Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 11.5.2013 22:05:50
Marija13
Tacno tako, mislila sam da imam najgore roditelje na svijetu samo zato sto prijateljice mogu ostati cijelu noc u gradu a ja ne mogu....eeeeee!
IZVORNA PORUKA: minja_
naumpašće tebi babo...
i koliko god mislim da sam bila poslušno i dobro dijete, iz perspektive mene kao roditelja stvarno sam im priredila par nepotrebnih stresova.
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 11.5.2013 22:11:13
Marija13
Bas se nasmijah! Izgleda da su svi isto pricali "Babo ja cu spavati kod prijateljice veceras?" "Neces, imas svoju kucu, sta ces po svjetskim kucama!"
IZVORNA PORUKA: leona81
kad dodjem s pricom da neko ide na more npr ili na koncert...pa ne moras ti biti kao ostali...
ili kad hocu da nocim kod drugarice - imas svoju kucu i krevet
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 11.5.2013 22:17:45
Marija13
...i to sve sto je covjek stariji sve cesce vidim svoju mamu u sebi, cak i neke rijeci izlete koje sam rekla da necu koristiti!
IZVORNA PORUKA: tajra
Sve isto
Najgore sto sam se ja klela da necu svojima isto govoriti...
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 11.5.2013 22:26:24
škorpija
mojoj seku su rodoitelji u šali rekli da je ispala iz romskih (ovo da budem politički korektan, a oni su drugi izraz upotrijebili ) kola (zaprežnih) i ona je fakat do puberteta mislila da nije član naše porodice nego da su je našli u uzeli s ceste i porpilično je patila zbog toga , a to su je zezali zato što sam ja , starija, bila svjetloputa s plavim očima, aona tamnoputa s crnim okama, zato pazite šta djeci i u šali govorite
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 11.5.2013 22:29:29
Marija13
Moja starija sestra izrazito svjetla, a ja crna...amidza je cesto znao reci:"Arapi komsije"! Ja nisam kontala sta to znaci
IZVORNA PORUKA: škorpija
mojoj seku su rodoitelji u šali rekli da je ispala iz romskih (ovo da budem politički korektan, a oni su drugi izraz upotrijebili ) kola (zaprežnih) i ona je fakat do puberteta mislila da nije član naše porodice nego da su je našli u uzeli s ceste i porpilično je patila zbog toga , a to su je zezali zato što sam ja , starija, bila svjetloputa s plavim očima, aona tamnoputa s crnim okama, zato pazite šta djeci i u šali govorite
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 11.5.2013 22:45:49
Marija13
-Osusi kosu dobit ces upalu mozga -Rascevrljit ces se (kad skacemo ili igramo gume ) -Rano je jos za majicu bez rukava, ovo je zubato sunce
...jos cu se sjetiti
< Poruku je uredio Marija13 -- 11.5.2013 22:52:37 >
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 10.6.2013 10:48:20
Marija13
...dok si pod mojim krovom!