Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
posto nam je trziste puno raznih produkata i na svakom pise ono najbolje sto ustvari i nije tako.Imate li nesto sto ste vec isprobali i sto ste zadovoljni s tim - nema veze da li je to produkt za kosu,kozu ili neki dr. produkt pisite da ne lutam po kupovini probajuci sad ovo sad ono..mislim da je ovo korisno za sve nas da znamo sta cemo vec kupiti.
< Poruku je uredio acudesa RR -- 1.8.2010 13:39:11 >
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 11:13:55
mnn
ja sam zadovoljna sa proizvodima od loreala profesional , maska i šampon su super...kao i krema koja štiti kosu od fena...super je kosa ti bude tako mekana i sjaji se...treba duže malo koristiti jer efekat nije moguč odmah tek nakon trečeg četvrtog pranja...ako je kosa jako suha...ali šampon mi traje 3 mjeseca a masku imam več skoro 2 mjeseca...malo se toga stavi...
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 11:16:08
M kao Mama
ih, gdje me nađe,
1. pjena za čiščenje vlasišta i kose protiv peruti (ubije me ako znam naslov, koristim je godinama, mislim da ide nešto ovako slično Rough, tako nešto)
2. Bomba od Selektiva - pakung i maska za kosu od babane, baš je prava bomba
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 11:39:01
mamy Sabina
Balea kupke iz DM-a omekšivač za veš isto iz DM-a Blic air condition sredstvo za čišćenje i dezinficiranje klima uređaja od Dite Rumenila od Bourjois-a Art deco kamuflage krema neutrogena krema za ruke
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 12:11:48
andji
PUR-deterdžent za sudje LOREAL SHOKING-maskara JORDANI GOLD(ORIFLAME)-rumenilo u vidu kuglica,ona tamnija nijansa BREF WC GEL-konačno da nešto valja od svih tih,a miris je zelena jabuka,svijetlo zeleni,predivno miriše STILL PAKUNG ZA KOSU-od meda i čokolade PLAYBOY WHITE-novootkriveni moj parfem,predoooooooooobar
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 12:35:30
camm
lakse bih odgovorila o proizvodima koji nisu dobri a ovi sto valjaju ima ih sasvim malo.
Viledini svi proizvodi Mr muscle za stakla,kuhinju a za kamenac je najbolji. Domestos ziro crni ubija DAX universal moje carobno sredstvo za sve, i hvala onom koga je napravio i izmislio. Omeksivac lenor novo pakovanje,zeleni tropical i zuti nikad nisu bili bolji. Kaladont belndamed 3dwhite. Maskara loreal Double Extension. Puder Max faktor lasting i MF puder u stiku.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 13:26:35
Ilhana RR
1. Loreal Mascara - building nesto 2. Loreal Mascara - thikening nesto... (koristim prvu pa drugu i trepavice ko u filmovima) 3. Garnier Shampoo - Nordic Care - za nas u skandinaviji je predobar.... 4. Garnier Conditioner - Nordic Care - isto kao i sampon 5. Whoolite - za pranje vesa... stvarno boje ostaju i odjeca izgleda ko nova 6. Pepsodent White Now - dokazano da bijele zubi samo nakon jednog pranja 7. Pepsodent White System - isto kao i White Now, polahko al sigurno.... kombinujem ove dvije paste ;) 8. Bekutan krema - koristim je nakon kupanja za lice... predobra je 9. Yes - deterdzent za pranje suda... samo kap je dovoljna a mirom mirise... 10. Finish - prasak za masinu za sudje
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 13:41:20
andji
DAX universal moje carobno sredstvo za sve, i hvala onom koga je napravio i izmislio.
Camm jesil sigurna da se zove tako(DAX)????Ja ženo tražila po svim tržnim centrima i nisam našla pod tim imenom,na kraju uzela Ajax,lijepo miriše na narandžu
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 14:20:28
camm
IZVORNA PORUKA: andji
DAX universal moje carobno sredstvo za sve, i hvala onom koga je napravio i izmislio.
Camm jesil sigurna da se zove tako(DAX)????Ja ženo tražila po svim tržnim centrima i nisam našla pod tim imenom,na kraju uzela Ajax,lijepo miriše na narandžu
andji samo u konzum radnjama imas ga kupiti jer to je njihov proizvod.
< Poruku je uredio camm -- 10.2.2009 14:26:51 >
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 14:26:34
HanaBana
Loreal Mascara, MF puder, sjene iz Oriflame, podloga za puder iz Oriflame, Sjaj za usne iz Avon, Subrina sampon i regenerator, Dove maska za kosu. Domestos rozi, Ajax za staklo, Arf za kupatilo, Fery za sudje, Bonux i Whoolite za ves...ima jos dok se sjetim
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 15:14:55
ziki
Nema baš puno proizvoda kojima sam zadovoljna al da pobrojim neke:
Fairy oxi- citrus-pine detrdžent za suđe
Cilit bang rozi za kamenac, kupatilo
Craft 4u1 za wc školjku
Persil, tečni za obojenu odjeću, sad sam uzela sensitiv sa aloe verom za Tarikovu odjeću
Giordani gold iz Oriflame-a adaptivni puder, maskara, ruževi i rumenilo-kuglice
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 10.2.2009 15:17:44
ziki
Zaboravila sam još jedan jako bitan proizvod koji ne mijenjam 8-9 godina Lady Speed Stick 24/7 gel
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 12.2.2009 0:27:19
stella
Feri det za sudje. Calgon,za ves masinu(ja stavim ponekad po malo) D&G Femini,parfem,gel za tusiranje i mlijeko za tijelo mmmmmm kad se koristi gel i mlijeko nije potrebno parfem staviti taj dan. Nivea baby proizvodi za njegu koze i higijenu...svi. Kiwi spuzvica za ciscenje cipela. YSL maskara. Loreal,maskara fals efekt nesto tako se zove.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 12.2.2009 3:09:49
Babyy
sto se tice sminke , mlijeko za tjelo, gel za tusiranje, kreme THE BODY SHOP, krema za lice Dr Hauska.. sto se tice od parfema zadovoljna sam s tri , Tommy Hilfiger, true star*beyonce Christian dior Addict 1 gucci rush 1
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 16.2.2009 13:30:53
mala mu
definitivno Sanitar sto se tice sredstava za ciscenje i skidanje kamenca.jako je efikasan i pronade i skine kamenac i tamo gdje ga ne vidis... i naravno afroditina krema za tijelo,posebno ova koju sada koristim protiv strija..ljepog je mirisa i koza je dosta vlazna i elasticna od nje