RE: kupovina putem interneta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

hapymum -> RE: kupovina putem interneta (27.7.2012 11:31:08)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa ja namjerno stavila da ide brže...
znam pravila nisam ih zaboravila[sm=smiley36.gif]
taman u prostoru uređenja posta...[sm=smiley36.gif]

ja nisam uzela link[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Skvo RR -> RE: kupovina putem interneta (27.7.2012 11:32:41)

IZVORNA PORUKA: hapymum

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa ja namjerno stavila da ide brže...
znam pravila nisam ih zaboravila[sm=smiley36.gif]
taman u prostoru uređenja posta...[sm=smiley36.gif]

ja nisam uzela link[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Zli moderator ce ti poslati.[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: kupovina putem interneta (27.7.2012 11:33:03)

Hajde na pp sarnite mi taj link [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: kupovina putem interneta (27.7.2012 11:34:09)

[sm=smiley36.gif]

milenium -> RE: kupovina putem interneta (3.8.2012 10:37:34)

hena ze,pošalji i meni na pp taj link. i ja sam baš gledala na fb neke stvari iz hm ali su pet puta skuplje nego na njihovoj stranici.

i zanima me je li itko išta naručivao na e kupi e ba?ja bih par stvari naručila.

henna ze -> RE: kupovina putem interneta (3.8.2012 10:39:22)

poslala..
ja ću uskoro pisati na temi problemi u braku..
uzela sam stvari a curi nisam platila čekam mm platu..pa samo ću je proslijedit..hebo mene ludu

milenium -> RE: kupovina putem interneta (3.8.2012 11:02:52)

hvala hena[sm=smiley1.gif]
naruivala sam neke stvari prekp fb jednom otada sam sumnjiva,kau dostava besplatna a kad poiljka doe plati finu sumu.
zar nitko nije kupovao na e ba?i meni pomalo sumnjivo,nikome ne odgovaraju na pitanja koja su dole ispod proizvoda.[sm=zmeden.gif]

henna ze -> RE: kupovina putem interneta (3.8.2012 11:04:00)

misliš na ebay..jeste palačnika..
i meni je nešto kupovala..koliko znam zadovoljna je...

milenium -> RE: kupovina putem interneta (3.8.2012 11:06:55)

ne na e bay nego na e- kupi, e ba.?ona bih stranica.

henna ze -> RE: kupovina putem interneta (3.8.2012 11:07:27)

aaaaaa to ne znam...papak

Sittah -> RE: kupovina putem interneta (6.9.2012 13:05:17)

ja sam kupovala preko www.ekupi.ba i zadovoljna sam, imaju povoljnih stvari, dostava je bila besplatna, dakle platiš samo onu cijenu koja je navedena na artiklu i sve mi je stizalo na vrijeme kako su i obećali

leona81 -> RE: kupovina putem interneta (6.9.2012 16:29:16)

IZVORNA PORUKA: Sittah

ja sam kupovala preko www.ekupi.ba i zadovoljna sam, imaju povoljnih stvari, dostava je bila besplatna, dakle platiš samo onu cijenu koja je navedena na artiklu i sve mi je stizalo na vrijeme kako su i obećali

i ja sam. super sve

Candy -> RE: kupovina putem interneta (6.9.2012 16:50:40)

A je li ovi nasi carine samo robu kupljenu preko americkih sajtova, ili to nema veze... Ja mislila stosta naruciti preko jedne stranice u UK, pa ne znam sad, a dostava bi me kostala 3,99 funti, sto mi nije problem, jer te stvarcice ne mogu ovdje nigdje uzeti... E sad ako me jos ovi nasi ogule... Uf[sm=smiley13.gif]

leona81 -> RE: kupovina putem interneta (6.9.2012 19:40:07)

IZVORNA PORUKA: Candy

A je li ovi nasi carine samo robu kupljenu preko americkih sajtova, ili to nema veze... Ja mislila stosta naruciti preko jedne stranice u UK, pa ne znam sad, a dostava bi me kostala 3,99 funti, sto mi nije problem, jer te stvarcice ne mogu ovdje nigdje uzeti... E sad ako me jos ovi nasi ogule... Uf[sm=smiley13.gif]

nikad im se ne zna, ako narucis nesto malo, do 50 ak KM vecinom ne carine

milenium -> RE: kupovina putem interneta (6.9.2012 23:23:13)

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: Sittah

i ja sam. super sve

leona šta si ti naručivala?i jesi li zadovoljna?

leona81 -> RE: kupovina putem interneta (7.9.2012 8:10:03)

narucila sam kad je bila sad zadnja akcija - stapne miksere za nas i svekrvu...mislili smo da ce dostaviti u pon, jer sam narucila u petak, a oni vec zovu u subotu, sve ok jos nam poslali kafu i rahatlokum za bajram[sm=smiley1.gif]

bellla -> RE: kupovina putem interneta (7.9.2012 10:16:50)

Ja sam kupila dosta stvari,uglavnom za djevojcicu,i neku obucu za sebe iz UK,muz neke sitnice za auto,nismo jos placali carinu, s tim da nam ne prelazi iznos od 100km narudzba,a sto se tice brzine stizanja paketa,pojma nemam kako to fercera,recimo muzu su neki djelici za auto dosli za 3 dana,a ja sam cipele cekala mjesec dana.....uglavnom dosad pozitivno iskustvo,takoder ako nam nesto nije doslo,kontaktirali bi prodavaca,i vratio bi nam pare[sm=smiley1.gif]

Marija13 -> RE: kupovina putem interneta (15.1.2013 10:13:59)

Je li neko nesto kupovao preko pik.ba...zanima me da li robu donese postar kuci ili samo ostavi napomenu da se dodje do poste po to..

Dida79 -> RE: kupovina putem interneta (15.1.2013 10:15:08)

IZVORNA PORUKA: Marija13

Je li neko nesto kupovao preko pik.ba...zanima me da li robu donese postar kuci ili samo ostavi napomenu da se dodje do poste po to..

jesam ja..ako je sta teze u pitanju postar ti donese obavjest i onda po to ides u postu.

rainman -> RE: kupovina putem interneta (22.2.2013 12:49:01)

šteta što ukinuše nekerman ha alma
ma meni kupovina preko neta nije nešto za uživanciju, znaš nas, hodaj i zaviri u svaki ćošak
i nekako mi to hoće doći neće, kad će doći, hoće li sve biti ok, pa ako nije ista procedura ponovo oko vraćanja

Sandrich -> RE: kupovina putem interneta (24.2.2013 14:27:10)

Ja sam svom djecaku kupila dosta stvari sa interneta i zadovoljna sam. Dosta mi je povoljnije i kvalitetnije nego ovdje kod nas sto se moze naci.Imam i FB profil pa sam pocela narucivati i prodavati pa ako je neko zainteresovan nek se javi preko pp ima super stvarcica [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: kupovina putem interneta (24.2.2013 14:57:54)

ja jesam ali ti nesto ne mogu poslati pp, ako ti mozes stavi mi link na svoj FB profil please

mawecka -> RE: kupovina putem interneta (28.2.2013 21:06:51)

jel neko narucivao nesto iz kine...? [sm=smiley1.gif]

Amelaa RR -> RE: kupovina putem interneta (28.2.2013 22:00:25)

Jesam ja sve i svasta..malo duze shipping traje al ok je uglavnom.

Marija13 -> RE: kupovina putem interneta (28.2.2013 22:15:00)

Evo super stvari a free shiping [sm=smiley1.gif]
http://www.ebay.com/sch/m.html?_from=&_nkw=&_armrs=1&_ssn=peak.hiller&rt=nc

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>