|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  869 870 [871] 872 873   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.7.2011 8:35:58   
gerberka
Anice tek sad procitah user posted image user posted image user posted image user posted image  ma bravo za malu slatku curicu, mmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u kojoj sedmici se potvrdi spol bebe?

a za farbe, recite mi koliko koštaju i jesu bas za trudnice namjenjene? ili je bolje uzeti garnier color bez amonijaka?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21751
26.7.2011 8:39:05   
sanela.asja
Jutro i od meneuser posted image user posted image
E fakat treba otvoriti temu provale nasih muzeva jutros mi lezimo,a malac u tibi stucal stucal kaze MM de bona kako ti nije zao djeteta ustani i napij se vode nek prestane stucatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Sta ima kod vas???
Drznice nadam se da si bolje
Anice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ja bih svog hairliju udala u Sarajevouser posted image user posted image
Selmiiccc kako si mi,odo i ja na coolinarku da trazimrecept za strudlu sa eurokremomuser posted image
Grebbbooooo zabolil kad jezik ovu tvoju mackicu,ja se sva raznjezim kad je vidim
Semiceeee kako si
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21752
26.7.2011 8:40:03   
Anica1
IZVORNA PORUKA: gerberka

Anice tek sad procitah user posted image user posted image user posted image user posted image  ma bravo za malu slatku curicu, mmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u kojoj sedmici se potvrdi spol bebe?

a za farbe, recite mi koliko koštaju i jesu bas za trudnice namjenjene? ili je bolje uzeti garnier color bez amonijaka?

Za spol zavisi, meni tek sad vidjeli zbog polozaja, ali moze i puno ranije, cak oko 13-14 sedmice.

Ja sam placala farbu 17 KM, ali je odlicna stvarno i povelika. Pise na farbi da ih mogu trudnice stavljati. Nema amonijaka

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21753
26.7.2011 8:41:10   
Sensia

Gerbo bolje su ti ove biokap jer su bas prirodne, malo su skuplje al svi kazu (ja se ne farbam al su mi kolegice rekle) da se isplati jer su super ni nisu stetne. imas ih u apotekama....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21754
26.7.2011 8:42:31   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

Momci cuvajte se, stize jos jedna curicaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregledauser posted image user posted image 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo. user posted image user posted image

Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila user posted image
Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis user posted image ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci" user posted image user posted image

Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce user posted image user posted image user posted image

Toplo preporucujem!!

Eto mojoj pisi kolegiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21755
26.7.2011 8:45:01   
Anica1
Hehe Sensia stize jos pisulja  user posted image user posted image Krenuce sa druzenjem jos u pupama, na vjezbama user posted image

Danas opet moram drmnuti sok od narandze i red cokolade kad krenem user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21756
26.7.2011 8:45:12   
ciciban26

Momci cuvajte se, stize jos jedna curicaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregledauser posted image user posted image 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo. user posted image user posted image

Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila user posted image
Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis user posted image ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci" user posted image user posted image

Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce user posted image user posted image user posted image

Toplo preporucujem!!

Eto mojoj pisi kolegiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I mojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
E neka malo curica,dosta su se ovi frajeri folirali špo forumu user posted image user posted image user posted image .. Ko sad kaze da je ovo godina frajera,ha,ha?
Anice mila bas mi je drago da si zadovoljna pregledom...samo ces dobiti sebi sto si nas ostavila tooolikooo dugo da cekamo user posted image user posted image

Gerbo ja sam se farbala Lorealovom farbom bez amonijaka,i super mi bila..morala sam bar pred vjencanje ili bi bila mlada s porastom user posted image user posted image user posted image Pa ako bas ne nadjes tu biokap probaj bez amonijaka..

Jelo spasi mene riza sinoc,jeste mi bilo gadno ali ublazi zgaravicu user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21757
26.7.2011 8:45:26   
gerberka
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jutro i od meneuser posted image user posted image
E fakat treba otvoriti temu provale nasih muzeva jutros mi lezimo,a malac u tibi stucal stucal kaze MM de bona kako ti nije zao djeteta ustani i napij se vode nek prestane stucatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad se smijem sebi jer i ja ovako razmisljam..kad beba bude stucala da se trebam napiti vode

bravo za tm user posted image  mogle biusmo otvoriti takvu temu, bas bi bilo smijeha..hohoho

Moja maca samo liže user posted image  i ja je mnogo volim user posted image  

Anice, hvala ženo na objašnjenju , srce si pravo user posted image  

cure moje, evo mm otisao po nalaz torcha, napokon gotov, pa cekam da mi javi. sve do sada nisu imali reagenasa dok se jucer nisam posvađala debelo na mikrobiologiji, a danas odmah imaju, gotov nalaz user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 21758
26.7.2011 8:47:24   
Sensia

Hehe Sensia stize jos pisulja  user posted image user posted image Krenuce sa druzenjem jos u pupama, na vjezbama user posted image

Danas opet moram drmnuti sok od narandze i red cokolade kad krenem user posted image

Hehehe ma drmni ti i dva reda cokolade za svaki slucaj user posted image

Ah malo pile stidno pa stidno..... na koga lici ? user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21759
26.7.2011 8:47:50   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban2

I mojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
E neka malo curica,dosta su se ovi frajeri folirali špo forumu user posted image user posted image user posted image .. Ko sad kaze da je ovo godina frajera,ha,ha?
Anice mila bas mi je drago da si zadovoljna pregledom...samo ces dobiti sebi sto si nas ostavila tooolikooo dugo da cekamo user posted image user posted image

user posted image user posted image   Pojacanje curicama  stize user posted image user posted image
Nisam stigla ni da se prijavim ranije ovdje, svi su zvali da vide snimak user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21760
26.7.2011 8:51:01   
Anica1

Hehehe ma drmni ti i dva reda cokolade za svaki slucaj user posted image

Ah malo pile stidno pa stidno..... na koga lici ? user posted image

Doktor je inace onako kao pravi sarmer, nema persiranja od pocetka, odma je presao na TI user posted image Kada je uhvatio sliku bebice iz profila, ono glavica, i sestra usla da vidi jer je zvao, kaze ona "slatka bebica" , kaze on "pa  na mamu, mamina curica" hahahahahahahahahah
Osjecaj je zaista predivan kad mozes vidjeti okice, nosic, usi se vide, stopala sa prsticima, kada je podigla rukicu pokazao mi je rebra se vide, kaze hajde da brojimo user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21761
26.7.2011 8:52:40   
ciciban26
Neka nama cujica,a vi sto sete se frajerisali po forumu dobro se pazite user posted image user posted image .

Nama danas punih 29 sedmica,eto nas u tridesetima user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Obzirom da niko jutros nije pocastio evo ja cu user posted image user posted image user posted image user posted image bujrum user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21762
26.7.2011 8:52:40   
gerberka
cure opet pomagajte user posted image user posted image user posted image

na torchu su mi svi IgM negativni, ali mi cudno citomegalovirus IgM isto negativan, a IgG pozitivan 1: pa mi muz iscita nekih brojeva..akio je par hiljada jel to nesto govori ili je vazno IgM da je negativan?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21763
26.7.2011 8:56:37   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Neka nama cujica,a vi sto sete se frajerisali po forumu dobro se pazite user posted image user posted image .

Nama danas punih 29 sedmica,eto nas u tridesetima user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Obzirom da niko jutros nije pocastio evo ja cu user posted image user posted image user posted image user posted image bujrum user posted image

Cestitamo draga ulazak u 30 user posted image I kod tebe usitnilo user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21764
26.7.2011 8:58:01   
mea29
Anice cestitam na djevojcici user posted image user posted image user posted image   nisam upratila u kojoj si klinici radila taj 4D i koliko kosta :)

Kod mene zgaravica tinja...ne znam sta da jedem mada mislim da to vise nije od hrane nego od pritiska maternice na zeludac..kupila sam sljiva, nektarina i badema za dorucak :) evo me sada sjedim na poslu, cekam da se zakuha, a do tada malo citam sta ste sinoc piskarale :)

Nesto sam razmisljala o trudnoci i pomjesanim osjecanjima, mene iskreno zanima koliko vi sve redom uzivate u trudnoci...

< Poruku je uredio mea29 -- 26.7.2011 8:59:10 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21765
26.7.2011 8:58:11   
Anica1

na torchu su mi svi IgM negativni, ali mi cudno citomegalovirus IgM isto negativan, a IgG pozitivan 1: pa mi muz iscita nekih brojeva..akio je par hiljada jel to nesto govori ili je vazno IgM da je negativan?

Kod mene su dvije stavke bile pozitivne ali mi je dr rekla da to znaci da sam to prebolovala prije.

Bitno je da je IgM u redu

< Poruku je uredio Anica1 -- 26.7.2011 9:01:02 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21766
26.7.2011 8:58:58   
DIJAMANT

cure moje, evo mm otisao po nalaz torcha, napokon gotov, pa cekam da mi javi. sve do sada nisu imali reagenasa dok se jucer nisam posvađala debelo na mikrobiologiji, a danas odmah imaju, gotov nalaz user posted image  

Hej Gerbo, a ja mislila da ti je još odavno gotov nalaz user posted image Sad si me zbunila?!

A za farbu BIOKAP - nisam je našla nigdje u Ze, nego sam je naručila iz Sa. Obećala sam u apoteku Eurolijek dostaviti ambalažu, jer su bili zainteresovani da ih nabave, ali još uvijek to nisam uradila. Sve zaboravim. Naumpadne mi kad prođem kraj apoteke. I moram priznati, još se nisam ofarbala. Po sastavu je ova mnogo "blaža" od ostalih farbi (nema amonijaka i sl.), ali kao i na svakoj farbi piše da može izazvati alergijsku reakciju, a ja kako sam sklona alergijama i nisam je ranije koristila, tako još odugovlačim. Sve sebi govorim "neka me dok je ljeta ovakva, svakako kosa od sunca svijetli, pa nekada na jesen"user posted image Plašljiva sam ti ja bona, ni  "h" od hrabrog user posted image (A nisam se prošla dok mi nije stigla farba, a sad je samo gledimuser posted image )

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21767
26.7.2011 8:59:19   
Anica1
IZVORNA PORUKA: mea29

Anice cestitam na djevojcici user posted image user posted image user posted image   nisam upratila u kojoj si klinici radila taj 4D i koliko kosta :)

Kod mene zgaravica tinja...ne znam sta da jedem mada mislim da to vise nije od hrane nego od pritiska maternice na zeludac..kupila sam sljiva, nektarina i badema za dorucak :) evo me sada sjedim na poslu, cekam da se zakuha, a do tada malo citam sta ste sinoc piskarale :)

Nesto sam razmisljala o trudnoci i pomjesanjim osjecanjima, mene iskreno zanima koliko vi sve redom uzivate u trudnoci...

Hvala tiuser posted image Poliklinika Sunce, kosta 100 KM, do sada najjeftinije, kako sam se raspitivala.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 21768
26.7.2011 8:59:44   
Sensia

Hej Anice sto se tice tih vjezbi ja sam kontala od ponedeljka krenuti al na otoku zbog parkinga, jer ja dolazim autom na posao pa bih se iz skerliceve opet morala vracati po auto..... A i moja je seka isla na otoku i prezadovoljna je babicama i generalno vjezbama....
nadam se da ti odgovara user posted image user posted image

Ima li jos koja zenica da nam se pridruzi u ponedeljak? user posted image  cini mi se da je u pola 5....

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21769
26.7.2011 9:02:11   
gerberka
user posted image  jesu mi dva bila gotova, al sam cekala jos dva sve do sada. Hajd skontat cu se nekako, vise volim da mi dr pogleda..uuuhh

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21770
26.7.2011 9:02:51   
ciciban26

Hej Anice sto se tice tih vjezbi ja sam kontala od ponedeljka krenuti al na otoku zbog parkinga, jer ja dolazim autom na posao pa bih se iz skerliceve opet morala vracati po auto..... A i moja je seka isla na otoku i prezadovoljna je babicama i generalno vjezbama....

Ima li jos koja zenica da nam se pridruzi u ponedeljak? user posted image  cini mi se da je u pola 5....

JA JA JA user posted image user posted image . . Juce sam se rapitivala o vjezbicama..Jedva cekam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21771
26.7.2011 9:02:58   
Anica1

Odgovara mi, samo ja nisam sa autom pa ne znam hocu li stici dole do pola 5 user posted image
Od Otoke mi je blize kuci sto je super, samo mi je problem hocu li stici do pola 5 dole

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21772
26.7.2011 9:04:49   
DIJAMANT

Bitno je da je IgM negativan, a IgG označava da si nekada ranije to bolovala. Zato ne traži i ne čačkaj ništa! Budi sretna!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21773
26.7.2011 9:07:20   
gerberka
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Bitno je da je IgM negativan, a IgG označava da si nekada ranije to bolovala. Zato ne traži i ne čačkaj ništa! Budi sretna!

meni dr rece da se i IgG broji ako je u titru visoka vrijednost user posted image  otisao je muz na provjeru...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21774
26.7.2011 9:19:45   
DIJAMANT
E to ne znam. Mislila sam da su važni samo IgM. Ma sve je to ok aBd! Ne sikiraj se unaprijed!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  869 870 [871] 872 873   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  869 870 [871] 872 873   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *