|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  870 871 [872] 873 874   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.7.2011 9:23:15   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hebem ti torch, kud ga uradih..mnogo mi se cini IgG user posted image user posted image user posted image user posted image  POLUDJET CU DOK DR NE VIDI user posted image user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21776
26.7.2011 9:27:13   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hebem ti torch, kud ga uradih..mnogo mi se cini IgG user posted image user posted image user posted image user posted image  POLUDJET CU DOK DR NE VIDI user posted image user posted image user posted image user posted image  

Gerbo mila,pokusaj da se smiris.. Nemoj unaprijed misliti crno i sekirati se jer tvoja bebaca itekako to osjeti i pati zajedno s tobom... Sacekaj jos malo,nadam se da ce sve biti ok user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21777
26.7.2011 9:27:34   
Silver
Jutro cure....

Bila sam jucer citav dan u Zenici, slomila me....user posted image  umorila sam se, bila kod familije, hodali po zenici....fino vam je tamo user posted image

Ja imam problem po citavu noc me boli stomak, kako god se okrenem...nemogu da se namjestim da spavam, i onda po danu imam glavobolje, vec par noci...stvarno neznam sta da radim, pitacu doktoricu sutra...

A recite ima li efekta da se popije narandza ili pojede cokolada, da beba bude aktivnija????

A ti moja gerbo...nesikiraj se sigurno je sve uredu, user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21778
26.7.2011 9:29:13   
Sensia

Gerbo, nemoj se dzaba sekirati unaprijed. ja te nikakve nalaze osim obicne krvne slike i urina nisam radila niti mi je iko govorio da radim a mozda bise isto tako brinula ko ti....
pusti nek dr tumaci a ti fino mazi pupu i budi sretna i opustena jer onda je i beba sretna

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21779
26.7.2011 9:30:32   
gerberka
dobro..evo malo sam se smirila..dr ce na mob za 10 minuta..pa ce mm objasniti user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21780
26.7.2011 9:42:51   
Arina
cao cureeeee...

Gerbo moja....polakoooo....ma bice sve ako Bog da u redu....joj mrzim te osjecaje straha......

Anice....sva sam se raznjezila od tvog opisa jutrosnjeg....mogu misliti ljepotice.....bravouser posted image

I mi smo jucer bili na uzv...obicnom...sve je proslo ok...mjerice glave i bedrene kosti su super...i dalje beba vodi sedmicu ...user posted image user posted image ....spol nije mogao vidjeti....u stvari nije se ni nesto posebno trudio....ovdje kod nas su doktori ...uff....jucer sam se nekako nanervirala ..cini mi se da sam prije izasla nego usla....da ima neko boli prebacila bi se ali su svi brate istiuser posted image .....jedino sam primjetila da se duze zadrze zene kad idu i muzevi....moj nije juce mogao ali def. iduci put ide....joj to mi je bas seljacki i bez veze....koja je to logika samo da mi je znati?????

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21781
26.7.2011 9:45:41   
gerberka
evo mene, dr kaze da je vazno da je IgM negativan, da znaci da nemam akutnu infekciju, a da ovaj za CMV IgG da sam nekad imala kontakt sa tim virusom vjerovatno kapljicnom infekcijom.Ponovit cu nalaz za mjesec.kaze bez straha, vazno da sad nisam akutno inficirana...........

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 21782
26.7.2011 9:46:09   
Selma.A.M
Dobro jutro user posted image  vidim sve smo na broju user posted image  

Ja evo pijem kafu,uključila grijanje na klimi jer je baš brrrrrr u kući user posted image ..........

Sanela.asja štrudla nije sa collinarke već je moj domaći recept user posted image  
Gerberka nemoj se unaprijed brinuti,kod mene je isto Igg bio visok ..........Ukucaj na tražilicu nalaz Torcha,izbacit će ti temu u kojoj je prvi post moj sa vrijednotima,ja sam ga do 5 mjeseca ponavljala ............
Anice super za maleni curetak user posted image

Silver hladna voda,čokolada,kockice šećera,narandža ali jaka sve to pokreće bebicu pa probaj (meni najbolje upali sa kockicama šećera)

Ostale kako ste mi?

Ostale kako ste mi ?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21783
26.7.2011 9:47:44   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Ja imam jedno pitanje, ako ima neka od vas naravno koja ima karton u Skerlicevojuser posted image ..Ja sam u prvoj trudnoci isla par puta u Skerlicevu i tamo imam otvoren karton...Sad nisam otisla niti jednom, a znam da mi treba uputnica za porod od njih...Prosli put mi je mm kad sam se porodila otisao i donio uputnicu... Zanima me hoce li mi dati uputnicu ako se ne pojavim kod njih do poroda, jer trudnocu vodim u vojnoj...Ima li neka slicno iskustvo???

Ja imam karton u Skerlicevoj, ali od kako sam trudna nisam se nikada pojavila, a iskreno i nisam razmisljala ni da se pojavim gore. Poslacu samo mm kad bude trebalo user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 21784
26.7.2011 9:48:50   
ciciban26

evo mene, dr kaze da je vazno da je IgM negativan, da znaci da nemam akutnu infekciju, a da ovaj za CMV IgG da sam nekad imala kontakt sa tim virusom vjerovatno kapljicnom infekcijom.Ponovit cu nalaz za mjesec.kaze bez straha, vazno da sad nisam akutno inficirana...........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21785
26.7.2011 9:48:56   
gerberka
selma vidjela sam ja tvoj torch, meni je IgG oko 30000 user posted image   mada ne znam dal se labosi razlikuju u ref vrijednostima .. i kad si ponavljala sta je bilo i sta tije dr rekao

< Poruku je uredio gerberka -- 26.7.2011 9:50:47 >

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21786
26.7.2011 9:49:02   
Silver
Hvala Selma user posted image  probacu sve sutra user posted image  

A ti kako si, jesi li jos uvijek 2 u 1 ? Jesi li jucer isla doktoru ili kad treba da ides za CR? Ima li bolova ikakvih?

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21787
26.7.2011 9:51:37   
Arina
draga moze li taj recept "domaci"  za strudlu ako imas vremena jos jednom ....ja jako volim strudlu ali mi bas i ne uspije ....user posted image

I to sa tim "stimulatorima" pokreta...jel jedno od toga ili moze kombinacija...ono kockice secera pa zaliti  s sokom ....jel moze kupovna sik od narandze ili treba cjeditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21788
26.7.2011 9:52:21   
drznica
Jutroooooo....brrrr hladno je...Ja sam obula svoje cizmice i na posao hehhe...uhvatila sam malo prehlade, necu da se zezam...Pijem caj sa domacim medom, necu da se zezam, jos mi sutra ta svadba valja bit pribran. Paracetamol mi je pomogao bar je nos suh hehe.
ANICE, pa cestitam na piši...bice za mog hairliju curica hehe. Drago mi je da si tako odusevljena, lijepo je vidjeti sve te crte lica onako kako stvarno izgledaju, a svaki put kad gledam snimak vidim nesto novo hehe. user posted image
Gerberko, nemoj nam se puno sikiriki, bice to OK, drzimo fige!
Sensia, ja bih na vjezbe rado ali ne znam smijem li dok ne pitam dr.jer sam ona prav 3-4 mjeseca morala mirovati. Sad je sve hB ok...pa evo provjerit cu koja sam smjena, ako budem prva, radim do 15:30 pa bih mogla doci u 16:30 na Otoku. Recite mi jel se to placa? Pojma nemam, sta treba ponijeti itd.?
Hajde vi koje ste isle da vas cujemo user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 21789
26.7.2011 9:53:46   
Arina
Gerbo ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma sve je to super....nemoj se sekirati vise....da je ista lose rekao bi ti...to je dobro

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 21790
26.7.2011 9:54:06   
gerberka
selma nasla sam evo tvoj rezulktat na CMV

Citomegalo virus je:
IgM: Negativan
IgG: Pozitivan ( u titru 1:8857)

MOZES MI MOLIM TE NAPISATI STA TI JE DR REKAO

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21791
26.7.2011 9:55:29   
Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica

Jutroooooo....brrrr hladno je...Ja sam obula svoje cizmice i na posao hehhe...uhvatila sam malo prehlade, necu da se zezam...Pijem caj sa domacim medom, necu da se zezam, jos mi sutra ta svadba valja bit pribran. Paracetamol mi je pomogao bar je nos suh hehe.
ANICE, pa cestitam na piši...bice za mog hairliju curica hehe. Drago mi je da si tako odusevljena, lijepo je vidjeti sve te crte lica onako kako stvarno izgledaju, a svaki put kad gledam snimak vidim nesto novo hehe. user posted image
Gerberko, nemoj nam se puno sikiriki, bice to OK, drzimo fige!
Sensia, ja bih na vjezbe rado ali ne znam smijem li dok ne pitam dr.jer sam ona prav 3-4 mjeseca morala mirovati. Sad je sve hB ok...pa evo provjerit cu koja sam smjena, ako budem prva, radim do 15:30 pa bih mogla doci u 16:30 na Otoku. Recite mi jel se to placa? Pojma nemam, sta treba ponijeti itd.?
Hajde vi koje ste isle da vas cujemo user posted image

Ma nista se ne placa, dovoljno je da se pojavis i da imas carapice jer se cipele skinu. user posted image user posted image user posted image  a sto se tice vjezbi ti njih ne moras raditi ali zato ti je super da slusas dio oko poroda i dojenja. kazu da ima dosta zenica koje ne smiju raditi vjezbe ali dodju i slusaju "predavanja" i druze se user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21792
26.7.2011 9:57:24   
Selma.A.M
Joj gerberko baš mi je šao što si se na jutru nasikirala,ali bit će to sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Silver ja sam dobro,bebica tuče (ili je bolje reći gura) bolova ima nekih čudni ali sve mi nešto nije to-to da bi se javila na GAK, a zakazano za CR nemam već čekamo da bebica da znak sama da je spremna za van tj da počnu kontrakcije ...............Pa eto brojimo još 14 dana,nadam se da ću uskoro,već mi je dodijalo user posted image

Ah da Animagica  user posted image     ne pomaže,bar kod mene a baš smo se potrudili,što nije bilo nimalo lakouser posted image   ,pa smo odlučili prepustiti sve vremenu user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 21793
26.7.2011 9:57:58   
Anica1

Eto vidis da je sve ok, no sikiriki user posted image I kod mene je isto bilo, i isto mi je dr rekla, zato sada uzivaj user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21794
26.7.2011 10:00:12   
Arina
silver....je li se bebi jos mrdnuo poslije onog preksinoc...kod mene je neka ljena guza izgleda user posted image ...danas ce dobiti cokolade i soka od narandze ..nek znauser posted image

E zaboravila sam .....dobili smo zeleno za moreuser posted image ....ako Bog da u ponedjeljak....juhuuu....okupacu se za svaku  po jednom....user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 21795
26.7.2011 10:01:21   
Selma.A.M

selma nasla sam evo tvoj rezulktat na CMV

Citomegalo virus je:
IgM: Negativan
IgG: Pozitivan ( u titru 1:8857)

MOZES MI MOLIM TE NAPISATI STA TI JE DR REKAO

Ništa posebno vjeruj mi: Sve je ovo ok,ponovit ćemo nalaz,glavno da je sad negativan,a puno je bolje da je ženama IgG pozitivan (tj da imaju antitjela ) nego da se strepi hoće li u trudnoći se dobiti..............
I tako do 5 mjeseca mi je davala uptnice svaki mjesec da ponavljam TORCH i to je bilo to user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21796
26.7.2011 10:02:22   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

Gerbo ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma sve je to super....nemoj se sekirati vise....da je ista lose rekao bi ti...to je dobro

pa sto onda moram ponavljati user posted image  uh zene moje drage...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 21797
26.7.2011 10:04:16   
gerberka
selma, jel tvoj Igg opadao ili bio isti na kontrolama?????

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21798
26.7.2011 10:06:32   
Arina
vjerovatno ponavljanje treba da slucajno ne bi sad u narednom vremenu uhvatila neki virus pa da moze reagovati na vrijeme...to jedino moze biti razlog ponavljanja....nista drugo....ovdje su se recimo pojavile varicele....pa ko ih nije prebolovao ...uh...ja hvala Bogu jesam...ali recimo ko nije....ko zna gdje to moze pokupiti ..kad je osoba zarazna jos prije na dva dana od kako joj se osip pojavi...i to ti je sa tim  virusima jako zeznuto...zato ponavljanje.....nemoj se sekirati....to je ok

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21799
26.7.2011 10:08:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Joj gerberko baš mi je šao što si se na jutru nasikirala,ali bit će to sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Silver ja sam dobro,bebica tuče (ili je bolje reći gura) bolova ima nekih čudni ali sve mi nešto nije to-to da bi se javila na GAK, a zakazano za CR nemam već čekamo da bebica da znak sama da je spremna za van tj da počnu kontrakcije ...............Pa eto brojimo još 14 dana,nadam se da ću uskoro,već mi je dodijalo user posted image

Ah da Animagica  user posted image     ne pomaže,bar kod mene a baš smo se potrudili,što nije bilo nimalo lakouser posted image   ,pa smo odlučili prepustiti sve vremenu user posted image

Daj Selma odkle izvlačiš ove smješke..... EXTRA SU
A sta nam ovo nema Animagical? da se nije bacila na user posted image  kako je dobila zeleno svjetlo za prirodni porod  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 26.7.2011 10:09:38 >

Neposredna veza do poruke: 21800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  870 871 [872] 873 874   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  870 871 [872] 873 874   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *