Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jest ,draga Selma k'o da sam se jučer prijavila na temu a vidi me spala na 35 dana ,sjćam se evo i kad si ti zaboravila širfu od nicka simran,pa animagical išla na vjenčanje i svi joj buljili u pupu,Jelena ko biva mirovala ...ah kako brzo prođe ...ali neka je ubrzo ćemo mi na veći level pa kad nam ne budu dali spavati...uh ja bogami jedva čekam
Zapamtite ovo ,pa me podsjetite za par mjeseci
Selma razumijem te za ta crijeva,ja sam na mašinu naredala časopisa taman se mogu i preseliti u wc
selma ja ovo da tebe prepadnem, pa da od stresa krenu trudovi, znam da si nestrpljiva, vidis da ti pomazem vala hajde vise bjezi, radjaj kako znas...idi zaganjaj muza, sad smijes, ionako cekas da krenu prirodni bolovii, nemas vala isprike nikakve enci-ja vec kupila dva pakovanja sterilnih gaza, to vazda treba u kuci, a bilo mi nestalo, imam ih 20 pojedinacno pakovanih, dva bivacina, ne znam ni odakle mi, jod imam, hidrogen...ma sva spremna... kupi ne zulja te u kuci, ako ne zatreba, ma i nije neki trosak,proslijedis ja jedino ne dam unijeti flasice u kucu ama nikakve, ni pod izgovorom za caj, vodu, ma nista pokusavaju mi podvaliti svakako...e necete vala
Jest ,draga Selma k'o da sam se jučer prijavila na temu a vidi me spala na 35 dana ,sjćam se evo i kad si ti zaboravila širfu od nicka simran,pa animagical išla na vjenčanje i svi joj buljili u pupu,Jelena ko biva mirovala ...ah kako brzo prođe ...ali neka je ubrzo ćemo mi na veći level pa kad nam ne budu dali spavati...uh ja bogami jedva čekam
Zapamtite ovo ,pa me podsjetite za par mjeseci
Selma razumijem te za ta crijeva,ja sam na mašinu naredala časopisa taman se mogu i preseliti u wc
Ja za dva dana pročitala knjigu od 350 strana
enci ovaj post print screen pa sacuvaj ista sam ti...bas kontam, sta bi, kad proleti....i imam isto knjiga u wc-u...makar tri, da malo promijenim
Ja sto kaze animagical sve to vec imam u kuci za ne daj Boze. Da li je to profesionalna deformacija, ali ja u kuci imam lijekove a sve, injekcije za sve, sprica i igala svih velicina, sredtava za dezinfekciju i previjanje rane. Kazem bolej da ima pa ne zatreba, nego da treba pa nema. Joj mene ubise krsta, ali konstantna ona kao predmenstrualna bol.
Ja sto kaze animagical sve to vec imam u kuci za ne daj Boze. Da li je to profesionalna deformacija, ali ja u kuci imam lijekove a sve, injekcije za sve, sprica i igala svih velicina, sredtava za dezinfekciju i previjanje rane. Kazem bolej da ima pa ne zatreba, nego da treba pa nema. Joj mene ubise krsta, ali konstantna ona kao predmenstrualna bol.
imas li Clexan bas mi nesto poskup??? kod mene se sveki podmiruje za lijekove kad je sta zaboli, a stara vise zena, kud ces dalje...imam vise lijekova nego nane
eh eto, meni treba cigani nasi bolnicki ne daju ga dzabe, samo iza carskog, a to sto meni treba sada prije poroda-sipak, kupi...nije na esencijalnoj listi...
hvala na ubjeđivanju od carskog , sve ja to znam, al valjda podivljali hormoni pa sam kao tinejdžer , abiće svejedno kako bud esuđeno. Jelna je navela razloge i zbog djeteta , kod men je isto 14 kg, presvlačenje, ditanje , nekad i pronosati... Ali ja ni nakon prirodnog nisam mogla ništa, nisam čak mogla ni jesti, 2 mjeseca sjesti, ispraviti se, aušili me , suzili, ako ovako opet budu šili mogu je rahat i zašiti
Ja trenutno 'studiram' kataloge 'AVONA' i 'ORIFLAME',imaju neka sniženja
Delfin ti sad fino reci da ti dobro uzmu mjeru kad te budu poradjali, mislim mjeru tvom muzu , a ko te poradjao i sio na prvom porodu?
Animagical ja zaboravila da vi nemate dijete koje se budi po noci i dalje i zaebava po danu, tako da ja svaki sekund cijenim kad odspavam, nema kod mene zabusavanja izmedju dvije nuzde
ko se ispraksira moze i na solji odspavati koji minut narocito ja, imamiskustva sa zatvorom od prije...sto sad odmorim kao pauzu izmedju ovih rijetkih stolica joj fuj
e to za mjeru, reću ču mm da i on mora poći zbog mjere . Jelena jel se Ana budi po noći? Ovaj se moj smori po danu, malo spava, pa po noći uglavnom spava. Bit će nam veselo, kako uskladiti dvoje drkavaca da spavaju.. al hvala Bogu pa psotoje mame i svekrve.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Ma neće ona nama ništa,smekšala se pred kraj a i nju sigurno muči bar jedan od navedenih problema ...ovaj odoha ja
Drznice pošto vidim da si tu za onaj problem sa peruti,imala isto moja frizerka kaž da mi j njaviše ličilo na tjemenjaču kao kod malih beba...ma užas sve sipalo a nikad prije perhut nisam imala.Ja sam promijenila šampon ,koristim dove za kosu sa pramenovima i malo je reći da sam zadovoljna.Nakon samo jednoog pranja perhut je nestala
Dobro vece treca smjenice Enci, oprala sam kosu sa onim Fitoval, ne svrbi vise puno...mada ponekad uh poderala bi kozu. Nadam se da cu se i toga rijesiti. Gdje je ovo Anica, ostavila nas u neizvjesnosti do sutra hehe. Ja sutra prva smjena, idem pokusat da zaspem. Laku noc svima.