Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma necu da se sikiram,a na svu srecu nemam neko veliko ogledalo u kuci pa da se vidim komplet zatrudnila sam sa 53kg, a sad imam 59 (ma vjerovatno i vise,prosla je jos jedna sedmica ) jucer sam se vidjela na nekom izlogu, onako iz profila, i skontala sam da sad imam i guzu koliko god da dobijem to ce neprospavane noci da srede,hahaha
Evo mene ponovo sa novom kilazom 27+5 11 kg do sada,stim da pravo tesko reg.stolicu,mislim da imam od toga 2 kg viska. Ne pomaze ni Mg vise,ni donat,sensia,kompoti od sljiva...
medjutim vidim od prenatala raste apetiti.... situacija ce se promjeniti...uskoro...
13+6 -3kg.
prenatal - zdravo ! imam osjecaj jos manje jedem od njega :((
17 +0
i dalje - 3kg... ali sad makar jedem i nema mucnina vise...
19+2 sad bili na kontroli i vaganju...sve je superiska... ja sam dobila +1 kg. ali sam jos uvijek u minusu -2kg u odnosu na kilazu kad sam zatrudnila...dr. kaze da je uredu da nije nista strasno sto se nedebljam ako jedem pravilno i uzimam vitamine!
A nema mi logike to da se u 9. dobije najmanje-...kad samo beba dobija po 300g ( cini mi se toliko) sedmicno...ako nista onda ce se to odraziti na nasu kilazu...zar ne?
A nema mi logike to da se u 9. dobije najmanje-...kad samo beba dobija po 300g ( cini mi se toliko) sedmicno...ako nista onda ce se to odraziti na nasu kilazu...zar ne?
u devetom se oslobadjas viska limfe ja izgubila kilu, palachinka isto kaze pred porod izgubila kilu... krene cesta (precesta) stolica...bas se nekako organizam ocisti...
prva trudnoca 20 kg druga blizanacka trudvoca 20 kg s tim da sam na samom porodu odmah izgubila 17 kg pa za one sto nose blizance da znaju da s porodom gube izmedju 14 i 18 kg zavisi od tezine djece .liniju sam brzo vratila i ponovo sam trudna tek pocetak ali eto imam sada 60 kg pa vidjecemo dokle ce skala na vagi rasti hahaha bitno je da je beba ziva i zdrava i da se porodimo bez problema i komplikacija a kile o tom po tom pozdrav svima
da semica cetvrto je na putu hvala Bogu samo da bude zivo i zdravo a za mojih 60 kg su se pobrinulo ovo troje a i ja sam tip koji voli da jede ali se suzdrzava tako vidjece mo sad koliko cu dobiti nadam se ne mnogo cujemo se pozdrav
4 dan apolsije porosa samo -8 kg (ostala viška3-4), prošli put sam odmah izgubila 10, a nakon 10 dana još 10, doduše skoro ništa nisam jela zbog teško podnesenog poroda. sad sam hvala Bogu super, pa mogu i jesti, a ovaj put i samo dojimo (prošli šut sam morala dohranjivati) Spašće valjda još koja kila