana poslije zatvaranja konkursa oni nisu dali razultate, konacno jutros ocekujem jer su rekli u ovoj sedmici i nemaaa, zovem, bice u ponedjeljak, eto cekam i ponedjeljak.

nedaj se draga moja, znaš da je sve mutljaža, oni su sad većinom svi na godišnjem pa možda kad se vrate izbacit će spisak koji je gotov još prije mjesec dana....
i gledaj na to očima kao ja manje ćeš se razočarat, želim ti sreću a i sebi user posted image

(odgovor članu Hannan)
  Neposredna veza do poruke: 1143
27.8.2011 11:51:24   
sweety.tz
Meni se bas prije 2-3 desilo...da mi je u postansk sanducic zalutala posiljka na ime i prezime osobe,koja nisam ja...imamo samo isto prezime...Helem ja sam sve u svom krugu pretrazila,za doticnom...Jer adresa,broj ulaza, pa cak i sprat odgovarali su mojim podacima....I na koncu i otvorim posiljku,kad ono zakljucak da se ta djevojka,zena,sta je vec..prima u radni odnos,da je ostvarila dovoljan broj bodova za prijem u radni odnos kao profesor njemackog jezika....Ja jos vise u soku,ne znam sta da radim stom posiljkom..u postu ako vratim....Bog zna gdje ce opet zalutati...I vidim da je u pitanju Gimnazija u Lukavcu...na kraju sam ja svoje djece uprtila i pravo sekretaru Gimnazije,da mu vratim ono sto je zvrsilo kod mene....Helem raspitivala sam se...saznala sam da djevojka zivi 3 zgrade dalje od mene, i da su je obavjestili..Bas mi je drago za nju....nadam se da mi je Onaj gore upisao to kao lus,pa da ni ja necu dugo cekati na takvu jednu posiljku user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1144
27.8.2011 14:22:00   
scarlett

Hvala, hvala. Nego nazovi da pijemo kafu kada iz grada u kojem sada zivis, preko grada u koji se uda dodjes u grad u kojem si zivjela da odes po rodni list u grad u kojem si rodjena. Uh, user posted image user posted image user posted image user posted image

zato ja sad svakoj ženi savjetujem da se uda u svoju mahalu, ovako pola života prođe na autoputu user posted image

aBd pit ćemo kaficu, ali evo sad nemam vremena, zovu me na intervjue ne mogu da stignem na sve koliko poziva imam, vjerovatno ću dobiti i posao na više mjesta, pa ću mučiti muku za koji da se odlučim, uglavnom sad sam jako zauzeta user posted image

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1145
27.8.2011 15:03:04   
Daj daj

zato ja sad svakoj ženi savjetujem da se uda u svoju mahalu, ovako pola života prođe na autoputu user posted image

aBd pit ćemo kaficu, ali evo sad nemam vremena, zovu me na intervjue ne mogu da stignem na sve koliko poziva imam, vjerovatno ću dobiti i posao na više mjesta, pa ću mučiti muku za koji da se odlučim, uglavnom sad sam jako zauzeta user posted image
[/quote

Nek je tebi sretno, a vidjet cemo se mi aBd. Nadam se kod majke za Bajram. Pusica malom medenjaku od nas dvije.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1146
28.8.2011 3:49:48   
Hannan
Swety.tz evo nesto i za tebe:)
http://www.posao.ba/job.php?user=866e59120c075fdc70502e3c6e099256&jobID=56620
Ko zna, mozda budes bas ti ta kojoj je sudjeno, sretno!

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1147
28.8.2011 8:11:02   
sweety.tz
Hvala ti...evo ovdje sam uspijela otvoriti....helem,aplicirala sam na ovo prije jedno 10 dana...konkurs je otvoren do 8.9.,pa vam javim ako ista novo bude...user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1148
30.8.2011 13:56:08   
ena23
Evo da i ovdje postavim pitanje, nadam se da se moderatori nece ljutiti na duplom postu, ali zaista, zaista je jako hitno:

NIje savjet nego molba: ima li neka od vas oslobodjenje od prosle sedmice? interesuje me (konkretno,mm) konkurs bh telekoma, receno mu je danas da je izasao ali on ne moze da  nadje? Ako znaci neka ima primjerak tih novina sa konkursom molim da mi javi na pp, ne  bi nam bilo mrsko doci preuzeti  ili ako neko van sarajevskog kantona ima, molim da se javi na pp sa tekstom istog, hitno je, moooooooooolim vas.

hvala unaprijed

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1149
1.9.2011 9:44:30   
*pcelica*
Ja danas idem da odradim jednu smjenu kao probni rad. Valjda upali pa nesto bude od toga user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pelene
Selma.A.M

Ne znam da li je bila ova anketa ali eto ja ću je postaviti opet ,jer mi sada treba ........ Koje pelene koristite i koja je cijena jumbo paketa tih istih........

Hvala (99%)

Hvala (1%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *