Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sta su vam govorili roditelji kad ste bili mali 14.3.2013 14:40:25
ananas_ze
nadam se da tema nije dupla moja mama (za vrijeme rucka) "ruke na sto, noge pod sto" moj babo (kad nesto pokvarimo) "vi bi i bager pokvarili" ili "vi bi i željezno pokvarili"
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 14.3.2013 18:19:51
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Mami81
ako pjevas za stolom bit ce ti cojk lud moras pojesti to ti je snaga iz škole pravac kuci
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 14.3.2013 22:03:08
Jeca_Perec
- imati ces i ti djete, pa te nece slusati ko ni ti mene... - kad se jede, ne prica se - kad jedes, tanjir mora biti cist, da bi ti momak bude lijep.. - susi kosu fenom, prehladiti ces se..
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 14.3.2013 23:12:35
ananas_ze
mi kad negdje krenemo "jesu li svi sili u wc, nema stajanja u putu" i "zapamtit ces dan kad si se rodio/la"