Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 20.5.2011 22:16:59
mala86
prasak za sladoled marka aleva pogotovo vocni okusi visnja,jagoda i malina ,bas imaju okus voca
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 21.5.2011 1:16:00
Hanady RR
Eh da vam pohvalim DM sredstvo za čišćenje inoxa... cijana smješna, a sredstvo savršeno
naime ja imama garniše od inoxa i strašno me nervira kad na njima ima otisaka prstiju dok ja nju postavim...elem sredila sma ih ovim svaršeno...blješte i nema otisaka... a sresdtvo može da s ekoristi i za sudoper i sve što je od keramike i kroma itd...
elem kad izglancate ne zadržavaju se ostatci vode na sudoperu i nema onih fleka kao od kamenca...
slavine su fantastične...
eto nahavlih ga...al fakat košta oko 3 Km 500 ml...ma može s eizglancat ludilo materijala a super se pokazalo.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 31.7.2011 23:46:49
madam x
Stavim 3-4 l vode, štrcnem odokativno ( ima detaljno uputstvo, ali ja ne pratim) možda jedan čep i potopim tkaninu preko noći, ujutro dobro isprati. Bitno ga je ravnomjerno razblažiti, tj. pomiješati sa vodom prije potapanja tkanine.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 5.8.2011 17:56:17
entinte
Denkmit tablete za suđe iz DM-a, AJAX i Sanitar za kupatilo, univerzalno sredstvo za ciscenje DAX iz Konzuma, ERA sensitiv iz Konzuma omeksivac za ves (1 l= 2,90 KM) a kuca divno mirise od njega, sve od Bubschena za bebu (iz DM-a)...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 10:21:37
vila_7
Probala napokon BABYLOVE pelene i suepr su mi - nema razlike od Pampers osim sto mi izgledaju "prirodnije" jer nema onog gela i stekne se vise "pamucni" osjecaj!
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 10:24:04
Anoniman
Afrodita kolekcija sampon za tijelo od kamilice .....Divno mirise, koza ko bebina guza, svaki put kad bih isla u Bosniu kupila bih sebi par komada ili bih narucila ali odavno nisam , bas cu pogledati imaju li dostave za inostranstvo ...Pozelila sam onaj miris....
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 10:42:24
Anoniman
Hej sad sam bila na stranici izgleda su se malo ponovili sa dizajnom prije je ovaj sampon mislim boca bila zelenih nijansi sad sam nasla samo ovu ali isto je cini mi se , kasnije cu pretraziti po kuci mislim da imam negdje staru bocu pa cu uslikati...Kupovala sam i njihove maske za ciscenje lica i kreme i stvarno sam zadovoljna bila ,
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 10:49:39
Anoniman
Ja volim miris kamilice i meni se barem pokazao veoma dobar , uzimala sam i body losion praktican sa pumpicom gore , predivno je mirisao ..Uh da mi je sad malo da se bucnem ...Znala sam citavu manju torbicu nakupovati dole za ponijeti hahahha
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 10:57:50
salmy
Ja sam se raspametila kako je dobar DAX u Konzumu,jao zene drage Ocistio mi je kozni namjestaj(bez boje),miris limuna fantazija.Cisti sve zivo,samo se naprska i prebrise,sve skripi cisto i mirise na limun ja sam pukla za njim
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 11:04:56
ziki
Denk Mit sredstvo za ciscenje prozora. Kao pjena kad naprskas i posle samo prebrises, nema glancenja i cuda. Cijena 2.2 km sad sam isla u carsiju kupila mami i svekrvi po jedan, kako lako cisti jos cu im i po prozor ocistit
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 18.8.2011 11:06:45
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: salmy
Ja sam se raspametila kako je dobar DAX u Konzumu,jao zene drage Ocistio mi je kozni namjestaj(bez boje),miris limuna fantazija.Cisti sve zivo,samo se naprska i prebrise,sve skripi cisto i mirise na limun ja sam pukla za njim
Dax
joj i meni to treba daj nam sliku, znači bezbojan, je, jel