Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 15.3.2013 21:39:13
Ella_H
I meni su govorili za givit a I ja sad govorim svom mladjem sincicu . Najvise je bilo pamet u glavu I dzenaza ce ti biti nedodjes li do odredjenog broja sati kuci .
kako sam sejtan bila mama cesta je govorila drzi se kad ti babo dodje i najcesca da sam kamen rodila bolje bi mi bilo A kasnije standardno pamet u glavu
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 15.3.2013 21:54:37
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tekja
Joj Mya, dobro je, taman pomislih da smo brat i ja bili najgori od sve djece
Niste, niste...sestra i ja smo se znale toliko potuci da je to sad boze sacuvaj kad se sjetim...a onda jos dobijemo od tate poslije toga stvarno smo nekad zajedno znale pretjerati.
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 15.3.2013 22:00:51
lady_bubamara
- E neka neka, biće tvoje tebi ko što si i ti meni a ja ću da skakućem od sreće ! ( obično kada je nešto ne poslušam ) - E nek sam ja tebe tako pametnu rodila ma baš ti se divim ! ( kad ja nešto ko fol znam a niđe veze )
To mi je najčešće govorila a inače kad nešto zabrljam dovoljan je bio samo pogled koji se ne može opisati , i ja odmah znam gdje mi je mjesto
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 15.3.2013 23:16:46
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: tekja
Jest me krenulo
ananas_ze HVALA
nema na cemu mene suze oblise od smijeha, najcesca moje mama kad nesto pokusam ko drugarica moja, mama mi kaze "nisi ti pa kaze ime, a ja ti nisam pa kaze ime njene mame, neces ti meni takva" ja se smrknem kad sam ljuta i celo mi se izmedju obrva "skupi" eh to kad se desi slijedi,moja mama kaze "ako te puknem izmedju obrva,neces se vise nikada smrknut" a para sto se tice, rijetko kad bi spominjala drvece, uvijek kaze "kad budemo imali para i kad zasluzis kupit cu ti"