Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skvo, mene pustili na prirodni porod pa sam sad razvezala jezik oko carskog dzaba vazda sam ga mrzila, sad smijem da kazem a neka i njega za ne daj Boze, koem treba...ja ovo samo grdim kao izbor poroda, sto neke zene rade... pazi samo da te ne prepadne kad ti tasnica zaplace u rukama
hajd vidi usput imal kakvih karmina na snizenju u oriflejmu skvo je laf ona najmanje kuka
Imaju ovi neki troslojni,bili 14,90 sad 8,90,ima lopta za pilates 35KM a dođe i pumpa.
jel stvarno ima lopta?? kontam da uzmem, za poroda...tj otvaranja majke ti kakav ti je troslojni karmin?? nije toalet papir...jos u mene usta trodimenzionalna
skvo, mene pustili na prirodni porod pa sam sad razvezala jezik oko carskog dzaba vazda sam ga mrzila, sad smijem da kazem a neka i njega za ne daj Boze, koem treba...ja ovo samo grdim kao izbor poroda, sto neke zene rade... pazi samo da te ne prepadne kad ti tasnica zaplace u rukama
znate sta-tacno se otvaram veceras, evo osjetim
de podijeli sa nama, kako to izgleda..sta osjecas.....?
A, ja bas hocu da napisem ti ides na prirodni akoBogda...pa se opustila... ...haj neka si....mozes veceras..
Delfin Ana se budi non stop, a po danu max sat vremena odspava, tako ti ja aman imam novorodjence u kuci, a sad ce i drugo.Par dana kad smo je prebacili u njenu sobu se budila 2-3 puta u toku noci, a evo veceras do sada vec pet puta, a oko deset zaspala.
banuj me vala ako hoces, meni je danas teferic ma boli me odozdo, sve kao iglice, pa zigne, a ide mi i onaj sluzavi iscjedak, kao zelatin, sve pomalo. jos me drze i krsta kao kad se prehladis ili dobijes i prepone...meni ovo otvaranje a realno nemam pojma, niti me briga, skontacu na vrijeme valjda
hajd vidi usput imal kakvih karmina na snizenju u oriflejmu skvo je laf ona najmanje kuka
Imaju ovi neki troslojni,bili 14,90 sad 8,90,ima lopta za pilates 35KM a dođe i pumpa.
jel stvarno ima lopta?? kontam da uzmem, za poroda...tj otvaranja majke ti kakav ti je troslojni karmin?? nije toalet papir...jos u mene usta trodimenzionalna
Ima ozbiljno lopta,a karmin ti ima ono nešto unutar samog karmina tj.sjaj za usne pa okolo karmin...ili ti isto sr..nje samo srugo pakovanje.
Dobro vece treca smjenice Enci, oprala sam kosu sa onim Fitoval, ne svrbi vise puno...mada ponekad uh poderala bi kozu. Nadam se da cu se i toga rijesiti. Gdje je ovo Anica, ostavila nas u neizvjesnosti do sutra hehe. Ja sutra prva smjena, idem pokusat da zaspem. Laku noc svima.
Laku noć
banuj me vala ako hoces, meni je danas teferic ma boli me odozdo, sve kao iglice, pa zigne, a ide mi i onaj sluzavi iscjedak, kao zelatin, sve pomalo. jos me drze i krsta kao kad se prehladis ili dobijes i prepone...meni ovo otvaranje a realno nemam pojma, niti me briga, skontacu na vrijeme valjda
ja bih još dodala da imam osjećaj da sam na konju bila čitav dan
Delfin Ana se budi non stop, a po danu max sat vremena odspava, tako ti ja aman imam novorodjence u kuci, a sad ce i drugo.Par dana kad smo je prebacili u njenu sobu se budila 2-3 puta u toku noci, a evo veceras do sada vec pet puta, a oko deset zaspala.
koliko ti je zeljezo? moras li ih piti? ja ih nisam podnosila ni kada nisam bila trudna....evo provjereno..nema muke.. feroglobin b12 kapsule.
Zene moje dok nisam otisla, da vas nesto priupitam. Osjecam da cu se razboliti pravo. Kisem, nos poceo da popusta...ne znam jel pametno da odmah presjecem necim tj. da li smijem popiti bar pola paracetamola?
eh sad si potrefila, ne znam bas za konja ali ko kad se dugo na bicu vozas....ali meni je najvise zbog ovog curkanja...ko cesmica sam sto se iscjetka tice ma skvo sad ne brinem, nece jos, to znam, nije sala dijete roditi, a i sad ce pune 34 sedmice-pluca zrela nek istrpi jos dvije sedmice i nek se radja koliko hoce nego samo kazem, kao neke pripreme osjetim, valjda ne grijesim?
Zene moje dok nisam otisla, da vas nesto priupitam. Osjecam da cu se razboliti pravo. Kisem, nos poceo da popusta...ne znam jel pametno da odmah presjecem necim tj. da li smijem popiti bar pola paracetamola?
smijes i citav, slobodno...i vitamin c uzmi sutra ako nemas..onaj na cuclanje cvit 500mg
med + limun i dosta tečnosti,kod mene uvijek fercera
konj ili biciklo isto ti ga dođe,tj.isti osjećaj
Odoh vam i ja na spavanje,dobila sam neke vaginalete pa ih moram od večeras stavljati ...laku noć
Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregleda 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo.
Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci"
Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce
Jutro curice! Anice- čestitam na tome što je sve uredu i što je curica kako si i predosjećala. Eto nas sad izgleda ima pa približno jednako ( muškića i curica) Mogu misliti kako je divno uraditi taj 4D UZV.
Selma- štrudla je za 10! Bila je gotova oko 1 ili 1,30 h. Miris mi se uvukao u nos, pa ja oko 4 h jutros fino sebi narežem i uz šolju mlijeka smažem dok me niko ne vidi kako halapljivo gutam. A onda ću da se pitam od čega se debljam Ozbiljno, recept je super, štrudla je super, baš fino mekana i sočna. Hvala još jednom na receptu.
cure moje, dobro jutro..ja se nisam naspavala..od uzbuđenja sam napola spavala cijelu noc ali vrijedilo je
dal je nak ženica iz Zenice uspjela naći Biokap boju za kosu ili sta vec koristite za farbanje..mislim na color šampone, ne bih da se farbam pravom farbom, a vakat mi se urediti dijamant je bila u potražnji, ne znam dal je našla i u kojoj apoteci
jeste se vi okrugle moje naspavale?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
cure moje, dobro jutro..ja se nisam naspavala..od uzbuđenja sam napola spavala cijelu noc ali vrijedilo je
dal je nak ženica iz Zenice uspjela naći Biokap boju za kosu ili sta vec koristite za farbanje..mislim na color šampone, ne bih da se farbam pravom farbom, a vakat mi se urediti dijamant je bila u potražnji, ne znam dal je našla i u kojoj apoteci
jeste se vi okrugle moje naspavale?
Samo da ti kazem da je ta farba odlicna, ja sam je uzela zadnji put, imas je najcesce u apotekama, odlicno prekriva i postojana je.
Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregleda 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo.
Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci"
Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce