|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  868 869 [870] 871 872   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.7.2011 1:22:52   
animagical
skvo, mene pustili na prirodni porod pa sam sad razvezala jezik oko carskoguser posted image dzaba vazda sam ga mrzila, sad smijem da kazemuser posted image a neka i njega za ne daj Boze, koem treba...ja ovo samo grdim kao izbor poroda, sto neke zene rade...
pazi samo da te ne prepadne kad ti tasnica zaplace u rukamauser posted image user posted image

znate sta-tacno se otvaram veceras, evo osjetim

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21726
26.7.2011 1:24:56   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

hajd vidi usput imal kakvih karmina na snizenju u oriflejmuuser posted image skvo je laf ona najmanje kukauser posted image

Imaju ovi neki troslojni,bili 14,90 sad 8,90,ima lopta za pilates 35KM a dođe i pumpa.

jel stvarno ima lopta?? kontam da uzmem, za poroda...tj otvaranjauser posted image majke ti kakav ti je troslojni karmin?? nije toalet papir...jos u mene usta trodimenzionalnauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21727
26.7.2011 1:25:40   
Skvo RR

skvo, mene pustili na prirodni porod pa sam sad razvezala jezik oko carskoguser posted image dzaba vazda sam ga mrzila, sad smijem da kazemuser posted image a neka i njega za ne daj Boze, koem treba...ja ovo samo grdim kao izbor poroda, sto neke zene rade...
pazi samo da te ne prepadne kad ti tasnica zaplace u rukamauser posted image user posted image

znate sta-tacno se otvaram veceras, evo osjetim

de podijeli sa nama, kako to izgleda..sta osjecas.....?

A, ja bas hocu da napisem ti ides na prirodni akoBogda...pa se opustila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...haj neka si....mozes veceras..user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21728
26.7.2011 1:28:35   
Anoniman
Ja cu poluditi od ove thoteme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kao da cijeli dan zvacem eksere.

Delfin Ana se budi non stop, a po danu max sat vremena odspava, tako ti ja aman imam novorodjence u kuci, a sad ce i drugo.Par dana kad smo je prebacili u njenu sobu se budila 2-3 puta u toku noci, a evo veceras do sada vec pet puta, a oko deset zaspala.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 21729
26.7.2011 1:28:36   
animagical
banuj me vala ako hoces, meni je danas tefericuser posted image user posted image
ma boli me odozdo, sve kao iglice, pa zigne, a ide mi i onaj sluzavi iscjedak, kao zelatin, sve pomalo. jos me drze i krsta kao kad se prehladis ili dobijes i prepone...meni ovo otvaranjeuser posted image a realno nemam pojma, niti me briga, skontacu na vrijeme valjdauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21730
26.7.2011 1:31:30   
enči80

IZVORNA PORUKA: enči80

hajd vidi usput imal kakvih karmina na snizenju u oriflejmuuser posted image skvo je laf ona najmanje kukauser posted image

Imaju ovi neki troslojni,bili 14,90 sad 8,90,ima lopta za pilates 35KM a dođe i pumpa.

jel stvarno ima lopta?? kontam da uzmem, za poroda...tj otvaranjauser posted image majke ti kakav ti je troslojni karmin?? nije toalet papir...jos u mene usta trodimenzionalnauser posted image

Ima ozbiljno lopta,a karmin ti ima ono nešto unutar samog karmina user posted image user posted image tj.sjaj za usne pa okolo karmin...ili ti isto sr..nje samo srugo pakovanje.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 21731
26.7.2011 1:33:19   
enči80

IZVORNA PORUKA: drznica

Dobro vece treca smjenice user posted image
Enci, oprala sam kosu sa onim Fitoval, ne svrbi vise puno...mada ponekad uh poderala bi kozu. Nadam se da cu se i toga rijesiti. Gdje je ovo Anica, ostavila nas u neizvjesnosti do sutra hehe.
Ja sutra prva smjena, idem pokusat da zaspem. Laku noc svima.user posted image

Laku noćuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21732
26.7.2011 1:33:19   
Skvo RR
Ako ti je sta lakse....i mene bole krsta zadnja dva dana i  imam jaci iscjedak...kontam da je to normala....user posted image

Neposredna veza do poruke: 21733
26.7.2011 1:34:54   
enči80

banuj me vala ako hoces, meni je danas tefericuser posted image user posted image
ma boli me odozdo, sve kao iglice, pa zigne, a ide mi i onaj sluzavi iscjedak, kao zelatin, sve pomalo. jos me drze i krsta kao kad se prehladis ili dobijes i prepone...meni ovo otvaranjeuser posted image a realno nemam pojma, niti me briga, skontacu na vrijeme valjdauser posted image

ja bih još dodala da imam osjećaj da sam na konju bila čitav danuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21734
26.7.2011 1:35:09   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja cu poluditi od ove thoteme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kao da cijeli dan zvacem eksere.

Delfin Ana se budi non stop, a po danu max sat vremena odspava, tako ti ja aman imam novorodjence u kuci, a sad ce i drugo.Par dana kad smo je prebacili u njenu sobu se budila 2-3 puta u toku noci, a evo veceras do sada vec pet puta, a oko deset zaspala.

koliko ti je zeljezo? moras li ih piti? ja ih nisam podnosila ni kada nisam bila trudna....evo provjereno..nema muke.. feroglobin b12 kapsule.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21735
26.7.2011 1:37:14   
drznica
Zene moje dok nisam otisla, da vas nesto priupitam. Osjecam da cu se razboliti pravo. Kisem, nos poceo da popusta...ne znam jel pametno da odmah presjecem necim tj. da li smijem popiti bar pola paracetamola?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21736
26.7.2011 1:37:35   
animagical
eh sad si potrefila, ne znam bas za konjauser posted image ali ko kad se dugo na bicu vozas....ali meni je najvise zbog ovog curkanja...ko cesmica sam sto se iscjetka ticeuser posted image ma skvo sad ne brinem, nece jos, to znam, nije sala dijete roditi, a i sad ce pune 34 sedmice-pluca zrelauser posted image nek istrpi jos dvije sedmice i nek se radja koliko hoceuser posted image nego samo kazem, kao neke pripreme osjetim, valjda ne grijesim?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21737
26.7.2011 1:38:25   
animagical

Zene moje dok nisam otisla, da vas nesto priupitam. Osjecam da cu se razboliti pravo. Kisem, nos poceo da popusta...ne znam jel pametno da odmah presjecem necim tj. da li smijem popiti bar pola paracetamola?

smijes i citav, slobodno...i vitamin c uzmi sutra ako nemas..onaj na cuclanje cvit 500mg

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21738
26.7.2011 1:39:57   
Skvo RR
odoh probati na pajanje..pa pa

Neposredna veza do poruke: 21739
26.7.2011 1:43:59   
animagical
vala odoh i jauser posted image laku noc, bas sam se ismijalauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21740
26.7.2011 1:45:26   
enči80

med + limun i dosta tečnosti,kod mene uvijek fercerauser posted image

konj ili biciklo isto ti ga dođe,tj.isti osjećajuser posted image user posted image

Odoh vam i ja na spavanje,dobila sam neke vaginalete pa ih moram od večeras stavljati ...laku noćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21741
26.7.2011 1:49:07   
drznica
Hvala, popih ja paracetamol i jednu breskvicu smazala...nadam se boljem sutra. E bicu bas kuma za pamcenja. Bolesna sa svrabom u glavi hahahah
Lijepe snove zelim
pa pa

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 21742
26.7.2011 1:54:28   
Selma.A.M
Evo i ja sad iz wc-a user posted image  nešto me podkočilo sa svih strana.......Odoh probati se namjestiti za spavanje ........

Laku-noć user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21743
26.7.2011 8:05:29   
eminesqu
Dobro jutro trudnjače. :D Jeste se naspavale?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21744
26.7.2011 8:06:50   
Anica1
Momci cuvajte se, stize jos jedna curicaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregledauser posted image user posted image 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo. user posted image user posted image

Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila user posted image
Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis user posted image ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci" user posted image user posted image

Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce user posted image user posted image user posted image

Toplo preporucujem!!

< Poruku je uredio Anica1 -- 26.7.2011 8:08:34 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21745
26.7.2011 8:16:12   
eminesqu
Anica1 baš mi je drago da se pokazala. :) user posted image user posted image user posted image Vesele i lijepe vijesti u ovo hladno jutro. :) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21746
26.7.2011 8:18:20   
DIJAMANT
Jutro curice!
Anice- čestitam na tome što je sve uredu i što je curica kako si i predosjećala.user posted image Eto nas sad izgleda ima pa približno jednako ( muškića i curica)user posted image Mogu misliti kako je divno uraditi taj 4D UZV.

Selma- štrudla je za 10! Bila je gotova oko 1 ili 1,30 h. Miris mi se uvukao u nos, pa ja oko 4 h jutros fino sebi narežem i uz šolju mlijeka smažem dok me niko ne vidi kako halapljivo gutam.user posted image user posted image user posted image A onda ću da se pitam od čega se debljam user posted image Ozbiljno, recept je super, štrudla je super, baš fino mekana i sočna. Hvala još jednom na receptu.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21747
26.7.2011 8:29:51   
gerberka
cure moje, dobro jutro..ja se nisam naspavala..od uzbuđenja sam napola spavala cijelu noc  user posted image  ali vrijedilo je user posted image  

dal je nak ženica iz Zenice uspjela naći Biokap boju za kosu ili sta vec koristite za farbanje..mislim na color šampone, ne bih da se farbam pravom farbom, a vakat mi se urediti user posted image  dijamant je bila u potražnji, ne znam dal je našla i u kojoj apoteci user posted image

jeste se vi okrugle moje naspavale? user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21748
26.7.2011 8:32:29   
Anica1
IZVORNA PORUKA: gerberka

cure moje, dobro jutro..ja se nisam naspavala..od uzbuđenja sam napola spavala cijelu noc  user posted image  ali vrijedilo je user posted image  

dal je nak ženica iz Zenice uspjela naći Biokap boju za kosu ili sta vec koristite za farbanje..mislim na color šampone, ne bih da se farbam pravom farbom, a vakat mi se urediti user posted image  dijamant je bila u potražnji, ne znam dal je našla i u kojoj apoteci user posted image

jeste se vi okrugle moje naspavale? user posted image  

Samo da ti kazem da je ta farba odlicna, ja sam je uzela zadnji put, imas je najcesce u apotekama, odlicno prekriva i postojana je.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21749
26.7.2011 8:32:36   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Momci cuvajte se, stize jos jedna curicaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregledauser posted image user posted image 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo. user posted image user posted image

Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila user posted image
Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis user posted image ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci" user posted image user posted image

Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce user posted image user posted image user posted image

Toplo preporucujem!!

Eto mojoj pisi kolegiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  868 869 [870] 871 872   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  868 869 [870] 871 872   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *