|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: autosjedalice - proizvodjaci
26.7.2011 11:15:09   
SailorMoon
Helena sta da ti kazem, zauzme vise nego mala korpa, ali zato je udobnija i super sigurna. Zauzme jedno sjediste. Moze stati u clio ali ova je za isofix, nemoze bez njega. Ali oni imaju i drugih, dobrih sjedalica bez isofixa. Ti nju u clio kad stavis imaas drugu sjediste ipak slobodno.
evo vidi
user posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1101
26.7.2011 11:16:31   
SailorMoon
Lejla moja vec sama stoji i dize se, tako da moze vec u Gruppu 1, sve smo se mi raspitali.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1102
26.7.2011 12:08:20   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Lejla moja vec sama stoji i dize se, tako da moze vec u Gruppu 1, sve smo se mi raspitali.

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 1103
26.7.2011 12:15:08   
vila_7
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Helena sta da ti kazem, zauzme vise nego mala korpa, ali zato je udobnija i super sigurna. Zauzme jedno sjediste. Moze stati u clio ali ova je za isofix, nemoze bez njega. Ali oni imaju i drugih, dobrih sjedalica bez isofixa. Ti nju u clio kad stavis imaas drugu sjediste ipak slobodno.

a cijena? user posted image

i sta je sa onima od 9-36 ? mislim da je neko pisao da ne valjaju a tamo ocjenjene super i spadaju u grupu I-II-III?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1104
26.7.2011 12:18:45   
SailorMoon
Helena obaj pearl je 200 eura. Te sjedalice od 9-36 nisu nikako preporucljive ni ovde. Ovde kazu da se treba stolica za svaku grupu posebno kupovati, to je najsigurnije a i najbolje sa bebe. Jer one od 9-36 su samo uspravno sjediti, nema nikako da se nimalo nagne. To je bas neudobno a i nezdravo, posebno kad bebi zaspi.
Ovi od maxi cosi su svi tu negdje oko 200Eura

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1105
26.7.2011 12:23:33   
vila_7
OK. Hvala mnogo na odgovorima!
Poskupe jesu izgleda sve,ali sta je tu je....

Neposredna veza do poruke: 1106
26.7.2011 12:53:01   
Lejla Ka
Kombinacije grupa imaju tu manu da je uvijek svaka grupa negdje malo zakinuta. Jer velika je razlika između djece od 9 i od 36kg. Tako da je zaista teško prilagoditi sjedalicu tolikom rasponu. Tako da za one male ove sjedalice obično budu pre široke, a za one velike budu knapirane ili tjesne.
To je više do nekih osobina udobnosti i realne mogućnosti upotrebe na graničnim težinama nego do sigurnosti same sjedalice.
Nisu loše, i ako tebi odgovara ta varijanta kombinacije slobodno je uzmite u razmatranje.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1107
14.8.2011 17:47:36   
Hannica
Koja je cjena maxi cosi AS od 0-13 kg i gdje se mogu kupiti kod nas ? user posted image
Jos jedno pitanje,da li se kod nas mogu nabaviti AS marke ABC design i ako da koja je njihova cijena?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1108
16.8.2011 11:58:30   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica

Koja je cjena maxi cosi AS od 0-13 kg i gdje se mogu kupiti kod nas ? user posted image
Jos jedno pitanje,da li se kod nas mogu nabaviti AS marke ABC design i ako da koja je njihova cijena?

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1109
16.8.2011 11:59:23   
vila_7
pogledaj na stranici bimaco.comuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1110
16.8.2011 12:06:07   
Visnja RR
ja imam maxi cocsi sps koju asja polaka prerasta...pa cu je prodavati...stavicu na temu o baby bazaru kad je fotkam...ona je do 18 kg
Lejla Ka meni treba informacija od Lane , koju je ona kupila tacno jer sam bila neki dan u baby centru i gledala pa smo se tako malo dotakle i RR i DjeCe ...user posted image pa prodavacica rece da je i lana uzela neku od onih do 36 kg al nije znala tacno koju...
imas li ti tu informaciju...
kod njih ima ta neka marka koju ja zaboravihuser posted image a prije je nisam cula... prodavcaaica kaze da je na testiranju dobila najvise ocjene

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1111
16.8.2011 12:09:50   
vila_7
evo mi napokon uzeli vecu (zapravo dobili za rockas) i iskreno da sam znala da ce mi dijete ovako lijepo sjediti uzela bih i prije jer je ona stvarno joj postala premala!

[img] http://www.brevi.eu/foto-prodotti/copertine/grand-prix-silverline-t2.jpg [/img]

P.S meni stvarno ne ide ovo postavljanje slike

< Poruku je uredio helena_7 -- 16.8.2011 12:10:42 >

Neposredna veza do poruke: 1112
16.8.2011 12:43:10   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja imam maxi cocsi sps koju asja polaka prerasta...pa cu je prodavati...stavicu na temu o baby bazaru kad je fotkam...ona je do 18 kg
Lejla Ka meni treba informacija od Lane , koju je ona kupila tacno jer sam bila neki dan u baby centru i gledala pa smo se tako malo dotakle i RR i DjeCe ...user posted image pa prodavacica rece da je i lana uzela neku od onih do 36 kg al nije znala tacno koju...
kod njih ima ta neka marka koju ja zaboravihuser posted image a prije je nisam cula... prodavcaaica kaze da je na testiranju dobila najvise ocjene

Ili je ova: http://www.djeca.org/katalog/185_isis.html

ili ova: http://www.djeca.org/katalog/167_free.html

Ako ti je bitno provjerit ću.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1113
16.8.2011 12:49:07   
Nedi
Mi imamo ovu drugu u crnoj boji i dolazili smo u Sarajevo da je kupimo

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1114
16.8.2011 12:56:02   
ziki
Helena ova brevijeva je super al ima par mana npr ako je dijete krupnije prersate je mi smo od zimos bili u problemu kako i sta dalje jer je prerastao pojaseve i tezinski al mi je bio mali za junior varijanu pa smo se tako vozali.
Nedi i mi imamo crnu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1115
16.8.2011 13:07:41   
Nedi
ziki jeste li isli na duzi put u ovoj AS?

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1116
16.8.2011 13:10:42   
ziki
Samo da utvrdimo da se radi o Brevi crnoj AS, sa njom smo prosli cca 4000 km- 4x do Sandzaka i nazad + do Sarajeva, Tuyle, Doboja...

< Poruku je uredio ziki -- 16.8.2011 13:14:28 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1117
16.8.2011 13:12:28   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ziki

Helena ova brevijeva je super al ima par mana npr ako je dijete krupnije prersate je mi smo od zimos bili u problemu kako i sta dalje jer je prerastao pojaseve i tezinski al mi je bio mali za junior varijanu pa smo se tako vozali.
Nedi i mi imamo crnu

ma znam-evo sad bila i na str.DJECA i svi se zale na te pojaseve sto ima smao jedan izlaz pa se ne mogu pomjerati kako dijete raste,....al sa ostalim sam zasad zadovoljna pogotovo jer moze u lezeci polozaj.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1118
16.8.2011 13:15:46   
m.i.n.a.
OT,helena trazena si na 0-1...vazno je

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1119
16.8.2011 18:45:56   
Super Beba
Pitanje - Je li iko od vas čuo za marku autosjedalica EoS?? Navodna neka talijanska. Ja je nisam uspjela progUglati user posted image (a kako ono kažu - ako te nema na googlu, ne postojiš user posted image )

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1120
16.8.2011 19:01:46   
ziki
Nikad cula, mene interesuje jeli neko cuo za chipolini, u Srbiji je iyuyetno popularna i ovamo je sve vise zastupljena

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1121
16.8.2011 20:02:37   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ili je ova: http://www.djeca.org/katalog/185_isis.html

ili ova: http://www.djeca.org/katalog/167_free.html

Ako ti je bitno provjerit ću.

pa ja sam vidjela tu marku ali pojma nema sta da kupim... kad sam kupila maxi cosi Amrino mi je dosta pomogla... mislim da je i ona imala istu koju sam ja kupila kasnije...
Asja ima 15,400 ali vec razmisljam da uzmem tu do 36 kg... po visini (prodavacice su gledale asju) one misle da bi trebalo razmisljati o prelasku na vecu...a asji ova AS postaje "dosadna" stalno hoce da izadje iz nje ... jos malo kad budu hladniji dani bice i bas uska...
bas ne znam da li sad kupiti ili cekati jos...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1122
16.8.2011 21:53:21   
Lejla Ka
I Lana će ti reči da gurate u staroj što duže možete jer slijedeća grupa nema svoje pojaseve nego ide pojas od auta. Za djete je ipak najsigurnije da se veže pojasevima AS-a, i tako su manje šanse da se iz njih izvuče samo. Pojas auta se vrlo lako makne i dijete treba biti svjesno da to ne smije raditi.

Ne znam koliko još možete gurati po visini pojaseva u MC-u, znaš ono treba da pojasevi izlaze iz AS na samo rame ili malo iznad, ne smiju izlaziti ispod ramena. Hoćeš Lanin mail da se dopišete?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1123
16.8.2011 22:07:47   
Mirkica
Ovo je nasa  od Römer 9-18  skupo i dobro preporucuju se

< Poruku je uredio Mirkica -- 16.8.2011 22:08:06 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1124
16.8.2011 22:08:22   
Mirkica
user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 16.8.2011 22:12:32 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vozacki ispit
EmNe

Iz kojeg pokusaja ste polozili vozacki ispit,da li ste imali neku stelu ili davanje mita,koliko vas je sve ukupno kostalo na kraju?

DA (66%)

NE (34%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *