Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Anice tek sad procitah ma bravo za malu slatku curicu, mmmmm u kojoj sedmici se potvrdi spol bebe?
a za farbe, recite mi koliko koštaju i jesu bas za trudnice namjenjene? ili je bolje uzeti garnier color bez amonijaka?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Jutro i od mene E fakat treba otvoriti temu provale nasih muzeva jutros mi lezimo,a malac u tibi stucal stucal kaze MM de bona kako ti nije zao djeteta ustani i napij se vode nek prestane stucat ... Sta ima kod vas??? Drznice nadam se da si bolje Anice evo ja bih svog hairliju udala u Sarajevo Selmiiccc kako si mi,odo i ja na coolinarku da trazimrecept za strudlu sa eurokremom Grebbbooooo zabolil kad jezik ovu tvoju mackicu,ja se sva raznjezim kad je vidim Semiceeee kako si Ostale
Gerbo bolje su ti ove biokap jer su bas prirodne, malo su skuplje al svi kazu (ja se ne farbam al su mi kolegice rekle) da se isplati jer su super ni nisu stetne. imas ih u apotekama....
Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregleda 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo.
Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci"
Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce
Ja sam jos uvijek pod utiskom od jucerasnjeg pregleda 99% je curica, koja nam je prvo okrenula ledja, a malo poslje nam je stavila rukice na lice pa smo cijelo vrijeme tokom ultrazvuka ganjali da je snimimo.
Ja sam prezadovoljna, stvarno je 4D cudo. Bebice11 mislim da si ti govorila da bi voljela otici na 4D, svakako ti preporucujem, zaista je cudo kad vidis svoju bebicu ali bas vidis obrazcice, okice, nosic ma jooooj sva sam se raznjezila Poliklinika je super, osoblje za 10, doktor je isto jako ljubazan. Posto je bebica bila ledjima okrenuta trudio se maksimalno da je pomjeri sto je djelimicno uspio, snimio mi je par snimaka i rekao da dodjem danas oko 12 opet (gratis ) da vidi ako se bebica okrenula da snimi jos dobrih snimaka jer kako kaze "znam ja da vi zene dolazite zbog cd-a, da uzivate gledati svoje bebice kuci"
Pralelno gleda i na obicnom ultrazvuku, ali bas detaljno, dobila sam dimenzije organa, glavice, kilazu bebice, i kada je ubacio to sve u neku tabelu ispalo je da beba odgovara u dan sa razvojem sedmici trudnoce
Toplo preporucujem!!
Eto mojoj pisi kolegiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I mojoj .. E neka malo curica,dosta su se ovi frajeri folirali špo forumu .. Ko sad kaze da je ovo godina frajera,ha,ha? Anice mila bas mi je drago da si zadovoljna pregledom...samo ces dobiti sebi sto si nas ostavila tooolikooo dugo da cekamo
Gerbo ja sam se farbala Lorealovom farbom bez amonijaka,i super mi bila..morala sam bar pred vjencanje ili bi bila mlada s porastom Pa ako bas ne nadjes tu biokap probaj bez amonijaka..
Jelo spasi mene riza sinoc,jeste mi bilo gadno ali ublazi zgaravicu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Jutro i od mene E fakat treba otvoriti temu provale nasih muzeva jutros mi lezimo,a malac u tibi stucal stucal kaze MM de bona kako ti nije zao djeteta ustani i napij se vode nek prestane stucat ...
sad se smijem sebi jer i ja ovako razmisljam..kad beba bude stucala da se trebam napiti vode
bravo za tm mogle biusmo otvoriti takvu temu, bas bi bilo smijeha..hohoho
Moja maca samo liže i ja je mnogo volim
Anice, hvala ženo na objašnjenju , srce si pravo
cure moje, evo mm otisao po nalaz torcha, napokon gotov, pa cekam da mi javi. sve do sada nisu imali reagenasa dok se jucer nisam posvađala debelo na mikrobiologiji, a danas odmah imaju, gotov nalaz
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
I mojoj .. E neka malo curica,dosta su se ovi frajeri folirali špo forumu .. Ko sad kaze da je ovo godina frajera,ha,ha? Anice mila bas mi je drago da si zadovoljna pregledom...samo ces dobiti sebi sto si nas ostavila tooolikooo dugo da cekamo
Pojacanje curicama stize Nisam stigla ni da se prijavim ranije ovdje, svi su zvali da vide snimak
Hehe Sensia stize jos pisulja Krenuce sa druzenjem jos u pupama, na vjezbama
Danas opet moram drmnuti sok od narandze i red cokolade kad krenem
Hehehe ma drmni ti i dva reda cokolade za svaki slucaj
Ah malo pile stidno pa stidno..... na koga lici ?
Doktor je inace onako kao pravi sarmer, nema persiranja od pocetka, odma je presao na TI Kada je uhvatio sliku bebice iz profila, ono glavica, i sestra usla da vidi jer je zvao, kaze ona "slatka bebica" , kaze on "pa na mamu, mamina curica" hahahahahahahahahah Osjecaj je zaista predivan kad mozes vidjeti okice, nosic, usi se vide, stopala sa prsticima, kada je podigla rukicu pokazao mi je rebra se vide, kaze hajde da brojimo
na torchu su mi svi IgM negativni, ali mi cudno citomegalovirus IgM isto negativan, a IgG pozitivan 1: pa mi muz iscita nekih brojeva..akio je par hiljada jel to nesto govori ili je vazno IgM da je negativan?
Anice cestitam na djevojcici nisam upratila u kojoj si klinici radila taj 4D i koliko kosta :)
Kod mene zgaravica tinja...ne znam sta da jedem mada mislim da to vise nije od hrane nego od pritiska maternice na zeludac..kupila sam sljiva, nektarina i badema za dorucak :) evo me sada sjedim na poslu, cekam da se zakuha, a do tada malo citam sta ste sinoc piskarale :)
Nesto sam razmisljala o trudnoci i pomjesanim osjecanjima, mene iskreno zanima koliko vi sve redom uzivate u trudnoci...
na torchu su mi svi IgM negativni, ali mi cudno citomegalovirus IgM isto negativan, a IgG pozitivan 1: pa mi muz iscita nekih brojeva..akio je par hiljada jel to nesto govori ili je vazno IgM da je negativan?
Kod mene su dvije stavke bile pozitivne ali mi je dr rekla da to znaci da sam to prebolovala prije.
cure moje, evo mm otisao po nalaz torcha, napokon gotov, pa cekam da mi javi. sve do sada nisu imali reagenasa dok se jucer nisam posvađala debelo na mikrobiologiji, a danas odmah imaju, gotov nalaz
Hej Gerbo, a ja mislila da ti je još odavno gotov nalaz Sad si me zbunila?!
A za farbu BIOKAP - nisam je našla nigdje u Ze, nego sam je naručila iz Sa. Obećala sam u apoteku Eurolijek dostaviti ambalažu, jer su bili zainteresovani da ih nabave, ali još uvijek to nisam uradila. Sve zaboravim. Naumpadne mi kad prođem kraj apoteke. I moram priznati, još se nisam ofarbala. Po sastavu je ova mnogo "blaža" od ostalih farbi (nema amonijaka i sl.), ali kao i na svakoj farbi piše da može izazvati alergijsku reakciju, a ja kako sam sklona alergijama i nisam je ranije koristila, tako još odugovlačim. Sve sebi govorim "neka me dok je ljeta ovakva, svakako kosa od sunca svijetli, pa nekada na jesen" Plašljiva sam ti ja bona, ni "h" od hrabrog (A nisam se prošla dok mi nije stigla farba, a sad je samo gledim )
Anice cestitam na djevojcici nisam upratila u kojoj si klinici radila taj 4D i koliko kosta :)
Kod mene zgaravica tinja...ne znam sta da jedem mada mislim da to vise nije od hrane nego od pritiska maternice na zeludac..kupila sam sljiva, nektarina i badema za dorucak :) evo me sada sjedim na poslu, cekam da se zakuha, a do tada malo citam sta ste sinoc piskarale :)
Nesto sam razmisljala o trudnoci i pomjesanjim osjecanjima, mene iskreno zanima koliko vi sve redom uzivate u trudnoci...
Hvala ti Poliklinika Sunce, kosta 100 KM, do sada najjeftinije, kako sam se raspitivala.
Hej Anice sto se tice tih vjezbi ja sam kontala od ponedeljka krenuti al na otoku zbog parkinga, jer ja dolazim autom na posao pa bih se iz skerliceve opet morala vracati po auto..... A i moja je seka isla na otoku i prezadovoljna je babicama i generalno vjezbama.... nadam se da ti odgovara
Ima li jos koja zenica da nam se pridruzi u ponedeljak? cini mi se da je u pola 5....
jesu mi dva bila gotova, al sam cekala jos dva sve do sada. Hajd skontat cu se nekako, vise volim da mi dr pogleda..uuuhh
Hej Anice sto se tice tih vjezbi ja sam kontala od ponedeljka krenuti al na otoku zbog parkinga, jer ja dolazim autom na posao pa bih se iz skerliceve opet morala vracati po auto..... A i moja je seka isla na otoku i prezadovoljna je babicama i generalno vjezbama.... nadam se da ti odgovara
Ima li jos koja zenica da nam se pridruzi u ponedeljak? cini mi se da je u pola 5....
JA JA JA . . Juce sam se rapitivala o vjezbicama..Jedva cekam
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Odgovara mi, samo ja nisam sa autom pa ne znam hocu li stici dole do pola 5 Od Otoke mi je blize kuci sto je super, samo mi je problem hocu li stici do pola 5 dole
Bitno je da je IgM negativan, a IgG označava da si nekada ranije to bolovala. Zato ne traži i ne čačkaj ništa! Budi sretna!
Bitno je da je IgM negativan, a IgG označava da si nekada ranije to bolovala. Zato ne traži i ne čačkaj ništa! Budi sretna!
meni dr rece da se i IgG broji ako je u titru visoka vrijednost otisao je muz na provjeru...