|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  867 868 [869] 870 871   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.7.2011 0:34:41   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Jest ,draga Selma k'o da sam se jučer prijavila na temu a vidi me spala na 35 danauser posted image ,sjćam se evo i kad si ti zaboravila širfu od nicka simran,pa animagical išla na vjenčanje i svi joj buljili u pupu,Jelena ko biva mirovalauser posted image ...ah kako brzo prođe ...ali neka je ubrzo ćemo mi na veći level pa kad nam ne budu dali spavati...uh ja bogami jedva čekamuser posted image user posted image user posted image

Zapamtite ovo ,pa me podsjetite za par mjeseciuser posted image

Selma razumijem te za ta crijeva,ja sam na mašinu naredala časopisa taman se mogu i preseliti u wcuser posted image user posted image user posted image

Ja za dva dana pročitala knjigu od 350 strana user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21701
26.7.2011 0:35:55   
animagical
selma ja ovo da tebe prepadnem, pa da od stresa krenu trudovi, znam da si nestrpljiva, vidis da ti pomazemuser posted image user posted image vala hajde vise bjezi, radjaj kako znas...idi zaganjaj muza, sad smijes, ionako cekas da krenu prirodni bolovii, nemas vala isprike nikakveuser posted image
enci-ja vec kupila dva pakovanja sterilnih gaza, to vazda treba u kuci, a bilo mi nestalo, imam ih 20 pojedinacno pakovanih, dva bivacina, ne znam ni odakle mi, jod imam, hidrogen...ma sva spremna... kupi ne zulja te u kuci, ako ne zatreba, ma i nije neki trosak,proslijedisuser posted image ja jedino ne dam unijeti flasice u kucuuser posted image ama nikakve, ni pod izgovorom za caj, vodu, ma nistauser posted image pokusavaju mi podvaliti svakako...e necete vala

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21702
26.7.2011 0:37:36   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: enči80

Jest ,draga Selma k'o da sam se jučer prijavila na temu a vidi me spala na 35 danauser posted image ,sjćam se evo i kad si ti zaboravila širfu od nicka simran,pa animagical išla na vjenčanje i svi joj buljili u pupu,Jelena ko biva mirovalauser posted image ...ah kako brzo prođe ...ali neka je ubrzo ćemo mi na veći level pa kad nam ne budu dali spavati...uh ja bogami jedva čekamuser posted image user posted image user posted image

Zapamtite ovo ,pa me podsjetite za par mjeseciuser posted image

Selma razumijem te za ta crijeva,ja sam na mašinu naredala časopisa taman se mogu i preseliti u wcuser posted image user posted image user posted image

Ja za dva dana pročitala knjigu od 350 strana user posted image

enci ovaj post print screen pa sacuvajuser posted image user posted image ista sam ti...bas kontam, sta bi, kad proleti....i imam isto knjiga u wc-u...makar tri, da malo promijenimuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21703
26.7.2011 0:39:00   
Anoniman
Ja sto kaze animagical sve to vec imam u kuci za ne daj Boze. Da li je to profesionalna deformacija, ali ja u kuci imam lijekove a sve, injekcije za sve, sprica i igala svih velicina, sredtava za dezinfekciju i previjanje rane. Kazem bolej da ima pa ne zatreba, nego da treba pa nema.
Joj mene ubise krsta, ali konstantna ona kao predmenstrualna bol.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 21704
26.7.2011 0:41:04   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sto kaze animagical sve to vec imam u kuci za ne daj Boze. Da li je to profesionalna deformacija, ali ja u kuci imam lijekove a sve, injekcije za sve, sprica i igala svih velicina, sredtava za dezinfekciju i previjanje rane. Kazem bolej da ima pa ne zatreba, nego da treba pa nema.
Joj mene ubise krsta, ali konstantna ona kao predmenstrualna bol.

imas li Clexan bas mi nesto poskup???user posted image user posted image user posted image
kod mene se sveki podmiruje za lijekove kad je sta zaboli, a stara vise zena, kud ces dalje...imam vise lijekova nego naneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21705
26.7.2011 0:42:11   
Anoniman
Njega nemam user posted image , nema niko u blizoj okolini potrebe za istim user posted image

Neposredna veza do poruke: 21706
26.7.2011 0:43:51   
Anoniman
Ja ne znam kad vi stignete citati u wc-u user posted image . mene trckalica cijelu trudnocu aman drzi da ja jedva do wc-a stignem da prije ne izleti, a ne jos da citamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21707
26.7.2011 0:44:42   
animagical
eh eto, meni trebauser posted image cigani nasi bolnicki ne daju ga dzabe, samo iza carskog, a to sto meni treba sada prije poroda-sipak, kupi...nije na esencijalnoj listi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21708
26.7.2011 0:45:47   
animagical

Ja ne znam kad vi stignete citati u wc-u user posted image . mene trckalica cijelu trudnocu aman drzi da ja jedva do wc-a stignem da prije ne izleti, a ne jos da citamuser posted image

da prostis-nekad obavim i dvaput o jednom trosku setnje u pola nociuser posted image ko da mi je vanjski wc pa da ne hodam daleko...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21709
26.7.2011 0:49:01   
delfin
hvala na ubjeđivanju od carskog user posted image , sve ja to znam, al valjda podivljali hormoni pa sam kao tinejdžer user posted image , abiće svejedno kako bud esuđeno.
Jelna je navela razloge i zbog djeteta , kod men je isto 14 kg, presvlačenje, ditanje , nekad i pronosati...
Ali ja ni nakon prirodnog nisam mogla ništa, nisam čak mogla ni jesti, 2 mjeseca sjesti, ispraviti se, aušili me , suzili, ako ovako opet budu šili mogu je rahat i zašitiuser posted image                                                                                                                       

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21710
26.7.2011 0:49:08   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

da prostis-nekad obavim i dvaput o jednom trosku setnje u pola nociuser posted image ko da mi je vanjski wc pa da ne hodam daleko...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja trenutno 'studiram' kataloge 'AVONA' i 'ORIFLAME',imaju neka sniženjauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 21711
26.7.2011 0:54:42   
animagical
delfin za to suzivanjeuser posted image user posted image user posted image reci doktoru nek prvo fino uzme mjeru i vrati u prvobitno stanjeuser posted image user posted image

enci suti ba...fakat mi daleko spavaca od wc-a...jos ja iza sna...uh majko moja, ja trudnoce i belajauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21712
26.7.2011 0:54:49   
Anoniman
Delfin ti sad fino reci da ti dobro uzmu mjeru kad te budu poradjali, mislim mjeru tvom muzu user posted image , a ko te poradjao i sio na prvom porodu?

Animagical ja zaboravila da vi nemate dijete koje se budi po noci i dalje i zaebava po danu, tako da ja svaki sekund cijenim kad odspavam, nema kod mene zabusavanja izmedju dvije nuzde user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 21713
26.7.2011 0:55:25   
delfin
ja uživam u slatkim grijesima, nutela... dok još mogu, viidm kilaža ista , il se pokvarila vaga

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21714
26.7.2011 0:58:49   
animagical

Delfin ti sad fino reci da ti dobro uzmu mjeru kad te budu poradjali, mislim mjeru tvom muzu user posted image , a ko te poradjao i sio na prvom porodu?

Animagical ja zaboravila da vi nemate dijete koje se budi po noci i dalje i zaebava po danu, tako da ja svaki sekund cijenim kad odspavam, nema kod mene zabusavanja izmedju dvije nuzde user posted image

ko se ispraksira moze i na solji odspavati koji minutuser posted image user posted image user posted image narocito ja, imamiskustva sa zatvorom od prije...sto sad odmorim kao pauzu izmedju ovih rijetkih stolicauser posted image user posted image joj fuj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21715
26.7.2011 1:03:24   
delfin
e to za mjeru, reću ču mm da i on mora poći zbog mjereuser posted image . Jelena jel se Ana budi po noći? Ovaj se moj smori po danu, malo spava, pa po noći uglavnom spava. Bit će nam veselo, kako uskladiti dvoje drkavaca da spavaju.. al hvala Bogu pa psotoje mame i svekrve.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 21716
26.7.2011 1:05:32   
enči80
Joj animagical ,kako ti sve slikovito dočarašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je prvi put žena ušivala pa dobro je kroj potrefilauser posted image user posted image user posted image ...sve mi suze na oči

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 21717
26.7.2011 1:05:50   
animagical
eto nam skvo sad ce nas banovati sve, garant smo neko pravilo prekrsileuser posted image user posted image ako nista-neko bontonskouser posted image  

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 21718
26.7.2011 1:10:38   
enči80
Ma neće ona nama ništa,smekšala se pred kraj a i nju sigurno muči bar jedan od navedenih problemauser posted image user posted image user posted image ...ovaj odoha jauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21719
26.7.2011 1:15:08   
animagical
hajd vidi usput imal kakvih karmina na snizenju u oriflejmuuser posted image skvo je laf ona najmanje kukauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21720
26.7.2011 1:15:46   
enči80
Drznice pošto vidim da si tu za onaj problem sa peruti,imala isto moja frizerka kaž da mi j njaviše ličilo na tjemenjaču kao kod malih beba...ma užas sve sipalo a nikad prije perhut nisam imala.Ja sam promijenila šampon ,koristim dove za kosu sa pramenovima i malo je reći da sam zadovoljna.Nakon samo jednoog pranja perhut je nestalauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21721
26.7.2011 1:16:26   
Skvo RR
Velika sestra nadgleda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego...kako ste mi vi sve....Vidim ovde animagical ima zadatak nocas da prepada trudnice pred CR..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma pustite je .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pola niz vodu bacite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah...i ja imam 17.5 kg tereta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Umce je kuc, kuc....meni ce bebson kao tasna (tezinom) doci....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21722
26.7.2011 1:21:02   
enči80

hajd vidi usput imal kakvih karmina na snizenju u oriflejmuuser posted image skvo je laf ona najmanje kukauser posted image

Imaju ovi neki troslojni,bili 14,90 sad 8,90,ima lopta za pilates 35KM a dođe i pumpa.

Neposredna veza do poruke: 21723
26.7.2011 1:21:56   
Skvo RR

Ma skontala ja na vrijeme da kukanje ne pomaze...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 21724
26.7.2011 1:22:00   
drznica
Dobro vece treca smjenice user posted image
Enci, oprala sam kosu sa onim Fitoval, ne svrbi vise puno...mada ponekad uh poderala bi kozu. Nadam se da cu se i toga rijesiti. Gdje je ovo Anica, ostavila nas u neizvjesnosti do sutra hehe.
Ja sutra prva smjena, idem pokusat da zaspem. Laku noc svima.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  867 868 [869] 870 871   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  867 868 [869] 870 871   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *