|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
1.9.2011 15:03:15   
Nedi
Hitno mi za prijateljicu treba format cv-a na bosanskom jeziku a da nije onaj sa posao.ba. 

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1151
1.9.2011 21:48:15   
scarlett
pcelice sretno,
nedi, pogledaj ovdje http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europass+Documents/Europass+CV.csp?loc=hr_HR, ne znam jel' ovoakav na posao. ba

ja sam se prijavila na 19 konkursa, dobila 2 odbijenice i danas bila na "intervjuu" u jednoj školi gdje me komisija ispitala lične podatke koji već stoje u CV, čekala sam 2h da dođem na red, bilo je mnogo kandidata koji su tek završili školovanje, tako da imam osjećaj da je i ovaj tzv. intervju bio samo pro forme radi, a školska godina je već počela user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1152
2.9.2011 8:37:39   
Nedi
IZVORNA PORUKA: scarlett

pcelice sretno,
nedi, pogledaj ovdje http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europass+Documents/Europass+CV.csp?loc=hr_HR, ne znam jel' ovoakav na posao. ba

Hvalauser posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1153
2.9.2011 11:41:37   
najjda
ženice iz sarajeva koje traže posao u općinskom sudu traže 4 daktilografa 1 sudskog izvršitelja i u pisarnoj jedno pa pokušajde konkurs otvoren do 07.09.2011

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1154
2.9.2011 11:52:47   
najjda
oglas bio u dnevnim novinama oslobođenje mislim da je izašao 23.08.2011 rok je 15 dana

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 1155
3.9.2011 12:47:53   
scarlett
Kod mene slatka, samo da se pohvalim user posted image

Od 19 konkursa stigle 4 odbijenice, ja već pala u očaj, kad jučer u sat vremena 3 poziva, dobila sam posaouser posted image user posted image user posted image , na jednom mjestu sam čak morala odbiti, ali to će biti nečija druga nafaka aBd.
Želim svima vama koje čekate očajno kao ja, da vas što prije obraduju tel. pozivima.user posted image user posted image user posted image

Jeste da ću svaki dan putovati oko 1,5 do posla i nazad toliko, ali ne smeeeetaaaa mi uopšte, toliko sam happy na hajr aBd.

Hajde sad mi dajte savjete gdje je najjeftinije uraditi ljekarsko i da je najprije gotovo i recite mi šta se radi, dal' se pluća slikaju i tako to...

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 1156
3.9.2011 12:53:32   
Apotekarka
i MOJ mm je napokon nasao posao,kao prof.matematike nije bas njegova struka ali opet dobro je....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1157
3.9.2011 13:10:53   
maja78 RR

Od 19 konkursa stigle 4 odbijenice, ja već pala u očaj, kad jučer u sat vremena 3 poziva, dobila sam posaouser posted image user posted image user posted image , na jednom mjestu sam čak morala odbiti, ali to će biti nečija druga nafaka aBd.
Želim svima vama koje čekate očajno kao ja, da vas što prije obraduju tel. pozivima.user posted image user posted image user posted image

Jeste da ću svaki dan putovati oko 1,5 do posla i nazad toliko, ali ne smeeeetaaaa mi uopšte, toliko sam happy na hajr aBd.

Hajde sad mi dajte savjete gdje je najjeftinije uraditi ljekarsko i da je najprije gotovo i recite mi šta se radi, dal' se pluća slikaju i tako to...

tako mi je drago CESTITAM OD SRCA!

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1158
3.9.2011 13:13:26   
Anoniman
Scarlet,  apotekarka nek je sa srecom user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1159
3.9.2011 13:19:06   
Anoniman
Scarlet meni su rekli da je najbrze i najjefitinije i tamo sam radila... u Mimo medical u Hrasnom.
Scarlet sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Apotekarko draga bas me ova tvoja novost obradovala, nek je tm srecno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1160
3.9.2011 13:37:59   
scarlett
hvala vam drage žene, da aBd bude što više ovakvih vijesti na forumu

jelena, pa koliko si platila i šta si sve radila, mislim - jesil se morala skidat' user posted image - to mene zanima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1161
3.9.2011 13:50:09   
Hannan
user posted image Cure cesttitke, bas ste me obradovale...user posted image
Ja jos uvijek cekam rezultate, kad nazovem odgovor je u ponedjeljak, sutra, petak, iza Bajrama...elem, opet cekam ponedjeljak.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1162
3.9.2011 14:31:32   
sheri
user posted image user posted image user posted image user posted image ovdje malo lijepih vijesti! nek je sa srecom svima koji su dobili posloveuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1163
3.9.2011 14:55:17   
Anoniman
Scarlet želim ti sve najbolje na novom poslu, baš mi je drago što si uspjela negdje uletit s obzirom kakvo nam je stanje u prosvjeti... Sretnoooooooooooo

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 1164
3.9.2011 15:25:29   
niki83
Scarlet, zelim ti sve najbolje, sto manje problema sa djecicom!!user posted image
Koji predmet predajes? Kod nas je ove godine "guzva" bila na svim...
Apotekarka, i tm zelim sto laksu skolsku god.user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1165
3.9.2011 15:27:30   
Daj daj

Čestitam od srca! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1166
3.9.2011 15:36:56   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

i MOJ mm je napokon nasao posao,kao prof.matematike nije bas njegova struka ali opet dobro je....
čestitam ,baš mi je drago,
naravno i svima ostalima koji su dobili posao sretno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1167
3.9.2011 15:53:38   
w.pooh

Bravo scarlett user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1168
3.9.2011 16:07:37   
klemzi
Apotekarko i scarlet čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image Nek bude sa srećom user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 1169
3.9.2011 22:48:45   
scarlett
hvala drage moje, nego, niko mi ne odgovori vezano za ovo "skidanje" user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1170
3.9.2011 22:59:38   
niki83
Ma kod nas se svugdje skida user posted image ako mislis na rendgen pluca, a i ekg isto znam da sam se skidalauser posted image

N&N

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1171
4.9.2011 15:10:52   
Apotekarka
Scarlet cestoitzsam ja uzbudjena radi mm pa ne cestita...
Ja sam se bome kidala bio neki zgodan likcina ja se vala isprsila i pred rendgen valjda mu nisu tad oci ispaleuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1172
4.9.2011 17:47:45   
scarlett
hvala apotekarka, no sikiriki, da aBd što duže ostanemo u poslu, dok ne nađemo bolje user posted image

znači mora se radit i rendgen pluća, znam da je tako u Ze-Do, ali ovdje u Sa sam radila ljekarski prije 3 godine u Mimo-med. i nisam radila rendgen, zato pitam

ja se ne skidam baš rado, osim kod kuće user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1173
8.9.2011 14:51:02   
Hannan
Kod mene konacno rezultati izasli...i nakon 75 mjeseci, dobila sam posao :)

I da uhvatim mustuluk od BReskve, zovem te zeno, zovem...i ti si na listi :)

< Poruku je uredio Hannan -- 8.9.2011 14:52:24 >

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1174
8.9.2011 15:04:52   
R&T@
Cestitam, objemauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Izbor imena
mix009

Koje ime biste izabrali za djevojčicu?

AMNA (49%)

DANIJA (51%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *